Als mijn blog verdwijnt..

A lie has many variations the truth none

We leven in rare tijden. Het zou me niet verbazen als mijn blog er van het een op het andere moment uit ligt. Of erger dat het hele internet eruit ligt omdat er virussen via het internet in onze hoofden komen.

Mocht dat gebeuren dan zal ik proberen zo snel mogelijk terug te komen.

Voor nu wil ik me bedanken, nu het nog kan, bij alle lezers en vooral ook de mensen die reageerden in deze zoektocht die het was. Een zoektocht naar de waarheid. Ik heb van de reacties het meeste geleerd en leren was mijn doel.

Dus dank je wel dat ik jullie heb mogen leren kennen!

In de hoop dat alles goed gaat.

 

18 Reacties op “Als mijn blog verdwijnt..

 1. TRUTH isn’t TRUTH

  dat n
  objektieve waarkelkhaid
  nait bestaait en
  dat n woarhaid
  gain woarhaid is
  verkondegen
  aal meer despoten

  kritiekloos
  lopen aal meer lu mit
  in d’optocht van
  gekken en dwoazen
  aanvoerd deur piazzen
  en malloten

  Liked by 2 people

 2. Sorry, mijn tablet vertaalt alles in Engels.
  Toen ik dit beluisterde moest ik aan jou denken. Hoop dat je nog een poos kunt blijven!
  En dan de link hierboven 😉

  Liked by 2 people

 3. tering, onder onze ogen hebben we het zien komen en gebeuren.
  we hebben een beetje gepost en onthuld en een beetje gediscuseerd en we zijn een beetje verontwaardigd en verontrust geweest.

  en nu lijkt het te vergeefs. too little too late.
  juist wij, ‘wakkeren’, hebben de urgentie en NEED to ACT veronachtzaamd.

  dubbel fucked up

  no offence to anyone. ik heb het eigenlijk vooral over mezelf en m’n
  ‘ontwaakte’ vrienden.

  Big Up Don
  voor al die jaren b.c.c. (before corona crash)
  take care

  hugenoot

  Liked by 2 people

 4. We laten ons niet vrijwillig (na een spuitje) kisten.

  Maar mocht het zo zijn dat het slechts bij agenda ’21 gaat blijven met onze “beschaving” en dit bijzondere (juke-box-) blog voortijdig het zwijgen opgelegd gaat worden,
  dan wil ik zeker met name Don hartelijk bedanken voor zijn tijd, energie, kop boven het maaiveld en moeite die hij hierin gestoken heeft!
  Daarnaast wil ik ook alle andere reageerenden en pen-vrienden hartelijk danken 🙏 voor hun; wijsheid, muziek, inzichten, humor, discussies, slap gezever, nog meer muziek, medeleven, polemieken, verbonden stippen, reacties en acties, interessante linkjes en tips, die mij het nodige nieuwe inzicht hebben verschaft, aan het denken hebben gezet en voor verder onderzoek en toekomstige nieuwsgierigheid, inzicht en verwondering hebben gezorgd.

  Voor mij was het in ieder geval een prachtige uitlaad-klep en waren het mooie jaren, met een lach en een traan, zoals het leven zelf haast…
  Wellicht is dit nog slechts een oefening en mogen we nog 10 jaar na-genieten van draaiboek 2030?

  Dan kunnen we nog een keer een ontmoeting in levende lijve afspreken met elkaar (stiekum na de avondklok)? Zou me ook wat zijn!

  Zo nog eens proberen of er nog wat chloroquine en een reserve föhn online te bestellen zijn (en een haakse slijpert op een duchtige accu, om zelf de 5Gay toevoer in de buurt te bedienen)?

  Carpe Cannabis! Babylon shall fall!

  Liked by 4 people

 5. Wel Don; dit is natuurlijk zeer jammer. Mocht je voorgoed verdwijnen (wat ik beslist niet hoop!), dan kan ik je zeggen dat ik van het lezen van je artikelen veel heb geleerd! Wat nu dat coronavirus betreft, is het opmerkelijk dat die een flinke boost aan die “climate hoax” zal geven; wat men zelfs niet met een Greta Tunberg niet voor elkaar kreeg, daar zullen zij mee slagen met de “corona-hoax.”: het doorvoeren van nog extremere maatregelen “ten behoeve van het klimaat” zogenaamd.

  Liked by 2 people

  • idd..
   ik word ook zo moe van dat gelul om me heen van: “ja, misschien gingen we ook wel teveel samengepakt op festivals etc, misschien
   vliegen we ook wel te veel, misschien is dit wel het antwoord van Moeder aarde omdat we te veel (dieren)-markten etc hadden..”
   dat soort briljante opinies…

   En dan van die propaganda beelden van Chinese dierenmarkten,
   hoe onhygienisch en zielig dat is etc ..

   Het lijkt er op dat ze elke natuurlijke manier van leven buiten onze
   beschikking willen plaatsen.
   Weg met het gevaarlijke buiten.
   Hooray voor veilig binnen met wifi.

   Liked by 3 people

 6. Don, het is me niet helemaal duidelijk waarom je verwacht dat je blog zou kunnen verdwijnen.
  In kader het hele Q gebeuren wordt een totale down verwacht van 1 t/m 10 april.

  Like

  • De lijst van Katje Ollongren tezamen met Chris Klomp met zijn macht binnen de internet media. Het kostte me al mijn Twitteraccount. Onderschat ze niet!!!

   Chris Klomp
   vr 20 mrt. 12:51 (8 dagen geleden)
   aan mij

   Prima verhalen. Feitelijk juist. Kun je nog veel van leren. De politie is trouwens naar je op zoek. Ze namen mijn melding uiterst serieus. Succes er mee!

   Chris Klomp
   Journalist

   Twitter: @chrisklomp

   Chris Klomp
   vr 20 mrt. 14:10 (8 dagen geleden)
   aan mij

   Haha. Proberen boven in Google te komen. Dan zul je toch wat bezoekers moeten trekken, jongen! Succes! (en ik heb prima contact met Google trouwens!)

   En moest je de deur niet uit?

   Chris Klomp
   Journalist

   Twitter: @chrisklomp

   Like

 7. BREAKING NEWS: Allereerst: mijn reactie is wel uitzonderlijk lang, maar wat hier volgt, móet worden verteld. De video waarin hij het allemaal vertelde, werd door het Rob Scholte Museum op 31 augustus 2019 op haar website geplaatst. Later echter, werd hij dood gevonden. De vraag is nu: Wíe zei wat en waaróm werd hij er voor wat hij zei, vermoord? Het gaat hier om een Joodse klokkenluider, David Goldberg genaamd. Hij was in het bezit gekomen van geheime documenten van het Witte Huis en hij zei erbij, dat hetgeen wat er in beschreven was, mogelijk in de winter van 2020 of 2121 plaats zou gaan vinden. Dat, wát er zou gaan gebeuren, zou worden gerechtvaardigd door te beweren dat dit middels een grieppandemie zou gaan gebeuren.

  Maar wát zou er dan gaan gebeuren? Wel, de enorme genocide van miljoenen Amerikanen. In augustus 2019 had natuurlijk nog niemand over het zogenaamd “nieuwe” coronavirus COVID-19 gehoord. Dus ook professor Goldberg zelf niet. Maar wát hij voor zijn plotselinge dood allemaal over die komende genocide zei, het heeft allemaal te maken met twee geheime projecten: Project Pogo en Project Zyphr. Luister goed naar de video waarin Goldberg zijn laatste woorden hierover sprak. Huidige maatregelen zoals de “lockdowns in verschillende Amerikaanse steden vanwege het coronavirus maken naar alle waarschijnlijkheid deel uit van die genocidale plannen. Als dit zo is -en ik kan hier maar moeilijk aan twijfelen- dan zouden we weleens aan de vooravond van een globale genocide staan; die zal namelijk niet beperkt blijven tot Amerika alleen.

  De Grote Dreiging van het Anti-Zionisme.

  Waar draait het hier nu allemaal om? Professor Goldberg gaf hier het antwoord op; in het verleden vormden degenen die tot de anti-Zionistisch beweging behoren (zowel Jood als niet Jood), nog niet een grote bedreiging voor Israël en de Zionistische invloed op het Amerikaanse Congres en de overheid. Maar aangezien de gelederen van deze beweging intussen flink aangezwollen zijn, is die inmiddels uitgegroeid tot een grote dreiging; vele Amerikanen zijn intussen wakker geworden voor de dreiging die het Zionisme voor Amerika (en de wereld) vertegenwoordigt. Om die reden is het “Project Talmudische Wereldorde” (om deze door mij verzonnen term maar even te gebruiken), in gevaar gebracht. Om dit project alsnog van een mogelijke ondergang te redden, zijn duistere elementen bezig de plannen voor die komende grootscheepse genocide op touw te zetten.

  Houdt hier rekening met het volgende: Donald Trump heetf al een (of meerdere gesprekken met het bestuur van FEMA (de beruchte FEMA-kampen) gehad; in een of meer Amerikaanse steden waar nu een lockdown van kracht is, zouden er zich al Amerikaanse legereenheden bevinden. Die mensen daar hebben totaal geen contact met de buitenwereld; en zo kunnen de legereenheden (die daar zijn gekomen om de bevolking hoegenaamd tegen het virus te beschermen), er hun gang gaan: het afvoeren van anti-Zionistische dissidenten naar de FEMA-kampen.En als die lockdown eenmaal weer zal zijn opgeheven, zullen er velen uit die steden verdwenen zijn.Waar zijn die dan gebleven, zal er door anderen worden gevraagd? Wel, die zijn aan dat virus overleden overleden natuurlijk! Ondertussen zitten die in die kampen, afgesloten van de buitenwereld, weg te teren. Hier is het adres van de site: robscholtemuseum.nl/friends-of-david-goldberg-final-words-classified-docs-reveal-deadly-project-zyphr/

  Het zou dus kunnen, Don, dat niet alleen jou blog zal verdwijnen maar ook jij zélf (mijn blog en ik en vele anderen die kritisch zijn op de macht van het Zionisme in zowel Amerika Europa en andere delen van de wereld). We zijn dus gewaarschuwd.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.