17 Reacties op “Koning Willem Alexander en zijn keppeltje verklaard.

 1. Omdat de bevrijders niet welkom waren op het verdenkingsfeest,
  keppeltje af, borrelnootjes d’rin, gezellig…

  Weinig woorden over Auswitz 3 het chemie-complex van IG-farben, ook heel geen excuses voor beider opa’s hun oorlogs(mis)daden.
  Fijn dat het wehrmachtgrijze gehakenkruisde jurkje dit keer in de kast bleef hangen…

  Waren alle 13 bloedlijnen compleet aanwezig? Check de stamboom op 5.33 min.

  Geliked door 1 persoon

  • Inderdaad @Treowd. Zo erg staan we ervoor. En ze zitten overal. Een Martin Vrijland hoor je ook nooit over die zionisten. Met VrijLAND bedoelt hij Israël. Een zogenaamde christen-zionist dus. Daarom blijft die ook zo hangen aan zijn Globe. Connect the dots. Dat is ook de reden dat hij mijn prive gegevens op het internet gooide. Jan Smelt had het goed door en leeft niet meer!!! Lees hier de ervaringen van Jan Smelt van wie ik veel leerde https://donquijotte.files.wordpress.com/2014/12/jodengodendoorjansmelt.pdf

   Geliked door 1 persoon

   • Dat is een mooie verklaring voor de gekozen naam Vrijland, Don.

    Sean Hross noemde Vrijland ‘A bold liar’, toen ik hem over de barre omstandigheden waaronder Vrijland moest zien te overleven schreef. Sean schreef mij dat Vrijland bij zn vriendin in een grote villa in Frankrijk woonde, in de buurt van Dijon, en in een ‘fancy car’ rond reed, met lekker eten en drinken en vrolijk zijn. Hij was daar geweest en had Vrijland daar ontmoet.

    Dezelfde Vrijland die dus zielige verhalen op zijn website schreef over dat hij moest overleven onder erbarmelijke omstandigheden in een tent of een caravan op een Duitse camping, en maar dreigen om met de website te stoppen als ze niet doneerden. Wat een boef. Opmerkelijk is dat hij nu het uiterlijk van Sean Hross imiteert met een baard en lang haar.

    Wat mij betreft heeft hij zich rond de figuur van Ronald Bernard en zn Blije Bank goed laten kennen. Hij wist niet hoe snel hij mij van zijn website moest bannen. Hij wist dat ik contact had via email met Sean. Daar zal hij bang van zijn geweest. Zo gaat dat dan.

    Geliked door 2 people

    • Martin Vrijland is een oplichter. Daarom heb ik van het één op het andere moment alle contacten met hem verbroken. Dit terwijl ik hem wilde helpen tegen de mensen van Swapichou wat me uiteindelijk gelukt is. Swapichou slaapt diep. Ik heb er dit blog aan overgehouden waarvoor ik dankbaar ben. Het zou me verbazen als Martin Vrijland niet achter de schermen contact had met Swapichou. Ik heb alle namen en adressen achterhaald en heb mijn verdenkingen.
     Doordat MV goed op de hoogte is van o.a. NLP technieken is hij volgens mij heel gevaarlijk.
     Boudine Berkenbosch is ook zo’n gevaarlijk geval. Zou me niet verbazen als die betaald zou worden door Joris Demmink en kornuiten. Kinderpsychologe en mr. in de rechten is een heel gevaarlijke combinatie zoals je inmiddels zult weten. En dan een foto van haar met een oude teddybeer met 1 oog. Die teddybeer staat symbool voor seks met kinderen.

     Geliked door 1 persoon

     • Dat dus, het kaf werd van het koren gescheiden en we hielden er een beter virtueel vrijland aan over!

      Dus die vuile laaie lichter zat lekker als godenzoon en France? Zat ik toch goed met m’n gevoel. Met z’n sneue doomsdayprep winkeltje, en maar bedelen om geld (was net Heintje Davids).

      Trouwens nergens zoveel en gemeen anti-semitisme als in Israhell zelf, alwaar de Ethiopische geloofsgenoten als 2e rangs en de oorspronkelijke bewoners van het beroofde land, als 3e rangs burgers worden bemishandeld. We hebben het hier wel ff over mede-Semieten…

      Geliked door 1 persoon

     • Altijd handig om een begrip exclusief aan je zijde gekaapt te hebben. Daardoor heb je schijnbaar ook het verschil tussen geen ocide en genocide in je voordeel bij de vn, en een handige geplande afleiding in Oekraïne om je offensief/slachtpartij te beginnen als er toevallig gelijktijdig een vliegtuig wordt neergehaald (iets met een 17)…

      Ook ziekelijk dat je voor dit nr. en clipje dubbel moet inloggen, (of je wel oud genoeg bent?) en ze er ook nog eens waarschuwing achteraan durven te sturen, ivm gekwetste groepen? Daar ging het nr. nu net over dacht ik?

      Was eigenlijk op zoek naar meer revolutie rock, maar het was dit of hiphop…

      Geliked door 1 persoon

     • Ja er klopt iets niet helemaal aan Martin met zijn simulatie theorie die hij slechts als idee kan projecteren op gelovigen in dat het zo zou kunnen zijn dat… Hij gaat er diep in en theoretisch zijn er zoveel werelden mogelijk getuige astrofysica… Dat terwijl er voor PA tal van aanwijzingen zijn en feitelijkheden aangaande de hemel-entiteiten en dat we ons op een stilstaande vlakte bevinden. Allemaal simulatie volgens hem, maar loop maar eens tegen de muur aan dan s(t)imuleer je zo wat blauwe plekken en een bloedneus… en da’s de keiharde realiteit….

      Volgens mij zijn de .nl sites meestens gecontroleerde oppositie, dat zijn ook juist de sites die bepaalde onderwerpen als gloeiend hete aardappels blijven ontwijken. Hoeveel onderbouwde en gefundeerde argumentatie je er ook tegenover zet…
      Tevens kan ik ook wel inzien dat het best gevaarlijk kan zijn om PA te omarmen, dus daar kan achter geschuild worden …nu nog; Het kantelpunt laat nog wat op zich wachten maar het is opvallend hoe men om de brei heen blijft draaien…Wat mij ook enigzins verbaast is dat er al even geen artikelen meer op bovendien punt com geplaatst worden. Men pleegt nog wel onderhoud maar verder niets….

      Geliked door 2 people

     • Zelfs Sean wist te vertellen dat hij niet zelf die artikelen schrijft of in ieder geval zijn schrijfsels laat redigeren door een vriend. Sean wil met hen niets te maken hebben. Ik denk dat ik dat nu wel kan schrijven, want hij is niet meer afhankelijk van hen. Die vriend had namelijk een bankrekening voor Sean geopend voor donaties. Daar moest hij van leven. De kwestie was dat die vriend hem geen inzage wilde geven in wat er op die rekening werd gestort. Hij had zelf geen toegang. Nou dan weet ik genoeg.

      Ik denk dat Martin de omstandigheden van Sean heeft toegeeigend als een soort van succesformule om geld binnen te harken. Martin’s schrijfsels zijn niet het product van zijn kennis en inzicht, maar een samenraapsel van theorieen (ook vwb NLP).
      In tegenstelling tot Sean die wat mij betreft wel over kennis en inzicht beschikt. En dan hoef je het niet met alles eens te zijn. Hij is wel uniek. Waar Martin blijft hangen in theoretische verhandelingen zie je dat Sean theorie praktisch kan vertalen en praktijk kan plaatsen in een theoretisch kader.

      In de periode dat ik over de zaak Baybasin schreef heb ik heel wat te verduren gehad. Het heeft mij er toe gebracht de website van het internet te halen. Na die datum heeft Rein Gerritsen, noch iemand anders van die club, meer op mij gereageerd en Rein zelfs niet meer op anderen. Dagelijks twittert hij zijn krantje, maar dat zou even zo vrolijk ook een ander geplaatst kunnen zijn. Ook op mijn vraag waar dat boek van hem blijft, reageert hij niet. Toch kun je het nog altijd reserveren.

      Ik ben me vanuit verveling, ik was net met pre-pensioen, gaan verdiepen in de kwesties. Inderdaad Don, gevaarlijke materie en gevaarlijke mensen, die voor niets terugdeinzen, zo heb ik mogen ervaren. Toch heb ik mijzelf herpakt, weliswaar schrijf ik zelden een artikel meer, maar van twitter maak ik gebruik om kort en krachtig mijn visie kenbaar te maken.

      Zo dan ben jij en andere lezers weer op de hoogte van het e.e.a.
      🙂

      Geliked door 1 persoon

    • Da’s waar ook, ik had dien saturnus-matrix-mambo-jambo van em al (bijna succesvol) van m’n grijze schijf gewist.
     (zgn.) Live off the grid vanuit een tentje in Oost-Duitsland -door regenwater nog net niet van de dorst omgekomen- via de sateliet, wekelijks dreigende de brui aan het vrije-matrix-woord te moeten gaan geven, als er niet heel rap gecrowdfund werd door de trouwe volgelingen van de guru/het opperwezen…

     Waar blijft de tijd als je lol hebt?

     Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.