9 Reacties op “I was taught the earth is flat!

 1. Ja , dat is geweldig dat die vrouw dat nog mag meemaken op haar leeftijd en het ook zo diep voelt vanwege de zielsbevestiging/connectie met het onderwerp er valen zaken en gevoelens op hun plaats voor haar…Geweldig om te zien 🙂 🙂 🙂 ontroerend ook….

  Liked by 1 persoon

 2. Dank je voor de aanreiking ook :-), ben er meteen even wat verder ingedoken, heb de globebuster aflevering bekeken, vanaf het tijdstip 50:00 komt er een krantenknipsel naar voren waaruit blijkt dat men rond 1900 geen enkel weet wilde hebben van een ronde bal het was zelfs strafbaar er geruchten over te verspreiden….een schoolhoofd werd zelfs ‘stevig op het matje geroepen’… Dus even skippen naar 50:00 (leuke aflevering..)
  Getting the Right Angle on Flat Earth

  Aanvullend:
  1800-1900’s Newpapers – Flat Earth Articles

  Liked by 2 people

  • Ik hou wel van die lange uitzendingen. Geweldig om mijn rechterhand te trainen op de gitaar. Dan weet ik zeker dat ik 3 uur heb geoefend. 😉 Multitasking, wie zei dat alleen vrouwen dat konden.

   Like

 3. Nog een youtube-video aangaande krantenknipsels van de vorige eeuw die aantonen dat mensen nog overtuigt waren van een platte aarde, dus mogelijk heeft men die geschiedenis ook trachten te vervalsen.
  Globebusters besteed er ook wat aandacht aan…

  Liked by 2 people

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.