Elke oorlog begint met censuur…

deviltears

censorship

De elite wordt bang en zal extreme maatregelen treffen.

Ook op WordPress zijn waarheidszoekers niet meer veilig. Als ik weg ben dan heb ik een maatje, Sancho Panza (nieuw blog!).

 

Miguel de Cervantes Saavedra

“All I know is that while I’m asleep, I’m never afraid, and I have no hopes, no struggles, no glories — and bless the man who invented sleep, a cloak over all human thought, food that drives away hunger, water that banishes thirst, fire that heats up cold, chill that moderates passion, and, finally, universal currency with which all things can be bought, weight and balance that brings the shepherd and the king, the fool and the wise, to the same level. There’s only one bad thing about sleep, as far as I’ve ever heard, and that is that it resembles death, since there’s very little difference between a sleeping man and a corpse.”
― Miguel de Cervantes Saavedra

43 Reacties op “Elke oorlog begint met censuur…

 1. MEAT THE VICTIMS…………diegene die deze naam/zin heeft bedacht ,kan ik erg waarderen—–Google:Meat the Victims

  Like

 2. Een hete aardappel is natuurlijk de maanlanding. Op het blog van steve brown :
  Yolo
  15 mei 2019 om 08:17
  joepie, we gaan ‘weer’ naar de maan
  https://www.dvhn.nl/buitenland/Trump-betaalt-16-miljard-extra-voor-maanreis-24453003.html
  waarom kwamen de space shuttle/ruimtestation ISS nooit verder dan 400 km van de aardbol?
  het antwoord staat op de site van de NASA over moeizame voorbereidingen van bemande ruimtereizen naar Mars (filmpje staat ook op youtube)

  De ingebouwde zelf-censuur (door brown or door wordpress) laat de discussie echter snel verzanden :
  rmstock
  15 mei 2019 om 08:53
  Je reactie is in afwachting van moderatie.
  Een interessante film om te bekijken is Moonshot.(2009) waar de makers zo nauwkeurig mogelijk de NASA archieven hebben gebruikt om de maanlanding te portretteren. Meest goofy message : “Buzz ? yea .. it smells bad on the moon”.

  Like

  • You Tube/Google:—Buzz Aldrin Admits to a 8 year old child he never went to the moon……(geweun op Camera,beter bewijs is er bijna niet)

   Like

  • @rmstock,

   Beste,

   Ik ken alleen een IFS (International Fake Station) en u heeft het over een ISS…..???

   Wat bedoeld u hiermee.

   Er is echt absoluut géén station in de ruimte, sterker nog, er zijn zelfs géén satellieten welke in een GEOSTATIONAIRE baan rond de Aarde draaien.

   Hoop dat dit toch wel bekend zal zijn bij u nietwaar en anders….

   Shoot @ me!!!

   Nog vragen……

   Avé,

   Gladiator

   Liked by 1 persoon

   • Heel goed @Gladio tor ! Ik zie nu ook dat er geen Centraal STATION meer is in Amsterdam, heeft ook nooit bestaan. O ja het Centraal STATION in Utrecht is ook puur fake oftewel nep 🙂 🙂 . HEt bus-STATION in Amersfoort is er niet. Amersfoort heeft trouwens nooit een busstation gehad hoor.
    En de Maan is van Kaas en GPS is gewoon Tomtom router, heb ik gehoord. De planeten en sterren zijn nep-projecties op een heeeeeeeeel groot doek.
    Ik zou het nog bijna vergeten: Onze mooie Aarde is geen bol is niet rond maar heel simpel een KUBUS met 6 gaten.
    Alleen jammer dat je als ik met de veerpont uit Engeland naar Hoek van Holland de Euromast op 50 km voor de kust (nog) niet kan zien. Haha zit ik zeker op een zijvlak van de kubus.

    O ja en GladiaTOR besta jij eigenlijk wel ???? haha 🙂 🙂

    Like

    • @Nemo und?betreft THE FLINSTONES FLAT EARTH?…@Nemo geleuft in ISS ………hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa—-en stiekem geleuft Nemo ook nog in de Maanlanding met o.a BuZZzzzzz Aldrin terwijl hij ZELF zegt tegen een 8 jaar oud Kind dat hij NOOIT op de Maan is geweest……MINDCONTROL goes Deep……..wat heeft het Centraal Station in Amsterdam met NASA(Nada/leugenaars/bedriegers/fantaboys/freemasons/krapuul)te Maken?…tsjonge,tsjonge,tsjonge…CLOWN

     Like

     • @Nemo ook zo GELACHEN betreft het Nieuwe Nederlandse Space *PROGRAMMA*op de Buis met die GOOFY/NERD:Govert Schilling(“Wetenschap”HOERNALIST)genaamd:*Govert naar de Grenzen van het Heelal* komt elke Dinsdag op de Buis(check it)–HILARISCH ——–b.v dit:Google:Govert Schilling leek OPRECHT blij met zijn stukje Meteoriet–HET PAROOL-15-5-2019………………hahaha lekker subliminal :”Leek Oprecht Blij….”Beste GOOFY Govert denk je nu werkelijk dat jij mij iets kan wijsmaken PIPO,op school vroeger Hongen we zo’n Goofy Nerds aan de Kapstok

      Like

     • GOOFY(Govert) SCHILLING kan beter eens wat meer Tijd doorbrengen in de Tandartsstoel,dan zich met die FAKE SPACE Kwatsch bezig te houden,volgens mij is een Meteoriet in zijn Mond ontploft

      Like

     • @Nemo-GOOGLE:Govert naar de Grenzen van het Heelal Uitzending Gemist………..(alleen de Titel al…..hahaha…hij gaat NIET ECHT naar de “Echte” Grenzen van het “Heelal”maar blijft gewoon met zijn Voeten op de PLATTE AARDE,alleen de Titel van het *Programma* insinueert dat….stel je voor dat er een Programma zou zijn dat zou betitelt zijn met :Govert naar de Grenzen van van de Wereld ……..en Govert zou je NOOIT op camera zien staan bij bepaalde Grenzen in de Wereld&$#@

      Like

     • @Stevie Je zit nu wel te bazelen ja, JA BAZELEN, maar ARGUMENTEN ho maar. Kom, eens met logische empirische feiten en verklaringen!
      Leg bijvoorbeeld eens uit hoe het kan bij een platte aarde dat ik op 50 a 60 km voor de kust van Hoek van Holland de Euromast nog NIET eens kan zien???? Eb dat bij een maansverduistering de Aarde een cirkelvormige schaduw op de maan werpt. En dat ik mijn broer in Seattle kan opbellen waar het op dat moment dag is en hier nacht????
      En als ik naar Noorwegen of Zweden vlieg (zo rond het middaguur) ik de zon steeds lager aan de horizon in het Zuiden zie staan? (NB en in dat ene uurtje vliegen is de Aarde maar 1/24 verder naar het Westen gedraaid. En verklaar de Coriolis krachten eens die (vlgs de wet van Buys Ballot) de wervelstormen op het Noordelijk en Zuidelijk halfrond precies in tegenoverelkaar draaiende richtingen dwingt.
      Etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc…

      Ja en als je dat allemaal niet snapt, ga dan maar eens op een windstille dag lekker met je kano bijHoek van Holland de zee op richting ENGELAND. Wel je kompas meenemen, anders vaar je misschien naar China, haha. 🙂 🙂 🙂
      O ja en leer eens fatsoenlijk te schrijven i.p.v. dat gebazel, geschreeuw (veel geschreeuw en weinig wol…weet je wel!?), geblaat en ad hominum op de man spelen, met schelden, beledigen en wat al niet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      P.s. Deze domme, wat zeg ik, oerdomme platte aarde theorie is in omloop gebracht om echte complotten en complot onthullende sites als deze in diskrediet te brengen!!!
      Dus waar doe je aan mee???????????????????? Leg uit….

      Like

     • @Nemo,begin JIJ eens met THE FLINSTONES Flat Earth episode 1965 ………….Analyseer eens op deze Blog,je kunt het,want je kunt ook ellenlange reactie’s posten met KWATSCH betreft jouw Ronde aarde…..en Analyseer eens AUB:You Tube: Tafeldame Sophie DWDD Flat Earth Society—-(met “haar”Ja,Ja,Ja..”en Onnozele Mathijs met zijn onnozele vraagjes”–(tsjonge,tsjonge,tsjonge)….en verklaar eens WIKIPEDIA Platte Aarde pagina *versus* WIKIPEDIA Bolvormige Aarde pagina………..en ivm Tikfouten Gladiater….och @Nemo wat ben jij een Kinderachtig figuur…jij GELOOFT Alles Wat NASA doet ,da’s wel duidelijk,niet alleen de Bolvormige Aarde je gelooft ook in Satellieten,en ISS in “Sopace”–hahaha CLOWN)……….jij gelooft OOK dat Andre MR HOOGTEvrees ooit in space is geweest…toch?@Nemo…….analyseer eens 1:The Flinstiones Flat Earth-2:DWDD Sophie tafeldame Flat Earth Society-3:En last but not Least WIKIPEDIA Platte/Bolvormige Aarde pagina(s;)…………die JIJ al HEEEEEEEL stelselmatig niet beantwoord/analyseert….SONG:Roy Orbison–“In Dreams”……psssss de Makers van Family Guy hebben OOK een Nieuwe Space Serie …………..THE ORVILLE……wedden dat er veel subliminal fake space shit in zit,daarom maken ze zo’n serie–(deuh)

      Like

     • @omeN(Nemo)—ivm The Flinstones flat earth episode da’s Tastbaar,om te Analyseren(is “gewoon”een CARTOON van een paar minuutjes)dat geld OOK voor DWDD Tafeldame Sophie Flat Earth Society(“Ja,Ja,Ja..”)is geen cartoon maar is TASTBAAR en daar hoef je niet voor naar DECEPTION ISLAND te gaan b.v of naar je broer….zeg,verklaar,analyseer eens op deze Blog deze 2 OPMERKELIJKE(Cartoon-&-DWDD) beelden,uitspraken,lichaamstaal,het waarom?,waarom word er ter sprake gebracht?$#@!(Vooral in 1965 The Flinstones)….vertel mij dat eens,waarom doen ze dit?Analyseer eens THE FLINSTONES flat Earth 1965 episode ,in jouw woorden..Confronterend hé @omeN–idem dito:”Ja,Ja,Ja”…DWDD Tafeldame Sophie Flat Earth Society,met Flapdrol/oor Mathijs met zijn Onnozel gedrag,opmerkingen…..kijk als je ziet dat de mh17 een Hoax is,ivm die Crisis Acteurs dan is dit ivm Sophie(tje)en Mathijs a Hole in One of een 180!!!

      Like

    • @Nemo,

     Beste,

     Even een korte reactie op uw commentaar naar mij toe!!!

     U zegt dat mensen hier op de man spelen echter u doet niet anders!!

     Daarbij komt u met argumenten waarvan u zelf toch wel weet dat deze absoluut geen steek houden.

     Verder breng u zaken aan (centraal station A’dam etc.) welke niets maar dan ook helemaal niets te maken hebben met hetgeen ik hier opper!!!
     Wil graag een discussie aangaan echter dan wel op een beetje niveau oké!
     Terugkomend op het IFS welke met zekerheid FAKE is, beste…

     De fratsen welke de zogenaamde bemanningen uithalen “daarboven in de ruimte” zijn nogal lachwekkend en worden met de dag lachwekkender.
     Kijk gewoon eens naar wat beelden waar men duidelijk kan zien dat dit tuig gewoon aan touwtjes hangt, haar welk duidelijk zichtbaar is getoupeerd want haar dat in een gewichtloze toestand verkeerd dat ZWEEFT!!! en staat niet zichtbaar keihard gefixeerd naar boven en is verder bewegingsloos!!
     Verder zijn de “waterspelletjes” welke deze idioten uithalen absoluut uit den boze in een “ruimteschip” met zoveel elektronica aan boord….toch!!??

     Verder is dit thema echt te uitgebreid dus laten we ons beperken met uw goedvinden tot het IFS!!

     Nog een laatste opmerking omtrent uw beperkte kennis en gedrag…

     U vertoond alle kenmerken van een TROL!!

     Gegroet,

     Gladiator

     Like

     • @gladiator Eerst maar even de tikfauten en taalfaouten uit je reactie(s) halen, daarna praten we verder. Ik speel trouwens niet op de man en of jij een troll bent laat ik in het midden. Dat kan iig iedereen zelf wel uit je reacties opmaken. En als jij ook in al die belachelijke onzin van een platte aarde wilt geloven, moet je dat maar lekker doen, slaap fijn en mocht je op je 66ste, 80ste dan wel 100ste overlijden, overdenk dan nog eens alle bull-shit (wat heb ik toch een hekel aan die ENGelse Rothschildse bull-shit) die je hier hebt gespuit i.p.v. de waarheid en niets dan de enige echte eerlijke waarheid te zoeken! Doeiiiiiiiii tot in het hiernamaals he en dat geldt ook voor meneer(!?) @Stevie en vele anderen nog hier op deze site van meneer @DonQUijotten die helaas ook de schoorsteen rokende moet houdeN 🙂

      Like

     • @Gladiator Ga nou eens in op mijn argumenten en niet met (ja excuses voor mij belachelijke) nep tegen-argumenten.
      O ja op niveau??? Laat mij niet lachen. Komen ze (ja ook anderen) met nep-wetenschappers. Schetenwappers ook door mij aangeduid die de wetenschap gewoon NIET WAARDIG zijn.

      Goed en gladiator wie is hier de TROLL?
      Leuk spelletje voor op de telllievision: “Wil de echte trol nu opstaan!” en wat mij betreft: weggaan heel ver hiervandaan. 🙂 🙂 🙂

      O ja en verderop van Anna die schetenwapper met zijn laser is nep gelogen. 45 km. Weet je wat je eens moet doen? Zelf dat experiment of die zogenaamde experimenten nadoen of zelf eens in dat bootje (nee geen huwelijksbootje 🙂 ) stappen bij Hoek van Holland en slechts 55 km de zee opvaren. Grappig dat je dan de Euromast langzaam ONDER de HORIZON zie ZAKKEN!!!!!!!
      Bij 55 km zie je hem echt niet meer. Andersom kan ook! Je hoeft niet eens de zee op . Kijk gewoon bij Hoek van Holland of MAasvlakte hoe al die boten langzaam achter de HORIZON wegZAKKEN en dan zijn ze nog niet eens zo ver weg. Kun je uitrekenen met de snelheid van de boot etc etc.
      En nou niet aankomen met golven, mist of kromme lichtstralen en wat meer van die onzin…..

      Kortom simpele constatering voor een ieder die wel eens aan het strand zit met of zonder zijn kinderen en een boot/schip ziet aankomen of wegvaren.

      TOT SLOT de zevenklapper. Let ook eens op zo’n leuke luchtballon en vraag aan de kapitein of ie met flat earthe mobiele telefoon even contact met je kan houden en aan kan geven waarboven hij precies zit en ook de hoogte (met zn hoogtemeter jaja die bestaat echt hoor) daarbij ook meteen kan doorgeven.
      Grappig dat je hem de ballon dan langzaam achter de horizon ziet zakken ook al staan er weet ik wat huizen e.d. onder.
      Gewoon DOEN dat experiment, niet zeuren dat er te weinig ballonnen etc maar gewoon doen en pas terugkomen hier als je dat allemaal echt met EIGEN ogen hebt gezien en niet dooe de leugenachtige oogjes en praatjes van allerlei mensen w.o. haha zelfs zogenaamde wetenschappers. Nix wetenschappers gewoon neppers ofwel SCHETENWAPPERS.

      O ja en dat EuroVIEZE zongfestival met al die muzikale bagger en geschreeuw is het woord MUZIEK nog niet eens waardig.
      In Fur Elise van Beethoven zit meer structuur, cultuur mizikaal gezien dan in dat hele zooitje pulp bij elkaar en dan hebben we het nog niet eens over de symfonieen(9e 5e bv) sonates, passies concerten van Beethoven, Bach, Chopin etc etc etc
      Haha inderdaad BBC maar er zijn nog tientallen andere grote componisten te noemen en denk ook maar eens aan opera(Verdi, Puccini, Moussorgski al zal van de laatsten niet vele mensen gehoord hebben.

      Like

     • en de tikfauten in mijn reactie Het is te hopen dat de geachte lezer of lezerES ( 🙂 🙂 🙂 Jaja @stevie) intelligent en taalkundig genoeg is om deze zelf even tijdens het lezen te korrisjeeren.

      Like

     • Wat Krijg je als je NEMO omdraait?….OMEN—You Tube:The Omen Trailer…………..

      Like

     • @Nemo(omeN)—inderdaad HORIZON wegzakken,bla bla bla——–HORIZONTAAL!—-domoor…….zeg…The Flinstones 1965 episode The Flat Earth…geen mening? en…….DWDD Tafeldame Sophie Flat Earth Society….ook niet?…….en…….WIKIPEDIA Platte Aarde pagina VERSUS Wikipedia Bolvormige Aarde pagina?–ook niet?———dan moet het GOED Zijn!!!!!!—–HAHAHAHAHAHA———–trol dat je bent…met je spelfouten opmerkingen,typische laatste stuiptrekkingen van trollen

      Like

  • Google:Spoetnik 1 Wikipedia………..lees o.a: gelanceerd met R*7…in 1957 zou deze 1e Satelliet een baan om de Aarde ———–(FAKE shit from here t/m in Tokyo)—–er bestaan Spoetniks (het Lekkers met curry),maar die eet je op en koop je in een Frituur/Snackbar……SONG: You Tube: Sigue Sigue Sputnik—–“Love Missile F1-11”-(official video)……..psssss f=6 +3x 1=9=*33

   Like

   • En….:,F=6 +3×1=3….6×3=18=*666 coded -=”Love Missile F1-11″..och er zijn nog zoveel videoclips/songs betreft :Nasa,”Space”,”Satellieten”..soms duidelijk zoals Sigue Sigue Spoetnik en The Red Hot Chilli Peppers ,en sommige iets minder zoals b.v Prince-“Sign of the Times”-(lyrics)…. ze hebben 2 doelen ……. of je WAKKER maken of je in SLAAP houden……..

    Like

   • en ivm:R*7…….R=18=*666 of*33..en dan eens de *7….Triple coded……..bonus:18+*7=25=ook *7…..”toevallig”

    Like

  • Ik beveel iig de 1e video sowieso aan om kennis te maken met deze wetenschapper. Eerste deel gaat over zijn achtergrond en zijn visie op wetenschap en onderwijs; tweede deel gaat nader in op hoe en waarom de aanvang van onderzoek en experimenten. Dr John’s opleiding is in spectrophotometry. https://en.wikipedia.org/wiki/Spectrophotometry

   Toelichting onder 1e video:
   Episode 29: Who says Ph.D’s and “real scientists” and their experiments aren’t finding evidence the earth is flat and what we are told about our world doesn’t reconcile with reality? One such Ph.D. scientist is Dr. John, who joins Paul to discuss his scientific endeavors to discover the shape of our world and his ground-breaking findings. Dr. John also provides some interesting insights into his role as a teacher of today’s youth and why we are so easily programmed into believing whatever we’re told. You don’t want to miss this show!

   Like

  • Dr John heeft zowel met lasers als long distance fotografie zijn experimenten gedaan. Hij legt ook ook waarom het een en ander allebei gebruikt zijn.
   Voor Nemo in het bijzonder; deze experimenten gaan tot 45 km…

   Like

 3. Eurovisie Song – klerezooi
  Een en al NWO propaganda en brainwash(hersenspoeling)!
  Een oogige vrouw is het Alziend-oog hahaha wat dom.
  Dan de rood en zwarte versleten lappen en achtergrond van het DUIVELSE decorum, leuk hoor maar heel doorzichtig en de grote wereld massa meute slikt dat allemaal zonder weet ervan hebbend.
  Let ook op de katholische liturgische demonische symbolische priesterfiguren in evenzovele nep-priestergewaden! Duidelijk toch! Of moet ik het nog verder uitleggen…?

  Nee inderdaad Conchita Wurst was vorige keer Man vrouw nep transgender klerezooi hersenspoel verwarrend kijkt u maar ghij
  hersenloze schapen, ookwel Neanderlanders geheten.

  Like

  • @Nemo jij bent toch zo “WAKKER”weet je waarom Duncan Laurence “gewonnen”heeft o.a?met het nummer;”ARCADE”?……omdat ARCADE betekent :”Boog,een serie bogen gesteund door zuilen,penanten of pilaren…”…..=FREEMASONRY@Nemo..daarom,en omdat Duncan Laurence zo “lekker”Gay is,en misschien wel een FTM…….bonus:Google:Arcade Freemasonry afbeeldingen…….Voor @Nemo–U2–“Wide Awake in Disneyland”

   Like

 4. @Nemo: het is duidelijk dat je het platte alternatief nog geen half uur serieus hebt onderzocht..
  is misschien een leuk idee om wel ‘ns te gaan doen.
  Dan kunnen we een hoop van je z.g. ‘tegen-argumenten’ gelijk overslaan en eventuele werkelijke zwakheden in de FE-theorie gaan besdiscusieren (autospel fail)

  een paar zwakheden nog voor mijzelf kwa FE:
  -1. het zonsondergang verhaal.
  De zon lijkt vaak te groot tijdens en vlak voor zonsondergang in het FE- perspectief: “Elk object, boven je ooghoogte, dat zich van je verwijderd, neemt tijdens die verwijdering evenredig af in waargenomen hoogte EN wordt tijdens die verwijdering steeds meer één met de horizon’ “. Zoals telefoonlijnen en trein-palen. Got that… maar waarom blijft die zon op het laatst nog zo groot, vaak. (niet altijd overigens. er is ook sunset footage op youtube die FE compleet lijkt te ondersteunen kwa ook dus afname van omvang gedurende de verwijdering)
  Maar meestal blijft ie groot ‘till the end’.

  -2. het 24uurs zon op Antarctica verhaal..;
  lijkt FE totaal te debunken.
  aan de andere kant: de beschikbare “24hr sun footage on antarctica” lijkt gemanipuleerd.
  Daarnaast is het angstvallig controleren en dichthouden van Antarctica super-verdacht.

  -3. de John Travolta-endorsed ‘nieuwe’ vlucht route van Sidney naar Santiago, als ik me niet vergis.
  Die zal dan fake moeten zijn.. (zeker niet uit te sluiten)

  Like

 5. YOU TUBE:Baudet vds Rutte live!………………2 bedriegers,leugenaars,zionisten,freemasons die een showtje geven met Host Jeroen Peacock aan het Roer…………Baudet heeft nog wat EXTRA Acteerlessen nodig…tsjonge,tsjonge,tsjonge…wat een pipo DE Clown met zijn FAKE mimiek in zijn Smoel met dichtgeknepen oogjes alsof hij een grote drol draait die op Rutte lijkt…THAT”S ENTERTAINMENT!!—-jouw stem telt!!!(HAHAHJAHAHJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)

  Like

  • Jouw Stem gaat de VERSNIPPERAAR in ,is geweun de VALSE Illusie dat jij als Nederlander ook meetelt met je “stem”………volgens mij is Baudet ook nog een Homo

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.