245 Reacties op “It’s not a spinning ball! The BigBang exploded.

 1. Het geloof in een schepper (creator) valt weg. Ook met een platte aarde geloven de mensen liever dat ze van een aap af stammen.

  En ik moet eerlijk zijn als ik deze maatschapij bekijk zou je het inderdaad gaan geloven.
  Al is een aap wel dichter bij de schepper als wij

  Like

   • @Beer Bob Marley YAH/Freemasonry Got Shot Ontkenner en Tranny ontkenner in het Algemeen en Manu Chao kutbandje inclusief kutmuziek,als je 1 kutsong hebt gehoord heb je ze (eigenlijk)allemaal gehoord promoter met vaak nietszeggende reactie’s,o,o,o,o,o,o,o,o,o,o,o, HOAXES<TRANNIES zelf ooit gespot op deze Blog qua Reactie's(VOORal veel Video music clips van REgGAY en u raad het al Manu Chao)Spuit 11 in het kwadraat die eigenlijk alleen maar NEUZELT over de Platte Aarde en Stevie Wonder ——-Get A LIFE–Bozo aka Manu Shithead……..Zeg dat OOK tegen @Donquijotte die talloze Artikelen over Trannies maakt door eigenlijk Moi,en OOK over De Platte Aarde,waardoor dat jij OOK iets te "melden"hebt op deze Blog ivm Platte aarde,want Donquijotte was 4 a 5 jaartjes terug nog niet bezig qua Artikelen over de Platte Aarde,WEL over Nasa Hoaxes,Maanlanding Hoax(es),Space Hoaxes,maar NIET over DE platte Aarde,ik Melde in een Reactie in 1 van de Artikelen dat de Aarde PLAT is…Donquijotte gaf me meteen een LIKE(hij was ook de enigste)….en nietveel later kwam Donquijotte met zijn 1e PLATTE AARDE artikel,waardoor JIJ@Beer(tje) ook iets te "melden"hebt op deze Blog…capice Nitwit? goed zo…voor de Rest…no hard feelings–Bozo

    Like

    • Maar menneke toch, wat is het leven toch gemeen. Eigenlijk zouden we je moeten aanbidden voor al je openbaringen, maar niemand die het ziet of doorheeft (op je trouwe volgeling hugenuts na dan).
     Gelukkig kun je altijd nog je hart luchten bij die arme kassameisjes (mocht je supermarktverbod reeds zijn opgeheven).

     Speciaal een verzoeknummer voor onze complot-godheid Stevie:

     Het komt allemaal goed

     Geliked door 2 people

 2. Maar WAT IS DE AARDE check roger spurr mudfossil university hij heeft dna bewijs.

  We lopen letterlijk en figuurlijk over lijken.
  De reuzen van vroeger zijn iets groter als iedereen denkt.

  Waarom hebben gebergte een naam ?
  Wat geef je een naam ?
  Waarom worden er lichamen, resten in grotten gevonden?
  Waarom heeft een steen dna?
  Wat is dna?
  Wat is klei?
  Hoeveel soorten klei zijn er ?

  Diving deep in the vagina lol..
  https://www.google.com/search?q=titan+vagina+mudfossil&client=ms-android-samsung&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwikturLm6HjAhUMYVAKHQMAB-EQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=360&bih=615#imgrc=ND47gpP9OTakdM

  Like

     • Krijg wel het idee dat in die video behoorlijk wat desinformatie gestopt is en dat dit het antwoord is (wegsturing….) op oprecht onderzoek wat eerder naar buiten gebracht is via PA kanalen..
      Mogelijk bedoelt om PA onderzoek in hun geloofwaardigheid te kunnen ondermijnen…

      Ancient Tree Research Project | Giant Cedars of Lebanon Part1
      (zonder opmerkelijke aannamens maar een duidelijke vraagstelling….)

      Geliked door 2 people

     • @Donquijotte ken je Berkscable Flashback Barbara Bush 1980? heb jij (zogenaamd)nog nooit gezien,als je toch de docu gaat bekijken,bekijk dan ook …………

      Like

     • Je snapt het nog STEEDS niet@Donquijotte het hele Berkscable Flashback Barbara Bush 1980 interview is CULT en ooh zooooo overduidelijk!!de kleding,de setting,het OVERduidelijke,de uitspraken,het dialect van Barbara THE ENFORCER Bush…het is hetzelfde als je b.v Rambo met Rocky vergelijkt…en Barbara Bush was eerder Firtst MAN(lady)dan Micheal…en@Don doe niet zo bijdehand….door mij heb je TRANNY Artikelen gemaakt,ook al zou jij dat NOOIT bekennen/erkennen door je arrogantie…(no hard feelings by the way)…Amal Clooney heb IK jouw moeten van overtuigen dat het een Kerel is….ZIE al je Tranny artikelen en lees mijn reactie’s/openbaringen…ik heb zoveel trannies gespot en jij een paar door MOI….kijk da’s de waarheid,en ik ben waarheidszoeker ..dus?—-psss ik was de 1e op je BLOG die zei dat de AARDE PLAT is 4 a 5 jaartjes geleden,toen had jij o,o,o,o,o,o,o,o Platte Aarde Artikelen….ik een opschepper-NEE!!!wederom waarheid(s)zoeker,en That’s the TROOT…nog maar zwijgen over de ontelbare HOAXES die ik gespot heb terwijl de rest op je Blog aan het ZZZZZZZZZZZZ was…Thai Cave Soccer Hoax,Nepal Earthquake Hoax,9/11 HOAX!,JFK HOAX!!(terwijl@Nemo en consorten jaartjes terug bijna huilie huilie deden omdat ze JFK hoog hadden zitten(hahaha)tsjonge,tsjonge met zijn Tranny firts “lady(Jack(ie)Kent ie Die?….etc..etc..the list goes on and on…terwijl de meerderheid nog steeds neuzelt over de Platte Aarde(get on with your life or with other hoaxes,lies,deceptions on Tellievision or in life general ….)en dan op mij vaak commentaar hebben in a bad way?!?——pffffffffffffffffffffff

      Like

     • de belichting,de reactie’s ,de likes,de camerabweging,het beginshot etc..etc..dat maakt Berkscable Flashback Barbara Bush 1980 zo Fucking Special..psssss als Barb(ara)THE ENFORCER without a vagina Bush(ie) between te Legs van de zijkant word gefilmd in o.a in het begin van het +- 30 minuten interview uit u raad het al 1980….daarom@Donquijotte…wiseguy

      Like

     • @Leo de Schele Leeuw heeft iemand je iets gevraagd ?waar skaat je Rag “n Bone -“Giant”reactie nu op?enn de reactie is naar Donquijotte, @Leo de schele Leeuw,ben je nu zo scheel dat je dat niet ziet of gewoon dom en een kontenkruipertje bent en slijmie slijmie doet,ga lekker verderNEUZELEN over de BORING Platte Aarde Bozo….pfffffffffffff

      Like

     • @leoownus Ja ik heb het bekeken. Ik kende de theorie al. Ik zag ooit een filmpje met ik dacht de titel “There are no trees on the flat Earth”. Door mijn lopende onderzoek naar het grote bedrog binnen de wetenschap heb ik me ook bezig gehouden met geologie en archeologie. In dat kader is dit een hele interessante theorie. De mudflood theorie is ook zoiets. Dank voor je interesse.

      Geliked door 1 persoon

     • @don ik heb zelf ook deze weg gevolgd vandaar dat ik je verteldde over mudfossil university. Roger had het ook over goud aders en waar je goud kon vinden dus ik dacht dit ga ik eens proberen, en verrek ga ik naar de ardenne bij de grotten van han met men goud pannetje en ja hoor daar ligt goud (was maar 5 gram in 3 uur tijd) maar toch. Weet nu in iedergeval wat ik moet doen als er een cashless societie geïntroduceerd word. Hetzelfde geld voor diamantjes heb ik 3 kleintjes van gevonden… dus ik VIND het bewijs dat deze beste man geen poep praat..

      Geliked door 1 persoon

   • “Kind met het badH2O ….etc”

    @Don KOM NOU…

    P.s. Dus jij wou beweren dat 1 + 1 = 3 ??

    🙂 🙂 🙂

    Like

     • Zeker @leoownus in het 4 tallig-stelsel. En zo is 1+1= 3 in het 2-tallige stelsel, maar iedereen snapt dat ik het 10-tallig gewoon ons alledaagse huis-, tuin- en keukenstelsel bedoel. En degene die dit niet snapt moet hier niet komen want is te moeilijk voor hem. Misschien zou die beter met een wat eenvoudiger compleet-site kunnen beginnen.
      klaar.

      Like

     • Haha ik had het gewoon over een stelletje (man en vrouw) ben niet echt een rekenwonder ben daarom ook maar kok geworden..

      Like

     • Haha @beer ik had het meer over een stelleTJE als die samen KOMEN heb je 1 +1 = 3
      Thuissituatie bij mij word 1 +1 = 5
      Pappa + mamma = PAPPA MAMMA en 3 kindjes

      Geliked door 1 persoon

 3. Oke… dat is een mooi uitgangspunt maar eigenlijk ook jammer. Een microscoop onthuld wel geinige dingen. Als je bijvoorbeeld een bijvoorbeeld druppel bloed op een plaatje legt (levendbloedanalyse) is het wel leuk om te zien hoe die celletjes heen en weer dansen, bij trombose zitten ze op een dotje.
  Is eigenlijk ook geen wetenschap maar observeren.

  Is bloed dna?
  Heb jij je nooit afgevraagt hoe de bergen ontstaan zijn ? Ik vond griekse mythologie interessant. Mudfossils geven mij een levendiger beeld van hoe het was zeg maar.
  De reuzen van vroeger waren iets groter als gezegt.

  Mudfossil university is ook gewoon een hobby archeoloog met een long van steen, voet van steen enz enz en legt gewoon uit wat een vulkaan is waar water vandaan komt. Hoe je goud kan vinden, goudADER voet van een berg enz enz gewoon interessante shit, beredeneerd als die gozer van bovenstaand filmpje

  Geliked door 1 persoon

 4. @treowd ik bedoelde dat dit filmpje een eyeopener is, niet de volledige waarheid.
  Maar je kijkt anders tegen bergen en grotten aan haha. Grotten van han met deze ogen bekeken men bek viel open..

  Like

 5. de vorm van de wereld boeit niet, tenzij je het gebied voorbij de ijsring wil gaan exploren.
  ze powers that be hebben geen enkele moeite met de rise of the zg FE community etc.. integendeel.
  Het is even effectief als Netflix of dope.
  nl: het verplaatst de activistische, kritische aandacht naar onschuldig terrein.
  (met dus als doel om die aandacht weg te houden bij wezenlijke shit)
  plus: bijkomend effect: het verdeelt de mensen.

  Like

  • Hugenoot:
   nl: het verplaatst de activistische, kritische aandacht naar onschuldig terrein.
   Nonsense….domme gedachtegang…..narrowminded view…., waarom dan de benauwde pogingen tot ultieme censurering?
   De valse oppositie met hun idiote drogredeneringen , de trollenlegers e.d. , het beinvloeden van de kijkersaantallen, het ondermijnen tot het zelfs sluiten van kanalen op onterechte gronden?

   Nee het zaagt aan het valse fundament van het systeem, het is zeer belangrijk dat te doorgronden het doorbreekt de spell, de betovering en laat je wereld zien zoals die werkelijk is, een grote vlakte. Geen door de ruimte vliegende bol bal, van waaruit industrieeen zijn ontsproten en pseudokennis is uitgebouwd om een vals wereldbeeeld te creeeren en de mensheid te verwijderen van hun oorsprong en weg van de natuur, hun natuur….

   Alle puzzelstukken vallen op hun plaats en de schellen vallen van de ogen als men de ogen opent voor PA men komt te weten dat men een satanisch rijk wenst weg van de oorsprong de natuur, onze ware potentieele kracht.
   Living in lies and illusion that’s total confusion…..

   Geliked door 1 persoon

   • @Throwing Up niet zo neerbuigend naar Hugenoot toe—–PIPO de trannyontkenner en Bob Marley got Shot believertje(domoor pur sang)en dan nu zo bijdehand doen?tsjonge,tsjonge,tsjonge…psssssssssssss Lees ALLE reactie’s van :@Treowd op ALLE Tranny Artikelen van Donquijotte,vooral de ALLEReerste Artikelen en LEES wat deze Clown(Treowd/Throwing Up voor een NONSENS schrijft om de Tranny Deceptie te verbloemen…)tenenkrommend……Cher is geen Tranny volgens deze Clown..o.a——tsjonge,tsjonge,tsjone—–YOU TUBE:Cher Tells The Truth I’m A MAN!——————(pfffffffffffffff)—ja ja de AARDE=PLAT…dat weten we toch….move on——SONG:Soul ll Soul–“Keep on Moving”…

    Geliked door 1 persoon

    • @Stevie. Lulhannes, je leest niet goed door je bevooroordelende filter, je opgeblazen ego zit je in de weg, en dat is vaak dom gedrag in jouw reacties waardoor je geneigd bent om te gaan kotsen. Met je trollende gedrag….

     Like

     • @Throwing Up man ik ben Stevie Wonder–deuuuh–ik ben “blind”-hahaha—–Domoor-pfffffff een “blinde”de schuld geven dat durf je wel hé ;)—-psssssss You Tube:Stevie Wonder is NOT Blind..

      Like

   • Treo:
    “narrowminded view…., waarom dan de benauwde pogingen tot ultieme censurering?”

    “cencurering” kan juist bijdragen aan de interessantheid en dus
    aan de afleiding..(voor bepaalde doelgroepen)
    Denk aan een vangnet op basis van sociale profielen.

    Daarnaast is de RA-hoax natuurlijk de laatste die ooit zal
    disclosen..na 911, Parijs, Nice, MH17, Secret Trannies..
    en dan als allerlaatste misschien ooit de RA hoax.
    maw: The least of their concern.
    By far…
    Het verdeelt lekker en leidt aandacht af van de echt wezenlijke
    volksverlakkerijen, waar het volk momenteel echt onder lijdt…:
    {vul zelf maar in}

    Geliked door 1 persoon

    • Hugenoot:
     “cencurering” kan juist bijdragen aan de interessantheid en dus aan de afleiding..(voor bepaalde doelgroepen)

     Onzinnige reactie, en weinig onderbouwd zelfs een contradictioneel gegeven. Men speelt vals en sluit kanalen beinvloedt de zoekresultaten in browsers op youtube e.d. en kijkersaantallen van en aangaande het onderwerp…..dat spreekt hetgeen jij in je reactie formuleert falikant tegen op alle fronten…. dus je aanname kent geen werkelijke gronden…

     Geliked door 1 persoon

     • Ik gok dat Stevie ontdekt heeft dat Peter Tosh bij een gewapende overval van het Hilton hotel geduwd is en dat hij net daarvoor Herman brood door zijn hoofd geschoten had en dat er dus tot 2001 een aan speed/drank verslaafde crisis acteur met een papagaai op zijn schouder, ondergescheten is?

      Geliked door 1 persoon

     • Treowed: “Onzinnige reactie, en weinig onderbouwd zelfs een contradictioneel gegeven.”

      dank voor je commentaar.
      waarschijnlijk begrijp je me niet.

      Het is hetzelfde principe dat ze, deels, met Drugs hebben gehanteerd in de usa: werk het tegen, verbied het, keur het sterk af, “bevecht” het, etc.
      gevolg: onder een bepaald deel van de jeugd werken al die maatregelen “averechts”, het wordt er juist spannender, stoerder, rebelser, hipper,etc van.
      OGENSCHIJNLIJK averechts echter…. wanneer het je bedoeling
      al vanaf het begin was om je dope aan ze te slijten.

      Eigenlijk is een False Flag op een vergelijkbaar principe gebasseerd, nu ik er over nadenk..een self inflicted wound, met
      een reality-perception reversal als doel.
      een Jodenstreek, in de volksmond. 😉

      kortom: je redeneer-trant van “kijk maar, het wordt gecensureerd/ tegengewerkt DUS is het wel degelijk urgent / een bedreiging voor de elite etc..”
      vind ik vrij naïef. vooral voor zo’n intelligente jongen als jij.

      Geliked door 1 persoon

     • @hoge noot Neem maar van alles bij elkaar aan gatekeepertje, als het jou nog niet duidelijk is overschat jij je eigen intelligentie in ruime mate. Ook al is het kloppende aangaande de andere onderwerpen die jij aanhaalt, maar aangaande PA is het een stroman argument… Het kent een onderliggende agenda om het PA topic op allerlei manieren te proberen te ondermijnen, mister draaikont…. Er komen ook trollen op af om wat mee te gaan in argumentatie om het daarna weg te sturen van waar het werkelijk om draait….. die slangen loeren om toe te kunnen slaan…

      Geliked door 1 persoon

  • Oeijoei hugenoot, kijk uit dat je niet Stevie op z’n gevoelige reggea-tenen/pieleke trapt.
   Heb je wel ff eerst bij hem gecheckt of Peter Tosh echt bij een overval in 1987 is doodgeschoten? Dadelijk hebben wij wéér een hoax over het hoofd gezien en Stevie heeft het toch al zo druk…

   Geliked door 1 persoon

  • Platte aarde —> Platte mensen —-> Platte hersens

   Inderdaad heel goed ST Evie ——————> Get a Life
   (a round and not a flat life)

   Like

 6. @Jan Spreen nog steeds bezig met The Flinstones Flat Earth 1965 episode van nog geen 2 minuutjes te ANALYSEREN?—tsjonge,tsjonge,tsjonge met je aarde is Rond/Bolvormig–zo Schaamteloos ,net zoals @Nemootje het vrolijk visje

  Like

 7. Zo ga maar weer lekker verder met Neuzelen Bozo’s—(niet @Donquijotte en ook niet @Hugenoot bedoel ik daarmee)…Verspilling van mijn tijd,hersens,dus DAAAAAAAAAAAG!!sleepwalkers……jullie zullen nooit meer 1 reactie van mij zien,,,wast of Time–Gr @Hugenoot en vooruit dan ook aan @Donquijotte, en voor de Rest…JA de AARDE is PLAT…tsjonge,tsjonge,tsjonge,net een plaat waarvan de naald steeds op hetzelfde liedje bliijft hangen op de Elpeespeler die overslaat..de aarde is plat,de aarde is plat,de aarde is plat x 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000——get a LIFE

  Like

  • U bent de zwakste schakel… tot ziens..

   Nèeeeejoh stevie je laat je wel kennen hoor. je lijkt wel een beetje op stanley kubrick die ook geen credits kreeg voor zijn grootste werk. je weet wel dat intervieuw welke ik 5 jaar geleden poste…toen ik nog je mede platte aarde compleetdenker was…
   Ben nu gepromoveerd naar schele leeuw..

   Like

   • de zwakste Schakel?—-hahahahaaaaaa—-jij hebt nog NOOIT 1 hoax,tranny ZELF ge Exposed ,@Leo de schele Leeuw,zie de Vele openbaringen op Donquijotte z’n Blog die ik gepost heb door de jaartjes heen……9/11 HOAX–JFK HOAX–Femke Wetzels HOAX,Ontelbare reactie’s betreft DE mh17 Hoax idem dito platte aarde,toen er nog o,o,o, Artikelen waren van Donquijotte betreft de Platte aarde idem dito TRANNY psy op/Deceptie..dus Leo de Schele Leeuw wie is hier de zwakste schakel?als jij met je schele oogjes knippert heb ik alweer een Hoax of Tranny gespot…en YES de Platte Aarde dat weten we nu toch….YEP de Aarde is PLAT….dus neuzel.kwijl,druip,maar lekker verder……….pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffx100000000000000000000000000000

    Like

    • Klopt stevie ik ben de meest onozele meest lompe en domste persoon op aarde
     Maar ik weet het tenminste van mezelf. + ik geef het toe
     Gozer zolang jij een schepper ontkent kan je alle hoaxen blijven aanwijzen maar ben je in 1 van de grootste gevallen… suc6 ermee vriend

     Like

    • En wat hebbie trouwens aan al die openbaringen als je het hele plaatje niet snapt? Platte aarde ? Hij is vlak ja… maar wat is de aarde meneer stevie de darmanalist? Kom op dan met je getetter joe lieke we un rugridder

     Geliked door 3 people

     • Ik heb vaak het idee dat stevie rechtstreeks uit het sprookje is gesprongen ala once upon a time. wie was dat nou die elke keer kruimels strooide?
      Geef mij gewoon de hele taart.
      Tranny is maar een voorstadium van wat komen gaat en is zo oud als sodom en gomorra. Dus wat stevie nou elke keer ik ik ik zit te roeptoeteren. If you know your history, you can predict your future en stevie dont know HIS story. No pun intended

      Geliked door 1 persoon

     • @Leo nee uit Once Upon a Time in Mexico………….hahaha,zeg ik heb meer hoaxes,trannies gespot in 1 week,dan jij voor de rest van je leven…jij komt /kunt zo uit de Set lopen van de Film: Dumb and Dumber

      Geliked door 1 persoon

     • Nee stevie dat zie je verkeerd.
      Je bent er eigenlijk gewoon knetter hard ingetrapt.
      Die trannies waar jij het over hebt zijn mensen die betaald worden om een rol te spelen ik gok er op dat je meer centjes verdient als je als vrouw verkleed of als man verkleed rond loopt.
      Sommige van hen nemen de rol nogal serieus en zo vergeten deze mensen wie ze zijn. Met 1 oog dicht zie je namelijk maar de helft…
      Obama is osama. Justin bieber is miley cyrus en go on.
      In plaats van naar een nek met appel of lange ringvinger te kijken kan je beter naar de oorschelp, moedervlek, vingerafdrukken, tanden kijken.
      Dan zie je mischien hun dubbel rol.
      Nyl de grasse tyson speelt als rol astro physicists… the world is a stage… really.
      Wellawareone.com ligt misschien een stukje op van je trannie sluier
      .

      Geliked door 1 persoon

     • Juist @don zo ongeveer maar het gaat nog veeeeel dieper als dit… het hele tranny gebeurten is voorloper van het transhumanisme. Waarom nog opereren als je een geest kan up en downloaden? dit is het doel van de elite. They want to live forever…
      Helaas kan je klei niet mengen met staal maar een leeg lichaam aka tempel aka voertuig kan je wel vullen met demonen aka geesten djinns of hoe je het ook wilt noemen. Dit noemden ze vroeger bezeten nu is het mkultra of splitten personalitys.
      Zie je? niks nieuws onder de zon… zo heet mijn carpaccio ossenhaas op men menukaart haha.
      Oja nog even als aanvullig we doen er ook allemaal aan mee ik speel bijvoorbeeld kok, stevie speelt de trol op internet, jij speelt blogger en tegenwoordig spelen heel veel mensen doktortje… enz enz

      Like

  • Ok ik begrijp je achterliggende plan, je bent er dus echt serieus ziekelijk op uit om Heintje Davids haar record te verdubbelen.
   We krijgen niet eens de tijd om fatsoenlijk afscheid van je te nemen en je bent alweer terug.
   Maar eigenlijk klopt het wat je schrijft, het blijft helaas nooit bij maar 1 loze reactie (het reactie-venster kleurde weer groen).
   Wel fijn dat je jezelf met een oude lp vergelijkt, die blijft hangen /niet goed spoort (er komt al beweging in het kwartje).

   Like

 8. SONG voor Leo De Schele Leeuw—You Tube:Tight Fit—“The Lion Sleeps Tonight——tighfitVEVO-channel-(official video)—echt iets voor jouw

  Geliked door 1 persoon

 9. De Laatste Reactie?–hahahaha—dat was een HOAX–haha—-eens kijken wat het gespuis op deze Blog zo te melden heeft ……

  Like

  • Stevie, geef nu maar toe, jij zegt wel afscheid te nemen maar je kunt het niet. Afscheid nemen is of het nu opgelegd of zelfgekozen is, altijd zwaar….

   Geliked door 2 people

    • Grapje@Anna of misschien ook wel niet..en is de Aarde nog steeds Plat?Ik ben nog niet Overtuigd ———HAHAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAA

     Like

  • Weinig te melden dus,what’s New ?????afgezien van @Hugenoot……fijne dag nog allemaal,keep Awake ,and put your tinny brains and time NOT in Moi,but for example Hoaxes,Deception,Trannies,NOT please Manu Chao ……capice?bozo’s

   Like

 10. JAAAAAAAAAAAA de Aarde=PLAT……….en Herman Brood is NIET van het Hilton gesprongen,en 9/11 was een HOAX ,en The Thai cave SUCKER BOYS was ook een HOAX,net zoals The Nepal Earthquake HOAX en JFK HOAX inclusiek JACK tranny KENNEDY…..etc..

  Like

  • You Tube: Herman Brood was een HEERLIJK Mens om bij te zijn.RTL Late Night……….(tsjonge,tsjonge,Fotograaf William Brilsmurf doet een woordje over herman pedo/junk/hoaxer brood…)bah bah bah–slijmjurk/brilsmurf)

   Like

    • @Hugenoot bekijk eens AUB eens ALLE interviews,talkshows waar Herman In zat,en ik heb veel links en uitleg gegeven zijn die reactie’s verdwenen of op een andere pagina volgens op het laatse Artikel betreft mh17 HOAX 5 jaar later…. heb je ze niet gelezen?-gr stevie

     Like

     • die had ik nog niet gezien idd. moet toegeven dat die shit met dat pistool en z’n dochtertje wel vet sick was.
      echter, speed alleen al kan in principe een hoop van die sick shit voor zijn rekening nemen. Daar is niet per see toetreding tot ….
      voor nodig, denk ik.
      maar het zou kunnen.

      Like

     • En is dat maar een Topje van de bekende Ijsberg..betreft Herman Brood in Interviews,Docu’s,Tellievision…bekende beelden zijn dat Herman Snuift op de W.c in de Trein,en ook met Pistool zwaaiend in de Trein uit het raampje hangt etc..etc..etc…of Herman met Majoor Boshart bij Villa Felderhof..2 “tegenpolen”,maar dienen eigenlijk gewoon allebei de Illuminati,want als het Leger des HELS Majoor Boshard een Junk met Pistool zwaaoend een Toffe Kerel vind die van Jonge Meisjes houd(wat Herman ZELF vaak zei in interviews,radio/t.v/weekbladen etc..)wie in Nederland van de Bevolking vind zo iemand Krapuul?……….BRAINWASHING zo uit het boekje

      Like

    • Scamtrails dat zijn het!
     En door het Mandela-effect heet het al oude vertrouwde bekende “vorst aan de grond” of “nachtvorst” ineens “grondvorst” en dat half juli (!?!).
     Zou het koningshuis hier iets mee van doen hebben, soort charme offensief oid?

     Geliked door 1 persoon

     • Het ijs word inderdaad niet meer geheiligt..
      Het is gewoon wachten op het moment van rise of the phoenix
      Ph one / ix = 9
      De wereld verzuurd..
      Grond verzuurd, omdat het braak laten liggen niet meer gebeurd.
      Voedingswaarden dalen met alle gevolgen van dien.
      Kalk word weggezogen net voor de kust.
      En pies maar eens over een ph stripje weet bijna zeker dat 2/3 van alle mensen op ph 6 staan de mens word zuur.. kan de liefde niet meer verdragen.
      Let Jah arise.
      Rise of the titans,

      Geliked door 2 people

     • SONG–You Tube/Google:PHOENIX–“Everything is Everything”–zo’n lekker Frans Band(je)

      Like

 11. Stevie beloofde voor de zoveelste keer nooit meer te reageren. Ik dscht nog, ’t zou me verbazen. En inderdaad, de belofte hield wederom niet lang stand… jammer :-((

  Like

  • @jan spreen zag vorige keer je reactie over dr hamer kon hem alleen niet meer terug vinden
   Dus maar even zo, google zielsoorzaken van ziekte pdf handig boek met alle ziektes, je zal hem al hebben maar wilde het je toch even melden groetjes

   Geliked door 1 persoon

    • Moet je eerlijk zeggen jan ben niet van duitsen bloed maargoed er staat onderzoek alles en behoud het goede en meneer hamer (rip) was goed.
     Wist je trouwens dat in israel zijn methode gebruikt word voor alleen de joden en niet voor het goyim? Misselijkmakend…

     Like

     • Ja zo gaat de story. Maar er zijn zoveel stories… het meeste ervan is zwartmakerij. Als je zoiets vertelt, dan kun je meteen worden afgevoerd met de ontkenners-bezemwagen. Ik houd het wetenschappelijk, dan is Hamers nieuwe geneeskunde niet stuk te krijgen.

      Like

     • Is geen story jan…. je komt inderdaad in de anti semitische kar terecht en wat dan nog? David won toch van goliath ? Mijn vrouw zou ook niet zwanger kunnen worden zonder bloedverdunners de 3e komt eraan !!!!! De joden die zichzelf jood noemen zijn geen jood… hier uit nederland komen we uit de stam van dan of judah dus fuck it

      Like

     • leoownus,

      Interessant. Ik hou me ook erg bezig met de geschiedenis van e.e.a. Mag ik vragen wat jij van deze ‘preek’ vindt?
      Voor mij was het een eyeopener, hoewel ik wel vind dat hij soms zaken tamelijk ‘gekleurd’ interpreteerd. Of de Anglo-Saxen nu perse de Israeliten zijn? Ik weet het niet.
      Maar het zou me niets verbazen als we vreselijk voor het lapje gehouden worden.
      Deze link: https://www.youtube.com/watch?v=MCphuicYt0M

      Like

     • Goeie preek !@antisoof
      Een hebreeuw, jood, en israeliet zijn inderdaad 3 verschillende dingen. Waar is Jacob heen gevlucht ? Hoe zag essau eruit? Het woestijnvolk van deze dag lijkt heel erg op nazaten van Ismael en die van essau.
      Wanneer een blanke afstammeling zich mengt met 1 van bovenstaande stammen krijg je een geboortevlek , wijnvlek of beperkingen in je tempel dat is exact waar de allerhoogste al voor waarschuwde en dat gaat generaties verder… kijk maar om je heen en zie hoeveel vrouwen er nog op de natuurlijke manier zwanger kunnen worden.
      Je moet voor de gein is door den haag lopen en straatbordjes bekijken + namen van gebouwen bekijken met bijbehorende beeldjes. Denk dat het wel een beetje genoeg zegt over welke tijd waar we ons in bevinden.
      They destroying the blueprint, so no one can see, who is the original and who is the copy.

      Geliked door 1 persoon

     • Ben zelf mijn zoektocht begonnen er achter te komen wie kain als vrouw nam en kwam zo achter het merkteken dat hij kreeg…

      Like

  • @Jan und al THE FLINSTONES FLAT EARTH 1965 bekeken of duurde de 2 minuutjes te lang?–HAHAHA–bozo…ANALYSEER eens The Flinstones Flat Earth 1965 episode in een reactie,maak je eens nuttig

   Like

 12. Ieman bekend Met THE FLINSTONES Fllat Earth Episode 1965?–@Jan?@Nemo?@Others?–und geen Mening?–te CONFRONTEREND–hahaha—–SONG die erg Toepasselijk is–You Tube/Google:The Breeders–“Last Splash”…….AAuuumm,Aauum,Aaum..

  Like

 13. Zo en dit is WEL de Laatste Reactie voor de Komende Tijd–Gr aan IEDEREEN…dan doe ik veel mensen een Plezier,en dat doe ik graag,geloof me of geloof mij niet,ik gun sommige nog niet eens mijn Brains en Tijd op deze Blog..maar toch een gr aan Iedereen

  Geliked door 1 persoon

  • @Jan Flat Earth was ook toen al een item. FE is al vanaf het begin, Galilei, een item. Er was echter in die tijd geen internet waardoor het gemakkelijk klein gehouden kon worden. Laat onverlet dat er nagesynchroniseerd kan zijn. Tis een tekenfilm hè. Dat maakt het makkelijker lijkt me. In De Geheime Leer, 1888, foeterde Blavatski al tegen de platte Aarde aanhangers. Dit is de reden dat ik ben gaan geloven dat Blavatski een Jezuïeten bedenksel is.

   Like

   • Kijk @Stevie, deze opmerking heeft je nu een ban opgeleverd voor minimaal 1 jaar. Dus jou zien we hier nooit meer terug. Het ga je goed en doe ze de groeten bij jouw lijfblad “Panorama”. Wat ben jij een idioot zeg. Ben er nu klaar mee. Wat je tegen mij zegt/schrijft vind ik niet erg maar lezers die jou niet kunnen blokkeren hoef je niet continu te beledigen.

    Like

    • Dat is wel keihard, @don!
     Voor mij hoef je het niet te doen hoor. Dat gescheld drukt vooral onmacht uit en raakt me niet zo…. En gezien de frequentie waarmee Stevie inzendingen stuurt, is het zowat zijn dagtaak. Arme kerel, wat moet hij nu??

     Geliked door 1 persoon

     • @Jan Dank. Mij maakt het ook niet uit maar hij beledigt momenteel iedereen die anders denkt dan hij. Als er meer zijn die er geen probleem mee hebben kan die van mij terugkomen. Als hij wil.

      Like

     • Gescheld?…valt wel mee….tussendoor het “gescheld” en de zwarte humor..heb ik wel iets te melden..kun (nen)je/jullie lullen wat je/jullie willen ….sommige besteden hun tijd om mij uit te lachen omdat ik in plaats van 2001 …2011 intoetste en OOK zelf weer METEEN corrigeerde ,en dan toch nog zo kinderachtig/debiel doen,en mensen geven dan zo’n clown een like$#@!…OOK nog diegene die nada iets te melden hebben$#@……that’s the TROOT en HAMPSTEAD is een HOAX!!!zo niet kom met meer “Proof”en make it the TROOT….klompen/schoenen maken van schedels/botten(tsjonge,tsjonge)–70 mannen en vrouwen betreffen(pffffff *7*!!!)…etc..etc..gewoon het hele verhaal,de onlogica,de kids zijn Crisis Acteurs…is ABSOLUUT niet de 1e HOAX waar kids gebruikt worden….voorbeeld:SANDY HOOK–alle School USA Hoaxes—-Alle Isis Hoaxes etc..etc..9/11 Hoax…zeg maar bij bijna Elke Hoax worden Kids in the Picture Gebracht .voor de gevoelige snaar te raken,kranten moeten verkocht worden,tellievision,etc..etc..

      Like

 14. De FE was 30, 40 of 50 jaar geleden absoluut geen item. Hooguit een halve kop en een paardenstaart waren er mee bezig. Was jij er 30 jaar geleden mee bezig? Nee, jij niet, ik niet, noch enig ander van de nu zo fanatieke FE aanhangers op DQ en elders.

  De FE beweging is pure propaganda opdat de hele goegemeente met een kluitje in het riet ligt te worstelen en niet bezig is met waar het werkelijk omgaat. Namelijk dat we bedrogen worden op alle fronten. Met chemotherapie, inentingen, niet bestaande satellieten, een idiote voorstelling van het universum. Om maar een greep in de gitzwarte zak te doen.

  Like

 15. Janmaat :
  De FE beweging is pure propaganda opdat de hele goegemeente met een kluitje in het riet ligt te worstelen en niet bezig is met waar het werkelijk omgaat.

  Beste, dat kan Nemo volmondig met je eens zijn maar het is absoluut geen afleiding of wat je zelfs een kluitje in het riet noemt. De schoolinstituten hebben er wortel op geschoten en men heeft die wereld nodig om hun toekomstige AI wereld verder te kunnen ontvouwen. Verdere industrieen op pseudowetenschappen hebben er wortel op geschoten. dat allemaal met een agenda. Het zou gaan richting een toekomstige NWO maar het is hun utopia waarin zij als luciferianen geslaagd zijn de mens te onwortelen van de Natuur aka God… De mystieke aanwezige intelligentie die voor orde zorgt en een duidelijke handtekening laat zien zichtbaar in menselijke vertaling via de fibonacci reeks..

  Platte aarde of je daarvan bewust worden van de aardvlakte dus, doorkruist die verdere plannen als het omslagpunt komt en dat gaat komen het collectief groeit iedere dag minuut en seconde omdat waarheid met hen resoneert die het zoeken, het resoneert met de oprechte intentie absoluut waarheid in alles als leidraad te wensen….

  Weerleg de argumenten die naar voren komen in de video:

  Geliked door 1 persoon

   • @JanSpreen Wat? Vul jij dat nu weer voor mij in ?? Welke verontwaardiging ? Spiegel jij dat misschien vanuit jezelf die verontwaardiging?
    Ik leg je gewoon uit dat het geen kluitje in het riet is… dat is wel hoe jij het wenst af te zwakken en dat is op zich een zwak argument… 🙂

    Like

    • Idd niet onbelangrijk om bij de basisleugen waarop we rondlopen (al dan niet onderste boven) te beginnen, dan volgt de gitzwarte zak/rest van het leugen op leugen kaartenhuis vanzelf.
     Een beetje als de ouwerwetse bel-boom (ingeval van ijsvrij etc.), noem het mijn part efficiëntie.
     Maar je kan natuurlijk ook met de gitzwarte grabbelzak beginnen of verzanden in trennie-onthullingen, het staat iedereen vrij om waar dan ook over te huilebalken of met wat voor kluitje de wiet ingestuurd te worden…

     Like

     • Zeker niet onbelangrijk beste Beer, iedere dag wordt er op die wijze de Universele Rechten van de Mens met de voeten getreden, o.a. artikel 20 .2 Als mensen gedwongen worden om de bol bal these te omarmen dat wordt men dus gedwongen tot die vereniging te behoren… dat is dus in strijd met een fundamentel recht. Daarnaast wordt kinderen onrecht aangedaan en hun ziel als het ware mishandeld om tot die vereniging te behoren, dat is nogal wat, dat is niet zo maar een kluitje wat in het riet gestuurt wordt, de wortel en al wordt gedwongen een andere onnatuurlijke kant op te groeien dan dat het in oprechtheid zou kunnen…(metaforisch uitgelegd…)

      Lees het UVRM er maar op na dan zijn er vele punten te ontwaren die van toepassing zijn op de huidige situatie. Dat men een stromanconstructie in het leven geroepen heeft ter omzeiling ontheft hun niet van hun verantwoordelijkheden zoals vernoemd in de UVRM, karma zal hen die de Natuurlijke wetmatigheden met de voeten treden treffen. Niemand ontkomt aan de gevolgen van het eigen gedrag, after all you are responsible for your own actions in life. Want to be an orderfollower and ignore ethical and moral behavior toward any other human being , that’s a choice…You’ll have to live with the concequences of that choice, karma shall be a bitch and that’s the least of your concerns…

      Like

  • uiteindelijk gaan al je/ de helden er aan.. de een na de ander..
   vroeger of later. (in reactie op “go Jensen! go!”)

   er is geen hoop..op dat vlak.
   “De z.g. eenzame strijder” “for the Truth” en “Tegen de elite”.
   David Icke, Robin Hood, JFK, Mandela, Moeder Theresa, Assange, de Dailama, Seth Gaaikema, Alex Jones, Joe Rogan, Volker vd G, Bowie, MJ…etc etc
   “De eenzame strijder” m’n reet.
   Allemaal geregisseerde horse shit..
   allemaal script-volgende acteurtjes, net als alle anderen.
   zoals Shakespeare al zei..The World is a stage.

   Was Geth Saaikema echt een held van je? Toen je nog mocht opblijven tot het vuurwerk begon? Zou je bijna Hans Lieberg vergeten te noemen.
   Alex Jensen (met zijn natgekwijlde sigaar) staat op een strikt Franz Zwaffelschwanz dieet zo te zien. Die dacht; “wat Robert Jones kan, is niet moeilijk te kopiëren”.
   Sherry Bidet heeft een tijdje terug namens het schorrum vd demoncratie zijn onvoorwaardelijke steun aan de staat Israhell uitgesproken. Heeft wellicht net als de grote gewatergolfde een dubbel paspoort (en mossad opleiding genoten) van zijn sponsoren (uit het boreale achterland)?

   Like

  • Gatekeepers pur sang die Video van je Beste @Treowd Eddie Bravo and the gehele (rock/steady;)Crew——–pssssssss “LEUK”T SHIRT heeft d’r Eddie aan–tsjonge SOOOOOOOOOOO in You’re FACE…Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihiha

   Like

   • Stevie, verdiep je nou eens een keer echt in bepaalde zaken voordat je los gaat beste, Eddie Bravo is imo een oprechte onderzoeker. Kijk even de volgende video aandachtig en oordeel dan en vorm je mening, ben benieuwd….
    Ik heb al een aantal interviews en podcasts geluistert met Eddie maar kan niks scheefs ontdekken…

    Geliked door 1 persoon

     • @Hugenoot. Je hebt gelijk beste, goed opgelet , maar in deze geloof ik niet helemaal in opzet, meer in automatisme. Het is een vloeiend gebaar en zijn vervolg op dat gebaar betreft het geven van de magnetsiche kracht op de noordpool…. Anderzijds gaat hij wel wat mee met het idee dat Trump mogelijk tegengewerkt wordt en dus de geheime krachten ondermijnt maar spreekt er ook zijn twijfels over uit of het daadwerkelijk oprecht zou zijn vanuit Q, een mens kan onmogelijk alles weten…. Maar verder is hij niet op de hoogte van het gegeven dat Trump onvoorwaardelijk israel steunt en een zionist is… en verder de NWO agenda mogelijk maakt op allerlei manieren zoals een versnelde 5G uitrol, het toneelspel met Iran etc… Lichte twijfel rijst…..

      Like

     • uiteindelijk gaan al je/ de helden er aan.. de een na de ander..
      vroeger of later.
      er is geen hoop..op dat vlak.
      “De z.g. eenzame strijder” “for the Truth” en “Tegen de elite”.
      David Icke, Robin Hood, JFK, Mandela, Moeder Theresa, Assange, de Dailama, Seth Gaaikema, Alex Jones, Joe Rogan, Volker vd G, Bowie, MJ…etc etc
      “De eenzame strijder” m’n reet.
      Allemaal geregisseerde horse shit..
      allemaal script-volgende acteurtjes, net als alle anderen.
      zoals Shakespeare al zei..The World is a stage.

      Like

     • Hugenoot:
      uiteindelijk gaan al je/ de helden er aan.. de een na de ander..

      Nee hoor beste, k’zie daar geen geen ware helden in, helden zijn imo zij die ter plekke hun leven wagen of zichzelf wegcijferen om een ander haar of zijn leven te redden… of zich onvoorwaardelijk inzetten voor het floreren van de gehele mensheid ongeacht de tijd dat het kost…beyond any ego driven motives…
      Maar diegenen die jij opnoemt zijn inderdaad toneelspelers op het wereldtoneel, betaalde krachten afhankelijk van het systeem vanwege economische slavernij of andere eigen belangen…of gemaskeerde ordervolgers al zij het geindoctrineert of niet…maar kzie het punt wat je wilt maken…
      the world is mostly a stage 🙂
      If people want a hero , they provide it….

      Like

     • @Treowd: precies.
      ik noem het helden maar het zijn meer ex- helden/ waarheid-brengers van me..
      Hinkstappend als 20er destijds van Willem de Ridder naar Von Dåniken naar David Icke, Michael More, Micha Kat, Alex Jones,
      Adam “Eva” Curry, 911-truth, Mat Powerland.
      Om keer op keer te ontdekken dat het charlatans waren.

      toegegeven: ik juichde toen ik de Trump bijeenkomsten op youtube zag, voor z’n verkiezing..de energie..het was me duidelijk: die dude ging winnen van die hoestende, psycho-mtf-duivelin Clinton. En ik was blij. voor de overwinning op de
      Mathijs van Nieuwkerken van deze wereld.
      Nu geniet ik weer van de frisse, intelligente benadering van zaken, van Baudett..en hoe hij de dichtgetikte imbecielen in den haag volledig outsmart. en discloost.. keer op keer.
      Maar ook dié vernieuwer zal uiteindelijk ook wel weer onderdeel van Het script blijken te zijn…
      (widows peak)
      desondanks wil iets in me blijkbaar toch steeds weer geloven in oprechte informatie, mensen ed..
      zal wel een genetisch defect zijn, ofzo

      Like

     • ‘Deze wereld is een illusie, een gedachtevorm. Niemand gaat echt dood en
      niemand raakt echt beschadigd. Tussen de incarnaties in weten wij dit heel goed. Maar
      de regels van het Spel zorgen ervoor dat wij moeten vergeten wie wij zijn, zodat wij
      geloven dat het Spel dat we spelen werkelijkheid is.’

      Dat zijn de woorden van Tijn Touber in het boek “Time Bender”. Het is ook een gedachte die op verschillende manieren door steeds meer mensen wordt uitgesproken. De wereld is een illusie, daar zijn een hoop mensen het over eens, zonder het eens te zijn over wat die illusie is. Alles is holografisch, hetgeen betekent dat alles hetzelfde is ondanks dat de schaal kan verschillen. Dezelfde principes zien we continu terugkomen in een wereld die een chaos lijkt.

      Geliked door 2 people

     • “De socialistische gutmenschen versus de libertariërs lijkt daarmee een fractal van een grotere wereld. Dat is de wereld die wij niet zien omdat ons de afstand ontbreekt. ”

      Hulde

      Like

     • Die illusionaire wereld mijmering , these lijkt verdacht veel op een wegsturing van de manifeste materieele wereld die juist vanwege een perfect kloppende Natuur wijst op een creatie vanuit een Hogere intelligentie some call him Allah some call him Adonai, maar de filosofie is te waarderen….All is One….

      Like

     • @hugenoot valt me tegen…Eddie Bravo is een Controlled opposition UILSKUIKEN …de naam al….hahaha/tsjonge,tsjonge,tsjonge..pffffffffffff You Tube/Google:Eddie Bravo and Alex Jones…………1+1=2——IEDEREEN die gelinkt word met Alex Jones is Controlled Opposition ——capice?of zeg je ik snap het niet….nou nog 1e tje dan Google/You Tube: Alex Jones and Judy woods……….je weet wel ivm 9/11 HOAX………..nog steeds in The Matrix@hugenoot?kom op zeg…Eddie Bravo……..hahaha,tsjonge,tsjonge,tsjonge..sad but troot

      Like

     • Guitar”HERO”–@Donquijotte——@Hugenoot dadelijk zeg je OOK nog dat ik e moet overtuigen dat ALEX JONES Controlled Opposition is—-pffffffffffffffffff/tsjonge,tsjonge,tsjonge—ik een Mastermind?nee sommige hierop op deze Blog zijn gewoon OERDOM

      Like

    • hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa DOMOOR verdiep je in de Materie tsjonge,tsjonge,tsonge ik WEET dat de Aarde PLAT is,heb ik een Controlled Opposition Uilskuiken als Eddie Bravo NIET voor Nodig,Ik wist dat dat de Aarde Plat was,toen jij nog met je Wereldbol aan het spelen was,zo heb ik OOK niet Controlled Opposition Uilskuiken part deux als Eric Dubay NIET nodig…..waste of TIME,want ik WEET dat de Aarde Plat is,mij hoef je niet te overtuigen met je Videootjes van Controlled opposition CLOWNS zoals Eddie Bravo en Tranny Patricia Steur en Eric Dubay NIET voor nodig NET zoals ik b.v Judy Tranny Controlled opposition Woods niet nodig heb ivm 9/11 HOAX..snappie?verdiep jij eens in iets anders dan De BORING Platte Aarde…en je Controlled VOOR EXPRESS Opposition Videootjes die je post…heb je een Abonnement of zo?op die Typische pur sang Gatekeepers/Controlled Opposition Channels/ClOWNS?…..

     Like

     • Je maakt rare bruggetjes Stevie, wie heeft wie nodig ? Het is altijd mogelijk alles recht te redeneren, maar succes ermee echte normale discussies voeren is niet je sterkste kant. Je bent eerder irritant dan dat je benaderbaar zou kunnen zijn jammer….iedereen is een misfit en domoor behalve Stevie…
      Je bent of een troll of een energiezuiger…meer podiumplaatsjes zie ik niet voor je…

      Like

     • @Mastermind Stevie:
      “Onderzoekt alles en behoudt het Goede.”
      Al was Judy Wood de allerhoogste jezuïet,metselaar, tranny, cabalist ter wereld..dan nog zou m’n mening over haar wtc/ dustification-analyses onveranderd blijven.
      Hetzelfde geldt voor de uitspraken van Bravo inzake FE.
      ik ben het in 99% van de gevallen eens met die uitspraken.
      ook al blijkt het straks de zoon van Satan himself te zijn..
      ik ben slechts geïnteresseerd in de feiten.. uit any hoek.
      Debunk dan wat specifieke beweringen van Judy of Bravo in deze..wellicht overtuig je me dan.

      Like

     • Het feit dat ik je moet overtuigen betreft Eddie Brava die GELINKT is met ALEX JONES$#@!zegt al genoeg en Judy Woods(kerel/tranny)die zegt NIET dat 9/11 een HOAX is,wat 9/11 WEL is&$#@–dus?Overtuigd UILSKUIKEN(s)

      Like

     • Stevie:
      Het feit dat ik je moet overtuigen betreft Eddie Brava die GELINKT is met ALEX JONES

      Hoe en wat zijn die gelinkt dan?
      Naar wat men zou kunnen weten heeft Jones onmiddelijk de uitzending met Eddie op zijn kanaal gecensureerd omdat hij PA naar voren bracht…. kan het niet zijn dat Eddie Bravo zijn weg aan het zoeken was op dat moment en nog wat van de indoctrinatie aan het wegkomen is….En Eric Dubay spreekt zich hier wel all the way out, op paden waar niemand gaat….ook al gooit hij met modder richting andere PA aanhangers hetgeen mogelijke stuurders zouden kunnen zijn…Dus dat is wat ego-minded..
      The best way to control opposition is to lead it ourself

      Like

     • Verder heeft hij wat zakelijke en vriendschappelijke belangen om nog bij Joe Rogan te verschijnen of met Alex Jones om te gaan als hij uitgenodigd word dan kan hij slechts zijn gast afvallen maar hij blijft bij zijn standpunt. Maar of hij zou sturen…..?? Voorbarige ongegronde conclusie…..
      Jouw conclusie is niet te onderbouwen zoals hij zijn positie blijft aanhangen ook in die laatste video:
      Tin Foil Hat With Sam Tripoli episode211: Epstein, Flat Earth and Space with Eddie Bravo
      Waar blijft jouw onderbouwing dan, weke grond ? @ Stevie

      Geliked door 2 people

     • GOOGLE/YOU TUBE:Alex Jones ASKS ediie BravO about Flat Earth and Moon Landings|
      Joe Rogna—-JRE Clips-channe;l-(14;08 minuutjes)-HAPPY NOW?is dit nu zo MOEILIJK?Als je geweun zoals ik vermelde DE reactie dat Google:Alex Jones Eddie Bravo “moet”in toetsen dan krijg je AUTOMATISCH deze Beelden,Uitzending,Video waar Alex Jones NAAST eddoie Bravo zit–(2 UILSKUIKENS naast elkaar met die andere Pipo genaamd Joe Roggebröd…( 3 CONTROLLED “complot” CLOWNS denkers voor de ALLER Domste denkende dat ze Compleetdenkers zijn zoals jouw b,v @Treowd-OMG%$#@!$#@!)……….och Eric Dubay en Eddie BravO…(hahaha)…….ik bedoel Come On…wat is nodig dat Eddie Bravo met Judy woods gelinkt word?(hahaha)….man o man—vroeger uit de wieg gevallen?

      Like

     • UND HAPPY @Treowd and @Donny Boy qua ONDERBOUWING?……of zeggen jullie och zegt NIKs dat EDDIE BRAVO SAAMPJES NAAST ELKAAR bij “UBERSHILL/CLOWN(pipo)Joe Rogan zit ?$#@–hahaha stelletje UILSKUIKENS—–sommige hadden über SHILL 9/11 GATEKEEPER met die Tattoo’s over zijn gehele lichaam en gezicht Hoog zitten(ben zijn naam vergeten)…….tsjonge,tsjonge..ze vallen allemaal door de mand,over nog geen jaar zegt IEDEREEN op deze Blog…och die Eddie Bravo was een Shill/Gatekeeper/Controlled…hebben jullie weer een nieuwe HELD die OOK controlled is–(hahaha)-Still Living in the MATRIX–hahaha-Clowns

      Like

     • En ALEX JONES natuuurlijk waar EDDIE bravO naast zit in Joe Rogan’s SHOW…….pss wie betaalt Eddie Bravo?——YEP Alex Jones,Joe Rogan..de MEDIA—–(deuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh/Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)OMG–een niveau van lik mijn Tessie Hiero——-DAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGG

      Like

     • Ook gij Hugenoot?
      Stevie’s vader vergeeft hen aub hunne kortzichtigheid ende dwaling!

      Wel een goed plan overigens om hem eens echt onderbouwd wat te laten debunken, ipv hard roepend, narcistisch, zonder enig inzicht en/of steekhoudend bewijs alles tot hoax te verklaren.

      De eenmans-fanclub begint wat af te kalven.

      Like

     • @Beer vd Put: mooie mix van sarcastische welbespraaktheid en narrig schoolplein gedrag. gelardeerd met een stevig welgemeend compliment. dank daarvoor.

      Geliked door 1 persoon

     • Mooi geanalyseerd en zie het maar eens te mixen, ook al zal Brutus zich omdraaien in zijn mausoleum.
      Het was eerlijk gezegd meer uit allergie en onmacht jegens zijne heiligheid de grote opper onthoaxert/mastermind, omdat negeren ook niet meer werkte.
      Het viel me op dat er uitgerekend uit de fanclub-hoek ook eens een keer een kritische vraag om bewijs kwam, ipv het nog verder (onnodig) opnaaien en aanwakkeren van zuigende in herhaling vallende scheldkanonnades in hoofdletters, wars van enige inhoud of creativiteit, alles over één hoax-kam scherende.
      Want hoe zou jij (anders) Stevie’s springvloedbijdrages van de laatste tijd willen omschrijven?

      Als je geloofd in een eerlijke oprechte Jensen als waarheids spreekbuis en je hoop op een vegende Bidet hebt gevestigd, geloof ik enigszins oprecht jouw (oprechte?) hondstrouwe loyaliteit aan het hoax-mirakel. Anders kan ik het slechts als een soort verkapt leedvermaak of misbruik maken van verklaren.

      Like

 16. Zeg de AARDE=PLAT met of zonder Patricia Steur,Eddie CLOWN Bravo en Eric Debiel(Dubay)—–3 Shills/Controlledopposition ratten,zeg @hugenoot wat vind jij van Jesse Ventura?(haha)

  Like

 17. Adieu……….waste of time……….Eddie Bravo,Judy Woods,Hampstead HOAX,Herman Brood Hilton jump HOAX……..wat een niveau deze Blog—–DAAAAAAAAAAAAAAG

  Like

  • Judy Wood’s “dustification”-analyse is hard als staal en maakt totaal
   sense icm first-day-footage, voor mij.
   het hele “traditionally controlled demolision” verhaal is controlled truth-crap. open you’re eyes. TU-Delft-ufo-911-truth-crap…
   Alles wijst op exotic wapentuig. unprecedented shit.. net als bij de 2014 tsunami..
   of de 30 minuten onafgebroken bliksem van een aantal weken geleden boven Nederland. unprecedented shit..
   compleet ronden gaten in wtc. 4, 5 en 6, meters in diameter. Toasted cars..
   Het kan me niet schelen voor wie Judy/ Jules werkt maar zij is imo de enige die met een plausible verhaal komt inzake de wtc ‘collapses’.
   itt engnekken als Richard “911-truth” Gage.

   Like

   • @Hugenoot
    Gewoon thermate. Gewoon niet te ver zoeken. In 2001 waren ze wel ver maar niet zo ver. Exotisch wapens als mevrouw(?) Houten Juud m.i. liegt als gebruikt bij 911 is volkomen onnodig en zou de plot (Osma Bin Laden en de 19 rovers eh kapers vliegtuigen, brandje, instorting pancakes gewijs’ etc) teniet doen.
    zie: https://nl.qwerty.wiki/wiki/Nano-thermite
    en https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=thermite+911
    zie ook witte rook, gesmolten plassen staal, bovendien waaien restanten nanothermiet over en door de straten en dus op autoos vandaar de toasted cars (gv… excuse het ENGels)

    Maar bespaar je de moeite v al het lezen de clou is dat gewoon de NWO/CIAMossad//MI6/7/8/9 IsraHELL die er achter zitten evenals bij de MH370 eg MH17
    KLAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

    Like

   • @Beer pssssssssssss niet door vertellen hé….de AARDE IS PLAT!!!net zoals MANU CHAO kutmuzoiek is,en dat Bob “what”?Marley in een HOAX meespeelde net zoals Peter Tosh(ti),en dat YAH Freemasonry is,en dat jij een Kwezel bent,en Eddie BravO controlled is,net zoals Joe Rogan En Alex(ia) Jones,en dat ALLE namen die ik genoemd heb in het Tranny gebeuren TRANNIES zijn,waar jij geen kaas van heb gegeten,en ZELFS beweerd dat het niet zo is,of bestaat,of belangrijk is…dag nietszeggend kwezeltje,ga lekker met Anna de Shy Boy uithangen

    Like

 18. Heb meer het idee dat Eddie niet echt goed weet wat voor een duistere ‘vrienden’ hij uiteindelijk heeft en dat ze hem mogelijk aan het bewerken zijn.. De triple six signs tussen Joe en Alex en andere 1 tweetjes waaronder mogelijk wat snorting c…zijn duidelijk aanwezig…Maar houdt de opties open…wie weet speelt indocitrinatie ook nog een rol , maar op bepaalde gebieden zijn zijn vrienden wel gatekeepers en stuurders althans daar wijst het op zeker wat betreft Joe en Alex of dat bij Eddie dat uiteindelijk ook zo zal zijn ??
  Eddie Bravo zijn emperium is aan het groeien 10th planet jujistu met inmiddels een PA afbeelding, dus of zich uiteindelijk terug zal gaan moeten trekken vanwege dat laatste omdat hij onder druk gezet gaat worden, time will tell…

  Like

  • tering.. die Alex jones is nu werkelijk krankzinnig geworden.
   wat een enge gast! afgetrokken kop..helemaal moe van zich zelf, z’n leugens, z’n neppe geforceerde grommende stem.
   Die schiet waarschijnlijk binnenkort tijdens een crack-hi een kogel door z’n leugenachtige kop.. of hij chocked zichzelf definitief..
   wow wat is die dude ver heen.
   Plus hij lijkt zich door Bravo in het nauw gedreven te voelen.
   wil niet naar hem luisteren, inhoudelijk op z’n argumenten ingaan.
   Totaal niet open voor nieuwe info, inzichten..
   alleen maar z’n eigen riedel repeaten.
   Totaal het tegenovergestelde van Bravo. ook de lichaamstaal van Bravo
   spreekt boekdelen wanneer alexia jones heb aanraakt.

   Wel prachtig om die twee brulapen samen in een show te zien.

   Geliked door 1 persoon

   • @Hugenoot
    =======
    of hij chocked dude ver heen. z’n eigen riedel repeaten etc.
    ===============
    Met alle respect voor je heldere inzichten en bewoordingen zou ik toch:
    Gewoon Nederlands praten eh pardon schrijven!
    We leven hier in Nederland, hoewel om je heen kijkend waan je je eerder in NiGERRARABIEJE”, goed zeg maar gewoon Neanderland, want echte Nederlanders cq Hollanders zijn bijna uitgestorven.

    Like

    • Bovendien is ENGels de taal van de overwinnaar
     (WO I en WO II weedunogwel)
     Mensen (jaja ook @Stevie) : Begrijp mij goed ikkie spreekkie goed Engels en kan het goed lezen en zelfs een beetje takkie takkie doen, maar als taal…..(%G$#&v^%(*D)(*!#&) nee, dan liever nog Swahile, Farsi of Chinees. Hoewel Japans mag ook.

     Like

     • Angel- ish of engels is de taal van de gevallen engelen dus is dat wellicht een goed idee Nemo..
      Maar wat is nederlands dan voor een taal ? En is dat niet juist de door hun opgezette toren van babel ? Waarschijnlijk worden we allemaal geboren met een perfecte taalbeheersing van het paleo hebrew, zou de creator vergissingen maken?? Een hond hoef je ook niet te leren blaffen of een kat te leren miauwen…. 🙂 Zit daar wat scheef….???

      Like

     • Al die nationale stempels , hokjes zijn juist bedoelt ter verdeling, eigenlijk zijn er maar twee soorten ….

      Like

     • Waar ik op doel komt goed naar voren vanaf het tijdstip 1:12:35
      verder een interessante video aangaande een mogelijkheid van ware geschiedenis en het algemene gegeven dat de overwinnaars de geschiedenis schrijven… Misschien ben jij wel van komaf juist wat je wenst te verwerpen of je is aangeleert te verwerpen en als minderwaardig te beschouwen…
      Kon jij bepalen waar je wieg stond…..?
      We are all one , en zijn niet lid van hun club….

      Like

     • Bijzonder…. de verkeerde video dat terwijl ik de andere al gekopieert had….Mijn fout…..
      Waar ik op doel komt goed naar voren vanaf het tijdstip 1:12:35

      Geliked door 1 persoon

     • Aanvullend als laatste op bovenstaande reacties, dan laat ik het weer even los…connect some dots!

      Like

 19. kijk naar de verdeeldheid alleen al binnen flat-earthers hier op dit forum..
  het is toch eigenlijk om te gillen.
  Mensen waarvan je zou denken dat ze enigszins op een lijn zouden moeten kunnen zitten etc.
  Nee: complete verdeeldheid.
  Best wel een beetje droevig om te moeten constateren..
  aan de andere kant: het is wat het is.

  Like

 20. Welke verdeeldheid en welke flatearthers ? Jij weet drommelsgoed dat stevie die verdeeldheid lijkt te benadrukken anders hebben we gewoon discussies en zijn de meningen verschillend aangaande een bepaald onderwerp. Dat stimuleerd vooruitgang… 🙂
  Maar om dan meteen te spreken van verdeeldheid , Nemo is er nog steeds en Janmaat ook en als we verschillen van mening over het ene betekend niet dat we op andere vlakken overeenkomstige gedachten kunnen hebben. Niks droevigs aan…

  Geliked door 2 people

   • @Hugenoot Haha , oke 🙂 mijn energie was wat off..gisteren kan gebeuren….Maar mogelijk heb je het punt wat ik wilde maken toch wel bergrepen…dus niet verwijtend in intentie.
    Sorry moest Jan Spreen zijn en…
    Moest zijn: betekend niet dat we op andere vlakken geen overeenkomstige gedachten zouden kunnen hebben….
    Waarom verdeeldheid benadrukken terwijl er m.i. genoeg overeenstemming is aangaande andere zaken?
    We mogen van mening verschillen toch?

    Like

  • En ik weet dat Stevie zich in deze niet kan verdedigen en daarom dit :
   Kom man Stevie wat is je doel in dit alles een betere wereld? Dat begint met je instelling richting anderen als jij je wat respectvoller opstelt richting anderen en daadwerkijk dat doet om de en jouw wereld te verbeteren dan genereer je respect. Dat is groeien…
   Dat is de wet van oorzaak en gevolg…
   Medemenselijke Liefde toegewenst Stevie!
   Mvg Treowd.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.