Praatjens voor den vaak…

1f1fb-104154823

Als je er achter komt dat je over alles bent voorgelogen. Het moment dat je beseft dat de tell-lie-vision alleen maar leugens bracht en een schijnwerkelijkheid. Het moment dat je beseft dat alles wat je op school uit je hoofd leerde je niet hielp bij het zelf nadenken. Op dat moment ga ik het volgende nummer nog beter begrijpen. Ook dank aan @Antisoof, die al die Sofisten vroeg geschoten had.

 

14 Reacties op “Praatjens voor den vaak…

  • JA OOK OVER DE IDIOTE BOLVORMIGE AARDE ben je Voorgelogen@Jan Spreen……praatjes vullen geen (zwarte)Gaatjes@Jan…want jij geleuft toch dat de Aarde Bolvormig is&$#@!en je bent over ALLES voorgelogen!!!???!!dus…?huh?heh?

   Like

    • Van al JOUW SLAP geleuter word de AARDE ook NIET ROND,en je DEBUNKT/WEERLEGT NOOIT iets@Jan Spreen…en al DWDD uitzending bekeken op INTERNET(niet op TV)…betreft The Flat Earth Society en “Ja,Ja,Ja…: etc…inclusief onnozel gedrag van Mathijs van Nieuwkerk…kom AMALYSEER jij eens DIE 3 minuten Beeldmateriaal…You Tube:Tafeldame DWDD Flat Earth Society-(3 minuutjes)…….we worden over ALLES voorgelogen volgens Jan,behalve over Bolvormige Aarde$#@!&$#@$#@!alsof jij daar invloed op hebt,met je NIETSZEGGENDE Flut Reactie’s&$????!!!!!>?????(nop!)

     Like

 1. *SONG*:A” MUST “HEAR—You Tube/Google: The Disposable Heroes of Hiphoprisy—-“Television The Drug Of the Nation”-(lyrics of Official video”…….een leuk weetje…U2 in de 90’s met hun MEGA Concerten Draaide dit Nummer om het Publiek te vermaken,voor dat ze gingen optreden….psssss de Naam van deze band The Disposable………hiphoprisy–(Hypocriet/Hypocrisy/get it?;))…is natuurlijk wederom lekker Subliminal en tegenstrijdig…

  Like

  • Google/You Tube;Bono Woman of the Year………….(.Bonolyseer dit eens voor jezelf…)@Iedereen………huh?$#@!BONO is toch een Man!!!!!!!!!!!!!!!!!!…b.v———–SUCCES!!!—–With or Without You……BONO is een TRANNY of Minstens een Vrouw….ligt niet aan mij..maar?aan BONO WOMAN OF THE YEAR!!!!

   Like

 2. Hij: Durf je te vertrouwen op je zintuigen?
  Ik : Nee niet echt, ik geloof heilig in de wetenschap, ik vertrouw erop dat zij het beste met ons voor hebben ze zijn echt onafhankelijk en vrij, nergens aan gebonden net zoals de mensheid….

  Liked by 1 persoon

 3. GOOGLE:Top 50 Shockerende Foto’s van Supersterren Zonder Make-Up………………(ALLEMAAL Trannies,da’s Pas Shocking,Fuck de Make Up )

  Like

 4. Google: NOS-Impact nepnieuws bij EU-verkiezingen in Nederland valt mee…..quote in het artikel:”We zagen geen opvallende stijging nepnieuws”…pfffffff gelukkig;)…Idiots

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.