Look Up – (2020 Documentary)

fear

Via één van de lezers van dit blog die nog durft te reageren werd ik gewezen op deze docu over die vliegtuigstrepen in de lucht. Ik kwam erachter dat velen helemaal niet meer durven te reageren. Ze zijn bang! Fear is the mind killer!!!

 

 

7 Reacties op “Look Up – (2020 Documentary)

 1. Iedereen gaat er op zijn/haar eigen manier mee om. Angst mag er best zijn als het je leven maar niet gaat beheersen. Ieder zoekt zijn/haar koers in deze wirwar van verhalen, feiten, onzin.

  Liked by 1 persoon

 2. ja ja het paniek-virus begint steeds meer slachtoffers te maken….. time of aquarius…. langzame transitie…… laat de accountability -times begin….. \iemand van de week Zembla gezien? mijn lichtpuntje van de week…. mainstream…….. dot dot dot dot…… alle goeds allen hier!

  Liked by 1 persoon

 3. Er worden wel vaak “luchtfoto’s” (zig-zag patronen) gemaakt, net zag ik ze met 3 vliegtuigen tegelijk in hetzelfde gebied boven Rotterdam op de vliegradar, eentje kwam van Den Bosch, eentje vanuit het noorden om dwars op het ander patroon te zigzaggen. Jammer dat je maar een vliegroute tegelijk kan aanklikken. Ook boven Dordrecht, Den Bosch, Oss, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Apeldoorn en Belgie zigzagt het als een gek.
  Ook als je de plek van herkomst ziet tov waar de “foto’s” gemaakt worden is het erg oneconomisch en on-ergonomisch georganiseerd.

  Zeker om al die stoepkrijt harten op de foto te krijgen?

  https://flightradar.live/en/

  Oja, het bleek toch wel de moeite van het kijken waard dat “Fall of the Cabal”, deel5 is er tussen uit gewist, maar na wat zoek werk op bitchute vond ik em weer terug:

  https://www.bitchute.com/video/aYfZqy5gWmE0/

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.