50 jaar maanlanding 1969-2019

 

space-clown

Ook ik kreeg een uitnodiging van de criminele media maffia organisatie TMG aka Telegraaf aka Pedograaf om mee te werken aan een produktie van hullie.

“Hallo heer/mevrouw, Ik maak voor het videoplatform van de Telegraaf een serie over complottheorieen. Een van de onderwerpen die ik wil behandelen is de maanlanding en of die ooit is uitgevoerd. Ik lees dat u een hartstochtelijke aanhanger bent van het feit dat het een hoax is. Mijn vraag is of u het leuk zou vinden hierover geïnterviewd te worden. Hopelijk wilt u contact met mij opnemen. Alsvast bedankt en met vriendelijke groeten Wilson Boldewijn”

Uiteraard werk ik aan niets mee wat uitgaat van die criminele organisatie en heb derhalve dan ook vriendelijk bedankt.

Mijn antwoord bevestig ik bij deze nog met een leuke creatie van een creatieve Youtuber.

58 Reacties op “50 jaar maanlanding 1969-2019

   • En Andre Kuipers is er Vatsig en heeft geen goede Conditie om 184 dagen zogenaamd in Space te verblijven in een International Space Station Disney verzinsel met Acid op en Ambiënt music voor de “sfeer”…lijkt me toch KUT om 24/7 in een grote leugen te leven te leiden,te liegen,te bedriegen zelfs tegen Kids met zijn Kids Space Brainwashing Shows..

    Geliked door 1 persoon

  • @Leoownus Tis bijna de langste dag van het jaar. Kijk voor de aardigheid eens waar de Zon opkomt en ondergaat. NNO en NNW. Je zit niet ver van de zee begreep ik. Zegt verder niets over de vorm van de Aarde maar dat de Zon opkomt in het Oosten en ondergaat in het Westen is zo ingeprogrammeerd in de meeste hoofden dat vele techneuten van de TU in Eindhoven (Tsiehta sic) maar blijven vasthouden aan wat ingeprogrammeerd is. Het laat zien hoe machtig cognitieve dissonantie en daarmee mind control is.

   Geliked door 1 persoon

   • De zon gaat niet meer onder en verdwijnt ook niet meer uit het zicht. Heb vanacht weer om 1 uur 3 uur en 5 uur buiten gezeten ( spokende kinderen) blijf het licht zien het gaat in een cirkel zelfs mijn plantjes buigen niet maar ontvangen nog steeds meestal springen ze over op nachtstand.

    Geliked door 1 persoon

     • Wat mij hierin opvalt is dat hij van alles beredeneert maar van die redeneringen geen bewijs laat zien, moeten we uitgaan van het aannemen dat het klopt wat hij zegt? Hij levert geen bewijzen voor zijn claims….

      Like

     • Barnabas Nagy laat ons meegenieten van zijn manier van denken. Hij is een komediant met diepgang. Onderzoek moet jezelf doen. @Treowd

      Like

     • @Donquijotte je hebt 1 reactie verwijdert,dat siert je NIET.en voor de rest het ga je Goed….kijk eens Berkscable Flashback Barbara Bush 1980,die jij ZOGENAAMD niet gezien hebt–Yeh Right(leugenaar)

      Like

     • @Stevie De volgende reactie heb ik verwijderd. Als je na het teruglezen niet begrijpt waarom ik het verwijderde dan blijf je gewoon lekker weg. Idioot!!!

      “@leoownus wederom Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz….en als bonus Pfffffffffffffffff…….en nog iets CLOWN ik doorzie sneller iets dan jouw…bewijs?..check AL mijn reactie’s van de afgelopen jaartjes op deze Blog…facts are facts…saaie piet met je nietszeggende reactie’s “.

      Like

    • Enslaves by no Media=eigenlijk Enslaved by THE media..maar enfin,,ik wil dus zeggen dat het een Controlled Opposition channel is..that’s all…zoals 90% op You Tube

     Like

     • Onderzoek alles en behoud het goede toch? Vind het knap dat jij altijd weet wie controlled is.
      Als er een schepper is zijn we allemaal controlled stevie

      Geliked door 1 persoon

     • Stelt voor mij geen Fuck voor@leoownus…Enslaved by no media is Controlled(de Naam al…hahahahihihaha),kijk leoownus,ik heb meer Hoaxes gespot in 1 dag dan jij in 1 jaar,verschil moet er zijn…@Donquijotte je Like is wederom tsja..

      Like

     • Er is geen Schepper,en we zijn niet allemaal Controlled——-@Leoownus noem eens wat Hoaxes,Trannies op waar jij je van bewust bent….

      Like

     • @Domquijotte je zegt zelf altijd dat 90 a 95 % Controlled is op Jew Tube..dus je like is erg onnozel en hypocriet…zeg heb je nog steeds niet Berkscable Flashback Barbara Bush 1980 niet gezien,wat je me laatst vertelde …by the way dit is mijn laatste reactie been there done that kind of insteek,en er posten teveel nitwits op deze blog…met hun verstand in hun kont,en die nergens antwoord op geven…dus daaaaaaaaaaaaaaaag!!!

      Geliked door 1 persoon

     • @Stevie Het zijn altijd dezelfde soort mensen die mij DoMQuijotte noemen. Het kenmerk van dat soort mensen is dat ze altijd anderen beschuldigen van wat ze zelf zijn/doen. Het ga je goed verder.

      Like

   • @Don

    Pak eens een kompas en loop eens wat rond:
    Ik zou zeggen van Groningen(Noordpool) naar Maastricht(Zuidpool) haha 🙂 🙂
    en van Enschede(Wladiwostok) naar Hoek v Holland(Seatle) haha 🙂 🙂

    P.s.1 Oost-west resp noord-zuid zijn richtingen volgens afspraak. Deze afspraak is algemeen geldig en dagelijks van toepassing of beter continue.
    P.s. 2 Vliegen mag ook, kunnen we gelijk de platte/ronde *) Aarde vergelijken.

    *) Wel Doorhalen wat niet voor u toepassing is.

    Gegroet @Nemo 🙂 🙂 🙂

    Like

   • Uurtje vooruit en achteruit doet niet zo veel aan zomer en wintertijd in de winter gaat de zon ook niet onder en blijf ik hem gewoon zien of dat nou om 3 uur of 4 uur snachts is

    Like

    • @leoownus?—-Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,wat een geleuter..Get a Life………vorig jaar,het jaar daarvoor en daarvoor etc..etc..etc…was het OOK op die Datum(s)vroeg Licht,Helder,nu was het totaal niet bewolkt…snappie ?met je Fear Porn

     Like

     • Fear porn en geleuter?
      Denk dat jij teveel op je schermpje kijkt en te weinig om je heen.

      Dus volgens jouw is er geen schepper? Man man man. zegt de gene die het hardst loopt te schreeuwen dan de aarde plat is.
      WAT is de aarde dan volgens jouw?

      Wie waren de eerste mensen dan volgens jouw ? Apen of mensen? Als ik jouw reacties lees ben je inderdaad niet verder dan de apen je herhaalt alles maar brengt niks nieuws. Doen apen ook

      Denk dat jij mijn hoaxes niet aan kan haha jij lult alleen over vrouwen met leuter of tv of platte aarde. Sorry zit al een stapje verder. Heb niet voor niks geen tv thuis. Dus daar word ik in ieder geval niet meer door beinvloed houd je tijd over voor zaken die er wel toe doen.

      Like

   • Zelf kom je nou ook niet echt met iets nieuws jij kan alleen maar op scheppen over je hoaxes. Volgens mij heb jij gewoon een keer een tranny gedaan, het zit je zo diep.

    Like

 1. Yep en met dit volgende zwerversonderkomen (de eerste zogeheten “maanlandermodule”) is men voledig ongeschonden door een luchtledige ruimte heen gekomen vol zogenaamde ruimtepuin en de van allen belts, en heeft men een basis voor gelegd voor de rest van de gefakte landingen….En dan daarna aangeven If we could we would do it again in a minute but we lost the technology to do so…. Bullshitmeters diep in het rood !!!

  Geliked door 1 persoon

   • SONG!!You Tube: Imagination–“Just an Illusion”…poedoepoedoe pab…just an illusion…aaaaahh aaaahh peoedoepoe pab…aaaaaaaah…yep THE 80’s

    Like

  • Wel probs voor hoe ze er al 50 jaar mee weg komen bij het gros.
   een ongeloofelijke prestatie eigenlijk.
   waarschijnlijk was nét dat beetje magic van Walt doorslaggevend
   voor het succes van deze wereldweide delusie. Disney-Power.
   Fantasia.

   Binnenkort Prins Michael, Paris en Blanket Jackson in gezelschap van Elon Musk, “in space” op de eerste bemande Space-X vlucht, die mbv autotune live “we are the world” zingen in een ruimtepak tijdens een space walk. (met choreografie van Hans van Manen.)
   (nederlands commentaar: Jan Smit en Andre Kuipers)

   Geliked door 1 persoon

   • @hugenoot ,je hebt 100% GELIJK!!!! een ongelooflijke prestatie…Zelfs sommige zogenaamde Slimme Mensen met een Goede Baan,denken dat ze iets weten,voelen zich all round …..tsjonge,tsjonge,tsjonge…ZELFS met INTERNET ,google,you tube,”SMART”Phone”s ;),hebben ze het nog niet in de gaten,door….ik vertelde pas nog tegen iemand ,dat Michelle Obama een Kerel/Tranny is…hij keek me aan alsof een Vliegtuig op hem kwam aanstormen…let wel diegene had het toen nog net over dat op de TV leugens,brainwashing ,hersenspoeling vooral erop verschijnt???!!!????dus zelfs de een beetje wakkere onder ons SLAPEN nog,ik zei op het laats toen ik wegging dat het Anno 2019 een Schande is ,dat als je Internet hebt en google en you tube kan intoetsen en NIET weet dat b.v Michelle Obamas een Kerel/Tranny is saampjes met Madonna oftwel MANdonna je je eigenlijk moet schamen…

    Like

 2. En eigenlijk zien we allerlei hoaxen en psy-ops en andere mindfucks zoals de b.v. ook de gefakte maanlandingen als de symptomen en afspiegelingen van een in de basis corrupted systeem…
  Karma shall be a hell of a bitch……

  Like

 3. Wat de maanlanding)en_ betreft helemaal juist.
  1 (zegge een) grote gore leugen, hoax, etc.
  In feite 99,9998 % van de gehele wereld[schapenk]bevolking/kudde al 50 jaar ik zeg NOGMAALS 50 JAAR voor de gek gehouden, belazerd, bedonderd etc….

  KNAP? Nee hoor, ze weten allang hoe een schapenkudde( bèh, bèh, bèh, mèh, mèhèh) reageert!

  Als je ze het uitlegt ben jij gek, complotter en leugenaar. Ach, laat ze lekker toch in hun grote waan-leugenstrontbak blijven rondwentelen.

  Like

 4. Iru Landucci die bij Globebusters op hun gelijknamige youtubekanaal zeer vaak aanwezig is bij dat team met interessante theorieen, heeft een interessante hypothese welke hij na wat onderzoek deelde. Over dat wat die ondoordringbare kristalliserende gaslaag kan zijn wat het firmament zou kunnen vormen. Dat wat het mogelijke obstakel is waardoor nasa wel moet faken, men kan de ruimte helemaal niet bereiken….Maar tevens om de schoollinstituten niet om te hoeven vormen en de (winst) industrieen die zijn ontstaan uit de pseudowetenschappen die er wortel uit geschoten hebben. Het zaagt als het ware aan de wortels van het mindcontrole systeem ter bevordering van macht en onderdrukking van de vrijheid van de mensheid.

  Like

  • Genesis 1:6-7 King James Version (KJV)
   6 And God said, Let there be a firmament in the midst of the waters, and let it divide the waters from the waters.

   Dus is het firmament mogelijk een ondoordringbare watervaste afscheiding…hetgeen tegelijk ons drukgebied binnen houdt,(bestaande uit gassen waaronder Co2 etc. ) je weet wel waardoor we kunnen ademen en kunnen leven…

   Zelf even wat filteren….

   CO2 (Carbon Dioxide): Health Effects, Uses and Benefits
   https://www.normalbreathing.com/CO2.php

   Like

 5. Corbettreport Episode 358 – The 5G Dragnet

  TOM WHEELER: Yes, 5G will connect the internet of everything. If something can be connected, it will be connected in the 5G world. But with the predictions of hundreds of billions of microchips connected in products from pill bottles to plant waterers, you can be sure of only one thing: The biggest Internet of Things application has yet to be imagined. [. . .] Here’s the key: The interconnected world that we live in today is the result of decisions made a decade ago. The interconnected world of the future will be the result of decisions we must make today, and that is why 5G is a national priority. etc.
  https://www.corbettreport.com/5g/

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.