46 Reacties op “Water in de ruimte – Is there anybody out there?

 1. heeft naar verwachting een oppervlak van steen of ijs, en is naar schatting twee keer zo groot en acht keer zo zwaar als de aarde. De planeet bevindt zich in de zogeheten ‘leefbare zone’ van zijn ster. Dat betekent dat water er waarschijnlijk vloeibaar is.

  Naar verwachting..
  Naar schatting…
  Waarschijnlijk…

  Echte wetenschap haha

  Geliked door 1 persoon

 2. Water ontdekt door het licht te bestuderen dat op een afstand van 176 lichtjaren door de atmosfeer van een planeet sijpelt.

  Zoveel onzin bij elkaar, je weet niet waar je zou beginnen om die warboel te ontrafelen.

  Er staat een geweldige serie podcasts op internet. Van een zekere AAMORRIS, met titels als “The solar system does not exist” , “The universe does not exist” en “Big bang and black holes do not exist”
  Geweldig!

  Geliked door 1 persoon

 3. Daarom is G zo belangrijk zonder G geen uitkomsten of berekeningen van een model dat slechts wiskundig bestaansrecht kan claimen en volgens rieele Natuurlijke wetten onmogelijk kan bestaan…
  Het mooie is dat als men het wiskundige model laat vallen en uitgaat van het onmogelijk geachte model alles op zijn plaats lijkt te vallen en juist G een overbodig gegeven blijkt te zijn….
  Mogelijk daarom ook die speciale ring als je tot die club behoort….

  Like

  • Treowd,
   Bedankt voor het leuke linkje. Ik bekeek het en leerde weer wat bij. Ook bekeek ik het filmpje van hem over e=m.c2 . Ook leerzaam. En zo kwam ik op de ether-gedachte. Ik begin te vermoeden dat ether het fenomeen zwaartekracht wel eens zou kunnen verklaren. En licht en radio en zo.
   G is dan de versnelling van een object. De waarde van G is dan (naar mijn ideetje) de waarde van de samengeperste ether. Iets is zo bezien zwaarder dan iets lichters omdat de ether van het zwaardere meer weerstand heeft wegens de grote massa dan het lichtere.
   Als men iets optilt, dan wil het terug waar het vandaan kwam, net zoals wanneer men een elastiek zou gebruiken, heel grof gezegd als duiding.
   Omdat het veld om de aarde gebogen is wegens de massa van de aarde geld de weerstand het meeste in de horizontale richting. De ‘zwaartekracht’ neemt dan af naargelang men hoger gaat is dan omdat de ether daar minder gebogen is. (Denk aan ‘ringen’ dit steeds verder van de massa verder van elkaar afstaan.) Zo:
   O)) ) ) ) ) ) ) ) )

   O=Aarde
   ) ether-‘druk’

   Oh, ja. Wat ik nu toch vond.
   Even off-topic?
   Ik kijk graag oude films en fotos. En dan kijk ik goed, want dat is leuk en leerzaam. Want fotograferen is een hobby van mij, zodoende.
   Zie het volgende linkje vanaf 3:24. Wat zien we daar in dat reclamefilmpje?

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.