Ter overname gevraagd: Varkenshouderijen.

pigs

Mij kwam ter ore dat er in Nederland 500 varkenshouders zijn die voor een zak met geld van de (r)overheid kiezen om te stoppen met hun bedrijf.

Tevens hoorde ik dat spaarders geen rente meer krijgen voor hun spaargeld.

Wij als bevolking worden aan alle kanten genaaid dus. Burgers en boeren. Wat gaat mijn hamlapje straks kosten? Als er nog hamlapjes te verkrijgen zijn!!!

De oplossing lijkt me simpel. Haal dat waardeloze spaargeld op en koop er alle varkenshouders mee op. De boeren kunnen eventueel hun werk blijven doen in loondienst en de spaarders worden eindelijk weer beloond voor hun spaarzaamheid. ROI (return on investment) kan eventueel in hamlapjes die gevrijwaard zijn van antibiotica en andere gevaarlijke stoffen.

Deze constructie kent alleen maar winnaars. Ik mijn hamlapje, de spaarders hun beloning voor hun spaarzaamheid en de varkenshouders houden een zinnige dagbesteding.

Misschien kunnen we zo een grote hongersnood voorkomen?

Ik vroeg Sancho Panza wat hij van de (r)overheid vond met hun landbouwbeleid. Zijn ezel gaf het antwoord;

ezelscheet

Pigs on the WINg.

14 Reacties op “Ter overname gevraagd: Varkenshouderijen.

  • Mooie plaat!
   Vooral ook in de 432hz stand: https://youtu.be/cOaHFRXPi34

   Wellicht een verklaring voor dat het met 440hz beter schapen (op ongeveer 33 min., datdanweerwel) houden is (als een mk-ultra bodempje, om alleen al de hersenhelften van de bio-batterijen te verdelen en te beheersen)?

   https://www.mindvibrations.com/432-hz/

   Maar geef mijn kilo-knal hamlapje maar aan Rutte en z’n vrinden. Ik bepaal liever zelf of ik antibiotica en groeihormoon nuttig of nie (waterfilter vervangen, check)

   Ook erg mooie ouwe floyd: https://youtu.be/jxonnAmsAE8

   Liked by 1 persoon

  • Een varken doet er 4 uur over om voedsel te verteren Een rund ongeveer 24 uur In varkensvlees blijven daardoor allemaal afvalstoffen in het vlees zitten. Varkensvlees maakt ziek …het is niet voor niets onrein… Varkensvlees NIET eten staat er in de Bijbel God onze vader is wijs ! We zitten in de eindtijd Babylon is rising ( zie voor opgravingen Irak ) Transgenders homo s lesbisch waar eindigd het ?! Kinderen moeten transgender neutraal worden opgevoed Satanisten Baphomet aanbidders nemen steeds meer en meer de leiding ( en onderwijs ) over Tot hoever laten we het toe Wanneer worden we met zn allen wakker dat de NAZI weer bezig zijn ?! Sinds het altaar van de duivel ( opgravingen van Baal ) in Berlijn staat zijn de duivels krachten toegenomen … De draak zal uit haar as herrijzen ….

   Liked by 1 persoon

 1. Ja het is schandalig @ DON, duidelijke handtekening 21/2030… Men moet de bevolking volledig afhankelijk hebben. Dus zet men op sluwe wijze de boeren zo onder druk dat men geen enkele kans heeft om het bedrijf overeind te houden. En al het plezier en liefde vloeit er op die wijze uit door de aanhoudende stress-methoden….Iedere keer moet men opnieuw aan bepaalde eisen voldoen en telkens staan de bedrijven op het spel….of men kan het net redden, kantje boord…. Althans dat is de slopende stress voor hardwerkende boeren, zonder enig zicht op een duidelijke toekomst…wanneer moet er weer opnieuw aan strikte regels voldaan worden..of geruimd zelfs…uhm… preventief…

  En alles moet naar de steden toe richting mega steden en het liefst zonder alternatieven dus nu moet de voedselketen volledig overgenomen worden richting die doelstelling. Men is eerder al begonnen om de grootste zadenproducent van nederland over te nemen ( De Ruiter Seeds) destijds (2008) was het Monsanto en later dus Bayer (aka Bauer ehm Rotschild…) dat was stap 2 vanaf de groene revolutie die de Rockenfeller fam. uit de grond gestampt heeft . Het kent duidelijk een agenda allemaal….

  Liked by 1 persoon

   • Geen dank benodigd, graag gedaan, prima dat je ook in oplossingen denkt in het artikel. Anderzijds is een mens eigenlijk niet gebouwd om vlees te consumeren, het lichaamstelsel is meer gebouwd op fruit, noten en zaden daar is informatie genoeg over te vinden. Een grote aanwijzing hiervoor zijn de lengte van onze darmen en de vorming van onze tanden ons gebit. Wij zijn geen carnivoren…veel, zeer veel ziektenbeelden ontstaan juist vanwege de consumptie van vleesproducten en vlees….

    Ik weet dat de meeste mensen zeer gehecht zijn aan vlees, alhoewel als daar geen kruiden op zaten….(wereld van verschil) want dat maakt voornamelijk de smaak. Juist in b.v. zout maakt een enorm verslavingsmechanisme los in het brein, en het vet… Vetzucht kan leiden tot vraatzucht (excuus me language…) kan best groots zijn. Gluttony behoord geloof ik ook tot 1 van de hoofdzonden, maar dat is een andere afslag…

    Men zou het ook kunnen bekijken op spiritueel, dus op zielsnivo, en zichzelf de vraag kunnen stellen; Waarom zou een ander zielswezen, wezen met ook een ziel voor mij moeten sterven of versneld opgemest moeten worden in erbarmelijke of ongewenste omstandigheden, hoe goed de intentie of wat dan ook, omdat ik mijn vetverslaving niet onder controle heb of simpelweg omdat ik het zo lekker vindt ?

    Er moet toch een beest in angst en onmacht sterven, hoe beperkt de intelligentie t.o.v. een mens ook moge zijn…Mag men dat wel zo bekijken of kan men dat wel zo bekijken op zielsnivo? Is niet alles komend uit Liefde? Zou niet alles wat leven geschonken wordt uit Liefde en met Liefde gecreeerd moeten of kunnen worden? Eigenlijk is de vleesindustrie tot een object verworden om te voldoen aan de eisen van de mens en dat puur omdat men het zo lekker is gaan vinden maar er is totaal geen noodzakelijkheid aan te verbinden…

    Als alles hoofdzakelijk gevormd en is ontstaan is uit Liefde en die mogelijkheid bestaat dat het zo zou kunnen zijn, dan vloeit daar wel heel wat aan Liefde weg op zielsnivo….
    Zou er niet een heel andere frequentie ontstaan op zielsnivo als we meer keuzes zouden maken in en vanuit Liefde?
    Liefde voor ons lichaam zou de keuze duidelijk maken om geen vlees te eten, als we onszelf dan toch op de eerste plaats zouden zien, en ten tweede zouden we dan uit Liefde, in Liefde ons hart ook voor andere wezens kunnen volgen… Dubbele winst! Dat zou de frequentie van het geheel (het collectief) stukken verhogen…. Zo maar wat gedachten om te delen, zonder enig verwijt, meer ter overdenking, of zo mogelijk een verdere discussie…. 🙂

    Liked by 1 persoon

  • Was u dat ook opgevallen? Jaren geleden moesten in opdracht van het 4e Reich alle homeopathische gezondheids/geneesmiddelen-claims van de verpakkingen gehaald worden, want niet bewezen hekserij/mambo jambo, bla die bla…
   Om vervolgens dagelijks (letterlijk) doodgegooid te worden met reclames van het groene alpenkruiden “geneesmiddel (!?!)” Eberogast, door blotebene 1 vd oprichters van das Reich (IG-Farben/de raad der goden), te weten Bayer (met tegenwoordig dochter Monsanto)!
   Ze zullen Monsanto wel de chemtrail-resistente kruidenplantjes laten kweken, net als die bewegende klimop plant -die nog net geen appel aanbiedt, aan de “genezen” vrouw, die strak van de ebero-meuk langs huppelt- op het einde van deze propaganda stunt.
   Dan zit er altijd een andere reclame tussenin en komt vervolgens het (zgn groene) middel eberolax (van dezelfde kwakzalf firma) aan de beurt, waarschijnlijk nodig als ontstopper voor na dat andere gif.
   Ook vooral niet van de benauwde “Ebero” betekend vrij vertaald “gift van god”.

   Het valt me nog mee dat ze het standaard voorgeschreven homo-stelletje uit het draaiboek hebben weggelaten (de norm voor een reclame tegenswoordig)…

   Ze maken ook nog exceem(opwekkende)zalf, mocht je toevallig allergisch op klimop reageren.

   Liked by 1 persoon

 2. Juist in b.v. zout maakt een enorm verslavingsmechanisme los in het brein, en het vet

  Sorry, slechte grammatica. moest zijn:
  Juist met b.v. zout maakt het ….een enorm verslavingsmechanisme los in het brein, en het vet.
  Raak het overzicht soms wat kwijt, en mis die fouten dan…

  Like

 3. Nou KIJK naar Australie …de overheid organiseerd “natuurrampen”” en de mensen worden vrolijk zwaaiend naar FEMACAMPS gebracht. Wakker worden de overheid weet dat ze in de toekomst niet meer zoveel varkens nodig hebben…Wat zou de Ned. Regering hier gaan doen ?! een overstrominkje ? ze zijn bezig met werkzaamheden bij de afsluitdijk…een paar dijkdoorbraakjes ? Mensen in Australie MOETEN mee met de marine Het water wordt afgesloten …en wat moet je dan met je kinderen ?! Black jesuit de Paus ( de anti christ ) komt sept naar Den Haag om EEN religie contract voor alle landen te ondertekenen…daarna Kan het “feestje” beginnen Christenen zullen net zoals vroeger vervolgd gaan worden Kerken zullen met de grond ( 2021) gelijk gemaakt gaan worden….! Rutte heeft de Baphomet kop in zijn werkkamer hangen. Zijn opa had joodse werkkampen en zijn bedrijf heet Arcades…… Do I need to say more ? Yes ! vanuit chaos naar orde …..New World Order Daar ! is deze regering mee bezig ….!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.