13 Reacties op “Disclosure- The aliens have arrived

 1. Er zijn geen aliens in de ruimte. De ruimte is geen drie dimensonele plek waar allerlei grote en kleine rotsen om elkaar heen draaien onder invloed van de zwaartekracht. Wij zijn alleen, om ons heen zijn uitsluitend lichtjes.

  Geliked door 4 people

  • En de Aarde is PLAT@Jan …….en als we alleen zijn,ben ik niet zo zeker van…You Tube:Aliëns the video Machine Liv 2002—72kyros-channel–(Bekijk ELKE Video van dit kanaal :72kyros-channel…betreft the Liv Airshow Ukraine Show Plane Crash Hoax en zeer rare dingen wat daar gebeurde in 2002 op 27 july in Ukraine –Google:The Snkyliv Air Show Disaster ………….daar gebeurde zeer rare,vreemde dingen….wederom beklijk ALLE vids van 72Kyros-channel….betreft Liv Airshow Disaster…en vertel dan nog maar eens dat wij alleen zijn…geloof ik ben zeer Sceptisch ,ik ken deze beelden al +-5 jaartjes….A MUST SEE…niet 1 maal bekijken,bestuderen,maar meerdere malen…ik zeg dart wij NIET alleen zijn…

   Like

   • You Tube:PAliens in Wonderland The SU27 LVIV Accident–72kyros-channel——&:You Tube;dinosauro67-channel…betreft the LVIV Air Show ……….

    Like

   • “ik zeg dat wij NIET alleen zijn…”
    Mocht je gelijk hebben dan zullen die wezentjes uit het ‘verre zuiden’ moeten zijn gekomen. van beyond Antarctica zeg maar..(Admiral Byrd-style.)
    (en dus niet vanuit de zg kosmos, boven ons, het zg HeelAl.)

    Like

  • @Jan maar je geleuft nog ALTIJD dat de AARDE PLAT is…hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa—–die 4 likes slaan nergens op,want Jan is nog steeds een Schaap

   Like

 2. bekijk OOK deze Channels betreft The Snkyliv Air Show Disaster hoax/weird shit op You Tube:1:mikafreestyle2-channel–2:Plattenpaule-channel-3:Henk-channel……wederom eerst een paar weekjes ALLE vids bestuderen qua ………………KIJK maar……er gebeurde dingen die niet te verklaren zijn…

  Like

  • You Tube:Reptillian caught Hissing On Live TV—-ADGUKNEWS-channel…………(zie LIKES/DISLIKES..)—-Bonus:You Tube:Demonic Serpent Reporter Admits They NeedGods Help ….–Soul Woke-channel——Weird Shit…….debunk/weerleg het maar eens…

   Like

 3. De lichtjes zijn reeds aan gegaan!

  Een goei waterfilter (op de hoofdleiding) is de investering waard, we zijn niet echt liefhebbers van christal meth, xtc, chemokuur, landbouwgif, stiekeme fluoride of de pil.
  Onze roverheid zou als ze het echt goed met ons voor zou hebben iedereen een fatsoenlijk waterfilter ipv een (bijna verplichte) sluw-slinkse big-brother-meter moeten geven (wij vechten voor het behoud van onze oude veeeeeeeeel slimmere analoge meter en de 16 tweede hands marktplaats zonnepanelen, mooie kruisboog gekocht ook).

  De eetbare gewassen in de tuin zijn voorzien van een laag lavagruis en lavameel (ivm boter-kaas-en-eieren-“condens”-airlines).

  Opdat wij niet zullen ver-transgenderen!

  Een zwarte regenboog als symbool voor de onderdrukte hetero zou een idee kunnen zijn?

  Geliked door 2 people

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.