Corona, De echte sterftecijfers…

A lie has many variations the truth none

 

Q Note concerning COVID-19 related mortality as part of the all-cause mortality figures reported by EuroMOMO

Over the past few days, the EuroMOMO hub has received many questions about the weekly all-cause mortality data and the possible contribution of any COVID-19 related mortality. Some wonder why no increased mortality is observed in the reported mortality figures for the COVID-19 affected countries. UQ

DQ Real mortality rates: https://www.euromomo.eu/

 

12 Reacties op “Corona, De echte sterftecijfers…

 1. Goedemoergen Don, een paar dagen geleden was ik op zoek naar cijfers. Kon het niet vinden en nu kom jij er mee. Frappant weer en precies wat ik dacht. Komt dat even goed uit. šŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Pandemic panic | DonQuijotte·

  • Vandaar dat het ff duurde voor ik het gelezen had (@Anna). Flink uitgebreid stuk idd en duidelijke en logische gedachten gangen.
   Ik moest ook denken aan de al lopende vaccinatie-discussie.
   Interessant stukje/filmpje over die WHO-vergadering waar ze vergeten waren dat er nog een camera liep.
   Het deed me ook denken aan een eerdere goeie (prijswinnende) docu die Treowd een paar weken terug plaatste, waarin naar voren kwam dat er ook in injectabele placebo-producten, kwik en aluminium bestand-delen zijn aangetroffen (ter maskering vd bijwerking en sterfte-cijfers, van hun “echte” spul?), terwijl gewoon alleen gedistilleerd water voor placebo-effecten afdoende en voordeliger zouden zijn, lijkt me?

   De mogelijke symbiose van 5G met “geo-engineering” (en het verkloten van ons eten en drinken door GMO etc. ook) middels scamtrails, als eventuele katalysatoren voor het versneld verslechteren van reeds bestaande aandoeningen of het onderuit halen van immuunsystemen (met hiv -remmers en resistente ziekenhuis-bacteriĆ«n als laatste zetjes), blijft helaas onderbelicht in het verder best uitgebreide verhaal.

   Geliked door 1 persoon

    • Die zijn er al een tijdje aan het rondspoken, zoals de MRSA en vleesetende bacteriĆ«n (waar wel eens afdelingen en hele ziekenhuizen voor werden gesloten). Mede dankzij het (te)veelvuldige gebruik van antibiotica in met name de bio-industrie, de afgelopen decennia.

     Like

  • 4G en hoogspanningsmasten waren ook al gay genoeg, we hebben (wegens vroegtijdig wantrouwen) gelukkig nog nooit een magnetron gehad en gaan voor zover mogelijk naar alles weer bekabeld/beglasvezeld (als dat werkt).
   Dat ze nu expres de kwaliteit en de snelheid van 4G verlagen spreekt ook weer doorzichtige boekdelen.

   http://stateofthenation.co

   Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Hoe betrouwbaar zijn de statistieken als het CBS meer doden vermoedt? | DonQuijotte·

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.