Vals…

00dtceld-8
Vals
Ik kom er eerlijk voor uit. Ik houd van het Eurovisiesongfestival.
Als kind lag ik op zaterdagavond in m’n badjasje op de bank. Mijn moeder had een schaaltje dropjes neergezet als een klein overlevingspakket voor de lange avond.
Dan zongen we mee met Heddy Lester en haar Mallemolen.
Johan Derksen schaart het songfestival onder de homo feestjes. En daar heeft ie natuurlijk gelijk in. Staan ze niet met roze veren in hun achterste op een Amsterdamse schuit te wiebelen dan kruipen ze Duncan Laurence wel in z’n kont. Die jongens zijn echt niet voor een gat te vangen.
Het songfestival is verworden tot een rariteitenkabinet. Van een vrouw met een baard tot een tokkende kip met veel vlees op de botten. Maar de extravagante nichten in de zaal raken in extase. Zelfs als de zangeres er zo naast zit dat mijn hond jankend onder het bed kruipt. Als we ooit worden aangevallen door buitenaardse wezens tijdens het songfestival hebben we niks te vrezen. Die zitten eerder in de schuilkelders dan wij.
Ik had zaterdag m’n leren motorpak aan en kocht op de valreep een zwarte leren pet en een Bromsnor snor.
En ik moet eerlijk zeggen. Ja. Je bent er inderdaad meer bij betrokken. Je voelt je als een verkleedde Oranje leeuw bij het Nederlands elftal. Ik zong de sterren van de hemel. Jammer dat m’n snor losliet.
Voor de rest waren we getuige van de gruwelijke aftakeling van Madonna. En who the fuck is Emma Wortelboer die de punten namens Nederland uitdeelde. Daar is vast iets misgegaan bij de geboorte.
Het is voor Johan Derksen niet te hopen dat de homoscene zich afkeert van het Eurovisie songfestival om daarna de blues massaal te omarmen. Dat zijn woonplaats Grolloo een bedevaartsoort wordt voor blues nichten die heupwiegend met hun homokontjes langs zijn deur trekken.
En dan gaat opper janknicht Gordon in de media ook nog roeptoeteren dat Johan z’n smoel moet houden.
In de Mallemolen van het leven draai je allemaal je eigen rondje mee……
===================================================================
Noot DQ: Vals ook omdat ik bovenstaande niet zelf geschreven heb. Kreeg het toegestuurd en ik weet niet van wie het komt. Wilde het maar delen zo.
===================================================================
Als muzikale afsluiting onze Ilse met haar Lange. Hij leek de gangmaker op het juiste feest. Zoals altijd moet je bij hullie altijd alles omdraaien (Crowley sic). Het nummer heet dus eigenlijk “Calm before the Storm”.

25 Reacties op “Vals…

 1. Songfestival is er ALLEEN om het Homo/Transgenderisme te Promoten,Cool te maken,normaal te maken met “KUT”/”PIK”LIEDJES..en kunnen ALLE gay presentatoren over de gehele wereld lekker gay doen,praten over het Eurosongfestival.. met de Pyramide’s die je elke seconde zag flistend voorbij bij elke Introductie Kandidaten… (Eurosongfestival?)Australië,Israhell,etc….deden OOK mee….GOOGLE:Overzicht val alle landen in Europa……….EurosongFREAKfestival…………de “winnaar”van Vorig jaar was Björk maar dan in liliputter postuur from hell met een liedje waarvan je het gehoor van een Vork op een Schoolbord nog gaat waarderen,dus het Liedje heeft nooit kunnen/mogen winnen…dus de SONGS zijn bullshit

  Geliked door 1 persoon

  • Inderdaad EURineer songfestifal is BAGGER (met hoofdletters dus).
   En waarom doet IsraHeLL en OOstralie mee als het alleen de EU landen betreft??? Noem het dan HalveWereldSongBaggerFestival!

   en de schande om muziek te gebruiken voor hun propaganda/brainwash/politiek/dehumaniserings agenda van de Eu- resp. wereldbevolking/ Een vernedering voor alle goedwillende oprechte musici in feite, maar je de simpele schapen vinden di GEBLAAT al heel wat hahaha…..ad inf 🙂 🙂 🙂 🙂 ………

   Voor de liefhebbers even wat echte muziek :
   A. een LIED (=song) voor piano van Schubert:

   B. een beetje wild en lekker rithmisch:

   en voor de kenners weliswaar joodse naam maar ja daar kan ie ook niets aan doen (net als Horrorwitz)
   C. https://www.youtube.com/watch?v=uKq5IcBFyeQ

   en voor de echte kenners:

   wat laatste betreft als je niet verd… muzikaal bent dan zal dit wellicht jaren duren voor men hier de ‘poid’ van gaat horen c.q. beseffen.

   O ja nog een beetje Chopin dan: https://www.youtube.com/watch?v=wkUpDXqgiXI

   en zij ken er ook wat van : https://www.youtube.com/watch?v=SlTTgJau33Q

   Geliked door 1 persoon

  • Waarom dopen ze het niet om in het Homovisie-baggerfestival?
   Zouden ze al stiekum dat “winnende” schijt-lied via 5-gay aan het pluggen zijn?
   Je kreeg er driehoekige ogen en een puntkop van, met muziek had het niks van doen.
   Die Kaballa-hoer blijkt ook nog $1.000.000,- (geen euries) aan dat levend gevilde kattengeluid-optreden over gehouden te hebben…
   Sinds wanneer ligt Palestina in Europa?

   Like

   • En daarbij is het ook raar dat de bookmakers het al voorspeld hadden wie er mocht/moest “winnen” en dat er uberhaubt dus bookmakers zijn, die geld verdienen aan een gefixte a-muzikale match voor homo’s, om hetero’s te emanciperen en dit te leren accepteren als het nieuwe normaal.

    Wellicht een leuk klusje voor Tim den Besten volgend jaar? Kijken of ie Jantje Smit uit zijn kast kan lokken in het presentatie-hokje.

    Tip: Met het deuntje van het carnaval-festival van de Efteling kun je het 5-gay signaal blokken, blijkt…

    Geliked door 1 persoon

 2. You Tube/Google:Optreden Madonna Eurosongfestival—–idem dito:Hilarisch Loretta Schrijver Imiteert Songfestivaloptreden Madonna——-Google/You Tube: Madonna Transvestigation……The King Of Pop –en Michael Jackson is the Queen of Pop

  Like

 3. Google:Bekijk hier Madonna’s totaal afgekraakte Songfestival Optreden-GIDS-TV—(scroll naar onder dan zie je een Video staan met bovenaan staan:Finale Songfestival 2019 Livestream |Mark en Ramon NPO 3F……skip door naar 2:48.00 min in de 4:06:39 minuten durende Livestream Video…….Tranny/Kerel maNdonna’s optreden was best wel Satanisch van hier t/m in Israhell

  Like

 4. 50 jaar geleden snapte ik niet waarom mensen naar dat “festival” keken en nu begrijp ik het nog steeds niet. Domme muziek voor domme mensen. Mét prijsuitreiking, je verzint het niet.

  Kortom, gewoon niet naar kijken, heb je er ook geen last van.

  Like

  • Telefoongesprek met Wilson Boldewijn van DE TELEGRAAF(notabene)met Martin Vrijland over Complottheorieën-artikel/gesprek=CONTROLLED….waarom zou DE TELEGRAAF met Martin Vrijland willen praten?,die Wilson Boldewijn heeft OOK zijn deel in GROTE<smerige Leugens van de Mh17 Hoax t/m Utrecht terror Hoax etc..etc..etc..Martin Vrijland gelooft Niet in de Platte Aarde….Google:Telefoongesprek met Wilson Boldewijn van De Telegraaf:serie over Complottheorieën …………………ufo's en de platte Aarde is voor Martin Vrijland hetzelfde$#@——Martin Vrijland Lacht vaak met Wilson in het gesprek….2 collega's onder elkaar…meer niet…net zoals Martin Vrijland en Giel Beelen toen—–Controlled van hier t/m Tokyo…………..neo nazi's zegt Martin Vrijland….. De maanlanding weet Martin Vrijland niet als het echt is gebeurt is*&$#@(*&$#@—–OMG–lachwekkend

   Like

   • You Tube/Google:Buzz Aldrin admits to a 8 yealr old child he never went to the moon………..heeft Martin vrijland dat nooit gezien&$#@!

    Like

 5. You Tube:Johan kraakt puntengever Emma Wortelboer|Veronica Inside……Emma is een Tranny,wilt “haar”lange Giraffenek verbergen…

  Like

 6. GOOGLE:Patty Brard over Emma wortelboer:”Welke dealer heb jij?”—-(euh Patty dezelfde die jij hebt?,ouwe afgetakelde,scheve smoel snuifdoos)

  Geliked door 1 persoon

  • Ow is dåt Emma wortelb..?!
   jaaa man. dat kind heb ik al langer in het vizier als ultra highly suspect..
   niet raar dat uitgerekend ‘zij’ mee mag doen met dit ultra-duistere trans-festival. hopelijk voor haar mocht ze Madonna na afloop pijpen. 🙂

   Like

 7. Google: False Songof Globalism-Donald Trump———–Bonus:You Tube:Family Guy Donald Trump———-Donald Trump heeft zeeeeeeeeeeeer kleine handjes….A MUST SEE…zo lekker subliminal….Donald is een VROUW!!!zodoende die kleine ienie mini handjes op dat grote Postuur

  Like

 8. 1 hand van Donald Trump heeft nog Auditie gedaan voor een Rol in de Film:The Adams Family als THING..(je weet wel die lopende hand)helaas de kleine ini mini (moe) handjes van Donald waren simpelweg te klein,en later kun je blijkbaar toch nog gewoon President worden…let wel,wel met Kleine ini mini(moe) handjes..

  Like

 9. Als Donald 2 handjes op HAAR dikke pens legt ……….met HAAR ORANJE Waterkop wat heb je dan?……….een OranjePoef met handvaatjes en met een Gleuf

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.