5 jaar MH17 – Hoe deden ze het? Het draaiboek.

Kopie (3) van 381546_316517461693406_681659895_n

Stel, dat alles wat je weet niet alleen onjuist is,
maar dat het om nauwkeurig in elkaar gezette leugens gaat.
Stel, dat je geest gevuld is met onwaarheden over jezelf,
over de geschiedenis, over de wereld om je heen
door machtige krachten in je geest geplant
als om je in zelfgenoegzaamheid in slaap te wiegen.
Je vrijheid is zo een illusie.
Je bent een pion in een complot en je rol is die van een willoos slachtoffer van bedrog, als je geluk hebt.

– Charles Paul Freund, “If History Is a Lie,” Washington Post, January 19, 1992

 

images (18)

Het is binnenkort 5 jaar geleden dat de MH17 het nieuws haalde. Geschiedenis dus. Een VALSE geschiedenis.

Een geschiedenis vooraf gepland en bijna volgens draaiboek uitgevoerd. Het Nederlandse volk werd volop meegetrokken in het gecreëerde verdriet, getuige de vele mensen langs de route van de lijkwagens, en woede jegens Rusland, aangewakkerd door de main stream media zoals ook onze staatsomroep.

00

Voorbeeld van hoe NOS (publieke omroep) de waarheid verkracht en het publiek manipuleert.

Welk draaiboek zullen sommigen zich afvragen. Nou dat is simpel te vinden en vrij te lezen. Operation Northwoods. Een militair plan al uit 1962.

Het draaiboek is HIER te lezen.

MH17 was dus een militaire operatie, aangestuurd door de luchtmacht. Een operatie Gladio 2.0. Uit deze hoek, luchtmacht, kwamen ook vele crisis acteurs die nabestaande speelden in de main stream media.

shake

MH17 was een politieke oorlog komedie ook wel HOAX/False Flag genoemd. The World is a flat stage.

In het volgende filmpje komt de MH17 en de beroemde paspoorten aan bod bij minuut 18.

 

 

 

100 Reacties op “5 jaar MH17 – Hoe deden ze het? Het draaiboek.

   • Defile van le quatorze juillet (de 14e juli) gezien???
    Op de TV nu! Kijken……… 🙂 🙂 🙂
    infantielerie, kadetten, tanks, paarden, honden legevoertuigen en wat al niet. Alleen de olifanten ontbreken nog en een batallion kangaroes, maar ja Australie was/is van de ENGelsen, ja toch!

    Ha hahahahahahaha ha wat een lachen als het niet eigenlijk om te huilen is. Wat een flapdrollen, ja die daar op de tribune: Macron (macaroni) Merckel (varkens Schenkel) en dan nog ene Rutte (Prutte aka prutje) etc.
    Dit hele zooitje verschuilt zich achter deze duizenden piassen aka soldaten(tegenwoordigs ‘mogen’ lees: moeten ook vrouwen erbij), behangen met diverse soorten kroonkurken aan een kettinkje ook wel medaljes geheten. Zelfs de honden van de hondenbrigade hebben (zeer bewust?!?!?) enorme heldendaden [des actes héroïque enormes] gedaan en zielig genoeg krijgen ook AL deze honden medaljes opgespeld.

    Let vooral op de gezichten van de ene en de andere kant.
    Dit zooitje marionetten van de macht met hun uitgestreken gezixhten (dat ouwe wijf van Macaroni gezien? 🙂 )Rutte die kijkt alsof al president vd wereld is(als kind speelde die al met tinnen soldaatjes), maar nee de echte macht verschuilt zich weer achter deze treurige facade. maar inderdaad af en toe vallen de maskers, fluisteren met elkaar kijken steels naar hun partner op het grote bal vanavond en het vervolg in het nachtbachanaal.
    Al die mannetjes keurig tegelijk met hun armpjes zwaaiend trots hun bajonet , geweer, mitrailleur allemaal ongeladen want het zal je maar gebeuren dat er een paar WAKKER worden en richting het ‘plankier’ gaan schieten. Nee, ze zijn keurig opgeleid(lees gedrild, getraind, gehersenspoeld) om op ongewapende bevolking(en) te schieten resp uit te moorden in de verrre wingewesten ookwel kolonien genaamd!
    Wat een stelletje….zal er nou niet 1 (zegge één) zich realiseeren dat finaal voor gek loopt, dat hun eigen menszijn hun geest(hebben ze die dan?), hun individueel zijn volledig de nek wordt omgedraaid??????????????????

    Inderdaad niet 1.

    Geliked door 2 people

 1. Dat zomersche (ongekreukte, hagelwitter dan wit) “I love Amsterdam” t-shirtje -prominent op de voorgrond in beeld gekaderd- tussen de (M370) bagage met winterkleding en de al (!) in staat van ontbinding verkerende lichaamsdelen die bij de omwonenden over hun erf verstrooid werden, doen een operation Eastwood vermoeden…
  Weet iemand of Hunter Biden met Shell en Burrisma alsnog schaliegas aan het fracken is in (de “veroverde”/aan puin geschoten delen van) Donbass?
  Mondkapje Zwaffelschwanz en Pinokkio Damesfiets hadden onlangs speciaal weer eens Gert-jan Dennenappel gevraagd om van stal te komen, om op Göebbels2 bij Nieuwzuur het beschuldigen van “de 4 daders” nog eens extra (bellingkut-)kracht bij te zetten (met z’n irritante zeik stemmetje).

  Tijd voor een onderste steniging

  Geliked door 2 people

 2. Hoe is dit gedaan (MH17 Misleidende Hoax 17)?

  Nou heel gewoon. Schiet een vliegtuig uit de lucht dat er op lijkt bv de MH370, althans dwing het te landen op San Diego.
  Breng het vliegtuig in het geheim(geniep) naar de Donbass/Gabrovo en leg het in stukken neer in het koren/zonnebloemveld wat Amsterdamse souvenirs/perfanalia erbij en wat op alcohol bewaarde lijken en voila.

  Vervolgens laat je 100 a 120 lijkwagens met lege kisten van Eindhoven naar Hilversum rijden
  Veel bombarie en gesnik van neppers ookwel slechte acteurs die voor nabestaanden spelen op tv en krant en voila……etc etc etc……!!!!

  Like

  • Zou uwes eigenlijk de Amerikaans/Israelische legerbasis Diego Garcia bedoeld hebben, waar de M370 (zonder “H”) een al dan niet gedwongen/gekaapte tussenlanding maakte, om wat toekomstige figuranten, voor later te prepareren (op idd sterk-water)? Om daarna in Tel Aviv ontmanteld en overgespoten te worden tot MH17 prep-wrak, om óp het graan ter plaatse te etaleren (ipv in kraters in de aarde).
   De data op de USB-stickjes en SD-kaartjes van fototoestellen in de bagage met vooral WINTER-kleding had heel toevallig maximaal 8 maart 2014 als laatste datum.
   De verdwijntruc met de uitgeschakelde transponder doet de rest.

   Over verdwijntrucs gesproken; die zwarte auto’s zijn ook handig om geroofde goudvoorraden mee te vervoeren, zonde van het millieu om ze leeg te laten rijden…

   Geliked door 3 people

   • En nog even voor de afwisseling on-topic een stukje uit Kleintje Muurkrant van vandaag, want er is ook nog het; was het een vogel, was het een vliegtBUK of toch gewoon een aantal SU25 straaljagers-mysterie (waar hebben die dan op geschoten en is de MH17 ook naar Diego Garcia doorgevlogen met al die Aids-wetenschappers?):

    Bom onder Rutte ’s MH17 verhaal (004)
    10 JULI 2019
    Spectaculaire ontwikkelingen in de zaak MH17, die de regering Rutte juist denkt af te sluiten met de JIT, de rechtzaak volgend jaar en de aangewezen vier verdachten, hebben een oude bekende opgeleverd: Jozef Resch, privé-detective en ‘privé-bemiddelaar’. In 2014 stonden in verschillende Nederlandse dagbladen interviews met deze Resch, waarin hij vertelde te werken voor geheime opdrachtgevers (via een Zwitserse bemiddelaar), die maar liefst 30 miljoen euro (later aangevuld met nog eens 17 miljoen extra), uitloofden voor het vinden van de daders van MH17.
    Hij werd afgedaan als een charlatan en verdween in het geweld van de door Rutte c. s. geprogrammeerde afwikkeling van de zaak waarin de schuldige (‘Poetin’) bij voorbaat vaststond.
    Het verhinderde Resch niet gewoon door te werken. In verband met de hoge som uitgeloofd door de anonieme opdrachtgevers werd Resch bestookt met informatie van allerlei kanten, het meeste ‘flauwekul’ volgens de onderzoeker. Zo sprak hij met ene Lord Paul Johnson die met een ‘veiligheidsbedrijf’ voor de Britse regering in Oekraïne werkte en beweerde bewijs te hebben in de vorm van afgeluisterde telefoongesprekken van ‘de daders’. Die wilden ze voor 17 miljoen aan Resch verkopen.
    Resch ging daar niet op in en merkte dat het om dezelfde afgeluisterde telefoongesprekken ging die even later door het JIT werden gepubliceerd in haar onderzoek. In een brief uit 2016 aan Duitse justitie en het JIT vroeg Resch waarom men met de openbaarmaking zo lang gewacht had.
    Resch had tijdens zijn ontmoetingen met het Britse team deze afgeluisterde taps heimelijk opgenomen en aan zijn opdrachtgever gestuurd. Deze eiste echter alle data van de dag van de aanslag en de week ervoor, en niet alleen die van de seperatisten in de Donbass, maar ook die van de regering in Kiev. De Brit had hem namelijk verteld dat hij in opdracht van de Britse regering alle telefoonverkeer in Oekraïne had verzameld. Het sterkte Resch in de opvatting dat de Engelse en Duitse geheime diensten geheel op de hoogte waren van de cover up van de aanslag op MH17, zoals hij in een brief aan de Duitse justitie schreef. Zij zouden volgens Resch net als hij ook de naam kennen van de Oekraïnse gevechtspiloot die meer zou kunnen vertellen over wat zich op de dag van de aanslag heeft afgespeeld. Ook deelde Resch mee over de Amerikaanse radarbeelden die niet mochten worden gepubliceerd te beschikken. Na de brief had de Duitse justitie plotseling geen belangstelling meer voor zijn informatie. Hij meldde dit alles in een brief aan JIT-chef Westerbeke met een afschrift aan verschillende internationale media om de zaak niet te laten verstoffen en ook voor zijn eigen veiligheid. JIT liet niets van zich horen.
    Vervolgens meldde zich volgens Resch in 2015 een informant met ‘steekhoudende informatie en bewijsmateriaal’ waarover de opdrachtgever zo tevreden bleek dat hij er in mei 2015 15,5 miljoen euro voor betaalde.
    Nadat Resch vervolgens een boek (‘Gevaar is mijn beroep’) het licht had laten zien, waarin hij overigens zonder feiten te noemen over de zaak schreef, liet de Duitse justitie in maart 2016 bij Resch huiszoeking doen en de inhoud van een kluis van Resch in Zwitserland in beslag nemen.
    JIT weigerde dus Resch, die zich bereid verklaarde alle door hem vergaarde informatie (waaronder de gesprekken tussen de gevechtspiloten en de luchtverkeersleiding van het militaire vliegveld, het Oekraïnse leger zowel als de seperatisten) ter beschikking te stellen op voorwaarde dat er internationale media bij de overdracht aanwezig zouden zijn, te horen. Op 4 juli 2019 liet een Nederlandse advocaat die Resch had ingeschakeld voor de overdracht hem per email weten dat hij ervan afzag, omdat ‘het onderzoek van Resch de uitkomsten van het JIT-rapport zou weerspreken’. Resch was hierdoor zeer verrast.
    De inhoud van Resch’ materiaal blijft zo dus onbekend en het JIT-materiaal ‘de enige waarheid’. Volkomen onaanvaardbaar uiteraard.
    Opmerkelijk was eveneens de arrestatie twee weken geleden door een Oekraïnse eenheid op grondgebied van de seperatisten van een voormalige commandant van de luchtverdediging van Donbass die verantwoordelijk zou zijn geweest voor het neerhalen. Deze ontvoering zou ‘bewijsmateriaal’ moeten opleveren in het beoogde JIT-proces tegen de 4 ‘verdachten’. (WK)

    Bom onder Rutte’s MH17-verhaal

    Like

    • https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/bom-onder-rutte-s-mh17-verhaal-004 (linkje vergeten)

     En hier; https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/poes-003 blijkt de Postcodeloterij in ene Bellingkut te sponsoren! (naast de Clinton Foundation)

     Poes (003)
     08 JULI 2019
     Wat is een goed doel? In de ogen van Boudewijn Poelmann’s vaandeldragers bij de Postcodeloterij. Nou uuuuh … zielige mensen die door allerlei rampen geen rooie reet meer over hebben, zielige kindjes in gebieden die door ons in middeleeuwse staat zijn teruggebracht, dieren die mede door elitaire jachtpartijen op uitsterven na dood zijn. Dat zijn grosso modo de goeie doelen waar ons gokgeld voor een deel heen gaat als je de tranentrekkende fillempies met Borsato, haar van Tensen, Gerstanofiets en meer van die modale verdieners geloven mag. Zitten we sinds eergisteren met een prangende vraag: behoort Bellingcat tot de fauna die beschermd moet worden? Hij is in ieder geval een uiterst zeldzaam dier in de UK, die na zijn valse catzenjammer over de sarin van Adolf Assad, de Skripal-groepies en de MH17-BUK van Poetin nu graag vanuit zijn dakraam een partijdig concert zou willen verzorgen over de oorlog in Jemen. Mauwt ie. Tot nu toe werd ie ondermeer gesponsord door Sjors Sores. De ouwe Hongaarse grisser die onze prinses Mabel aka de Marmot zo kundig de klasse der miljonairs heeft binnengeloodst. Maar blijkens dit bericht is nu ook de Postcodeloterij te hulp geschoten. Met een half meloen. En hoe dolletjes nou, onze Bellingcat vestigt zich nu samen met een nog een paar nestgenoten binnenkort speciaal in Den Haag om zijn Jemenitische soortgenoot de gekleurde bel aan te binden. Ja, ja. Nou, maak dat de cat maar wijs. De komst van de Britse geschiedvervalser heeft uiteraard alles te maken met de MH17-kees. In het Ooievaarsdorp van haar van Krikke zijn ze namelijk met alle macht bezig om volgend jaar in verband met die kees in Zeist weer een fleurige circustent op te zetten voor het voeren van net zo’n voorgebakken proces als destijds met dat gevalletje van Lockerbie. Oftewel de Postcodeloterij doet aan polletiek. En niet eens stiekem meer. Zij het dit keer zonder de Clintons. De kluit belazeren doe je bij … de Postcodeloterij. Stay tuned (JP)

     Poes

     Like

    • @Beer Lang verhaal : Kul & Zinloos.

     Allemaal bedoeld als desinformatie en speelt JIT eerder in de kaart dan de waarheid de echte feiten boven water te halen.

     De natuur liegt niet. De vlierstruik
     luister, kijk en huiver:

     Kortom allemaal bedoeld om de simpele feiten te verhullen.

     Conclusie of het nu linksom of rechtsom is gegaan de Russen hebben gewoon niets maar dan ook NIETS te maken of gedaan inzake deze “false flag”
     Alle feiten spreken dit tegen ook de huilverhalen uitgebreid & uitgemeten in de media idem dito.

     P.s. Op dit moment zie ik in de vlierstruik alleen maar groene besjes. Geen bloesempje meer te zien haha 🙂 🙂

     Geliked door 1 persoon

     • Moeder natuur liegt niet (in tegenstelling tot ministers), ze zegt het met bloemen!

      Toevallig gaat Rutte de 17e naar de ussa (ff vragen hoe het script nu verder gaat?).

      Like

 3. Een passagiersvliegtuig laten uitwijken van een normale veilige vliegroute die men altijd vloog naar een route boven oorlogsgebied had toch ook alle alarmbellen moeten doen afgaan… maar nee…

  Like

 4. En @Treowd Dat daarna precies het gebied in de Donbass (oost-Oekraine) plat zolang wordt beschoten en gebombardeerd dat gerechtigde bewoners wegvluchten en het gebied zo door Poroshenko et al (Lees Shell of lees de Israelies samen met de Amerikanonoos) zo kan worden ingenomen om daar het schalie-GAS uit de grond te persen ja te spoelen met totaal milieuvervuilende rotzooi is ook toevallig heeeel toevallig.

  Like

 5. Inderdaad @Nemesis en niet te vergeten of neem daarin mee als verdere mogelijkheid dat Oekraine oud Khazarie is en dit jaar mogelijk op 21 aug de 400 jaar slavernij afgelopen is althans de vervloeking volgens het bijbelse script. Mochten de ware Hebreeuwen Israel gaan opeisen dan kan men altijd terugvallen op het oude thuisland mochten elders “de knikkers verspeelt” zijn…..Die verdere staatsgreep en oorlog en verdere gevolgen en spel had mogelijk een nog diepere laging….het thuisland veilig stellen….

  Like

  • Naar mijn weten zijn de gene die slaaf zijn degene die een burgerservies nummer hebben en lening bij de bank hebben, lease auto enz enz en degene die dat niet hebben de ware vrije mensen.

   They cut off the chains now they use us with brains.

   Het blanke ras en alles daaromheen dus ook geel en rood zitten op het moment in slavernij. volgens mij is afrika en het donkere ras al een poosje vrij.

   Like

     • (Excuus is wat off-topic maar alles kent wel enige verbinding…)
      @Leoownus, het heeft van doen met de papal bulls en onwetendheid op het gebied van het claimen van recht. Mijn intuitie wijst me naar het claimen van vergoeding via het wijzen op de taak van verantwoordelijkheid via b.v. merchant law?

      Like

     • @Leoownus yep maar dat is geen tegenstrijdig standpunt op zich, omdat hij het oude testament als een geschiedkundig verhaal ziet en zodoende als een boek van herinnering, book of remembrance.
      Pas toen de romeinen het boek hebben aangepast en het nieuwe testament hebben toegevoegd kwam de christusfigurant naar voren in de allegorische verhaallijn ervan, verder is het nieuwe testament op punten tegenstrijdig aan het oude en alsof het door verschillende schrijvers is geschreven gezien de schijfstijl… Als je bovenstaande youtube video bekijkt prophecy and judgement en ander materiaal aangaande zijn interpretatie en verdere onderzoek zijn er aanknooppunten te vinden met zaken die zich in de huidige tijd voltrekken. Voor mij is het duidelijk dat er zich vanuit de aanstuurders een script voltrekt richting een eindttijd en strijd waarin de ware Hebrews een rol gaan spelen, hetzij vanuit een religieuze overtuiging danwel doctrines danwel andere manipulaties….
      Interessante tijden…..

      Like

     • Verder is Dane Calloway ook een interessante bron om een beter beeld te kunnen vormen… Er zijn verder tastbare bewijzen vanaf 911 dat men daadwerkelijk een bijbels script volgt, alles wijst als het ware naar de Golan Heigts…

      Like

     • Worden de verschillende ‘spelers’ langzaam in stelling gebracht voor de eindstrijd ? Men heeft tijd genoeg en verder heeft men via het veranderen van kalenders julian richting gregorian kans gezien met de tijd te klooien , wanneer zal Armageddon zich aandienen? (pikes laatste oorlog….) Of is het slechts afleiding ter implementatie van the internet of things via 5G ?
      https://www.cbc.ca/news/world/trump-israel-golan-eu-syria-1.5067270

      Like

  • Of de met 2 weken verlengde (!) NAVO-oefening Sea Breeze, waar o.a. 2 AWACS schotels bij rondvlogen die het wel deden.

   http://themillenniumreport.com/2014/07/mh-17-and-nato-excercise-breeze-2014″/

   Altijd handig om de aandacht van de start met de genocide op de Gazastrook mee af te leiden, zo’n valselijke vlag.

   Het liegen (en beloond worden) over trouwringen en mondkapjes is dus schijnbaar over de houdbaarheidsdatum, het janken over het SP-filmpje en de “gewonnen” verkiezingen voor de banencarrousel mochten niet baten.

   Like

 6. YOU TUBE:MH17 Omroep Brabant…………………..(Talloze(zeer veel;) HILARISCHE Interviews,items(videos!!!) betreft de “vreselijke”MH17 “ramp”….je raakt NIET uitgekeken/verveeld…deze b.v is TENENKROMMEND Obvious!!–You Tube:Ramp mh17 maakt bijna 5 jaar na dato nog altijd veel indruk in Neerkant—-Omroep Brabant-channel/kanaal–(2.13 minuutjes)-het SCREENshot van deze Video zegt al Veel…die lachende,blije smoeltjes..A Must see

  Like

 7. Als ik me niet vergis heb ik destijds Hilary Clinton live op cnn, kort na de ramp, horen verklaren dat ze de radarbeelden had die bewezen dat het
  “dev russen” waren geweest…
  of was het All Gore..? 🙂
  zo’n soort type iig..

  Like

  • Dat was een kindertekening met een groene en een gele streep en bleek bij nader onderzoek een oude print-screen uit de tweede Golfoorlog oid te zijn (die ook alleen onder 4 ogen door uitverkorenen gezien en geloofd mocht worden).

   De Russische radarbeelden van toen zijn daarentegen nog wel aan baron van der Steur aangeboden eind 2018, niks meer van vernomen (zal ze wel met zijn untergang mee naar huis hebben genomen, had zijn “niet liegende” op stelten voorganger ook al een WODC-handje van).

   Like

    • Beer, ik ben een absolute fan van je met je weergaloze talent om waarheid middels humor te duiden 🙂
     Een soort of Jiskefet maar dan anders.
     Rivella light, blue or red…

     Geliked door 1 persoon

     • En Beer, mensen zoals jij houden me op de been. Wat heb ik gelachen sinds jaren om jouw humor in vele postings. Voor mij is en ben jij levensreddend. Love you 🙂

      Like

     • Anna, ik wordt er (bijna) verlegen van.
      Dank voor je compliment.
      Ik weet dat naast Liefde, Humor niet onbelangrijk is in het omgaan met verknipte onwaarheden, maar dat het ook levensreddende effecten in zich kan hebben? Wauw en te gek!
      Dat geeft de columnist in den dop moed.

      Like

     • En Anna, jouw scherpe reacties, onderzoekingen en inzichten worden door mij erg gewaardeerd! Laten we dus vooral doorgaan met elkaar op het juiste been houden!
      Met Liefde en Humor!
      Carpe Cannabis!

      Geliked door 1 persoon

     • @Anna..levensreddend?—–hahaha,tsjonge,tsjonge,tsjonge Zuig Anna(tje)–ook FAN van Manu Chao @Anna of van K3?

      Like

     • Voor @Beer een SONG(nee @Beer GEEN Manu Chao of Bob “what”?Marley maar……?=–You Tube: Kajagoogoo–“Too Shy”

      Like

     • Peter Tosh die Andere HOAXER/bedrieger/crisis acteur /illuminati PUPPET…oooh die Tosh—–Google EN You Tube: Peter Tosh fake death HOAX—&–Google/You Tube: Bob Marley got shot HOAX——-debunk/weerleg het of halt die klappe

      Like

   • @Beer vd Put: Ah ok, baron Adje..snel vergeten figuur..
    zoals zovelen ganzenborden spelers die in De Put belandden..
    (zou er een zonnig party-eiland zijn met achter de bar Mat Herben en verder Sandy-Hook slachtoffers, Theo van Gogh,
    ,David Bowie,Prince..optredens van MJ..regelmatig erotische shows met schaarsgeklede Ellen the Generes clones, Celin Dion, Jan Peter Balkenende, Melkert in leer en Friso… geproduceerd door de in en in integere Joop van de E..

    Geliked door 2 people

 8. Voor HEEEEEEEEEEEEEL VEEEEEEEEEL mensen in Nederland is de Mh17 “ramp”echt gebeurt..(hahaha)-psssss hoezo Ramp?…het was toch een ordinaire Aanslag op 298 passagiers….en nog iets nu 5 jaar later en de Show still going on(de Klucht)en de Nederlanders moeten nu toch wel zoiets hebben van &*$#@&$#@!&$#@ qua BULLSHIT verhaaltjes van de Media en Politiek …………..hoop ik toch——-ben benieuwd naar de FILM die er NATUURLIJK ooit komt over de Mh17 “tragedie”………..die komt er ooit…met een goede Soundtrack:–R.Kelly–“I believe i can(“t;) Fly”..?

  Like

 9. Google/You Tube:MH370 HOAX….de voorloper van DE mh17 Hoax,zonder de mh370 HOAX geen MH17 hoax…de vliegtuigen zijn geswitch…….pfffffff…….de wrakstukken van de mh17 ZIJN de wrakstukken van de?-YEP!–u raad het al….MH370 die gewoon in Ukraine er zijn neergelegd met grote vrachtwagens met grote Laders ,net zoals ze zijn Weggehaald voor “onderzoek(hahaha)—mh17 hoax in een notendopje inclusief mh370 HOAX

  Geliked door 1 persoon

 10. En wie gelooft het Oorspronkelijke Verhaal Betreft Herman Brood dat hij gesprongen is,vanuit het Hilton Hotel?—–ik geloof het niet….waar zijn de Camera Beelden waar Herman Brood op die Bewuste Dag het Hilton Hotel Binnenloopt?hoe kon Herman Brood daar geraken op het Dak,terwijl TOCH BEKEND was dat als hij zelf,oord zou plegen dan van het Hilton Hotel?en die Pipo Bart Chabot die op dezelfde Dag 11-7-2001..(1+1+7=9=*33 en/of 7×11=*77..)een interview gaf bij NOVA(nu Nieuwsuur)……….you tube:Bart Chabot bezoekt graf Herman Brood–You Tube:Lola Brood over Herman Brood bij zijn graf………………en nog iets Herman had PISTOLEN met echte Kogels in huis ,waarom schoot hij zich geen Kogel door zijn kop?………..NIKS klopt van het hele Herman Brood verhaal,ok zeg niet dat hij nog leeft,maar hij is nooit en te nimmer van het Hilton gesprongen……….no way!——-kijk dit gaat ergens over@Leo en@Beer

  Like

 11. Herman Brood Junk/Leugenaar/Drugs Promoter/Lapswans/Hoaxer/Illuminati/Aandachttrekkertje en “kunstenaar”-hahaha–met z’n papegaai

  Like

  • Zie VIDEO van LOLA BROOD die ik heb gepost…HERMAN met zijn PISTOOL tegenover een KIND!!!op CAMERA…..daarom hoorde Herman OOK bij de Illuminati,en Mocht alles….dus Herman zwaaiend met een Pistool tegen zijn Slaap pratend over zelfmoord/pistolen tegen een Klein Kind op CAMERA…&$#@what the Fuck%$#@bij +-0.35 seconden….de Nederlandse Bevolking is zo gebrainwashed dat ze dit normaal vinden….Herman hield ook van Jonge Meisjes vertelde hijzrlf op camera/televisie……..Herman Brood is NIET Rock ’n Roll gestorven van het Hilton…is gewoon weggekwijnd door drugs,alcohol onderbroek/luier vol schijt en pis….en het HILTON verhaal klinkt Cool/Rock ’n Roll,Herman was een Soft Mietje

   Like

 12. BONUS:You Tube:Herman Brood bij Lief en Leed……………….Aandachttrekkertje/Pedo/Junk————TIP:You Tube-*en*-Google:Herman Brood……en bestudeer de BULLSHIT

  Like

  • @Hugenoot wel kijken hé naar Lief en Leed Herman Brood met jonge meisjes,pratend (vies mannetje/junkie da’s Herman Brood!!)hoeveel Elpees heeft Herman gemaakt?niet veel…en daar Herman en de MEDIA zijn veel mensen JUNK geworden…dat was ook een Rol van Herman

   Like

 13. Laatste SONG van Herman Pedo/Junk Brood:You Tube:Herman Brood–“My Way”—–hahahaha–YEAH RIGHT……….hoezo mindcontrol/pre programming/lachen ze je uit?–ben je mal?——–BONUS:Google/You Tube:Herman Brood Frank Black………..

  Like

 14. BART CHABOT met zijn boeken genaamd:Broodje Springlevend,Up on the Hilton Roof……….hahahaha-CLOWN..met zijn Irritante zoon met irritante moedervlek en heksenkin Splinter Chabot…….

  Geliked door 1 persoon

 15. @Hugenoot lees en bekijk de Links,interviews etc..en denk OOK zelf na,en research betreft Herman die Dood is,maar NOOIT van het Hilton is Gesprongen…was gewoon een Rock ’n Roll STUNT…klinkt niet COOL als Herman dood is gegaan met een Luier aan in Huis of Ziekenhuis…………..hij had talloze Pistolen ,waarom het Hilton?waarom was die deur open en toegangelijk terwijl HERMAN BROOD al JAREN zei op camera,vrienden,familie dat hij van het dak van het Hiton zou springen&$#@!&$#@!&$#@!DENK NA!please…bekijk ALLE foto’s eens goed toen het “gebeurde”Ambulancepersoneel,geen spatje bloed,ik heb zelfs Lachende Ambulancepersoneel gezien met Brancard,en Bart Chabot(beste vriend van Herman)gaf op diezelfde Dag bij NOVA(nu nieuwsuur)een Interview….zoek en kijken analyseer,OOK Bart Chabot bij Herman Zijn Graf,En Lola Brood en Herman—bekijk gewoon alle Links hierboven aangegeven…Herman met Pistool zwaaien tegen een zijn eigen kind van pak m beet 6 jaar$#$#etc..etc..waar zijn de Beelden waar Herman 11-7-2011 het Hilton binnenloopt?ELKE Journalist,Reporter,Media,Talkshows zouden SMEKEN bij het Hilton om die beelden te krijgen….de laatse minuten van Herman Brood en HERMAN BROOD (aandachttrekkertje pur sang)had dat ook zo gewild,want hij zei al JAREN!!!!!!!!!!!!!!!!! dat hij van het HILTON zou springen,dus ze zouden herman er een plezier mee doen om die laatste minuten LEVEND toen hij het Hilton binnenliep geweun in de Hal,binnenkomst ………………………WHY NOT?–omdat Herman NOOIT van het Hilton is gesprongen,that’s why..de datum?11-7-2001-11+7=18=*666*–&:-1+1+7=9=*33 en dan nog 7-2001=7×3-21=*777…teveel dingen die niet kloppen,logisch zijn =HOAX,in scene gezet!punt…en Bart Chabot moet ACTEERLES gaan nemen,met zijn zoon Splinter die helemaal verdorven al in de “Politiek”zit met zijn Programma(s)…als 1 iemand denkt dat Herman Brood niet bij de Illuminati zat heeft een plank voor zijn hoofd….

  Geliked door 1 persoon

  • @Steve Begin nu ook te twijfelen aan de dood van John Lennon. Neergeschoten door ene Chapman. Niet dat het niet waar is, maar vanwege zijn motivatie: Die Chapman die hem opwacht omdat hij (Lennon dus) zich belangrijker waande/noemde dan Jezus en zijn atheisme vreesde. haha je bent atheist of niet, toch en dacht : Weet je wat, hier ga ik effe wat aan doen.
   ..of is die Chapman ook maar gestuurd (cf. de zaak VolkertvdG en Pim Fortuyn).

   Like

 16. hopelijk heb ik 1 iemand een Glimplachje kunnen bezorgen vandaag met een grote vleug stof tot nadenken–p-ik wens IEDEREEN het Beste ook Beer,Leo,Jan etc…SONG: You Tube/GoogleDepeche Mode–“People are Poeple”–;)oeps;)ik bedoel People

  Like

 17. NU!!op Tellievision op NPO:2(Ned:2)–de “Docu”(fake shit/Crisis Actors/Toneelspel/Klucht/”Leed”vermaak:De Oorlog is Oude Ade Binnen gekomen.Mh17,5 jaar Later…………(zal Vast en Zeker ook op Google vanaf Morgen te zien zijn…)

  Like

 18. Ik heb vanaf het incident Hector Reban redelijk gevolgd.
  https://hectorreban.wordpress.com/

  Nieuwe informatie via YT channel Bonanza
  Bonanza media investigative team of independent journalists take exclusive interviews with one of the suspects of downing the MH17, Malaysian prime minister; colonel that collected black boxes and much more. Eye opening testimonies from witnesses and irrefutable evidence from experts. Exclusive footage shot in Malaysia, The Netherlands and at the crash area in Ukraine.

  Geliked door 1 persoon

  • @Anna wat bedoel.zeg je nou dat Mh17 GEEN hoax is?—–Nieuwe Informatie@Anna?——HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA—-HOAX-FAKE-BULLSHIT “informatie”……tsjonge,tsjponge,tsjonge@Anna…..schaam je kind……och ja mannen gaan rond hun 40e /50 e op Mannen Lijken,en vrouwen op Mannen hé @Anna DIE Anna ben je BULLSHIT@Anna

   Like

  • Herstel de Republiek was in de eerste 2 jaren absoluut NIET pro MH17 HOAX/KLUCHT,maar deden ze net alsof Rutte (die nu in Amerika bij Orange Waterkop Donald (duck)Trump zit)Echt dat Vliegtuig uit de Lucht hadden geschoten ……volgens mij nemen ze mijn woorden over zoals b.v o.a : Klucht ivm Herstel de Republiek…….Herstel de mh17 HOAX voor wat het is………….HOAX!

   Like

  • OLD NEWS @Anna al 5 jaar!!dat de mh370 HOAX niet zonder de mh17 HOAX kan en vica versa……..5 jaar is dat al DUIDELIJK

   Like

 19. Kan MH17 als een nationale trigger operatie event beschouwd worden waarop een occulte handtekening zichtbaar wordt gezien de zevens in de datum ? Zou het op toeval kunnen berusten dat deze opp juist op die datum heeft plaats gevonden? En is die dag niet juist uitgekozen voor Nederland als de start van een media cycli richtng het wereldse trauma van 911? Is dat black magick in werking, bij ons op de datum 7-7-’17 ? Een gedenkwaardige dag……3 times 7….de diety van de aanstuurders van deze wereld….en een boek van a. crowley
  https://en.wikipedia.org/wiki/777_and_other_Qabalistic_writings_of_Aleister_Crowley

  Like

  • @Treowd Toeval bestaat niet in mijn optiek. Dat de paspoorten intact werden gevonden was de bedoeling. Vergeet nooit dat het geen domme “mensen” zijn die deze hoaxes organiseren. Niet dom EN ook NIET creatief.

   Like

   • @Don Met je eens , dat wijst ook waarschijnlijk richting de planning van nazaat van de gevallen engelen…..de organisatie ervan. Maar daarbij zijn de vrijmetselaars in de hoogste regionen ook absoluut niet dom te noemen door hun voorsprong in ware kennis….

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.