9 Reacties op “Time to wake up-Desperate to hide the truth.

 1. Nog een desperate poging….om te downplayen…
  Zogeheten daredevil Mad Mike zou gecrasht zijn en daarbij zijn overleden…Wat mij dan opvalt is dat er geen filmpjes op het net staan waarin te zien is dat hij zichtbaar voor een ieder in zijn toestel/raket stapte en daar weer zichtbaar uit aan het klimmem was of uitgeholpen werd. Dit was/betreft beeelden van een eerdere lancering…Hij ziet er ook niet echt uit als een man die nog wat stijf of wat strak stond van de adrenaline na zo’n geweldige daredevil stunt…Opvallend…!!!
  MAD MIKE HUGHES FLAT EARTH ROCKET LAUNCH 2018 AMBOY, CALIFORNIA

  Liked by 2 people

 2. Zou het een opzet geweest zijn om wederom PA in discredit te kunnen brengen…? Of is hij op PA meegelift slechts voor promotionele doeleinden…? Er zijn verschillende tekens te ontwaren zoals in het begin van de onderin deze reactie staande video o.a. in het begin een triple six sign, 666 teken, het duale van een zonnebril op een niet echt zonnige winderige dag (licht en duister..) zijn aanraking/vastpakken van de bril dat is verder ook een algemeen vrijmetselaars teken….En verder mocht hij ongestoord volledig in de publiciteit zijn dolle dwaze stunts uitvoeren en zelfs plannen maken om de ruimte in te gaan… En hij maakt er zelfs grapjes over dat hij zijn raket nu echt nog veiliger gemaakt heeft. (alvast of wederom wat duping delight….?zie ook video 1 ) Maar wederom niks te vinden aan filmmateriaal waar in te zien was dat hij in het toestel zat of zich erin begaf of zich eruit hees of liet helpen… het stinkt wel een beetje nu…..Maar na zijn crash wel voldoende aandacht en …koppeling aan PA….(Zie ook header artikel)
  https://time.com/5789475/daredevil-mad-mike-hughes-dies-rocket-launch/

  Liked by 2 people

  • Bij de vorige poging waren er ook beelden vanuit de cockpit van stuntman Mike. Z’n tweede parachute ging toen iets te laat open, waardoor het niet echt een fijne landing voor de wervelkolom was.

   Je ziet hem deze ronde niet instappen, maar wel de ene parachute iets te vroeg naar de stomerij gaan en de andere niets doen.
   Mocht het allemaal inhoudelijk echt (ipv een soort omgekeerde reclame-stunt hoax om de platte aarde theorie te diskwalificeren) zijn geweest, dan RIP stuntman Mike.

   En anders;

   Wat een infra-rood filter in combi met night-vision zoal met het zicht kunnen doen, the ball decurved!:

   Like

 3. Beste Don, even over want to know; Het mooie van sommige discussies is dat zo duidelijk zichtbaar wordt waar het kaf zich bevindt en waar het koren…. if you catch my drift… Niet dat zij een verkeerd hart hebben maar zij dienen niet het ‘volle hart’ (belangenverstrengeling….of pure indoctrinatie??) Jammer omdat men op deze wijze de foute hierarchie mede mogelijk blijft maken…werkelijke verandering komt nl. alleen voort uit het volle hart…

  Like

 4. Yesss er komt mogelijk een nieuwe track van Lange Frans aan die inhoudelijk over platte aarde onze Aardvlakte zal gaan.
  Frans laat op youtube het creatieve proces ervan zien , mooi om te zien vol met passie, de zichtbare Liefde voor de muziek maar zich vooral bewust van de kracht van de boodschap die hij vanuit zijn creatieve proces wenst over te dragen. Top!

  Lange Frans rapt over de platte aardse waarheid met bastiaan laros MR flat EARTH

  Liked by 2 people

 5. By the way, heb je al eens goed naar buiten gekeken? Met name naar de Maan deze staat nu recht boven ons hoofd…De winter is als het ware de zomer dus de hoogtijd van de Maan en in de zomer neemt de Zon die plek weer in. En dat naar binnengaan , dus het naar binnen en buitentrekken en die werking in perspectief op onze Aardvlakte wordt in een wetenschappelijke term ook wel het analemma genoemd.

  Het is een jaarlijkse dans die de Zon en de Maan ten opzichte van elkaar uitvoeren tijdens het gezamelijke creeeren van de seizoenen. De tilt van de aarde is een fabeltje wat is verzonnen om op de bol, zowel de bal en de seizoenen te kunnen verklaren.

  Lente is aantocht de Zon trekt wederom weer naar binnen naar ons toe en door de werking van perspectief zien we de Zon weer langzaam stijgen…. door het dichterbij komen kan de Zon ons en de planten, bomen, dieren weer meer gaan verwarmen (Lente, Zomer) en de Maan langzaam gaan zakken van ons af bewegen….richting de kreeftskeerkring, winter in het zuiden…..

  Alles wat er gebeurd is dat de Zon weer dichterbij komt en zich van buiten vanaf de kreeftskeerkring naar binnen over onze vlakte beweegt. De Maan is zich nu langzaam iedere dag een beetje – naar buiten van ons af aan het bewegen – en dus zal zij iedere dag wat van de positie boven ons hoofd weg lijken te gaan en zich naar buiten bewegen dat tesamen met het wegtrekken van de Zon richting het noorden zorgt voor winter in het zuiden……die analemma beweging dat is de werking van perspectief bij naderende en wegtrekkende objecten op onze Aardvlakte, dus niet alles is een illusie…. Dat zich naar binnen en buiten bewegen van Zon en Maan is een feit.
  Getuige de seizoenen….. 🙂

  Liked by 2 people

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.