Een Reactie op “Je toekomstige vaccinatie gegevens.

 1. 666 Het getal van het beest. NB Kun je zien wat een “LIEF” boek dat is: Die Bijbel. Hoewel het eigenlijk een allegaartje van verhalen uit verschillende tijden zijn. Een soort receptenboek voor potentiele en actuele dictators!!!
  En dat beest is onze regering die laf en volgzaam , net als alle andere regeringen vrolijk meedoet met al deze waanzinnige draconische absurde maatregelen die totaal overbodig zijn, aangezien we het nergens over hebben, o ja een griep-golfje zoals ieder jaar! (eerst in Wuhan en nu ligt bijna heel New York benevens de rest van de VS plat).
  En al die ouderen die door soms een griepje het laatste (‘barmhartige’) zetje krijgen , krijgen ook meteen het stempel van het beest anno 2020 opgedrukt: CRONA!!! Ja zo kan ik het ook. Zo kun je dus de statittistitieken laten liegen wat je wilt: U weet wel dat JOCHIE met dat rode haar op TV !

  Wij hadden het te goed. Misschien dat we nu met onze neus op de feiten, t.w. onze DOMHEID, onze ONGEINTERESSEERDHEID in de geschiedenis en de waarheid , onze LUIHEID, onze ONBESCHOFTHEID, onze HEBZUCHT.onze GELDzucht, onze IJDELHEID, onze SEXUELE ABERRATIES varierend van tuigjes, zweepjes tot homo en lesbo resp trangendero stimulero enz enz enz
  O ja wij de jongere generatie hebben de oorlog niet meegemaakt, NOU HET IS OORLOG. Oorlog tegen de eigen bevolking, oorlog van de “Cabal” tegen de hele wereldbevolking al thans alles dat onder de 1 miljard zit resp tot het VEE (goyim) behoord! KLAAR, simpeler kan ik het niet zeggen, wel nog harder (als het moet)!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.