Dante’s Prayer.

Al uit 2018:

Erasmus uit Lof der zotheid

Alles op deze Aarde is een maskerade, maar God heeft bepaald dat de komedie nu eenmaal zo gespeeld moet worden.

 

dante

De illusionaire Wereld draait door. Niet letterlijk maar wel figuurlijk. Aan alles kun je merken dat er grote veranderingen aan zitten te komen. Het internationale monetaire systeem staat op springen, de oude media kunnen met al hun leugens de broek niet langer meer ophouden, letterlijk en figuurlijk. De wetenschap staat door het bedrog van NASA op omvallen. Oorlog zal een laatste poging zijn het tij te keren,  tevergeefs.

Zeg straks maar DOEI tegen je pensioen als het te laat is.

We staan voor grote veranderingen in onze Westerse samenleving. Veranderingen zonder precedent.

Wat er gaat gebeuren weet ik ook niet maar ik vond het onderstaande lied van Loreena McKennit dat ze schreef nadat ze in 1995 een treinreis door Siberië maakte kort na de val van de Sovjet Unie hoopgevend. Tijdens deze reis las ze “Inferno” van Dante hetgeen de inspiratie voor de titel van haar lied werd.

dantepetrboc

Dante, Petrarca en Bocaccio waren het begin van de Italiaanse renaissance. De wedergeboorte van een gefantaseerde Griekse cultuur waar slavernij, pederastie en sodomie de norm waren. Deze hele renaissance werd gefinancierd door de D’Medici’s. De bankiersfamilie uit Florence die ook meerdere pausen voortbracht. Het Vaticaan (van Batis Khan) dat altijd al een bolwerk van de financiële elite was, vaarde er wel bij. Door de stad Florence en de D’Medici’s werden homoseksuelen tot voor kort in Duitsland “Florentiner” genoemd (zie “De maaltijd van Trimalchio”, ook een vervalsing). Het was een revolte tegen het Christendom. Het Christendom dat rente berekenen verbood. Daarom werd in deze tijd het joodse volk uitgevonden en via de klassieken in de eveneens verzonnen bibliotheek van Alexandrië de geschiedenis ingeschreven. De joodse geschiedkundige Flavius Josephus is dan ook een verzonnen historisch figuur die in werkelijkheid nooit bestaan heeft. Als verweer tegen de zo ontstane “Hofjuden” liet Calvijn het berekenen van rente ook toe. Hier komen dan ook de verhalen vandaan dat Calvijn een crypto jood (Marrano) was. Ook de protestant Willem III van Oranje werd met geld van het Vaticaan (bankierspaus Innocentius XI) naar Engeland gestuurd om de Bank Of England op te richten. Hij schopte het tot koning maar was een verrader van het protestantisme.

gal

Galileo Galilei

In deze tijd is dus “de Synagoge van Satan” ontstaan net als dat de bende van Loyola, Jezuïeten genaamd, in Parijs ontstond. Parijs, de naamgever van de Farizeeërs en niet andersom. Ook onze Globe is in deze tijd bedacht. Copernicus werkte voor het Vaticaan en was daar ook langdurig op bezoek. Galilei mocht zijn werk afmaken waardoor niet alleen de Globe ontstond maar ook de door het Vaticaan beheerste wetenschap. De Illuminatie waren geboren.

Nu leven we in 2018, als je het mag geloven, en komt alle ellende ontstaan door deze geschiedvervalsing boven. Het verlichte systeem loopt definitief vast mede als gevolg van de ontwaking van het gepeupel als gevolg van het tot voor kort ongecensureerde internet.

De grote veranderingen die zullen komen hoeven we echter niet te vrezen. Er zullen veel problemen ontstaan maar die zullen worden opgelost. Ook de Russen kwamen de omwenteling van 1989 te boven nadat ze de boosdoeners, de joodse elite, het land uit gingen schoppen. Een joodse elite die onder aansturing van Lenin, Trotski en Stalin zo’n 60 miljoen orthodoxe Christenen de dood in joegen (sic. Holodomor).

Ook in het Westen wordt het anti joodse sentiment momenteel tot grote hoogtes gestuwd. Het Vaticaan zal de joden opofferen ter overleving van de kerk. Israhell zal binnenkort van de landkaart verdwijnen. Al die domme mensen die zich een joodse identiteit hebben laten aanmeten zullen de rekening gepresenteerd krijgen voor hun misdaden tegen de mensheid. Vele onschuldigen zullen daar helaas ook tussen zitten.

Kortom laat Trump, May, Rutte, Macron, Merkel etc. etc. hun toneelstukjes, komedie, nog maar even opvoeren. Helpen zal het ze niet meer.  De leugen nam de lift maar de waarheid is inmiddels ook bijna boven met de trap. De waarheid zegeviert altijd.

Dante’s Prayer door Loreena McKennit.

9 Reacties op “Dante’s Prayer.

 1. They are flattening the curve…

  http://stateofthenation.co/?p=12316

  Waarom die man -met die hippe schoenen- €50.000.000,–(!) van ons karige zure belastinggeld aan de WHO-hobbyclub van Bill(ionair) Gates (of hell) moest doneren, blijft een niet uit te leggen raadsel.
  Er kwam wel een natte droom voor hem uit, je wordt niet dag dagelijks door “lady” gajes ge-apped en persoonlijk in het zonnetje gezet.

  Zou het raadsel van onze gestolen en verkwanselde 50 meloen iets met een offer tijdens de onheilige NWOrdo ab chao-mis te maken gehad kunnen hebben? Draagt de paus iets onder z’n jurk?

  Geliked door 3 people

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.