HPV vaccinatie – De waarheid.

drdq

Een vaccinatie arts.

Uit een artikel van Wanttoknow.

* * *

‘Terwijl de halve wereld niet meer zwanger wordt na de HPV vaccinatie (HIER), de rolstoelen niet meer aan te slepen zijn voor die meiden die ‘ernstige bijwerkingen’ hadden (HIER), jongens nu ook een HPV vaccinatie dienen toegediend te krijgen (HIER), en Japan deze HPV-prik heeft verboden en het land uitgeknikkerd (HIER), krijgen wij in Nederland nog netjes een brief binnen om zo snel mogelijk te prikken!

Ze hebben nog het lef om te zeggen dat je vooral niet op internet moet kijken (geel-geaccentueerde deel), omdat het je af zal schrikken om die gifspuit te halen. Laat de angst en terreur gewoon aan de farmaceutische industrie over, want zonder die angst kom jij die spuit niet halen. Mensen vaccineren namelijk op basis van angst en niet op basis van kennis/informatie..!

Reinhard Mey bezingt dit gekkenhuis waarin we ons met zijn allen bevinden heel treffend met zijn “Narrenschiff”.

 

26 Reacties op “HPV vaccinatie – De waarheid.

 1. Zou het het transgendersyndroom hier ook door komen ? Heel veel ziektes komen namelijk niet voor onder ongevaccineerde zie de amish people, eskimos enz enz
  En ja ik geloof dat het een ziekte is.
  Geestenziek. (Bezeten)

  Like

 2. @treowd ja voor mij voegt dat inderdaad iets toe. Het voegt eraan toe dat ik nog steeds met een glimlach aan het typen ben. Iam still laughing as a clown.

  Is een ego is wel bewezen dan? Is het niet gewoon hoe je gemaakt ( gebouwt)ben.

  Probeer is een week te vasten dan kom je er pas achter hoe je bent. En dan totale onthouding niet als een scheinheilige jezelf na zonsondergang vol proppen.
  A hungry man is a angry man. Heeft niks met ego te maken.

  Water reageert gewoon op de omgeving. Jij vind het toch ook leuker om te horen dat je een geweldige kerel bent in plaats van een horende dove of dat je ziende blind bent ?
  Je bestaat voor een groot deel uit water (STOF)

  Ik WEET toevallig dat alles gebouwt is, met kleine bouwsteentjes ( frequenties/trillingen) het woord dat in onze tijd hiervoor word gebruikt is dna. bouwstenen. In een helixvorm geplaatst net als patentbloem.

  En ik ben duidelijk een steen des aanstoots voor je.

  Ik kook namelijk een aardappel tot snot zodat er geen enkele STRUCTUUR over blijft waardoor je er een puree van kan maken.
  Ook smaak verdwijnt die moet je later weer toevoegen. Als je in de blender kiepert kan je behanglijm maken.

  Ik voeg azijn toe of rode wijn aan stoofgerechten waardoor alle celletjes kapot gaan zodat dat stuk dikke rib wel te knagen is.

  Ik voeg lecitine toe aan sappen zodat als je het opschuimt zal je zien dat alleen de luchtbelletjes de smaak van het sap bewaren. De rest van je sap ken je weg gooien zit geen smaak meer in. Je hebt bij wijze van spreken de smaak gekopieerd en in luchtbel verandert.

  Genoeg herrie vanuit mijn keuken.

  jij zegt tegen mij dat ik aan het mijmeren ben over mainstream info. Terwijl jij zelf niks verzint met niks nieuws komt en alleen maar dotjes aan het conecten ben. Beter bekijk je het is van bovenaf.

  Beste treowd laat me dan is ZIEN dat ik het fout heb en dan het liefst uit eigen ervaring niet van een of andere maar gewoon een voorbeeld uit jouw praktijk ervaring.

  Ik kan mijn vrouwlijke wietplant in een week van geslacht laten veranderen. En jij?

  Like

 3. Is een ego is wel bewezen dan? Is het niet gewoon hoe je gemaakt ( gebouwt)ben.

  Je ego is je denken, jij lijkt wat verdwaalt in je denken….

  Like

 4. Dacht dat wanneer je de bal voor jezelf houd je een ego was een egoist dus.

  Nee , je ego is je denken en kan wel een relatie tot egoisme hebben, maar doordat mensen mensen in een soort van trance verkeren (constante staat van denken) denken ze dat ze hun gedachten zijn… Dualiteit=egotranceverwarring .
  Je bent meer dan je denken of de inhoud van je gedachten, jij bent de observeerder van je gedachten althans daar is mogelijkheid toe. De verdwaling bestaat daar uit dat men de gedachten te serieus neemt en daarmee er een indentiteit eraan ontleent.. het ego is je denken en indentificatie ermee (jezelf gelijkstellen aan hetgeen je gelooft te denken over jezelf of wat anderen zouden kunnen denken over jou volgens jouw denken) de dwaling.

  Like

  • Ze hadden jouw moeten vragen voor het schrijven van het nederlands woordenboek…

   Ik ben gewoon die ik ben gevormd door de omgeving in welke ik geplaatst ben.
   Vind je uitleg interessant maar wel een beetje op new age gemijmer lijken.

   Je kan een gedachte laten manifesteren. Klopt.
   Ask and thou shall receive.
   Feel As If T’s Here
   Faith

   Like

 5. Ik zie het ‘ego’ als mijn onderbewuste. Mijn oerinstinct, meegegeven bij de geboorte. Dit instinct regelt het wijzen op gevaar, bijvoorbeeld honger en dorst, maar ook gevaarlijke dieren of mensen.
  In deze moderne tijd is het functioneren van het ego lastig soms. We voelen ons dan in gevaar, of onvrij, boos of soms juist vrolijk. Wanneer men niet op de hoogte is van wat ik hier schrijf, of bedoel te schrijven, want ik besef wel dat dit héél moeilijk samen te vatten is.
  Maar goed. Toen ik zelf absoluut onbewust was van dat egofenomeen, toen leefde ik eigenlijk voor de helft. Ik was er wel, maar was een slachtoffer van onwetendheid en onbewustheid. Ik was me eigenlijk niet bewust van mijn eigen functioneren, en dan juist het onbewust functioneren.
  Nu ik deze zaken wel snap, snap ik mezelf ook meer en kan mezelf dan ook een beetje ‘van een afstand zien’. Ik beschik over een perspectief qua mijn eigen zijn.

  Maar goed. Ook deze ‘leer’ is onderhevig aan woordinterpretatie. De een ziet ego als dit, de ander als dat.

  Wat ik ook heb gemerkt, is dat ons zelfbewustzijn eigenlijk ontstaan is uit onze taal. Zonder taal is er geen ik en geen jij. Geen manier om elkander te bevragen of te wijzen op gedachteconstructies en dergelijk. Nu we dus, naar mijn idee, talige wezens wat betreft het zelfbewustzijn, blijken te zijn, volgen daar consequenties uit.
  Vergeef me als ik onduidelijk schrijf, maar probeer te volgen wat ik tracht aan te geven aub?
  Want. Als we -gedeeltelijk althans- talige wezens zijn qua zelfbewustzijn (Ik laat emoties, het lichaam e.a. er even buiten) dan zijn we ook talig te beïnvloeden. En dus een beetje gebeurd. En daarom is het goed het zelfbewustzijn te kennen en het niet te verwarren met het ego.
  Het ego is puur en goed. We zullen daarmee moeten leven en ‘het’ moeten volgen niet te kwetsen of te negeren o.i.d.
  Want, ons instinct is onze vriend. Echter, onze vriend kan niet begrijpen dat we in een nogal onnatuurlijke wereld leven. We dromen raar, we zijn soms gewoon verdrietig, we zijn ontevreden. Allemaal goed en waar.

  Een voorbeeld hoe met het ego om te gaan, om het wat duidelijker te krijgen wat ik bedoel. Stel je wil ergens mee stoppen; een nare gewoonte bijvoorbeeld. Je ego is verwend en zou nu dus moeten afkicken van de gewenning. Het ego begrijpt jouw denken niet, maar wel jouw gevoel. Wanneer je nu je denken en je gevoel op iets anders richt dan die verslaving en er iets fijns tegenover zet, dan heb je kans dat het ego dat ook fijn vind. Als er maar een fijn gevoel is. Dus als er weer die ‘wee’ komt, zoek dan wat fijns er voor in de plaats. En zo went het ego aan andere dingen en vergeet het wellicht dat ene.
  Zo bezien ben je dan goed voor je ‘ego’. Je gaat niet tegen jezelf in, zeg maar.
  Dus, ik zie het ego als goed, (we zullen het er ook mee moeten doen) en het denken als verward. Immers, de wereld, die klopt niet. Zoveel is wel duidelijk. En dan is het nu de kunst om dat ego niet verdrietig te maken. Dus, men kan de narigheid in de wereld analyseren, om er evt. iets aan te doen, maar het mag niet ten koste gaan van jezelf. Men moet er dus wel voor waken dat het denken niet met de mens aan de loop gaat. Als ik eerst maar rijk ben, of eerst zo een vrouw heb, of als ik dit of als ik dat bijvoorbeeld.
  Of men begrijpt zijn eigen denken niet, dan is het ook triest. De denker begrijpt zichzelf, dus ook zijn denken niet. En… er is ook veel ‘verwarring’ gezaaid. Denk aan geloof of indoctrinatie. En men is zich er dus niet vaak van bewust. Daarom denk ik dat ‘bewust’ worden wel een beetje belangrijk is.
  Enzovoorts.
  Ik kan melden dat ik veel heb gehad aan Plato, de grote filosofen, de bijbel (qua wijsheid), en natuurlijk het internet. En vele andere bronnen, want mijn aandacht is zeer verdeeld. Ik vind dus veel leuk. Ook techniek bijvoorbeeld, natuur en scheikunde. Ik haal mijn informatie uit veel bronnen. En die analyseer ik dan. Of doe een poging ertoe.
  En ik leer nog steeds bij. (Vooral om niet te snel te oordelen, bijvoorbeeld.)

  Dus, nogmaals. Ik zie het ego als een begrip, dat gehanteerd wordt in wijsheidsgeschriften of geestelijk opleiding bijvoorbeeld om de mens een idee, een voorstelling te geven van een deel van zijn functioneren. Als men kennis wil vernemen, dan moet men altijd parabelen gebruiken die bekend zijn. Voorbeelden dus. En soms verzint men woorden om een bepaalde ‘geestelijk’ iets te beschrijven. We zien ‘het’ niet, maar het is er wel, we hebben er mee te maken.

  Even tot zo ver. Want dit onderwerp vind ik er leuk.

  Liked by 2 people

 6. Ik hoop dat iemand even heeft nagezocht of het onderzoeksresultaat betrouwbaar is. Het blijkt dat de auteur in de aloude val van ‘correlatie is geen causatie’ is getrapt. Zie ook hier: https://scienceintegritydigest.com/2019/08/11/concerns-about-a-paper-on-hpv-vaccination-and-pregnancy-rates/

  Dat vrouwen, die de HPV-vaccinatie hebben gehad, niet zwanger kunnen worden blijkt namelijk helemaal niet uit de onbewerkte gegevens. Wat wél blijkt is dat vrouwen, die wel gevaccinneerd waren, vaker een hogere opleiding hadden of hadden gehad. In tegenstelling tot minder hoog opgeleide vrouwen, nemen hoog opgeleide vrouwen geen, minder of later kinderen. Dat alleen verklaart het probleem al.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.