Jeffrey Epstein (66) onderweg naar fantasy island.

shake

Uit betrouwbare bron vernam ik dat Jeffrey Epstein (66) zich verheugt op een weerzien met Elvis, Marilyn Monroe, Bruce Lee, Tupac en Kurt Cobain.

Dat Heineken het biercontract voor fantasy Island verloor aan Bavaria door Epstein’s zwarte boekje deed hem wel veel verdriet maar héé, het leven gaat verder, foutje bedankt.

 

79 Reacties op “Jeffrey Epstein (66) onderweg naar fantasy island.

 1. Tja, mooie story toch, of niet dan!!!???

  Maarrrrrr, we kunnen nu denken wat we willen, theorietjes van welke aard dan ook naar voren brengen echter, waarom wordt dit theater nu eigenlijk op deze manier in elkaar gezet!!!???

  Mensen, beste mensen hier op dit blog, begin eens gewoon met nadenken, en dan bedoel ik echt alléén en met jullie eigen stel hersenen!!! Doe vooral de Tell Lie Vision uit en zet deze voor de zekerheid bij het groot vuil. (ik kijk ruim 10 jaar géén TV meer en zie hier, ik leef nog steeds!!!)

  MIJN, nee ik bedoel natuurlijk ONS land staat in brand, en wel een hele grote uitslaande brand, en wij houden ons bezig met een pedootje, J. Epstein welke naar alle waarschijnlijkheid een mossad agent is en nu heerlijk op een IsraHellisch strand aan het genieten is van waarschijnlijk lekkere jonge (8 tot 10 jaar jong) meisjes!!!!! Van pedootje Saville, Edward Heath, Demmink, en niet te vergeten nagenoeg alle koningshuizen in Europa hebben we toch ook de oplossingen bij de hand, of niet soms.

  Mijn mening is de volgende.
  Al ben ik zelf erbij geweest, ik bedoel dan bij zo’n pedoparty, en al zou ik honderden fotootjes gemaakt hebben, en ik zou vanuit deze party rechtstreeks naar de PON PON Politie lopen, u weet wel, die de wetten naar eigen inzicht met de dag zelf kunnen wijzigen of anders kunnen interpreteren, dan nog zou IK voor de bijl gaan, voor gek verklaard worden of een ernstig auto ongeluk krijgen……..
  Dus, nog vragen!!!!????

  Om ziek van te worden, niet dan, maar WIJ zullen er nooit iets aan kunnen veranderen, NOOIT!!!~

  Waar WIJ wél iets aan zouden kunnen veranderen dat is door het blussen van de de grote uitslaande brand in ONS land, of denken jullie nu echt dat dit goed zal (blijven) gaan in de zéér nabije toekomst!!!

  Wij MOETEN ons verenigen in groepen, op elkaar gaan afstemmen met plannen en a.s.a.p. TOESLAAN en wel kei- en keihard!!!

  Iedereen die hier nog anders over denkt……..ehhhhh, veel succes gewenst met het bestrijden van, (sorry beste Don Quijotte en zeker niet persoonlijk bedoeld!!) windmolens!

  Acta non verba & E pluribus unum
  Gladiator Avé

  Liked by 2 people

   • Beste DQ,

    Rustig blijven doe ik altijd, in paniek of gehaast beslissingen nemen, zeker moeilijke of zware, lijdt meestal tot nog grotere rampen of ongelukken echter, mijn steevaste mening in deze (het migrantenprobleem!!!!) is toch echt dat het reeds ver na twaalven is en het met de dag moeilijker wordt om dit enorme gevaar nog om te buigen en zeer zeker op een “nette manier”!!

    Geloof me aub als ik u zeg dat ik me goed kan weren, met welk middel dan ook echter hoeveel “mensen” (opzettelijk tussen aanhalingstekens daar de meesten meer op zombies lijken!!!) kunnen dat nog!!

    De meesten weten bij God niet wat op hen afkomt en indien toch ze met zeer grote waarschijnlijkheid het gevaar schromelijk onderschatten. Dit tuig is gemiddeld 35 jaar, mega gespierd, oorlogssituaties gewend alsmede vechten voor alles en nog wat!!!
    Niemand, maar dan ook helemaal niemand kan zich ook maar iets voorstellen als zo’n 10 tot 15 man sterke spierbundels in groepsverband op je afkomen al zwaaiend met machetes……of zuig ik nu iets uit mijn duim!!??
    Dit zal het lot zijn van velen en zeer zeker in de grote steden!!

    En de Politie, tja helaas, dit achterlijke tuig is bij lange na niet in staat om ook maar iets bij te dragen aan wat dan ook, en neem van mij aan dat ik het kan weten!!! Heb in mijn vak veel samengewerkt met dit soort en toen ging het nog wel enigszins!! Nu echter absoluut NIET MEER!!!

    Ik ben voorbereid, maar ben in een erg goede positie, goed verdedigbaar echter met erg veel ouderen mensen welke werkelijk totaal geen enkel idee hebben van de tsunami welke razendsnel op ons allen afkomt!!!!!

    Gladiator Avé

    Liked by 2 people

    • @GLadiator.
     Helemaal mee eens. Maar hoop dat je ongelijk hebt, echter denk helaas dat je gewoon gelijk hebt en dat deze zee van migranten zeer gemakkelijk (door opstoken, geheimdiensten, aanslagen etc.) in een aardbeving resp. tsunami, danwel uitslaande brand, danwel (burger)oorlog om kan slaan.
     2 oplossingen
     1. Eigen recht bevolking dient recht in eigen hand te nemen door zich te organiseren tegen geweldadigheden vanuit het migrantencollectief…etc. Echter een schijnoplos. (nml t.w. symptoombestrijding!).
     2. Ze net als China honderden-duizenden jaren geleden deze migranten naadloos inteburgeren en integreren in de min of meer nog ‘Hollandse’ bevolking.
     3. Idem 1) Deze regering afzetten danwel negeren en bevolking zelf met alle mandaten (politie, justitie, leger) remigratie afdwingen door de hele dorpen uit Turkestan, Marokkostan, Nigeria etc etc terug te sturen naar plaats van oorsprong.
     Helaas zal bij al deze mogelijkheden aan een voorwaarde dienten te worden voldaan en dat is dat de bevolking massaal zich niet alleen bewust maar ook handelend optreed!! Een illusie???

     P.s. Ben altijd in voor betere oplossingen.

     Like

    • Hoe die “tsunamie” als een voorgeprogrammeerd chao ab ordo golfslagbad zou kunnen werken? Een greep uit Kleintjes zoekmachine:

     https://www.stelling.nl/kleintje/zoekresultaten?q=weapons++of+mass+migration&option=com_finder&Itemid=1819

     Migratiegolf (001)
     17 DECEMBER 2015
     Kelly M. Greenhill heet ze. Professor Kelly doet aan research en daarvoor wordt en is ze ondermeer gestiekt door de MacArthur Foundation, Mellon Foundation, de Eisenhower Foundation, de Neubauer Foundation, de Ford Foundation, het Amerikaanse ministerie van Defensie en de staf van John Heinz Kerry. Behoorlijk griezelig dus. In 2011 heeft ze een boek gebaard met als titel “Weapons of mass migration: forced displacement, coercion, and foreign policy”. Oftewel: “Wapens van massamigratie: geforceerde verhuizing, dwang en buitenlandse politiek”. Voor de luitjes die het niet kunnen opbrengen om zo’n wetenschappelijke pil door te ploegen heeft ze een papertje van 44 pagina’s in de publieke sector geramd via het e-vod “Strategic Insights”. Even een kwootje daaruit om u al dat geblader te besparen. Komt ie:

     “This article focuses on a very particular nonmilitary method of applying coercive pressure – the use of migration and refugee crises as instruments of persuasion.
     Coercive engineered migrations (or coercion-driven migrations) are “those cross-border population movements that are deliberately created or manipulated in order to induce political, military and/or economic concessions from a target state or states”.
     Coercive engineered migration is frequently, but not always, undertaken in the context of population outflows strategically generated for other reasons. In fact, it represents just one subset of a broader class of events that all rely on the creation and exploitation of such crises as means to political and military ends – a phenomenon I call strategic engineered migration”.

     Zo. En kijk nu eens wat er om ons heen gebeurt. Over griezelig gesproken. Van je vrienden moet je het hebben.

     Liked by 1 persoon

 2. Betaalde krachten kunnen er ook mee gaan lopen ter polarisatie en om angstporno aan te wakkeren…. Alsof bepaalde mensen (zij die ook slachtoffer zijjn en hun geloof gekaapt zien worden) niet zelf zouden kunnen nadenken… Beetje wakkere mensen… en dat zijn er inmiddels zeer velen trappen niet in die verdeel en heers agenda en strategieen…Think about it! The Most High wokrs in mysterious ways..Het Meest Hoge werkt op een mysterieuze wijze….in het hart….
  Sterk op op zijn minst opvallend toch dat zij die de vlakheid niet kunnen zien of niet eens verdragen of entertainen zelfs…ook zulksoortige theorieen wensen te spuien….

  Like

   • Theorieën aangaande het bevechten van migranten en ander geweldadig verzet e.d en het buiten beschouwing laten dat zoiets juist de aanstuurders “in de kaart zal spelen” omdat zij daarop voorbereid zijn. Verder is het wel een heel erg zwart wit scenario en koren op de molen aangaande polarisatie…
    En de beinvloeders aanwezig op bloggs willen er graag mee lopen… dat kan zelfs een mogelijke agenda dienen…
    Dat wil ik graag even aangeven….

    Like

 3. En wat te denken van de boiling frogg theorie, dat er van allerlei theorieën en mogelijkheden en problemen gelanceerd worden juist ter afleiding… Waar het werkelijk om draait dat is het rijzen van het beest aka de AI intelligentie via de imo 4 horsemen china, rusland, arabie en israel.. Epstein is afleiding en andere politieke kwesties ook…
  Waar israel de thuisbasis is van het beest (synagoge of satan…) en de infrastructuur al aanwezig is of aangelegd wordt maar de overheveling van macht volop gaande is en de verder implementatie wereldwijd gestaag verder loopt.
  Kill Switch – Israel & Microsoft “Oh My” Part One

  Like

   • Waarom lijkt het dat jij dat wat persoonlijk naar je toe trekt @Don? Of ligt dat aan mijn interpretatie?
    Ik doelde intentioneel op de korte docu…goed dat jij er verder aandacht aan besteed en ja het is zeker opvallend allemaal. Maar juist daarom ook afleiding en emo triggering ..een fear based mind control opbouw richting 11/9?
    Deel 2 van Kill Switch is ook zeer interessant…

    Like

     • Ben het aandachtig aan het bekijken @Don het is een zeer interessante benadering…Prima vondst! Maar wat houdt de Zon en Maan en de andere 5 zwervers in een perfecte omloop de gehele cycli en dat ieder jaar ? Dat niet alleen, maar dat op perfecte benodigde hoogte als het ware…zijn het op zich intelligente entiteiten?

      Like

     • @Don Mijn gedachten aangaande het galvanische batterij model zou theoretisch gezien ook mogelijk de verbinding of relatie tot het in gebruik nemen van het fenomeen chemtrailing kunnen verklaren. De daaruit mogelijke voortkomende hevigere weersbeelden, de feller brandende Zon die van een gele kleur meer wit is gaan uitstralen…En dat eigenlijk vanaf dat men de atmosfeer als het ware verzadigd heeft met metalen en dat ivm met andere chemische elementen. Zoals barium, strontium, waarbij alluminium ook in de galvanische serie naar voren komt….

      De concentratie alluminium aanwezig in het grondwater volgens officieele metingen inmiddels zeker hoger dan 400 maal de toegestane hoeveelheid (veilige grens is zeker 400x overschreden) Dus mogelijk heeft al het chemtrailen ook die uitwerking van een beter/steviger geleidend galvanisch systeem (sterkere energie stromingen/geleiding) en dus de veranderingen van het weersklimaat in lokale hevigere pieken/excessen (meer verwijzend naar wat meer extreem weer geen klimaatsverandering) en sterker radierende/stralende Zon. Vandaar dat men daar ook al veel tijd en moeite in chemtrailing gestoken heeft en nu nog steeds doet.

      Strontium ook een bestanddeel van de trails zou b.v. als een electrolyt kunnen fungeren, Barium schijnt goed te reageren op CO2 verder gaat het dan een beetje buiten mijn voorradige denken cq weten, maar mogelijk kunnen anderen dat weer aanvullen danwel invullen. Dus de klimaats agenda zit vast aan het chemtrailen en is zeer goed verklaarbaar aan de hand van het galvanische wereld model door jou eerder aangedragen in de bovenstaande youtube video…(alhoewel ik mij niet volledig er in kan vinden dat slechts de Zon en de Maan de hoofdrolspelers zijn in deze) De 5 zwervende “planeten” / entiteiten spelen m.i. mogelijk ook een belangrijke rol in dit systeem…

      Liked by 2 people

     • Daar connect u het een en ander aan dots.
      Dat je dmv scamtrails zware metalen via het drinkwater tig miljoen galvanische batterijen klaar maakt voor het grote 5 gay spektakel en de sluwe meter checkt ondertussen of je wel genoeg binnen hebt gekregen om goed mee te kunnen stralen?
      Operation Fishbowl 2.1

      Via via vernam ik dat er tegenswoordigs docenten (zonder te blikken, blozen, lachen en/of huilen) de jeugd (onder)wijsmaken dat die condens strepen dan wel toch enigzins chemicaliën bevatten maar dat het voor onze eigen bestwil is om een soort “afscherm”- schild te creëren, want CO2 en opwarming enzo tenslotte…

      Seffens de waterfilterboer bellen, oftie nog betere filters heeft! en meer lavagruis en -meel de tuin in, nakende sodeju!

      Liked by 1 persoon

     • En ook deze (vooral de beelden dan)

      (over de zang moeten we het nog een keertje hebben)

      Like

     • Mooie video @Beer , wijze woorden…Maar het kan ook eventueel zijn dat die natives er in het geheel wat anders uitzagen dan dat er via beeldvorming benadrukt vooral vanuit hollywood e.d. aangedragen wordt. Deze man kan zelfs een acteur zijn in dienst van een orde om die hollywood beeldvorming te benadrukken en wederom een mythe in stand te kunnen houden. Het beste kan men de opties open houden en er flexibel openminded in gaan staan…Dane Calloway wijst er op. Er zijn meer aanwijzingen….

      Like

     • Neem ook even de reacties onder het artikel mee en de vise dat men in het artikel probeert te sturen alsof de algemene beeldvorming correct zou zijn (eventueel een geindoctrineerde schrijver?onderzoeker?) Wat nu als die Afrikanen de native Americans onder de knoet moesten houden dan zijn er inderdaad Africanen verscheept en zijn daar beschrijvingen van, maar er waren er maar enkelen nodig per plantage dat zou logistiek de minst moeilijke weg geweest zijn… Denk er eens over na, en ook de mogelijkheid van een zichtbare wordende handtekening als het ware.. Het omgekeerde van wat men pretendeert dat waar zou zijn = inversie= satanisme….
      Dus dat er Afrikanen gehaald zijn juist om de originele bewoners (ware natives) te hoeden op de plantages om een mythe te creeeren…..
      https://bglh-marketplace.com/2015/09/the-real-history-of-black-native-americans/

      Like

 4. Ohm namo narai !

  Over het monster van Lech…

  Volgens mij heb ik de ‘heer’ Epstein gesignaleerd in het centrum van Groningen begin 90er jaren.
  Het was in de tijd van het I.R.T., van Traa en Dutroux.
  Hij was in het gezelschap van Jimmy Saville, Mabel en George Sorros, Friso, de bisschop, Demmink, een de Rothschild, de van Korlaars, Berlijn, Trix en andere hoogwaardigheidsbekleders.
  Met alle gevolgen van dien voor Groningen tot voor kort.
  Dit lijkt mij vrij eenvoudig officieel te verifiëren.
  Dit nog even in reactie op hun 9e cirkel/moloch diensten in Groningen destijds.
  Alles met een actieradius van nog geen 2km.

  Bedankt !

  De Groeten
  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Liked by 1 persoon

 5. @Treowd,

  Beste,
  Heb eventjes uw reacties kort doorgelezen en ja, ik ken deze Brandon O ‘Connell al een hele tijd en volg nagenoeg alles van hem. Hij is namelijk niet zo’n vriend van Bibi zal ik maar zeggen en dat geeft moed!!

  Ik begrijp ook uw reactie inzake de “bestrijding van migranten” en ben het in principe geheel met u eens vwb het feit dat deze “mensen” (mensen tussen aanhalingstekens daar ik vind dat deze niet hier thuishoren!!!) er zelf ook absoluut niets aan kunnen doen dat ze van hoger hand hiernaartoe worden gedrongen en daarvoor ook nog eens een bom geld kwijt zijn en dat alleen voor VALSE BELOFTEN!!!

  Echter ik als BURGER van Nederland heb hun NIETS beloofd maar moet wel het gelag betalen en dan heb ik het niet eens over hun WANGEDRAG wat in sommige gevallen best begrijpelijk is maar toch, van mij moeten ze allemaal vanavond al beginnen met inpakken en wegwezen!!!

  Ons complete verzorgingssysteem gaat eraan en daar hebben mijn grootouders, mijn ouders en IKZELF ons hele leven voor gewerkt
  En dat alles om ervoor te zorgen, en wel opzettelijk, dat dit elitetuig nog meer macht en vooral de totale controle krijgen over ons en alles wat we doen!!!
  Ik werk daar niet aan mee en al lang niet meer.

  Geloof me aub als ik u verzeker dat ik weet waar ik over praat!!!
  Op de 1e plaats heb ik lange tijd gewerkt voor deze overheid en o.a. grenzen bewaakt (was dus een nazi oftewel, (let op) een protectionistische ambtenaar!!!!) en ikzelf heb aan den lijve ondervonden hoe het voelt als dit tuig wat hier als “vluchteling” naartoe komt iets van je afneemt wat niet meer te corrigeren of goed te maken is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dat doet pijn, héél véél pijn, geloof me!!!

  Het gros van de NEANDERLANDERS zit zich ’s avonds te “ontspannen” op de bank met een grote zak chips op hun ballentent en een fles bier in de hand, al kijkend naar…..pak ‘m beet Netflix!!!

  Als dit tuig de straat in komt rennen om de uitwisseling van de huizen en de vrouwen en de kinderen op te eisen met machetes…..wat dan…???!!!

  Of denkt u dat dit niet gaat gebeuren….!!!???

  Trust me, it’s comming!!!! and quicker than you think……
  Kijk gewoon eventjes naar bijv op DIT OGENBLIK Zuid Afrika waar ze blanke boeren letterlijk AFSLACHTEN en de hele wereld staat erbij en kijkt ernaar!!! Bah bah bah, walgelijk klootjesvolk, maar dat is ver weg…..toch!!??

  Maar oké, dan is het toch fijn te weten dat onze “vrienden alias de politie” er voor ons zullen zijn om ons te verdedigen, of NIET soms!!??

  Fijne avond gewenst verder!!!

  Gladiator Avé

  En ja, ik heb wel plannen of misschien wel een idee maar ik zoek nog steeds naar 300 man………….maar wel met ballen!!

  Liked by 1 persoon

   • Het spijt me beste Gladiator er zitten te veel overdreven claims in uw argumentatie aangaande een minderheid van emigranten waarvan er mogelijk wat rotte appels bij zitten maar om dan de boel te gaan stigmatiseren en buiten proporties als zijnde algemene waarheid neer te zetten. Dan is er volgens mij teveel naar de mainstream-media gekeken en is er niet echt kritisch onderzoek naar gedaan. Zou zeggen pak die paar rotte appels aan verzamel bewijs en geef ze aan desnoods breng ze als burger gearresteerd naar het bureau. Geweld lost niets op tenzij er echt lijfelijk verdedigd moet worden tegen aanvallend geweld dan mag dat uitgeschakeld worden met tijdelijk effect… En als het niet anders kan in het donker ziet men niets…
    Een vriendelijk groet terug Treowd

    Liked by 1 persoon

    • @Treowd,

     Beste,

     Allereerst even naar uw opmerking naar mij toe inzake teveel MSM gekeken. U leest niet goed of maar half!!!

     Ik schreef reeds dat ik al ruim 10 jaar geen TV meer kijk, ik heb er niet eens een!!!
     Nou, nu dit duidelijk is even over proporties…..

     Deze zijn vwb dit zooitje in elk geval BUITENPROPORTIONEEL en niet zo’n beetje ook!!

     De misdaadstatistieken in ons Buurland Duitsland reizen de pan uit inzake zware misdrijven, hoe goed de overheid en met name de politie leiding ook hun best doen om deze op politiek correcte wijze aan te passen!!!

     Ditzelfde is overigens ook gewoon hier in ons land, en België, Engeland, Zweden, Denemarken, Spanje, Italië gewoon een keihard en vaststaand feit wat voor mij absoluut niet discutabel is!!

     Nee beste, u onderschat dit migrantenprobleem behoorlijk maar goed, we zullen zien wie er gelijk gaat krijgen.
     Ik denk dat we hier overigens niet meer zo heel lang op hoeven te wachten.
     De Duitse economie staat daarbij ook nog eens op instorten wat niemand echt schijnt door te hebben en ik kan u verzekeren dat als in Duitsland de economie de afgrond ingaat of met 200 kmh tegen de muur gaat heel Europa meegesleurd gaat worden maar goed, Trutje Rutte heeft onlangs nog aan heel Neanderland gezegd dat de economie booming is en tja, deze man is natuurlijk zeer geloofwaardig gebleken de afgelopen 10 jaren….toch!!??

     Maar goed, we will see my Friend!!

     In elk geval een hele fijne avond gewenst en natuurlijk morgen gezond weer op en dat meen ik van ganser harte!!

     Gladiator Avé
     Ad Acta

     Liked by 1 persoon

     • Zou je niet naar de achterliggende oorzaak en de veroorzakers van dit probleem moeten zoeken?
      Van bv ongevraagd mee-bombarderen in een soeverein land en tegelijkertijd degene die zogenaamd (het reizende Al Quiada-lente-circus) gebombardeerd wordt -jaren ervoor hebt ge hersenspoeld, opgeleid en gefinancierd- voorziet van Toyota’s en andere hulpgoederen of de daar weer uit voortvloeiende olie-diamanten-,uranium- en papaver-“vredesmissies” krijg je ook niet minder getraumatiseerde ontheemden…
      Dat onze roverheid de zorg een x-aantal kabinetten geleden de nek al om heeft gedraaid, met het neoliberale afbraakbeleid kun je moeilijk de plaatselijk weggebombardeerde Jan met pet/Sjaak in z’n schoenen schuiven.
      Dus beter de dader dan de zondebok aangewezen (ook bij zgn. economische en gelukzoekers-vluchtelingen, die indirect nog steeds mee mee mogen genieten van eeuwen lang koloniaal stroop-beleid van de voorouders van de huidige daders en hun agenda nr zoveel).

      Like

     • Gladiator:
      Nee beste, u onderschat dit migrantenprobleem behoorlijk maar goed, we zullen zien wie er gelijk gaat krijgen.

      Je ronselt maar wat aan ,en maakt de eigen agenda maar goed duidelijk. Misschien is het dan mogelijk om bepaalde sites te laten sluiten o.i.d. vanwege opruiing of haat uit spreken richting anderen… We zijn het niet met elkaar eens en worden dat ook niet.
      Ben niet zo gecharmeerd van de missie die in uw planning ligt om andere groepen die hoofdzakelijk ook slachtoffers van het systeem zijn te gaan molesteren op aangenomen gronden.
      En kan mij verder goed vinden in het korte betoogje van Beer van der Put waarin o.a. naar voren komt dat er hoofdzakelijk symptomen van het systeem naar voren gebracht worden. Pak de oorzaak aan , duistere zaken in het licht brengen maakt dat het licht en energie sterker wordt in het oprecht gestuurde Collectief..Ik onderschat niets, maar k’ga zeker niet mee in “de verdeel en heers spelletjes” ik houdt me aan Natuurlijke wetgeving ik zal geen geweld richting anderen aanwenden, tenzij ik mij moet verdedigen. Verder ben ik een groot voorstander van het 8voudige pad…het juiste spreken , het juiste denken, etc…
      Oprechtheid is mijn sturing, geweld richting anderen is verre van oprecht te noemen en botst met Natuurlijke wetten…
      Mvg Treowd.

      Liberum Arbitrium Truth and Love

      Liked by 2 people

 6. Nog ff off-topic over Jeffey Epstein van z’n pandje in Parijs.

  (bron: Kleintje Muurkrant) https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/van-estoril-naar-zandvoort-245

  Van Estoril naar Zandvoort (245)
  13 AUGUSTUS 2019
  De haantjes beginnen zich nu ook te roeren. In de Epstein-affaire. Niet zo gek. De op welke manier dan ook uit het zicht gemanouvreerde Jeffrey Epstein bezat ook een bescheiden stekkie in Parijs. Een appartement van ruim 8,5 meloen op de Avenue Foch 22. Vraag is nu of ie daar eveneens activité’s à la hops met jonge heuveltjes ontplooide cq. of hij daar zijn Franse vrienden en kennissen uit hun bol en hun kleren liet gaan. Onder het oog van een stel camera’s, die in tegenstelling tot de apparatuur van het Manhattan Correctional Center op de moments suprêmes gewoon bleven functioneren. Licht scabreus detail is wel dat de huidige Franse president ooit als krielhaan het hok indook met een twee keer zo oude kip, door wie hij later voor het altaar werd gesleurd. Maar honi soit qui mal y pense. Het zwarte boekje van Epstein vermeldt een reeks interessante namen van luitjes die zich rond de Arc de Triomphe ophouden. Wat dacht u bijvoorbeeld van bankier (hoe is het mogelijk) Edouard de Rothschild. Of Philippe Junot, de ouwe playboy en voormalige echtgenoot van Caroline van Monaco (1). Of Jean Luc Brunel, de eigenaar van MC2 modelmanagement met kantoren in Florida, New York en Tel Aviv (2). Of Louis Albert de Broglie, de zoon van prins Jean de Broglie (3). Nee, Jeffrey mag dan van het toneel verdwenen zijn, zijn story zal nog lang naijlen. Zelfs bij haar van Jinek. Stay tuned. (JP).

  (1) Zie voor deze patjepeeër dit artikel.
  (2) Voor dit stuk vreten verwijzen wij u graag naar dit artikel.
  (3) Zie voor prins Jean aflevering 1 van de serie “De achterzijde van het beursschandaal”. Valt met Louis Albert de pomme niet ver van de boom of kan hij er ook niks aan doen, dat zijn vader bij louche zaken betrokken was?

  Like

 7. @Beer van der Put,

  Beste,

  Ik denk dat ik als geen ander weet wat de achterliggende oorzaken zijn welke ten grondslag liggen aan deze golf van achterlijkheid en onbenul wat op ons af komt echter daar gaat het toch helemaal niet om!!!!

  Waar het om gaat is dat ik her en der de AUTOCHTONE BLANKE NEDERLANDER de stront in geduwd zie worden, waarbij hem het ene na het andere door hem opgebouwde recht wordt ontnomen!!!

  Mijn/onze ouderen nemen ze nagenoeg alles af en dit stoppen ze vervolgens in de aarsen van de zogenaamde “vluchtelingen” welke grotendeels géén vluchtelingen zijn.

  Ik kan nu nog wel verder doorgaan met het benoemen van nog meer voorbeelden van problemen echter zolang er mensen zijn, en nu doel ik op de gewone Nederlanders, dus zoals u en ik, die niet de hoofden in 1 richting kunnen krijgen zullen deze problemen, (en die zijn er en worden met de dag groter en groter en m.i. niet meer oplosbaar op een normale manier), leiden tot een apocalyps en niet zo’n kleine ook!!

  Dan daarbij beste,

  Denkt u dat het voor mij ook maar enig verschil uitmaakt wie er schuldig is aan de misdrijven welke er dagelijks gepleegd worden door daders/vluchtelingen welke daarna ook nog eens DIRECT en onmiddellijk op vrije voeten worden gezet na het voor de zoveelste x plegen van zo’n misdrijf, en dat terwijl de blanke/witte autochtoon kei- en keihard wordt aangepakt en zijn leven voor de rest vernietigd is!!!!

  Wordt verdorie eens tijd dat men aan den lijve begint te ervaren WAT IK hiermee bedoel!!

  En beste, dan nog dit als laatste!!

  Denkt u werkelijk dat hetgeen MEN OVER ENE EPSTEIN naar buiten brengt en nog zal brengen berust op feiten cq waarheid!!

  Zou nu dit geloven dan weet ik 1 ding zeker…..u geloofd dan ook in Sinterklaas én de kerstman!!!

  Dit soort doet alles wat God verboden heeft, moord, verkracht, speelt met jonge kinderen, voert willens en wetens oorlogen/proxy oorlogen en wij, het gepeupel staat erbij en kijkt ernaar en worden vervolgens overladen met verhaaltjes uit 1001 nacht!!!

  En de enige oorzaak dat dit zo doorgaat en kán doorgaan is zoals ik reeds eerder hier benoemde namelijk WIJ KRIJGEN ONZE STOMME KOPPEN VERDOMME NIET EENS VOOR 1X dezelfde kant op, niet 1x, nooit, never……Capiche!!!

  Avé,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

  • Geloof me aub als ik u verzeker dat ik weet waar ik over praat!!!
   Op de 1e plaats heb ik lange tijd gewerkt voor deze overheid en o.a. grenzen bewaakt (was dus een nazi oftewel, (let op) een protectionistische ambtenaar!!!!)

   Ik geloof dat ik u een beetje begrijp. U bent de enige op dit blog die nadenkt, z’n tv eruit heeft gedaan 10 jaar geleden en ooit een ernstige allergie voor vluchtelingen in het algemeen heeft opgelopen.

   Maar nog ff over dat “nadenken” gesproken. Doet u dat al lang?
   Begon uw vorige functie met een “D” of met een “M”? Bent u tot andere inzichten gekomen of met pensioen? Mag u meelopen op Veteranendag? Of hebben ze u gepakt met het doorlaten van een aantal ton witte neus in de haven van R-dam (of in de Caraïben)?

   Als de stront aan de knikker mocht komen, heb ik meer vertrouwen in het ondergrondse motor-verenigingsleven, dan aan mensen die ooit trouw aan een gekroonde opperbevelhebber en zijn almachtige grijsaard hebben gezworen.

   Like

   • @Beer van der Put,

    Heel even nog kort een reactie op uw commentaar naar mij toe en waarschijnlijk zult u dit niet verwachten maar toch!!!

    Allereerst sta ik volledig achter uw laatste alinea en ben het hier dus ook 100% mee eens. Dan op al uw vragen daarvoor een redelijk simpel antwoord!!
    Met een “D” echter, ikzelf heb bedankt voor verder te gaan met dit zooitje onbenul, en dat heeft me toch nogal erg veel gekost achteraf maar ook daar heb IK ZELF een oplossing voor gezocht en wel ook weer een redelijk simpele namelijk, want de kachel moet blijven branden nietwaar, de kennis en ervaring welke ik heb opgedaan bij de Rijksoverheid gebruik in nu nagenoeg dagelijks……………..echter nu TEGEN hun en met succes. Ik help mensen welke problemen hebben met deze overheid op no cure no pay basis…..

    Nou, dat weet u dan ook weer, en geloof me, normaal wijd ik niet zo persoonlijk uit echter ik wil niet dat iemand een totaal verkeerd beeld van mij krijgt.
    Reactie uwerzijds hierop mag maar hoeft natuurlijk niet.
    En last but not least……misschien ten overvloede maar toch en als tip!!! (12 uur maar is ook in 10 delen te bekijken)

    Indien u wat tijd over heeft, want deze docu duurt nogal lang maar wordt niet voor niets WERELDWIJD in de ban gedaan namelijk:

    “Europa: The Last Battle”
    Ik heb deze reeds 3x gezien en ga er nog maar eens aan beginnen om wat scherpe kantjes eraf te halen (bij mijzelf wel te verstaan!!)
    Jew Tube liegt hierover want daar is deze wereldwijd niet te bekijken “in verband met het (hahahaha hoe verzinnen ze het!!) schenden van het auteursrecht van de BBC=een publieke omroep nota bene!!” Dus kijk gewoon op BitChute

    Beste, dit was mijn reactie en verblijf met vriendelijke groet,

    Gladiator Avé

    Like

    • Om met Treowd te spreken: We zijn het niet met elkaar eens en worden dat ook niet.
     Ben niet zo gecharmeerd van de missie die in uw planning ligt om andere groepen die hoofdzakelijk ook slachtoffers van het systeem zijn te gaan molesteren op aangenomen gronden.

     Het tsunami-plan van “the weapons of mass migration” loopt schijnbaar niet helemaal volgens schema. Zodat als noodgreep hier en daar een AZC overbevolkt moet worden (Nijmegen, Oranjestad met die dikke bmw van de slimste mensch, Budel en schijnbaar ook in Zeeland naast dat pitoreske visrestaurantje), om er toch maar een apocalyptisch tintje aan te kunnen geven. Een vies manipulatief spelletje zodat mensen (via faecesbook en andere asocial media massahysterie kanalen) middels angstporno toch opgenaaid worden en elkaar verder ophitsen, dooie varkens in bomen gaan hangen en op andere manieren (hier en daar betaald?) de boze blanke man uit gaan hangen. Verdeel (oneerlijk) en heers (net zo).

     https://duckduckgo.com/?q=Leegstand+AZC%27s&t=opera&ia=web

     U zou dat met nadenken (met of zonder tv) ook kunnen doorzien, maar kiest ervoor om -na afloop van een minder doordachte douanecarrière- verzuurd en verbitterd af te geven op andere (niet blanke) slachtoffers van het zelfde systeem.
     Ik gok dat u het liefst deurwaarder had willen worden (toch ook met een “D)”, maar dat het door de VOG een eervol incasso-bureau werd?
     Onze roverheid duldt nu ene geen concurrentie;

     https://duckduckgo.com/?q=De+Nederlandse+Cocaïne+Fabriek&t=opera&ia=web

     Like

     • Totdat je nichtje van 12 zwanger geprikt word door een zeeuwse hotelganger..
      Vaak moet er eerst iets gebeuren waardoor mensen op andere gedachten gebracht worden.
      Experience is the greatest teacher of all

      Let op het is clinton fearon niet fearporn

      Like

     • @Beer van der Put,

      Beste,

      Nee, deurwaarder, ik dacht het niet. Maar laat dat nu maar voor wat het is!!

      En misschien ben ik ook wel een beetje GAAN NADENKEN zoals u dat zo mooi breng en ja, ik geef idd af op volk wat hier absoluut NIET thuishoort en zich nooit of te nimmer zal aanpassen aan onze wetten en regels.

      We worden met een plan vervangen en ook dat heeft een reden. Kijk, zoals Luoownus hieronder al aangaf worden mensen pas wijzer NADAT HUN zelf iets vreselijks is aangedaan, en dat is mij persoonlijk dus ook gebeurd.
      Dus ga ik nog maar even iets persoonlijker omdat het MOET voor het evt BEGRIP, met als laatste verzoek om de door mij genoemde docu te bekijken zodat eea wat duidelijk wordt.

      Mijn vriendin, Nicole, een schitterende mooie Duitse dame, 47 jr en moeder van 2 prachtige dochters in de leeftijd van destijds 18 en 21 werd op 12 febr. 2017 een kelderruimte ingetrokken, meermalen op brute wijze verkracht en daarna vermoord door een Marokkaanse “vluchteling” welke onder het Verkelbeleid Duitsland was binnengekomen. Zijn asielaanvraag werd afgewezen, hoe is het mogelijk, en hij had al in mei 2016 Duitsland moeten verlaten maar BLEEF!!!! met dit als resultaat. Hij heeft haar borstbeen en haar nek kapotgeslagen en haar vervolgens letterlijk laten stikken. Ze werd door een huismeester pas 3 weken later gevonden……ze was al niet meer herkenbaar……nog vragen.

      Ik laat het hierbij,

      Wordt aub wakker mensen want dit gun zelfs IK niemand!!

      Capiche!

      Gladiator

      Like

     • Om maar een paar AZC -en langs te gaan.
      Splinternieuwe fietsen, Nikes, spijkerbroeken en vervolgens een huis (De Nederlanders dus niet) en een baan. Ja toch want die Nieerlanders willen dat vieze werk in de tankcleaning en/of chroomverf van treinwagons afkrabben waar je successievelijk longkanker en huidkanker resp vele andere ziekten/aandoeningen. NOU GROOT GELIJK!!!

      p.s. Het bekende in onze hersens gestampte vooroordeel dat de gastarbeiders uit Marokko etc hier destijds binnen zijn gehaald om dat “vieze” werk te doen wat wij niet willen.
      NOU, dan moeten ze maar eerst eens onze arbeiders goed beschermen en beter betalen, moet je dan eens kijken en anders moeten die havenbaronnen, sorry havensmeerlappen, treinsmeerlappen en andere smeerlappen dat zelf maar eens doen. Zet dat hele kabinet, Rutte voorop maar aan het werk, zizz = zou ik zo zeggen !!!

      Liked by 1 persoon

 8. Op de eerste plaats gecondoleerd met uw vriendin en veel sterkte voor het nichtje van Ieoownus.

  Het plegen van dit soort ziekelijke misdaden is helaas bij sommige mensen een ziekelijk (on)menselijk trekje, ongeacht de huidskleur van de dader of het slachtoffer. Psychopaten zijn er in alle kleuren vd regenboog.

  Dat er naast dit soort zieke individuele (niet geplande?) misdaad -ingegeven door psychische stoornissen, geld, goederen, alcohol en andere drugs- zo nóg ziekere “casting-bureaus” zouden kunnen bestaan, die specifiek met voorbedachte rade naar dit soort (on)menselijke eigenschappen in potentiële zondebokken op zoek zijn, maakt het nog een tandje ziekelijker.

  De achterliggende gedachte van het grote plan van “the weapons of mass migration”, was om door het ontwrichten van de samenlevingen in den vreemde -mbv (grondstoffen)oorlogen in Irak, Afghanistan, Libië, Mali, Ivoorkust, Soedan, Syrië, Jemen, Ira…, …, … en …- naast de moedwillig opgewekte vluchtelingenstroom zelf, ook met opvolgende valse vlaggen, nep-nieuws, angstporno en/of echte operaties Gladio, Europese samenlevingen (van het 4e rijk) thuis te ontwrichten.
  Door hier en daar met ingehuurde/geronselde/geradicaliseerde “terroristen” -met vaak licht getinte tot donkere huidskleur, die toevallig hun paspoort (?) steevast laten rondslingeren in de vluchtauto of op de plek des aanslag’s- met veel herhaal media spektakel, de massa-hysterie verder aan te wakkeren.

  Doordat u telkens met schreeuwende hoofdletters de nadruk op de goedheid van het totale blanke ras blijft vestigen -alsof het een verdienste, inclusief verworven rechten zou zijn- en daarnaast de totale slechtheid van anderstalig gekleurde rassen benadrukt, scheert u de boel letterlijk zwart/wit over 2 kammen en creëert u zelf de kloof die u zo graag 1x gedicht had willen zien (snapt u?), althans ik voel me niet echt tot uw gedachtegoed aangetrokken en wordt eerder rood van de plaatsvervangende schaamte.
  Ik denk graag zelf na en zie het anders. Ik probeer altijd in de basis een ander mens te benaderen/behandelen zoals ik zelf graag behandeld/benaderd zou willen worden, ga in beginsel uit van het goede en zal me verdedigen tegen het kwade, ik verdiep me graag in andere culturen, gebruiken en gewoontes en heb daar geen bijbel, rassentheorie of andere hulpstukken voor nodig.

  Hoe kijkt u bv tegen blanke buitenlanders die (eerst hun eigen en daarna de onze) onze cultuur en andere culturen verzieken (lees: veramerikanizeren), overal ongevraagd de democratie met oorlog en ellende komen brengen en ons met een vies propaganda spel opzetten tegen andere blanke buren die russisch praten?

  Of hoe kijkt u bv tegen blanke buitenlanders die vreselijke dingen op hun vredesmissies begaan (met een blauwe VNwo helm op)? Het goede voorbeeld uit het blancke westen?

  https://www.oneworld.nl/mensenrechten/gelekt-vn-rapport-seksueel-misbruik-door-militairen-vaak-onbestraft/

  Ik bedoel Charles Manson, Jim Jones, Ted Bundy, Dutroux , Breyvik en het gespuis op Bohemian Grooves waren ook best wel vd blanke (om er een paar te noemen)…

  Dat dus,

  Bolognese!

  Liked by 1 persoon

  • Beste beer je hebt helemaal gelijk betreft mijn zwart wit denken. Maar zoals ik al aangaf mijn ervaringen met het donkere ras zijn vele malen erger als die ik persoonlijk heb gehad met mensen die een licht tintje hebben.

   Heb samen met rasta’s op een steen gezeten en een wonderlijke ervaring mee mogen maken deze mensen stralen ook het geluk uit ondanks dat ze niks hebben.

   Ook goede ervaringen gehad met russen en amerikanen al weet ik van die gesprekken niet meer zoveel af omdat deze mensen liever vloeibare drugs tot zich nemen.

   Nogmaals de ervaringen vormen iemands leven zo ook die van mij. En natuurlijk niet vergeten dat poolse vrienden mijn auto leeggeroofd en op kratten achter hebben gelaten. Maar ik vind stelen minder erg als verkrachting. Ik praat het niet goed je hebt van iemand anders (zijn spullen) af te blijven.

   Het is ook niet dat ik deze mensen niet kan vergeven. Maar vergeten doe je het nooit.
   Tuurlijk bestaan er ook blanke verkrachters net zoveel als donkere of rooie of gele.

   Daar waar macht gebruikt word, word ook misbruik gemaakt zoals je aangeeft over de blauw helmen daarom zeg ik ook behoud het goede.
   Mijn streven is dus ook om mensen in het thuisland te helpen ipv hier.
   Geen geld doneren maar onderwijs
   Geen asiel verlenen maar terug brengen ik heb zelf ook altijd altijd moeten vechten voor mijn boterham en als ik dat kan, kunnen hun dat ook.
   Wie komt mij helpen als ik een slecht jaar heb ?
   Of moet ik dan ook gaan vluchten met de belastingdienst achter men reet aan ? Dit zijn de echte terroristen die op de gehele bevolking aanslagen plegen.
   De oorzaak van alle ellende is geld.
   The root of all evil. Zolang de mammon gevoed blijft zal dit probleem blijven bestaan en kan ik alleen maar respect en liefde tonen aan hen die hetzelfde trachten te doen.

   Pizza

   Liked by 2 people

   • Weledelgestrenge Ieoownus; Dat klinkt toch alweer een stuk genuanceerder dan het Arische wit-was verhaal van incasso-bureau Gladiator (aan wie m’n proza dan ook vooral gericht was). Ik voelde me al bijna de barmhartige Samaritaan in deze klucht.

    Als hij (@gladiator) dan ook gewoon het beest van het ziofascisme bij de naam noemt ipv slaapwandelend (ten dienste ervan) andere slachtoffers van dit beest als zondebokken over 1 kam zwart maakt, vervolgens gaat klagen dat er een kloof is en we het maar niet eens gaan worden (omdat we niet wakker zouden zijn, of nadenken?).
    Die zgn overal ter wereld in de ban gedane docu, is niet echt moeilijk te vinden, er wordt in de categorie stilstaande aardvlakte meer weggewerkt uit het web.

    En vanwaar dat “Capiche!” de hele tijd? Woont u naast een pizzeria? Heeft u (te)veel naar the Godfather gekeken? Minstens zo irritant als het Brabantse “snapte?” achter elke zin…

    Gorgonzola met extra ansjovis (en nierdialyse)

    Like

   • Wellicht dat wij nog ooit blij mogen zijn om als bootvluchtelingen onder onze eigen zonnepanelen in de sahara te mogen komen wonen, als boter-kaas-en-eieren-airlines in combi met haarp vooral zo doorgaat?

    (met passende boodschap)

    Liked by 1 persoon

    • @beer Waarom sahara ?
     Of zeg je het als grapje ?
     Dan mag je onderstaande tekst overslaan.

     Weet jij ook iets van die 33ste graad? Heb het nu niet over masons of wat dan ook.

     Meet over dit
     https://images.app.goo.gl/fKwQ9c2Vc3YNaRsF9

     Ze (het grootste geheim van de bob de bouwertjes) zeggen dat dit de safety zone is )
     Om ze er toch even bij te betrekken.
     Wel de enige groep mensen die Hem niet ontkennen zeg maar.
     Ben benieuwd naar je reactie ben hier al 5 jaar mee bezig…

     Like

     • Het was eigenlijk een onderbewust visioen heb ik het vermoeden, verpakt als grapje met een bloedserieuze moraal.

      De Sahara, omdat het in gladiator zijn betoog vooral om de tsunami of mass migration, uit die regionen te doen was en tegen die tijd hopelijk niet onder water staat.
      Dus zou ik dankbaar zijn dat ik tegen die tijd als arme berooide gelukzoekert, daar onder een zonnepaneel zou mogen wonen.
      Als ik het geld zou hebben, zou ik eerder een onderzeeër kopen, dan een statische schuilkelder onder de Sahara of de Nevada.

      Maar nog ff over die 33ste breedtegraad, ik heb ook ooit iets gezien dat veel piramides op verschillende continenten op dezelfde breedtegraad (lees:breedte-cirkel) staan, kan het ff zo gauw niet terug vinden.
      Het symbool op de “nieuwe” UNWO-aardvlag -van de flower of life, voortaan zonder de olijftakken- ziet er gezelliger uit dan dat afgezaagde (platte)aard-gevangenis logo/raster (met die 33 vakjes tussen de tralies), en zou het Ley-lijnen-raster op een platte aarde symboliseren:

      Waar heb ik m’n wichelroede gelaten?

      Liked by 1 persoon

 9. tjee, de Verenigde Staten begint steeds meer op Nederland te lijken, ze denken dat ze het Volk alles kunnen wijsmaken:

  De bescherming door de overheid is bullshit Het maakt helemaal niet uit of je nu gelooft dat Epstein zelfmoord heeft gepleegd of niet.

  In alle gevallen wordt pijnlijk duidelijk dat een overheid er simpelweg niet is om burgers te beschermen, maar die service wel biedt als het gaat over de criminele elite.

  Dat we in een wereld leven waarin de meeste mensen nog gewoon in sprookjes geloven is duidelijk. Als dat niet zo was, dan zou er geen mens geloven dat Jeffrey Epstein zelfmoord heeft gepleegd en dat zijn er toch heel wat. Dat zijn al die mensen die elkaar verzekeren dat ze echt niet in complottheorieën geloven.

  Als we even kijken naar de omstandigheden rondom “zijn dood” in de gevangenis.

  Van de twee mensen die Epstein moesten bewaken, was er één geen officiële gevangenbewaarder. Het schijnt dat er een dusdanig tekort is aan gevangenbewaarders, dat men nu administratief personeel inzet en zelfs onderwijzers.

  Het toeval wil dat beide gevangenisbewaarders, van wie er één dus niet officieel was, tegelijkertijd in slaap vallen, waardoor ze Epstein de perfecte mogelijkheid bieden om zelfmoord te plegen.

  Ze hadden hem iedere 30 minuten moeten controleren, maar dit werd pas na drie uur gedaan omdat ze helaas beiden op hetzelfde moment in slaap waren gevallen. Shit happens, nietwaar?

  De logboeken waarin wordt bijgehouden wanneer hij is gecontroleerd zijn vervalst door diezelfde gevangenbewaarders om zo aan te tonen dat ze hem wel iedere 30 minuten hadden gecontroleerd. Dit is, althans volgens mainstream medi, het grote complot.

  Alle belangrijke personen binnen de gevangenis hebben de Amerikaanse justitie laten weten dat ze niet zullen meewerken aan een onderzoek naar aanleiding van “de dood” van Epstein.

  Een week voor zijn “dood” werd Epstein uit het zogenaamde suicide watch programma gehaald. Dit ondanks dat een eerdere poging wel als zodanig werd geclassificeerd.

  Op 23 juli werd Epstein half bewusteloos aangetroffen in zijn cel met de nodige verwondingen in de nek. Zijn celmaat, de beruchte gangster, viervoudig moordenaar en voormalig politieman Nicholas Tartaglione, werd gearresteerd. Echter, de dag voordat Epstein “dood” zou zijn aangetroffen in zijn cel werd Tartaglione vrijgesproken van een aanval op Epstein en werd het incident dus ineens een poging tot zelfmoord. Dit dan uiteraard in het bijzijn dan van zijn celmaat Tartaglione, hetgeen als uiterst knap kan worden bestempeld.

  Eveneens de dag voor zijn “dood” werd de celmaat van Epstein weggehaald, waardoor hij moederziel alleen in de cel aanwezig was, niet langer onder suicide watch stond en de twee gevangenbewaarders van wie er één niet officieel was, toevallig beiden tegelijk in slaap waren gevallen.

  En alsof dat nog niet genoeg pech was, was er ook een probleem met de camera’s, want er zijn geen beelden beschikbaar.

  Gelukkig voor Epstein stond er nog een stapelbed in de cel omdat hij tot een dag ervoor nog een celmaat had gehad, waardoor hij in staat was om zichzelf met een papieren beddenlaken op miraculeuze wijze aan dit stapelbed op te hangen.

  Twee dagen voor zijn “dood” tekent Epstein een nieuw testament, waarbij zijn fortuin wordt nagelaten aan een trust, beheerd door een advocaat en een goede zakenvriend (beiden waarschijnlijk Mossad), waardoor alle slachtoffers die er vanuit gingen dat ze via civiele procedures nog schade konden verhalen op Epstein, met lege handen staan. Het voeren van rechtszaken door slachtoffers heeft dan ook geen enkele zin meer, want er valt totaal niets meer te halen. Welk een wonderlijk toeval speelt hier weer een rol.

  Mike Krieger van Liberty Blitzkrieg schrijft het volgende:

  Als je na alles wat hierboven staat nog steeds gelooft dat Epstein zelfmoord pleegde, dan is dat prima. Alles is mogelijk, maar het maakt helemaal niet uit. Zelfs als het totale incompetentie geweest zou zijn waardoor een dergelijke zelfmoord mogelijk was, dan nog demonstreert dit zonder enige twijfel dat de overheid niet in staat is om burgers te beschermen. Of ze willen dit niet.

  De zaken waarvoor Epstein terecht moest staan zijn meer dan ernstig: het systematisch en georganiseerd exploiteren, trafficken en seksueel misbruiken van kinderen. Dit heeft tientallen jaren ongestoord doorgang kunnen vinden en de overheid is niet in staat om het publiek tegen dat soort praktijken te beschermen. Dan wordt de dader (één van de daders) eindelijk gearresteerd en zal de man verantwoording moeten afleggen en wederom is de overheid niet in staat om te zorgen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt, want de dader glipt hen, op wat voor manier dan ook, door de vingers.

  Al met al betekent dit dat een overheid op geen enkele manier te vertrouwen is. Hetgeen dan ook weer betekent dat wanneer ze met allerlei maatregelen komen die jou je vrijheden ontneemt om “je te beschermen”, dat een enorm bullshit verhaal is.

  De overheid is er niet om ons te beschermen, ons te redden of het uitdelen van gerechtigheid. In plaats daarvan is het er om de elite te beschermen en haar belangen te behartigen.

  Dat is dan ook iets dat wij al heel lang schrijven. En wie weet, misschien zorgt Epstein er voor dat er nu toch weer wat meer mensen wakker worden.
  En zo werden we in Nederland ook voorgelogen over een Fries Boertje die toch echt de moordenaar van Marianne Vaatstra zou zijn en Joris Demmink die echt geen kleine jongetjes heeft misbruikt, laten we gerust gaan slapen, overheid waakt dag en nacht over U.

  Liked by 1 persoon

  • Nog meer konijnenholen over Jefferey appstein en consorten op Kleintje Muurkrant: https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/van-estoril-naar-zandvoort-248

   Van Estoril naar Zandvoort (248)
   21 AUGUSTUS 2019
   Als je midden in een straat woont, heb je een goeie kans dat je buren hebt. Zo ook Jeffrey Epstein. Eppie woonde op het adres 9 East 71st Street in de grote appel. Naast hem op nummer 11 ene Howard Lutnick. Ook al iemand met een wanstaltige hoop poen in zijn spaarvarken en van Joodse bloede. Howard is zowel de Sitting Bull van de firma Cantor Fitzgerald als het in 2004 van Cantor losgekoppelde BGC Partners. Beiden financiële dienstverleners uit de buitencategorie. De melkkoe van Howard huisde voor het optreden van Osama’s Flying Circus in 2001 op de etages 101 tot en met 105 van het One World Trade Center. En wat een mazzel, Howard was ten tijde van het hoogtepunt van de Saudische show niet op kantoor. Hij bracht zijn zoon naar school. Zoals het hoort heeft ook Cantor ruime aandacht voor de met minder mazzel bedeelden op onze aardkloot. En dan met name koters. Daartoe hebben Sint Howard en zijn pietermanknechten een Fund opgericht. What else. En om de zak met strooigoed niet alleen te moeten vullen organiseert de Sint af en toe een feestje voor rijke genodigden. Ook in de UK, waar die parties als label “Dolce Vita parties” meekregen. Ons kent ons. Dat gebeurde ondermeer in de zalen van de Stowe School in Buckingham, waar oude verhalen over koterhopsen nog immer uit de schoorstenen kringelen en naast Ghislaine Maxwell nog meer figuren uit het zwarte boekje van onze Eppie acte de présence gaven tijdens voornoemde parties. Wat dacht u bijvoorbeeld van Sarah Ferguson, the Duchess of York. Of Lee Amaitis, het vroegere opperhoofd van Cantor in Londen. Liefdadigheid in optima forma. Zo maakte Saar en haar dochters poen over naar het Cantor Fonds en Lee op zijn beurt naar Saar’s koterfonds: Children in Crisis. Leuk hè? Of ze die nog heeft valt even buiten ons putje, maar in New York runde ze een andere charitatieve koterclub: Chances4Children. Het hoofdkwartier was gevestigd op de 101ste verdieping van …..het One World Trade Center. Saar werd ten tijde van het optreden van het Flying Circus wel op het hoofdkwartier verwacht. Maar wat een mazzel, Saar was wat later. Ze werd tijdens het hoogtepunt van de Saudische show geïnterviewd in de studio van NBC. Waar een seintje van de Israëlische firma Odigo al niet goed voor was (1). Of waren er misschien meer seintjes waar we nooit iets van gehoord hebben? Je zou zweren van wel. Alleen al als je dit leest. Van Eppie naar 9/11. Niets houdt ons tegen. Stay tuned (JP).

   (1) Vgl. onze artikeltjes over Odigo uit 2002.

   Like

 10. Denken te kunnen ontfutselen hoe het precies zit met Epstein is kansloos imo.
  Uiteraard is alles omtrent de “officiele berichten over epstein” (proest) fake en pre-scripted.
  Waarschijnlijk is ie een een vermomde, Hollywood acteur/ actrice en zit ie nu met een nieuwe neus en kapsel en bril, op een ander caribisch party eiland.. of zo..
  lekker boeie.
  Het feit dat het “in het nieuws” is, bewijst al bijna dat we momenteel probably naar iets anders, iets relevanters, zouden moeten kijken, ipv naar de Epstein soap..afleiding..

  plus: Het Epstein verhaal lijkt in lijn met het ge-orchestreerde me-2 gebeuren dus ook daarom alleen al verdacht.

  Het lijkt wel of ze een soort Hopium voor de truth-seekers en de
  conspiracy-deniers willen creëren.. “Eindelijk gaat de waarheid
  overwinnen” , “De grote ontmaskering is nabij”..etc etc..

  Maar dat hele traject, tegengeluid, is/ was al lang door hunnie ge-infiltreerd..en ge-infecteerd.

  Die gasten staan vroeg op..you bet

  Liked by 2 people

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.