3 Reacties op “Detained for “Wrong-Think”: Canadian Border Guards Seize Books from Monika Schaefer

 1. We zijn allen geindoctrineerd vanaf geboorte en wat mij betreft vanaf conceptie. Dat geldt ook voor de psychopatische club die kennelijk sinds eeuwen de macht in handen heeft. Wij en zij zijn geindoctrineerd naast dat goed en kwaad in elk mens zit. Je kunt het plaatje beschouwen als onheil; je kunt het plaatje beschouwen als een cyclus die we als mens in bewustzijn en bewustwording moeten ondergaan. We hebben altijd een keuze. Met die keuze dragen we bij aan het proces want sinds de eeuwigheid aan de hand is. Kunnen we als mensheid zaken weer in een nieuw perspectief zien en dus kunnen we 1984 achter ons laten. Of zijn we sowieso aan hel en verdoemenis opgeleverd conform allerhande voorspellingen die al tijden/eeuwen de ronde doen.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat is bewijs voor de waarheid. Bestaat waarheid wel? Is waarheid niet slechts geprojecteerde waarheid. Hebben we te maken met een creatie waarin ieders waarheid uitkomt, want intentie is het die materialiseert?
  Bestaat waarheid dus niet en slechts de opvatting over wat waarheid is en zou moeten zijn?

  Liked by 1 persoon

  • Waarheid BESTAAT!!b.v dat Barbara Bush ABSOLUUT geen Echte Vrouw is,of dat de mh17 ‘ramp”in Scene is gezet,of dat de Aarde Plat is…da’s WAARHEID@Beste Anna

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.