Faber-Das Boot ist voll

 

Früher war auch nicht alles schlecht Das sieht man an der Autobahn Ihr wärt auch traurig gäbe es keinen Volkswagen Wolfsburg — Geniestreich Logisch denkt man da manchmal zurück ans Dritte Das mit den Juden Das muss man erst beweisen Den Scheiß aus den Geschichtsbüchern muss man dir nicht zeigen Du lässt dich nicht für dumm verkaufen Wie schlau von dir [Pre-Chorus] “Das Boot ist voll!” schreien sie auf dem Meer “Ja das Boot ist voll!” schreist du vor dem Fernseher Wer schneller glaubt wird schwerer klug Das weißt du schon lang Drum traust du keinen Medien in diesem Scheißland Asylzentrum Oops, das Haus brennt Mal sehen wer hier am schnellsten Am schnellsten rausrennt Die wollten dich für dumm verkaufen Aber nicht mit dir [Chorus] Besorgter Bürger‚ ja Ich besorgs dir auch gleich Geh auf die Knie wenn ich dir meinen Schwanz zeig Nimm ihn in den Volksmund Blond‚ blöd‚ blau und rein Besorgter Bürger, ja, ich besorgs dir auch gleich [Verse 2] Jedem das Seine Ja das seien weise Worte Haben die kein Brot zu essen? Warum essen die nicht Torte? Niemand ist mehr ehrlich Nur der Horst hat dich nicht angelogen Zu seinem Geburtstag werden sie alle Alle abgeschoben Du fühlst dich nicht mehr wohl in deiner Haut Und manchmal auch allein Ja‚ fremd im eig’nen Land Ich fühl mich nicht mehr wohl in meiner Haut Und manchmal auch alleine So fremd wie du war mir noch keiner [Chorus] Besorgter Bürger, ja Ich besorgs dir auch gleich Geh auf die Knie wenn ich dir meinen Schwanz zeig Nimm ihn in den Volksmund Blond, blöd‚ blau und rein Besorgter Bürger, ja, ich besorgs dir auch gleich

113 Reacties op “Faber-Das Boot ist voll

  • Dit is christen zionistische propaganda maar dient om het muziekfilmpje een beetje te begrijpen. Het filmpje van Faber zit vol symboliek. Het geeft de tijd aan waarin we leven.

   Like

    • Uw naam daar zit wel een luchtje aam 🙂 , maar goed wat je zegt klopt als een ‘zwerende vinger’.
     Helemaal mee eens, jammer dat veel (de meeste (> 99,9% ) de Talmoed niet kennen. Wat een pervers smerig machtsbelust boek. In één Hollands woord: “Verschrikkelijk”
     Grt Nemo

     Like

    • Nee hoor of je volgt het alle drie en gebruikt het als een mantel en doet alsof je heeeeeeeeel vroom bent, maar intu..ssssssss…en , snakes in the grass….

     Liked by 1 persoon

     • Stel je voor dat satan de bijbel heeft geschreven… oei oei wat zegt leownus nou..
      En dat satan alleen De Naam heeft verandert zodat hij elke keer aangeroepen word en geeerd word.

      Baal betekent namelijk ook heer

      Like

     • De bijbel is natuurlijk ook een perfect instrument gebleken het volk te controleren. Ook de bijbel is door mensen aangetast, gecorrumpeerd. Het is aan een ieder eruit te halen wat ie belangrijk acht denk ik. Sola Scriptura geldt daarom voor mij niet.

      Like

     • Als ik de vader der leugen zou zijn had ik dit wel een goeie gevonden. 99 % waarheid is nog steeds een leugen. En hij was er ook bij in het begin maargoed onderzoekt alles….

      Like

     • Dat ligt eraan of je zelf in waarheid leeft.. maargoed dat is mijn geloof.
      Ying yang zegt genoeg. in ieder duister is een lichtpuntje en ieder licht een kleine duisternis. Het is de kunst om over die smalle lijn in het midden te lopen als je dan naar links kijkt zie je licht en aan de rechterkant zie je duister.
      Je kan het ook als een wip bekijken je kan links zitten dan zakt ie aan de linker kant en als je rechts zit zakt ie naar rechts. Als je in balans wil zijn zit je dus in het midden.
      Best lastig als je altijd een oordeel over iets hebt

      Liked by 2 people

     • Leoownus:
      Best lastig als je altijd een oordeel over iets hebt

      Ja dat is ook best wel terug te lezen in je verdere reacties, duidelijk… Wat het nog wat heikeler maakt zijn ungefundeerde aannamens die verdekt geuit en aangenomen lijken te worden worden als waar…
      Maar ja, so be it…. leve de telepatische begiftigden 🙂

      Like

 1. Vandaag die “fucking gay pride/parade”

  Schandelijk als je daar als toerist/tourist met je kinderen toevallig langs loopt, terwijl daar een stel blote mannen met een miniem schaamtebedekkertje met hun billen staan te draaien.
  Waarom heeft niemand op DIE brug een kist met -liefst rotte- tomaten bij zich om uit te delen.

  Ik zie het al voor me bij iedere brug een lading TOMATEN over ze heen, lache lache als het niet om te huilen was.
  Nogmaals een schande voor Amsterdam(voortaan HOMODam te noemen) en schande voor heel NEEderland, maar helaas we leven in NEANDERLAND. BAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  zegt het voort, zegt het voort, zegt het voort……..

  Like

 2. @ treowd
  Wat het nog wat heikeler maakt zijn ungefundeerde aannamens die verdekt geuit en aangenomen lijken te worden worden als waar…
  Neem aan dat je dat over mij zegt. Hoor dan ook graag wat er dan ongefundeerd zou zijn ?
  Dacht duidelijk te zijn over wat mijn geloof is en wat ik heb aangenomen als zijnde waarheid.
  En inderdaad soms zeg ik iets wat een reactie uitlokt omdat ik dan graag hoor wat een ander er over zegt/denkt.
  Mijn verhaal is niet jouw verhaal, jouw verhaal is niet mijn verhaal, ik ben net als een ander op zoek naar HET verhaal

  Like

  • Mijn verhaal is niet jouw verhaal, jouw verhaal is niet mijn verhaal, ik ben net als een ander op zoek naar HET verhaal

   Als jij op voorhand al een positie in lijkt te nemen aangaande geloven of niet, dan ben je niet echt op zoek….er komen waarheden voor in verschillende percepties al naar gelang de invalshoek. Door jezelf te verheffen vanuit of geuit in je aannamens tracht je te forceren, maar alleen omdat jij gelooft het bij het rechte eind te hebben gooi jij de deur al dicht en houdt het zoeken als het ware op….. Alles begint bij het geloven dat iets uitgesloten zou kunnen zijn, dat terwijl er verschillende mogelijkheden mogelijk zouden kunnen zijn….Geloof ik… 😉 maar dat is mijn ego=denken….openminded…

   Like

   • Het begint toch met geloof ? En inderdaad ik geloof. En probeer meer mensen te laten geloven ja dat klopt
    Waar verhef ik mezelf dan als ik vragen mag ?
    Ik ben niks beter als een ander heb zelfs aangegeven dat ik het meest onozel en domste persoon ben. Is niet echt mezelf verheffen toch ?

    Like

    • Stel je voor dat satan de bijbel heeft geschreven… oei oei wat zegt leownus nou..

     Dat is enigzins als verheffend te bezien…alsof anderen daar niet op die wijze over gedacht zouden hebben…
     Wat nu als het oude testament een geschiedenisboek blijkt te zijn aangaande de genealogie van de mensheid tot aan het punt van overname door overheersing? Dat dmv geschiedsvervalsing en dus een nieuw script aka nieuw testament daar een dwaalspoor aangebracht is? En dan is het tweede deel dus het nieuwe testament te bezien als het antwoord van de ‘duivel’ door zich alles toe te eigenen van wat opgeschreven is overgegeven vanuit die genealogie? KJV 1611 orignal version…..met stambomen etc.

     Dat ligt eraan of je zelf in waarheid leeft.. maargoed dat is mijn geloof.

     Is het mogelijk om in waarheid te leven? Of is het slechts mogelijk naar waarheid betrachten te leven, juist omdat je aangeeft in waarheid te leven komt dat wat verheffend over, hoeft niet je intentie te zijn in deze maar je enigzins wat verdekte overkomende claims komen zo over… Waarheid kan naar perceptie verschillen en een aanname is zo gedaan maar wat kunnen we werkelijk weten en zo ja waar komen wij dan bij uit? Waarheid resoneert inwendig met een onbeschrijfbaar iets daarom zijn slechts bepaalde topics een lang bestaan toegeschreven zie b.v. 911 iedereen weet dat daar iets heel erg scheef zit, ook wat het doel ervan was maar wat er precies gebeurt is daar blijven meningen over verdeeld.. Juist voorbij die verdeeldheid kijken en kijken naar wat verbindend is in dat geval leverd meer op en er blijft objectieve waarheid overeind… anders is het leunen op subjectieve waarheden..

     Vraag: Bestaat God?

     Niemand kan dat beantwoorden omdat dat geloven zou zijn maar er zijn zaken te ontwaren waardoor men kan bezien dat er intelligentie aanwezig is in de manfestaties om ons heen..
     Dat kan een verbindende factor zijn en juist omdat het verbonden is aan geloven zorgt het voor grote verdeeldheid…
     Wat is waarheid wat is weten?

     Like

     • Het begint bij het feit dat God (theos) plaatser betekent.

      En creator schepper zijn 2 totaal verschillende dingen.

      Satan is god van deze aarde
      Maar niet de schepper

      Mischien is het interessant om is uit te zoeken wat ONS betekent en dan heb ik het niet over gewichten.

      Laat ONS mensen maken naar ONS beeld

      Like

  • Licht er maar net aan wat de onderliggende motivatie van het wijzen zou kunnen zijn, denk dat de perceptie van onze wereld zo’n 500 jaar geleden vorm gegeven is en dat de wereld daarvoor te bedreigend zal zijn geweest voor de hegenomie van de huidige aanstuurders. Mogelijk speelt juist geloven of niet daar een hele grote rol in en daarin verwijst het naar het geloven in een voor de huidige tijd ongeloofelijke potentie. Zo te spreken is het gedonder begonnen met aangenomen wetenschappelijkheden daarop heeft iets wortel geschoten wat in realiteit totaal geen bestaanrecht heeft en het wereldbeeld totaal heeft verwrongen van dat wat het werkelijkheid is en kan zijn….

   Like

    • Leoownus:
     Alles wat is heeft een bestaansrecht anders was het er ook niet geweest.

     Niet echt beste er worden contructies kunstmatig overeind gehouden en dat kost de grootste moeite en zorgt voor inmense frictie juist omdat ze eigenlijk geen bestaansrecht hebben volgens bepaalde universele wetmatigheden.

     Like

 3. Beste Leoownus het jaar 1666 was een opmerkelijk jaar zo te spreken er liggen overal kruimels maar sommige ervan zijn best veelzeggend….

  Like

 4. Met 500 jaar geleden bedoel ik ook zo’n 500 jaar geleden er is een mogelijkheid van een mogelijke start te vinden zoals Inter caetera maar de uitleg van die bull kent verschillende interpretaties mogelijk ook juist daarom op die wijze opgesteld of uitgelegd…
  Nog even over het jaar 1 – 666 daarin vonden vele gebeurtenissen plaats…o.a.
  Messiah of 1666

  Like

  • Zie ook hoe het laatste plaatje je erop wijst om even over de rand van de bril te kijken zodat je het echt wel duidelijk ziet ….
   Redemption Through Sin = Order Out of Chaos

   Like

 5. In Scotland en Ierland over geheel europa leefden er mogelijk zwarte mensen, King James was donkerkleurig zijn vrouw idem en de aboriginals aka indianen in Amerika waren zwart en leefden er al …..
  Hoe zag er die mogelijkheid uit volgens Dane Calloway?
  Kan het zo zijn dat 1 bloedlijn of rijk aka volk (Chazarians…)zich zo ingenesteld heeft dat het daarna de gehele wereld op zijn kop (veroverd) heeft gezet via een duivels script? Uitvluchten richting Spanje (crypto-joden columbus..), vanuit later opgericht Commonwealth Polen richting het huidige Israel, Duitsland (frankfurt, rothschilds)
  Verder heeft ook dmurphy25 op youtube wat aanwijzingen van mogelijkheden te bezien in zijn docu Why Great Britain is no longer Great or British en verder zijn er aanwijzingen dat er oude iconen gespaard zijn gebleven aangaande bijbelse vertellingen met zwarte “profeten” en de aanwijzingen van de paus die in het vaticaan blijft buigen voor een zwarte madonna…

  Like

  • @Treowd
   n Scotland en Ierland over geheel europa leefden er mogelijk zwarte mensen, King James was donker

   Dat hangt ervan af. Als we een paar duizend jaar terug leefden hier alleen ‘blanken’ en in Afrika ‘zwarten’.
   Mensen worden ‘zwart’ door overerving die middels aanpassing aan het tropische klimaat voor (zeer) veel pigment zorgden. Pigment beschermt de huid nml tegen de brandende UV-straling. In Z-Amerika en Indonesie idem dito zij het hier en daar wat minder zwart. Het Mongoolse ras en de Indianen zijn meer geel idem Eskimo’s. Ook een aanpassing waaraan weet ik niet, maar niet zozeer aan felle zon, meer naamgeving:
   https://www.universiteitleiden.nl/en/events/2016/11/how-did-east-asians-become-yellow

   Bosjesmannen in Nieuw Guinea, en z-amerika etc die al vele eeuwen in de tropengordel leefden zijn ook ‘zwart’.
   Pas later kwamen de ‘zwarten’ via allerlei migratie-bewegingen naar het Noorden, naar Europa Amerika Azie etc.

   Dus de mythologie en verhalen over de zwartman/mens in Europa al heel lang geleden is onzin. Ja misschien een paar in kooien gevangen om hier ‘tentoongesteld’ te worden.

   Like

  • En nu dan de “Mass MIGRATION”

   Soros c.s. wo de Rothschild e.v.a die migratie gebruiken als “Weapons of Mass Migration”!

   En de blanke Europeaan, de EU-Witman/vrouw/transgender/LHGBTOPQRS hij/zij/bhij/brij/… slaapt vrolijck voort en voort en voort….. tot hij op een keer wreed in zijn ‘slaap’ wordt verstoort!

   Like

   • Beste Nemo , het is duidelijk dat jij je niet verdiept hebt in het onderwerp en uitgaat van wat je geleerd hebt. Stap nu eens uit die gesloten modus en wees eens toegankelijk voor andere info …anders heeft het niet zo veel nut te discussieren. Je hoeft het niet met me eens te zijn maar getuig ervan dat je de materie ook wel kent, dat blijkt nl. niet uit jouw reacties….Bekijk dan ook de aangedragen materie de youtube video’s in mijn voorgaande reacties van o.a. Dane Calloway en Alledgedly Dave, tot die tijd zuig je slechts energie zonder echt wat zinnigs bij te dragen…

    Like

    • @Treowd Allereerst: ik zuig geen energie, dat doet @Stevie , die we hier nu toch wel een beetje missen haha 🙂 :).
     Kortom dat zijn niet alleen jouw woorden maar ook jouw (waar/nietware) veronderstelling(en).

     Negers en alle donkere rassen zijn ontstaan door de Zon, zoals alles eigenlijk is ontstaan door de Zon. Basta! ook wij zijn ontstaan door de zon, zij het dat wij wat in al die honderdduizenden jaren wat minder zon hadden t/m dikke wollen mutsen en handschoenen.

     Leer nu ook eens beste @Treowd dat er ook wetenschappelijke feiten en logische conclusies zijn die wel HARTSTIKKE waar zijn.
     Kind met het badH2O….weetjewel! ;;;;;;;;;;;;;;
     ………………………. &&&&&&&&&&
     en die donkere koningen in Arabie/Palestina/Israel resp. ENGland resp …. waar dan ook zal mij een worst wezen, is in wezen totaal NIET belangrijk, want de macht(en) zitten ergens anders, zien er anders uit , en zijn totaal anders danwel heel gewoon zoals jij en ik… Probeer dat nu eens te be-grijpen !

     Liked by 1 persoon

 6. Ben het niet zo eens met het name duidelijke verwijzen naar de witte man omdat die witte man voornamelijk verwijst naar die ene groep die bij nader onderzoek ook bestaat uit de crypto-‘joden’ aka chazars.. Zie o.a. jewisch involvement in slavery en kijk voorbij de mogelijke sturing dat de zwarte bevolking uit afrika zou komen, het gaat over de duiding van white people en de polarisatie de daaruit zou kunnen ontstaan…
  Als laatste dan laat ik het weer even los, om wat punten te kunnen verbinden. Connect some dots!
  4 Fabricated Stories That History Lies About

  Like

  • Ben het niet zo eens met het name duidelijke verwijzen naar de witte man omdat die witte man voornamelijk verwijst naar die ene groep die bij nader onderzoek ook bestaat uit de crypto-‘joden’ aka chazars..

   Joden zijn mensen van de stam van judah

   Like

   • Leoownus:
    Joden zijn mensen van de stam van judah
    Dat ligt net even wat anders…….joden die benaming is een uitvinding op zich als je praat over Jodendom en joodsgelovigen dan praat je niet over de afstammelingen van de stam van Judah ….Dat waren hebreeuwen…

    The Tribe of Judah was the royal tribe of Israel. King David & Solomon hailed from this tribe. The royal tribe of Israel. Koning Solomon was een zwarte man evenzoals Koning David….

    https://xevolutie.blogspot.com/2017/01/582-over-khazaren-en-joden.html

    Like

     • Dus jij wilt het hebben over een allegorie die gaat over een man die een inwendige duale strijd aangaat en als beloning wat hoger in bewustheid stijgt als het ware en dat wil jij letterlijk vertalen in iets tastbaars? Een worsteling met een engel ?? En als ik dat letterlijke door jou genomen tracht te duiden in de huidige tijd dan moet ik de bijbel weer in …aparte uitvluchten….

      Like

    • De term Jood (Hebreeuws יהודי – Jehoedi) is afkomstig van de naam Juda (Hebreeuws יהודה – Jehoeda), die de vierde zoon van aartsvader Jakob was.

     Wat 1 ieder hiervan maakt moet diegene zelf weten…

     Like

     • De term Jood is later uitgevonden die heeft nooit bestaan….en is afgeleidt van Jodendom een pas later gebezigde term…
      Er zijn enkel en alleen ware Hebreeuwen….The Hebrew nations the original 12 Tribes from the old testament…

      Like

    • Toen God de aarde schiep, deed Hij dat louter met de bedoeling de aarde te vullen met Zijn beeld en gelijkenis en aan dit menselijk wezen, dat Hij Adam noemde, het beheer over de ganse aarde te geven., (Genesis 1:26-28). Deze Adam was een blanke man, hetgeen heel duidelijk bewezen kan worden door het feit, dat Jezus het algehele beeld van God was en Jezus was blank, omdat Hij in directe lijn afstamde van David, die “rossig” was en “schoon van voorkomen” en een aangenaam uiterlijk had (1 Samuël 16:12). Vergelijk ook Johannes 14:9 Kolossenzen 1:15 en Hebreeën 1:3. Hebt u ooit een “rossige” zwarte man gezien, die kan “blozen”?

     En nu laat ik het ook rusten

     Sorry @ don voor mijn mening die is afgeleid uit logisch nadenken..

     Sorry dat ik mijn geloof opdring

     En sorry dat mezelf verhef boven iedereen

     En sorry voor alle loze reacties waarmee ik bepaalde mensen op de tenen stap.

     Like

     • Dit is de reden dat jouw vertaling van judaism richting joods volledig scheef zit beste Leoownus, het zit zo vals in elkaar dat goedgelovige in het bos gestuurde gelovigen er generatie op generatie er het slachtoffer van zijn listige leugens afkomstig van de synagoge van satan…. (verbannen op joeppetube…)
      globalism=Freemasonry=Judaism
      https://www.bitchute.com/video/fiG11Z7JBbDC/

      Like

     • @treowd Man man man. Ga jij je zwarte god lekker aanbidden man.
      Je weet niet eens in welke tijd we leven..
      Ik kap dat bos waar jij het over heb om. En ga op een stronk zitten en draai een dikke spliff.

      Het tegenovergestelde van blank is zwart en als er staat dat onze schepper licht en liefde is, kan je me veel vertellen maar als ik zwart zie, zie ik geen liefde.

      Je luistert reggae maar bent zelf waarschijnlijk nog nooit in jamaica geweest!!? loop daar is als blanke en je voelt de haat in je rug.. net als afrika, en nu tegenwoordig in spanje ook.

      Het blanke ras is gevangen, nu alleen niet met een ketting maar met een burgerservicenummer.

      Mijn belasting gaat regelrecht naar alles wat niet blank is. Wie leeft er nou in slavernij?

      Sorry dat ik het zo breng hoor.

      https://images.app.goo.gl/ZiALicpTs52BXTyC8

      En dit zijn de mensen die al die geweldige architectuur op de wereld heeft neergezet?
      Degene die wakker moet worden ben jij treowd.

      Dit liedje geeft een beetje weer hoe jij mensen laat voelen.

      Het enige wat ik tegen jouw kan zeggen is op dit moment is ik hou van je man.

      En filmpjes van alegdeddave (hoe ik het ook typen moet) en kornuiten klinken als: wij van wc eend vinden dat wc eend de beste wc eend is die er is

      Zoek is naar de soorten kaolin clay..
      Zoek is wie Onze Moeder is.
      Kijk is wat Jah betekent. GOD IS NIET ONZE SCHEPPER
      Ga opzoek naar je Vader gozer want dat ben jij.. met alleen je Moeder redt je het niet.
      Kijk maar naar de maatschapij.. het verwijfd onwijs. (DANK AAN STEVIE)

      HIS story is repeating itself again

      Groet

      Like

     • Leoownus:
      @treowd Man man man. Ga jij je zwarte god lekker aanbidden man.

      Ten eerste mijn God (mocht Het al een concept toegewezen kunnen krijgen…) is kleurloos en vormloos meer als mystieke intelligentie omnipresent aanwezig in alles…..
      Ten tweede is je verdere reactie veelzeggend en juist daarom ver weg van fatsoenlijk onderbouwde argumentatie contra hetgeen ik aangedragen heb. Het ontbreek je gewoon aan degelijke onderbouwde argumentatie contra hetgeen in de youtube naar voren komt in vorige reactie. Wat triggert jou ?

      Het is duidelijk in ieder geval ben jij aanhanger van een polariserende agenda richting medemensen waarvan hun wieg ergens anders stond dan de jouwe…. het lullige ervan is – dat ook jij geen keuze hebt in waar deze kwam te staan.

      Toont dat aan dat jij weet in welke wereld jij leeft? Nee integendeel…

      Het blanke ras is gevangen, nu alleen niet met een ketting maar met een burgerservicenummer.

      Mijn belasting gaat regelrecht naar alles wat niet blank is. Wie leeft er nou in slavernij?

      Oo nu ben jij opeens wel wakker nu het jezelf en je naasten raakt? Dat doet het anderen al zo’n dikke 50 jaar in onze maatschappijen….

      Dus dat men vanuit de Antwerpse kooplieden e.d. de VOC opgericht heeft en de scheefgroei in de wereld bevordert heeft ten kostte van andere medemensen dat telt dan niet echt omdat jouw wiegje aan de goede kant heeft gestaan?

      Sorry dat ik het zo breng hoor.

      Nee hoor! Prima!! Dat toont voor mij je ware gezicht en mogelijke motivatie en zichtbare indoctrinatie of zelfs mogelijke onderliggende agenda, dacht al wat te herkennen aan je schrijfwijze en de manier waarop je manifestatie verliep…

      Have fun!

      Liked by 3 people

     • Ten eerste mijn God (mocht Het al een concept toegewezen kunnen krijgen…) is kleurloos en vormloos meer als mystieke intelligentie omnipresent aanwezig in alles…..
      Onderzoek het verschil is tussen God en Schepper.

      Het is duidelijk in ieder geval ben jij aanhanger van een polariserende agenda richting medemensen waarvan hun wieg ergens anders stond dan de jouwe…. het lullige ervan is – dat ook jij geen keuze hebt in waar deze kwam te staan.

      Nee ik vertel je hoe de donkere mens over de blanke praat ik zeg niets over een wieg daar kun je niks aan doen inderdaad.
      Maar onder een golfplaatje zitten en wachten tot je letterlijk een ons weegt overtuigd niet echt van willen (over)leven.

      Toont dat aan dat jij weet in welke wereld jij leeft? Nee integendeel…
      Ik leef in dezelde dualistische wereld als jij zwart/wit kop/munt boven/onder enz enz iets wat jij blijkbaar nog niet helemaal snapt. Dit blijft zo tot de dag dat ons velletje omgeruild word.

      Oo nu ben jij opeens wel wakker nu het jezelf en je naasten raakt? Dat doet het anderen al zo’n dikke 50 jaar in onze maatschappijen….
      Dit babylonische systeem draait al iets langer als 50 jaar beste vriend.
      Nogmaals er is niks nieuws onder de zon.

      Dus dat men vanuit de Antwerpse kooplieden e.d. de VOC opgericht heeft en de scheefgroei in de wereld bevordert heeft ten kostte van andere medemensen dat telt dan niet echt omdat jouw wiegje aan de goede kant heeft gestaan?
      Je vergeet er alleen bij te vertellen dat het begon met ruilhandel. Dat systeem is beter als overal een prijsje op plakken.
      De voc heeft inderdaad lugubere dingen gedaan volledig mee eens. Maar onderzoek aub is alles en behoudt het GOEDE.

      Nee hoor! Prima!! Dat toont voor mij je ware gezicht en mogelijke motivatie en zichtbare indoctrinatie of zelfs mogelijke onderliggende agenda, dacht al wat te herkennen aan je schrijfwijze en de manier waarop je manifestatie verliep

      Dit is de schrijfwijze van een kok die vroegtijdig uit datzelfde indoctrinatie programma is gestapt omdat ik er op men 14de er al achter kwam dat het systeem kapot is. Mischien ben jij er een beetje in blijven plakken?

      Liked by 1 persoon

     • Is in jullie knusse Zeeuws meisje restaurantje (achter den blancke top der duinen) de indeling gesegregeerd en kleurgeschakkeerd opgesteld? Met bordjes wie waar niet mag zitten of er überhaupt binnen mag? Want dan geef mijn visje maar aan peroxide Gerritje…

      Liked by 1 persoon

     • Aan de voorzijde van de zaak hebben we een voedselbank, in het midden van de zaak hebben we hoge tafels en eten de mensen op niveau. En achterin de zaak hebben we een zwaard staan van een oud voc schip daar eten de mensen totdat ze een scheurbuik krijgen..

      Like

     • De voc heeft inderdaad lugubere dingen gedaan volledig mee eens. Maar onderzoek aub is alles en behoudt het GOEDE.

      Ja das lekker gemakkelijk voor je te gebruiken maar in jouw geval slechts als het goed voor je uitkomt, maar daarmee trek je het uit de context zoals het werkelijk bedoeld is. Wees gewoon oprecht en eerlijk.. je reacties spreken er boekdelen van dat je vanuit een diepe indoctrinatie reageert en ook nog eens vanuit een aangepraat superioriteits gevoel, wat heet losgekomen van indoctrinatie je hebt er geen idee van wat je typt en hoever je beinvloedt bent in die gevoelsmatige superioriteit tov andere medebewoners van deze Aardvlakte.

      Ruilhandel …. yep….

      Dit is de schrijfwijze van een kok die vroegtijdig uit datzelfde indoctrinatie programma is gestapt omdat ik er op men 14de er al achter kwam dat het systeem kapot is. Mischien ben jij er een beetje in blijven plakken?

      Ja zichtbaar leesbaar dat jij uit de indoctrinatie bent gestapt…sarc.
      Daarom ook die superioriteit tov van anderen die niet in hetzelfde wiegje met gelijke kansen zijn geboren omdat het scheve kapatalistische systeem dat aangestuurt heeft. Dat waarvan jij overtuigt bent dat zij gelijke kansen kregen net als jij omdat een kleurtje er totaal niet toe doet sarc. Wordt dan maar vlug wakker aub het gehele systeem is erop gebouwd om just een witte heersende klasse voor zich te laten werken die er puur in geloven dat zij de enige zijn met die leidende klasse…
      Dat is verpakt in lesmateriaal, taal etc.

      Dat terwijl men opzettelijk die gekleurde medemensen van hun grondstoffen berooft heeft en hun land (odious debt…) en ze verstoken heeft gehouden van gelijke kansen door ze weg te houden van gelijkwaardig onderwijs etc.
      Het gehele systeem is op witte superioriteit gebouwd juist en precies wat jij tentoon spreidt in je geindoctrineerde aannamens in je reacties.

      Of het ontbreekt je aan intellligentie of zelfs een ware open geest om goed kritisch onderzoek te verrrichten. De industrieele revolutie is niet voor niets bijna gelijktijdig gestart als de scramble for afrika en apartheid e.d. dat waren allemaal stappen om tot het volgende doel te geraken…

      Wees trots op je koksmuts en weet dat jouw geld (belasting..sofinr..) goed gebruikt wordt om de volgende verovering richting een nwo mogelijk te maken. Ik gun je het beste vanuit het hart maar weet dat ook jij bent gefooled, dus verschuil je niet achter een hardwerkers sentiment omdat dat je wenst dat het nu voor je werkt in een discussie… Dat terwijl je interpretatie volledig mis zit, eigenlijk ben je al heel lang een deel van het probleem volgzame ‘jan’ je maakte dit scheve systeem al jaren volgzaam mogelijk zonder je er werkelijk bewust van te zijn….
      Gelovend in je eigen superiore goedheid, maar je bent slechts een goed schaapje die alleen voor het eigenbelang op wenst te komen omdat hij is gaan geloven wat anderen hem al zijn hele leven ‘wijs’maken …..zij hebben goed in jouw geinvesteert en je bent een goede asset in hun verdeel en heers programmering…if you catch my drift…

      Dacht dat wij allen in dezelfde boot zaten als gelijkwaardige mensen van deze aardvlakte maar jij neemt aan dat die broodschrijvers die juist polariseren en waarvan jij denkt dat dat de juiste bronnen zouden zijn omdat het je superioriteits programmering aanspreekt door je beledigd te voelen geen deel uitmaken van die verdelende factor, daar heeft men wel wat zilverlingen voor over hoor voor die judassen….
      Tip! Lees eens wat tussen de regels door en een bevoordelende gedachtegang dan zie je wereld net wat anders…..

      Liked by 1 persoon

     • Ik snap ook wel met zulke reacties van mijn kant dat ik over kom als een enorme racist.
      2 jaar geleden kregen we hier meer als 2000 afrikanen in de zeelandhallen gepropt heeft niet bijgedragen om liefde te genereren voor dit volk. Hele inzamelingsacties gehouden voor deze mensen..
      Vervolgens steken ze het allemaal in de fik net voor de deur ja echt een volk vol liefde. Nog niet gesproken over het aantal kleine meisjes dat aangerand zijn door deze lui

      Waarom mochten de israeliten zich niet mengen met andere volken ? Zoek het is op. Dit was niet voor niks.
      Het blanke ras bestaat niet eens meer als het allemaal zo door gaat.

      Maar laat maar hangen treowd het hele zwart wit gedoe, ik heb niks tegen deze mensen want als je een blanke laat bloeden komt er ook een rode vloeistof uit

      Like

     • 2 jaar geleden kregen we hier meer als 2000 afrikanen in de zeelandhallen gepropt heeft niet bijgedragen om liefde te genereren voor dit volk. Hele inzamelingsacties gehouden voor deze mensen..
      Vervolgens steken ze het allemaal in de fik net voor de deur ja echt een volk vol liefde. Nog niet gesproken over het aantal kleine meisjes dat aangerand zijn door deze lui

      Nog nooit gehoord van de George Soros agenda?
      Dan heb jij in real life die polarisatie agenda meegekregen in de vorm van een soort van trojaans paardje, zoals men dat in Duitsland en op andere plekken in europa heeft ervaren.
      En met jouw intelligentie lijkt het mij niet moeilijk om in te kunnen zien dat men daar wat stevige rotte betaalde appels (satanisme…) mee heeft zenden om de gehele zaak op scherp te kunnen zetten…polarisatie ten top! En dat alles in de vorm van een 1 tweetje met de media, u vraagt wij draaien….

      Niet wegduiken er is genoeg informatie te vinden aangaande die agenda… zo zet men maatschappijen druppelsgewijs op scherp…dat heet polariseren en aangezien de superiorteits programmering al aanwezig is , is dat vlammetje zo op scherp gezet. Dat met vreemdelingen en dan ook nog met een ander kleurtje die men voorrang geeft in het toebedelen van huizen en uitkeringen…fluitje van 1 cent vooral als er voorheen door banken regelmatig wat recessies uitgelokt zijn. Dan blaft men het vlugst naar vreemdelingen die schijnbaar alles voor niets krijgen….en daarbij ook nog een niks om de wetten geven..
      En als men dat uitvergroot in de media dan zijn de slapenden zo boos gemaakt , furieus zelfs door programmering…

      Waarom mochten de israeliten zich niet mengen met andere volken ? Zoek het is op. Dit was niet voor niks.
      Het blanke ras bestaat niet eens meer als het allemaal zo door gaat.

      Het blanke ras is altijd al in de volledige minderheid aanwezig geweest en eigenlijk is het rassen begrip slechts een idee juist ontwikkelt om een ageeda te dienen even zoals scientific racism
      juist is ingesteld ter bevordering van de kansen van die witte minderheid. Een klassen systeem….Maar je neemt hiet echt info tot je, ego blokkade?
      Ik heb je eerder die video aangereikt en ook die bekijk je mogelijk inhoudelijk niet echt (vandaar mogelijk die meng vraag…) maar daarin werd een tipje van die sluier gelicht maar mogelijk zegt jou Jacob Frank of Theodore Herzel of de term zionisme niets? alles kent enige connectie met elkaar….
      Ik heb tal van video’s en reacties gepost aangaande de onderlingen verbinding die zichtbaar aanwezig is…

      Ik hoop dat je tijd zult vinden wat info tot je te nemen, we (de mensheid) zitten ten slotte allemaal in hetzelfde schuitje ja dan mag kleur best wegvallen en mogen daden spreken….

      Liked by 2 people

     • Ben ook in afrika geweest het is daar niet anders treowd. De enige die nog toerekeningsvatbaar zijn zijn de rasta’s en de bosjesmannen die de natuur dichtbij zich hebben staan en er mee samen leven.

      Ben me bewust van die agenda’s en ook hoe ze het blanke ras al lang voor dat ze in afrika gingen klooien met vaccins en andere shit.

      Maar ik ga je aangedragen reacties echt wel doorlezen maar met een drukke zaak 3 kinderen, gaat dat niet zo snel. Je hebt voor ongeveer 200 uur aan info aan me doorgegeven dat lukt me niet in een week.
      En veel daarvan heb ik al gezien en gelezen.

      Maar ervaring is nog steeds de beste leermeester en mijn reacties hierboven komen door de ervaringen die heb gehad met bepaalde bevolkingsgroepen.

      Liked by 2 people

     • Leoownus:
      Lol volgens mij denk je nu echt dat ik witte punt muts draag

      Nee absoluut niet ik denk dat doctrines een best zwaar filter vormen in jouw gedachtengang dat kan leiden tot een bevooroordelende sterotypering van bepaald e mensen en ten slotte tot algeheel racisme wie ben ik om te mogen oordelen?
      Alles wat ik doe is proberen om jouw op dat filter te wijzen, en ik hoop dat dat verlichtend zal werken. Ik heb niks met geloven maar ik geloof dat wij allen in the same boat zitten…

      Liked by 1 persoon

     • Komen we toch eindelijk on topic uit haha
      Same boat, voc schip, vluchtelingen zodiac, heeft don toch een goeie titel uitgezocht. As if he knows

      Like

     • Leoownus:
      Ben ook in afrika geweest het is daar niet anders treowd

      Ik begrijp je gedachten en genomen positie in deze , het is daar hetzelfde als hier juist vanwege een cultuurbarriere en omdat het daar in best veel steden ook verder ontwikkeld is en socialmedia en tv en filmpropaganda ook daar een grote rol speelt heeft men ook daar de mensen hun gedachtengang kunnen infiltreren met verdelende propaganda.

      Wat wij hier denken over hun in het algemeen… denkt men andersom op hun wijze ook weer over ons.. slim uitgespeeld daar is echt over nagedacht….

      Juist zij die de media in handen hebben (overwegend zionistisch …) gebruiken het als een tool , gereedschap om verdeling te scheppen en de lachende aanstuurders in de top zijn diegenen die er mee weg komen. Schep als media maar een scheef beeld van iets zoals racistische witte mensen en beschrijf dat in halve waarheden of 98% waarheid en laat weg wie de werkelijke aanstuurders ervan zijn en dan hets je zo twee partijen tegen elkaar op zonder dat ze elkaar echt of werkelijk kennen.

      Dat is de kracht van de media en van herhaling.. Dat zijn blamekaarten , verwijtkaarten speelt men heel veel uit b.v. dat de mensheid zo slecht is en dat de mensheid de wereld naar de knoppen helpt, dat is die 98% waarheid en men laat die 2% weg dat de opdrachtgevers topdown de wereld aansturen en dat zij die verantwoording voor een betere wereld niet genomen hebben en niet nemen, maar voor macht gaan en winstbejag is slechts collateral voordeel want ze bezitten al alles inc de gelddrukpers. Dit alles kent een agenda..
      Moraliteit en etisch verantwoord gedrag dat telt daarin niet vanwege een occulte agenda…

      Dus eigenlijk is ook de meerderheid van de mensheid slachtoffer van een kleine groep elitaire nietsontziende aanstuurders vandaar dat deze ook vaak het zionisme aanhangen en zelfs deel uitmaken van de synagoge van satan.
      Ze creeren hell op aarde, in naam van de mensheid dat is hun maskerade en scapegoat in deze…Zie ook the protocols of zion
      men ontkent het, maar in de jewish peril staat letterlijk beschreven wat zich in de huidige maatschappijen ontvouwt…
      of al ontvouwen heeft… Die synagoge is erg listig, ze zijn oorspronkelijk het slangenvolk….Khazarians….

      Maar wie weet proberen de movers en shakers van deze wereld de mensheid via shockdoctrines en traumatische ervaringen de mensheid te laten groeien en verantwoording te laten nemen voor hun levens, een soort van jacobsladder op te sturen. Wat is waar…. 🙂

      Maar het geloven is statisme is een overziende oorzaak, trouwens alle autoriteit die je buiten het zelf aanvaard is een soort van toestemming voor veel zaken….
      De video’s orderfollowers van Mark Passio en het gevaarlijkste bijgeloof van Larken Rose geven hierover een goede uitleg.

      Liked by 1 persoon

     • Nog ff indirect over die spotprent (van pedo’s in een Trojaanspaard die ook graag door het regenboog-hokjes-alfabet zouden willen worden opgenomen) die Lange Frans vd week had doorgestuurd, waarvoor hij (imo onterecht) nogal aan de publiekelijke media schandpaal werd gekruisigd.

      Zou me een mooie boel worden als in navolging van de regenboogletter “p” de bond van necrofielen met zijn/haar/het wederhelft, met de bonte boten optocht massaal mee komt lopen doen (avec een Rendac luchtje).

      Like

 7. @ Leoownus ..
  Alles staat beschreven en je logica is ver te zoeken…nee verdwenen zelfs , lost in translation…..zo te spreken en je trapt mij in ieder geval niet op mijn tenen… je bent verdwaald ….

  Liked by 1 persoon

 8. Of dat de bijbel werkelijk een verhaallijn in zich draagt dat de geschiedenis van de mensheid verteld dat zal zich dan mogelijk ontvouwen in tijd…. Het kan ook slechts eens script ontwikkelt zijn om te sturen of mogelijk zelfs te creeeren via zielen die ontvankelijk zullen zijn…time will tell…. Er zijn aanwijzingen dat de 400 jaar van slavernij of vervloeking van de aangewezen Hebreeuwen in de bijbel deze maand voorbij zullen zijn. Er zijn nogal wat verschillende interpretaties…

  Like

 9. Het kan eventueel deel uitmaken van een script en plan om de gehele wereld te veroveren via een bepaald script en dat de bijbel juist deel uitmaakt van dat uitgeschreven script om het in totaliteit te kunnen manifesteren via de gestolen energie van goedgelovige verdwaalde zielen …..
  De Tom Dashle speech de dag na negen eleven wijst op een gevolgd script youtube.com/watch?v=ukYiWd3T9sk evenzoals de monumenten na die dag geplaatst zijn zoals o.a. de uprooted tree e.d. en het bouwen van de 3e tempel e.d. de trump munt afgebeeld als koning Cyrus en zo meer …
  Wat verdere uitleg over de mogelijkheid van het volgen van een script
  door de aanstuurders…althans er zijn behoorlijk wat aanwijzingen voor …

  Like

 10. @ Leoownus @Treowd

  Dank voor deze conversatie hier. Daar leer ik het meeste van. Alleen vrijheid telt. Vrijheid te denken, voelen en communiceren zonder belemmeringen en valse sturing.

  Real life isn’t always what you want
  Isn’t always what you need
  The fear I express in what I write
  In such a way as to believe it
  I hope you know I mean it when I say take it slow
  Why? cause you need to feel it in your soul
  So take it slow man
  Sometimes in a different state of mind
  I seem to feel things more
  It’s no lie, that given space and time
  All the pieces fall, into place
  I hope you know I mean it when I say take it slow
  Why? cause you need to feel it in your soul
  Take it slow
  You’ll have everything you want
  Real life feeling
  All you want, all you need
  Freedom
  I hope you know I mean it when I say take it slow
  Why? cause you need to feel it in your soul
  So take it slow

  Liked by 1 persoon

 11. Faber de tank is leeg en Malta geeft toch ineens geen diesel (een orde(r) van Malta).
  Faber waar zit dat bedrijfje dat gouwe zaken doet met het in elkaar lijmen van ondeugdelijke 50 persoons zodiacs/opblaasbananen?
  Weet iemand of dit financieel ook in één moeite door met de toyota’s en de andere IS/Al Quiada/Dash3 ondersteunende hulpgoederen is afgeboekt? Faber onze eigen roverheid zit er een beetje met een driedubbele pet/trechter op z’n hoofd in (de valse vlaggen en hoaxes nog niet eens meegetelt)…

  (mooie titel ook!)

  Liked by 2 people

 12. @Don die video (The Anti-White Conspiracy “Theory”) is een hele goede vondst op zich en toont als het ware wat ik tracht aan te geven.

  Stel je voor dat er op aarde 1 volk was Joseph Coat of many colors dus zeer veel verschillende bruine ,zwarte en wat minder bruine kleuren in allerlei variaties al naar gelang de benodigde pigmentatie ter bescherming tegen de Zon maar de meeste mensen leefden vanaf de start in zonnige streken met veel water voldoende vegetatie om te overleven en gemakkelijk te kunnen leven, de weg van de minste weerstand, logica… maar ook warmte is de cradle of birth…

  Stel dat hetgeen in de bijbels OT op een geschiedkundig verhaal wijst een historisch verslag is er dan dus uiteindelijk een vermenging gekomen tussen kinderen van uitgestotenen wat verbastering inhield van de oorspronkelijke bewoners van die coat of many colors zoals Alledgedly Dave het ook aangeeft dus is wit dan eigenlijk geen ras maar een wegfokbeleid van die oorspronkelijke coat en zijn de meeste witte mensen dus niet volledig puur maar zit er in hun oorsprong nog overblijfsel van die coat of many colors…

  Uiteindelijk is de meerderheid van de mensheid van 1 ras, dus uit die stammen van die coat of many colors verspreidt over de wereld , maar is juist die ene groep erin geslaagd zich door de tijd te vermengen en heeft men veel van die oude gekleurde in meer of mindere mate kenmerken eruit ‘gebroed’ Het past natuurlijk bijzonder goed in de agenda van de oorspronkelijk boosdoeners dat hun rassenkenmerken nl meer wit als zeer belangrijk beschouwd wordt. Dat betekent meer overlevingskans en het voortbestaan van hun vermixing…
  Het dient hun agenda… zoals ook naar voren komt en zij gedragen zich als beesten er is maar 1 human race dat is ontstaan in de vorm van die coat of many colors zoals het in de oorsprong mogelijk was….
  Dus nog steeds een strijd tussen de goeden en de mudbloods de afstammelingen van esau (mogelijke overlevering van verbastering van de gevallen engelen) , mensen voelen van binnen zelf wel wat hun hart aangeeft dat zit diep in de cellen als een roep naar rechtvaardigheid op gegronde oprechte gronden en neiging naar medemenselijke Liefde….
  (absoluut niet bedoeld ter verdeling, meer ter verbroedering en samenkomst tegen dat ene harteloze element….)

  Liked by 1 persoon

 13. Eigenlijk is dan dus de conclusie in dit alles, dat men juist het omgekeerde benadrukt in de media, zodat men er juist in gaat geloven dat juist het die witte kenmerken belangrijk zijn. Satanisme is juist de omkering te proberen te bewerkstelligen van wat men openlijk aanhangt of pretendeert na te leven….
  Ik hoop dat ik te volgen ben in mijn redenering, argumentatie…logica.

  Like

 14. Ben op zoek naar nog wat meer bewijsvoering aangaande Adam Greens praktijken, dus ga ik nog op zoek naar een andere video…
  Hier is al wat bewijs

  Like

 15. Kan altijd een spel zijn maar het oorspronkelijk kanaal op youtube van Brendon O Connel is buiten werking gesteld en onklaar gemaakt inmiddels: youtube.com/channel/UCjgMgpXmEI5EJSJGjSntWxA

  Hier nog wat meer uitleg:

  Like

 16. Wat nu als de slaven al aanwezig waren in De States of Amerika (zie Dane Calloway…) maar dat er een mythe gecreeerd moest worden juist vanwege dat ene script rondom israhell en dat de oprichting ervan en het vervolg daarop benodigd was voor het gehele ontvouwende script?
  “The individual is handicapped by coming face-to-face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists.” J. Edgar Hoover.
  Dus het slaven gedeelte de in het bos sturing van velen omtrent hun ware afkomst… men denkt allen, velen dat dat van Afrika zou zijn….En het bijzondere gemene is dat ze terug willen naar daar waar ze eigenlijk in het geheel niet vandaan komen en maken als het ware plaats voor de inbreeders/veroveraars op de plekken van waar ze willen vertrekken, de vorm van de aarde de plek waarop we leven, de herschreven geschiedenis, het onder – wijs systeem etc.
  Vergeet niet mee te nemen in gedachte dat Hoover ook een freemason was…. en dat alles begon vanaf zo’n pakweg 500 jaar geleden….
  Een plan wat gaandeweg steeds meer vorm kreeg…

  Klik om toegang te krijgen tot the-half-has-never-been-told.pdf

  Ik laat het verder los….

  Like

   • @Leeownus Dat er lagingen zijn die hun hierarchie vormen die een maskering kunnen zijn voor andere doeleinden dan het direkte welzijn van de mensheid , om me buiten enige stigmatiserende uitspraken te houden…

    Like

    • Was nog vergeten aan te geven dat het geheime leger van het vaticaan een zeer grote rol speelt in dit alles en de daaraan gelinkte geheime genootschappen welke publiekelijk een nobel voorkomen hebben, anderzijds een andere agenda kunnen hebben (inversie-luciferanisme, duale manifestatie) en tevens ook dienend kunnen zijn richting ongrijpbaarheid juist vanwege de mogelijkheden ter versplintering….

     Like

 17. Zou die rotte appel verwijzen naar The Big Apple of verwijst het naar de verdorvenheid in sommige mensen zonder moreel of etisch kompas ? Vette tekst!!!
  Wake up and repent, emanicipate the hearts and souls !

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.