29 Reacties op “Wickedness in high places…(video)

   • Bietje brede muzikale (langharige) interesse (zolang het extreem is, en niet al te veel met house, mainstream-meuk of hiphop te maken heeft), liefst met echte instrumenten gemaakt, met creativiteit in een clipje, liefst op 432 hz getuned…
    Ook altijd mooi om te zien als het live beter klinkt dan vanuit een studio (maar jammer van dat rook-beleid).

    Ze zouden hier nog wat leuke beelden onder moeten zetten:

    Geliked door 1 persoon

     • Youŕe welcome 🙂 en van Houts is een gatekeeper, men kan niet onder de feiten van 911 uit en daarom moet die oppositie uit eigen kringen komen…..Zielige non-argumenten aangaande PA en dan toch het intelligente mannetje uithangen dat botst met elkaar….zichtbaar…voor hen die werkelijk wensen te zien…
      Half truthers…..

      Geliked door 1 persoon

     • Hoe die ook begint met “We zijn een open Westerse democratie waarin de meerderheid rekening houdt met de minderheid”.
      Hiermee geeft hij al aan vanuit een hogere agenda te werken en dat hij daarvoor best eens wil liegen. Een levensgevaarlijke man die George van Houts. Het zou me niet verbazen als hij ergens op een Ignatius college zijn opleiding heeft gevolgd. Een ingevoerde katholiek/jezuïet dus net als Joris Demmink en de hele rechterlijke macht.

      Like

     • Mooie discussie idd, de mogelijkheid van vrije meningsuiting valt (er tegenwoordig) niks tegen.

      Ik had ergens de goede hoop dat er via die theater voorstellingen wat meer oogkleppen van “uitslapers” zouden verdwijnen.
      Als een soort van eerste prikkeling/aanzet, om zo bij andere complot-praktijken aan te belanden en uiteindelijk bij de basisleugen.
      Maar merk (bv in mijn goedgelovige familiekringen) dat ze daar nog niet eens naar willen/durven te kijken. De gate is voor velen nog steeds helaas een paar haltes eerder gekiept.
      Je moet toch ook ergens kunnen beginnen met je te verbazen over dé (het en één) waarheid en zien dat de dingen anders zijn voorgespiegeld/er ook andere waarheden blijken te zijn naast indoctrinatie (voordat ze het 5G knopje straks wat hoger draaien)?
      Het zou goed kunnen dat dhr. van Houts betaald en dus bewust een dikke plank voor zijn wenkbrauwen heeft (op)geschroefd (gekregen) in het kader van halve waarheden en het verdelen en te beheersen, de achternaam past er iig goed bij.
      Ik hout vooralsnog de mogelijkheden open dat hij ook nog een beetje uitslaapt of dat wellicht bedreiging (passief aggressieve omkoping) een rol zou kunnen spelen?

      Neemt niet weg dat “men” inmiddels goed in z’n broek schijt over het duidelijk worden van de vorm van de stilstaande aardkloot/ijsvlakte (zie avatar).
      Ook goed te zien aan wat er de laatste jaren op joetoep in verhouding is weggewerkt aan 911 docu’s of docu’s die over de platte aarde gingen.
      En ook wat er aan debunk-onzin voor beider onderwerpen wordt gemaakt (en met stip op 1 t/m 20 hits is geplaatst), voor (lees tegen) de platte aarde doen ze in verhouding veel meer hun best (inclusief nieuwe extra grote draaiende globes bij het nos-journaal op de achtergrond) dan voor sub-complotten zoals 911.

      Het hout niet op, niet vanzelf (feel da powah growi’n)!
      Carpe Cannabis! Babylon Shall Fall!!!

      Geliked door 1 persoon

     • (inclusief nieuwe extra grote draaiende globes bij het nos-journaal

      Niet alleen het NOS journaal maar ook de zogenaamd wakkere Robert Jensen heeft zo’n bolleke draaien.
      Kijk maar ff bij minuut 18 ongeveer.

      Like

     • Het begint op zich goed met die Jeranism rip-off, maar naast de bol op 18 minuten is er ook iets niet helemaal lekker met z’n eigen bolleke (dat van de binnenkant was al lang bekend). Hebben ze per ongeluk de botox in z’n wangen gespoten, of heeft ie onlangs voor de nieuwe AH-reclame gesolliciteerd (als parodie op Ed het sprekende paard)? Of dachten ze we doen gewoon twee bollen?

      Wat vind hij zichzelf toch geweldig, hij had Edje Service geregeld, nou, nou en nog wel samen met de blauwe jurk uit Tiel, toe maar, hij was erbij… de Lulhoer. Dat ie met zo’n gebrek aan inhoud toch 109 afleveringen nodig heeft, is best knap (positief afsluitende)….

      Geliked door 1 persoon

     • Tis dat ik em niet moet, maar anders zou ik hem geadviseerd hebben z’n bloedruk eens na te laten meten en anders die goeikope schemerlap door fatsoenlijk studiolicht zou moeten vervangen. Een cursus imitator/humorist zou geen overbodige investreing zijn.

      Doe nog wat zout op je friet joh…

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.