WE NEED TO TALK ABOUT THE GREAT AWAKENING

dante

Voor diegene die nog gelooft op een Globe te leven een korte video (10 min.). December 2019, zal de Aarde plat zijn?

 

casey

 

 

 

 

 

 

80 Reacties op “WE NEED TO TALK ABOUT THE GREAT AWAKENING

 1. You Tube:The DEEP DECEPTION of REggea Artist Bob Marley Finally Exposed —–MAg Scary Truth Live-channel…………..OOk zoń Freemason,Cia operation HOAX——–*A Classic!!!*——FUCK Bob Marley…….zal waarschijnlijk nog nooit 1 Song zelf hebben geschreven…

  Like

 2. Ik heb het al eerder gezegd beste meneer Don Quenotte je bent een beste vent en maak goede artikelen om te helpen de mensen der ogen te openen maar met dat platte aarde gedoe sla je de plank totaal mis althans volgens mij !!
  Ik ben geen Einstein in tegendeel zelfs maar weet wel dat de aarde een bol is met zelfs een binnen aarde !!!! ????

  Maar het is een bol !!

  Admiral Richard E. Byrd – South Pole Video Interview

  Wie het weet mag het zeggen !!

  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/het-verhaal-van-de-binnen-aarde/

  ?????

  Like

  • @Harry Fox….GOOGLE eens voor de grap: DONQUIJOTTE Space is Fake…lees OOK de reactie’s,bekijk de links,…de AARDE IS PLAT,zelfs NASA’s/DISCOVERY channel’ssszzz..Neil DeGrasse Tyson zegt het geweun Harry Fox …o.a…ivm Felix Baumgartner’s FAKE Space Jump ***HOAX!!!***…om te beginnen ZEGT Neil DeGrasse Tyson KEIhard op Camera in een Volle Zaal dat Felix Baumgartner’s Space Jump Fake is!!(da’s niet NIKS)…EN/&..Neil(tje) DeGrasse Tyson zegt dat de Aarde Pl,at is,met een SMILE van Oor tot Oor…zeg weet jij waarom de WIKIPEDIA Bolvormige Aarde pagina…o,o,o 1 % links,extra links,BRONNEN,materie,inhoud heeft op een korte,lege Pagina..terwijl WIKIPEDIA Platte Aarde 100% vol is met links,extra links,BRONNEN,materie,inhoud op een ellenlange Pagina…?..de Aarde is toch “Bolvormig”&$#@!-Ihaha)-Song: Mink de Ville–“It’s So Easy”

   Like

   • Geef dan eens een deugdelijk antwoord op het eb en vloed van de zeeën en oceanen alstublieft. Hoe werkt dat dan volgens jouw op een platte aarde ???? Kan niet wachten op je antwoord Stevie !!!

    Like

    • Waarom is er geen eb en vloed op het Ijsselmeer? Waarom is er in Barcelona bijna geen verschil tussen eb en vloed en is het verschil tussen eb en vloed bij Bordeaux veel groter? Het is soms moeilijk toe te geven dat je iets niet weet maar om dan in de waanzin van Galileo Galilei over eb en vloed te gaan geloven is ook niet meer dan religie.
     Een andere vraag: Waarom zijn de Afsluitdijk en de Lelystad Enkhuizen dijk niet bolvormig maar absoluut waterpas met het Ijsselmeer? En hoe kun je de overkant zien als de horizon met 8 inch x de afstand in mijlen in het kwadraat zou moeten dalen?
     Hij is plat @Harry Vos

     Like

     • Het is soms moeilijk toe te geven dat je iets niet weet

      Nee jij weet het wel dan beste Don !!!!!!!!! ?????

      Met mensen die absoluut hun gelijk willen halen ten koste van alles ga ik niet in discussie !!
      Dat heeft namelijk geen zin
      Dan is het geen discussie meer maar door drammen !!!!

      Maar in december 2019 weten we het ????

      ha ha ha ha

      Like

     • Ja @Don dit is een beetje doordrammen-wat zeg ik gewoon de discussie saboteren- doordrammen, nee: doodrammen.
      Beantwoord de vraag niet met een wedervraag.
      Het Ijsselmeer is te klein tov de straal van de aarde om eb en vloed te hebben. Het Bergumermeer toch ook niet? Of wel soms? Of de vijver in je tuin(als je die hebt) echt ook helemaal niet nul 0,0 eb en vloed.
      Of de vloed en eb bij Barcelona en Bordeaux ligt in het binnenland van Frankrijk man!!!!

      Maar ga eens naar Zandvoort of Den Helder en kijk eens aan de andere kant van het ijsselMEER!!!
      Ja zelfs dat zeetje dat Waddenzee heet, heeft EB & VLOED!!!
      Weet je wel wadlopen op het wad. Wel op tijd terugwezen anders verzuip je als de VLOED opkomt.
      Wedden?! Nou daarom.
      Verklaar eerst maar eens ALLE Ebben en Vloeden bij alle zee-en op AARDE.
      Dan praten we wel verder.

      Like

     • Nee @Don nou snij je je toch lelijk in de vingers…

      en echt hoor schepen die van Nederland naar Engeland varen fo sowieso van je AF varen zakken in de zee a.g.v. de kromming van de Aarde. En die kromming is heel groot zo groot dat het water gewoon recht en plat lijkt (dus volgens jullie de heel Aarde) maar ook weer niet zo groot dat na 5 a 6 km ieder schip totaal verdwenen is “ACHTER” de HORIZON nml de raaklijn van de lijn van je ogen tot aan de horizon ; en dat kleine beetje licht dat afbuigt omhoog danwel omlaag bij warme of koude lucht is VOLLEDIG TE VERWAARLOZEN!
      Daarom is de Aarde dus ROND een BOL , bolvormig dus!

      En nou ophouden met deze oeverloze en vooral waardeloze en ontzettend domme discussie! Om je dood te lachen gewoon 🙂 🙂 🙂

      Like

     • Nee @Don nou snij je je toch lelijk in de vingers…

      … echt hoor schepen die van Nederland naar Engeland varen of sowieso van je AF varen (waar dan ook op de wereld) zakken in de zee a.g.v. de kromming van de Aarde. En die kromming is heel groot zo groot dat het water gewoon recht en plat lijkt (dus volgens jullie)) maar ook weer niet zo plat dat na 5 a 6 km ieder schip totaal verdwenen is “ACHTER” de HORIZON nml de raaklijn van de lijn van je ogen tot aan de horizon ; en dat kleine beetje licht dat afbuigt omhoog danwel omlaag bij warme of koude lucht is VOLLEDIG TE VERWAARLOZEN! *)
      Daarom is de Aarde dus ROND \ BOLvormig dus!
      En nou ophouden met deze oeverloze en vooral waardeloze en ontzettend domme discussie! Om je dood te lachen gewoon 🙂 🙂 🙂

      *) In dat geval zal de horizon hooguit een halve km verder danwel dichtbij zijn (dus zelfs minder dan 5 km)!

      Like

     • En dan nog iets best Don

      Als je een discussie wilt aan gaan moet je dat met open vizier doen en luisteren naar andermans argumenten en in overweging nemen maar niet alleen je eigen gelijk willen halen ten koste van alles !! Dan is het geen discussie meer maar gaat richting dictaat

      Nog een citaat over het woord discussie,

      Waar twee mensen de zelfde mening hebben is een discussie overbodig !!!

      En hier het belangrijkste citaat (althans voor mij) en is van Boeddha

      ‘Geloof niet in iets, simpelweg omdat je het gehoord hebt. Geloof niet in iets, simpelweg omdat er door velen over gepraat en gekletst wordt. Geloof niet in iets omdat het simpelweg in uw religieuze boeken staat geschreven. Geloof niet in iets slechts vanwege het gezag van uw leraren en ouders. Geloof niet in tradities, omdat ze voor vele generaties werden overgeleverd. Maar na observatie en analyse, wanneer u vind dat alles gelijk staat met de reden en bevorderlijk is voor het goede en het voordeel is van één en allen, keur het goed en leef ernaar.

      En hier de afsluiting voor vandaag

      Laat je niet tot een kritiekloos dommerd maken; hou je ogen open, stel vragen, wees kritisch, beproef en wijs af wat verkeerd is en ontmasker duistere zaken zodat ook je naasten niet misleid worden of schade ondervinden!

      IK WEET NIET WAT GOD WEL IS MAAR IK WEET WEL WAT HIJ NIET IS !!!!!

      Welterusten allemaal !!!

      Like

    • Geef JIJ eens antwoord @Harry Fox!!!——–HAHAHAHA..eb en vloed?….Denk toch eens NA!!!….Begin eens met al die WATERSTUWEN op deze PLATTE AARDE alleen al in Nederland…zou NOOIT werken als de Aarde Rond zou zijn en in een Rap Tempo Draait 24/7..of dat Vaak Genoeg Rivieren,Vijvers,Meren SPIEGELglad zijn ,terwijl de Aarde DRAAIT 24/7??!!*&$#,,,UND nog geen antwoord betreft WIKIPEDIA?….stelletje Domoren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Clowns)–Still STANDING STRONG Wikipedia PLATTE AARDE pagina VERSUS DE IDIOTE Bolvormige Korte met 1 Bron en o,o,o,o,o links,extra links BOLVORMIGE AARDE pagina———nee ontwijk dit gegeven,deze FEITEN maar…stelletje SLEEPWALKERS…@Harry Fox@Nemootje….leg AUB UIT IVM WIKIPEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLEASE!!!!!!!!!!!(hahaha)..moeilijk hé boys…3 x raden waarom…DEUH!!!!!!!!!!!!!de AARDE=PLAT,geen mening Betreft Neil DeGrasse Tyson Platte Aarde/Felix FAKE SPACE JUMP Baumgartner uitspraak/rant/video%$#@!–tuurlijk niet..hahahahja..zodoende is en blijft de AARDE PLAT boys..o.a door jullie zelf en het ontbreken van iets te weerleggen,met logica,feiten o.a ivm WIKIPEDIA…pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..een SONG voor JULLIE: You Tube: R.E.M–“Daysleepers”…….

     Like

     • @Harry Fox..Donquijotte geeft een perfect antwoord op je vraag,betreft eb en vloed..en da ga je Huilie Huilie Doen,net zoals Mini Me Nemootje….hahaha..en ZELF geef jij nergens Antwoord op Harry Fox(lamzak)

      Like

     • Op jouw reageer ik helemaal niet meer !!!
      Sorry maar jouw benadering naar mensen toe sta mij niet aan !
      Ga mij eigen niet verlagen naar jouw niveau !!
      Daar zal je het mee moeten doen vandaag beste meneer Wonder.

      Like

     • @Harry Fox jij reageert niet op mij omdat je mijn REALISTISCHE VRAAGJES niet aanstaat op FEITEN gebaseerd betreft de PLATTE AARDE….o.a WIKIPEDIA!!!–(haha)

      Like

    • @Harry Vos helemaal mee eens Welterusten ook.
     O ja voor ik het vergeet: Zelfs in een badkuip (wel gevuld met water) zijn getijden is er dus eb en vloed. Al is het maar in orde van de doorsnede van een watermolecuul (H2O)!!!

     Like

  • hahaha–Harry Fox alsof Donquijotte de Enigste is die Bewijst/beweerd dat de Aarde Plat is op deze PLATTE AARDE…zo breng jij dat…luister eens pipo enr zijn MEER Complot/Compleetdenkers die inzien dat de Aarde PLAT is dan Rond…capice? jullie(nemo/Foxy)staan ZWAAR in de Minderheid,zodoende ook jullie IDIOTE reactie’s of juist het ontwijken van vraagjes of antwoorden dissen…jullie zijn Spek en Bonen “Compleetdenkers”

   Like

 3. Zelfs op het Uddelermeer is eb en vloed , al is het maar heel klein iets in de orde van mm’s dan wel fractie van mm’s.

  https://forum.scholieren.com/showthread.php?t=1282426
  http://www.duikeninformatie.nl/getijde-2/

  UIT: http://www.duikeninformatie.nl/getijde-2/
  Waterstand bij getijde
  Het hoogteverschil van de waterstand bij het getijde wordt door veel verschillende factoren bepaald. Bijvoorbeeld de afstand tot de evenaar, de diepte van het water en de grootte van het wateroppervlak. Zo kent de relatief kleine Middellandse Zee nauwelijks getijden en hebben meren geen (met het oog) waarneembare getijden. Dit terwijl onze Noordzee maar liefst een ‘dubbeldaags getijde’ kent, waarbij het verschil in hoog- en laagwater op sommige plekken tot wel vier meter kan oplopen.

  Like

  • ZIE OOK: https://physics.stackexchange.com/questions/202788/why-dont-lakes-have-tides

   Cit.
   You probably got voted down cause this can easily be google searched, but the simplest way to explain it is that a tide happens because the lunar tug on one side of the ocean is measurably more than on the other side of the ocean and as the earth rotates the tidal “bump” follows the moon so you get 2 high tides and 2 low tides a day.

   A tide is effectively one very large wave. The distance from Peak (High tide) to Trough (low tide) is 1/4 the circumference of the Earth.

   Lakes do have tides, but since all lakes are much smaller than 6,000 miles across, it’s nothing like ocean tides. The wavelength still applies to all bodies of water, but the lake is so small compared to the wavelength that even a big lake would have a tidal rise and fall of maybe 1/3rd of an inch – too little for most people to notice.

   Your bathtub also has tides, but now we’re talking about maybe the height of a few atoms. Even the Mediterranean sea isn’t large enough for significant tides. It has small ones.

   Like

 4. Goed beste mensen en als we dit allemaal hierboven gelezen hebben gaan we straks weer lekker naar het strand in Scheveningen, Barcelona, Bretagne of de Bay of Fundy (sic) 🙂 🙂

  Like

  • Ik woon in Hoek van Holland beste Nemo
   Mag ik ook daar naar het strand ??
   Welterusten !!!

   Morgen gaan we weer verder met die platte aarde !!!

   Like

 5. Begin eens om naar Frankrijk te gaan,naar de Eifeltoren ….ZIE DE PLATTE AARDE in een Panorama View als je boven bent…ZO PLAT ALS EEN DUBBELTJE,totaal geen CURVE!

  Like

  • @Steefie Simpel

   zucht ….BLIND …DOOF en Volkomen STUPID doorgedraaide desinformatie.
   Kortom : Veel geschreeuw en weinig wol(=argumenten)!

   Like

 6. Jules Verne DE VADER VAN SCIENCE FICTION…..staat er o.a–DAT KLOPT…..GOOGLE: Science Fiction betekenis……(hahahaha)…een film b.v met Sandra BullCock GRAVITY word beschreven als Drama EN Science Fiction….denk daar maar eens GOED over Na….FICTIEVE WETENSCHAP!!!!…niet echt,fake,sprookjes…DISNEY STUFF..net zoals de idiote,niet bestaande,FREEMASON Bolvormige Infantiele Aarde…zie Wikipedia Bolvormige Aarde pagina………HILARISCH!!!!!!!!!!

  Like

  • en de zon is een 3-hoekig vierkant, de maan is van gatenkaas en eb & vloed worden veroorzaakt door het schudden van een platte Aarde!! Haha 🙂 🙂 🙂

   @Stevie en Don kom nu eens met een verklaring van hoe eb en vloed ontstaat bij een PLATTE Aarde??????

   Like

   • @Nemo Ik weet niet hoe eb en vloed veroorzaakt wordt zoals ik eerder aangaf. Ik weet wel dat de verklaring van Galilei geen stand houdt. Misschien is eb en vloed wel het gevolg van het ademen van de Aarde. Dat in de Middellandse Zee bijna geen eb en vloed is kan mijn inziens alleen verklaard worden door de nauwe ingang bij Gibraltar.
    Show me the curvature!!!

    Like

    • Nee @Don Dank voor je eerlijke antwoord 🙂 !
     jij weet het niet, maar ieder ander weldenkend mens, geleerden kan je precies vertellen hoe EB & VLOED wel ontstaat. Inderdaad ademt de Aarde volgens de Gaia “hypothese”, maar om precies de vloed te verklaren die overigens KEURIG op tijd met de maandstonden en de draaiing van de Aarde 2x per dag (! draaiing 24 uur ja) verschijnt en precies de continenten en landen volgt (bel maar effe met San Fransisco, Tokio, Hawaiii etc etc) in de tijd daar is een ademende Aarde echt niet voor nodig. Er zijn nml ook grenzen aan een Gaia hypo.

     Als a2 + b2 = c2 volgens Pietgras ( =Pythagoras hh) dan hebben we echt geen Donar of Wodan, Boeddha of Gaia nodig, snappie. Bovendien hebben we Occam’s razor nog. 🙂 🙂 🙂

     P.s. @Stevie Lees je ook mee ?!!!

     Like

     • Maar de Aarde draait niet @Nemo. Daar houdt jouw theorie van Galileo Galilei al op. Je bent je leven lang wetenschappelijk voorgelogen Nemo. Dat is moeilijk te accepteren weet ik.

      Like

     • @Don Zelfs bij Gibraltar is eb en vloed, ga zelf maar kijken.
      https://www.citipedia.info/nl/tides/spain/gibraltar+%28u.k.%29+%282%29
      Dat komt door dat de AARDE een bol is die in 24 uur om zijn as draait, daarbij staat de Maan ca 300.000 km op een min of meer vaste plaats t.o.v. de Aarde en aangezien de Maan vanwege gravitatiekrachten hard aan de Aarde dus aan het ‘losse’ water trekt krijg je dus EB & VLOED. Zo simpel.

      Don we verschillen alleen van mening dat de Aarde een bol is en in 24 uur op zn as draait, daar kan jij niet tegen en roep en schreeuw je maar (samen met Stevie) echt onzin over een PLATTE Aarde terwijl zelfs een lagere scholier dat al weet en begrijpt! Alle argumenten voor een bolvormige Aarde zijn wetenschappelijk bewezen, wel honderden, daar kan geen platte aarde hypothese (ja nog steeds hypothese) tegenop.
      Echt, het valt mij zeer tegen dat eindeloze gewauwel over PLATTE Aardes, ja in de MIDDELEEUWEN geloofden men dat, maar we WETEN nu BETER!!!

      P.s. En ja stap eens in een vliegtuig en vlieg eens naar Australie en over de Noordpool terug! 🙂 🙂 🙂

      Like

     • GOOGLE/YOU TUBE:The Day the Earth Stood Still-(2008-Film/Movie/Remake/MATRIX Keanu Reeves speelt de hoofdrol/Subliminal TITEL…etc..o,ja Release Datum was 12-12-2008……..*33 coded……)een EERLIJKERE Filmtitel zou zijn…The Earth Always Stood Still

      Like

   • @Nemo@Harry Fox…UND?betreft WIKIPEDIA?en Neil DeGrasse Tyson Uitspraak/Uitspraken betreft de PLATTE Aarde en dat de Aarde er PEERvormig uitziet….dat ZEGT Neil DeGrasse Tyson-(niet de Minste..)…een hoop Geschreeuw?@Nemo….let wel @Nemo als jij een Wuifje uit je Neusje pulkt heb ik al weerrrr een Hoax,Tranny,Leugen Gespot..van DE Utrecht HOAX t/m Soccer Boys CAVE hoax t/m ..ontelbaar….SONG:PRIMAL SCREAM–“Loaded”

    Like

 7. GOOGLE:–Why Neil DeGrasse Tyson FAILED to PROVE the Earth ISN”T flat–THE WASHINGTON POST-12-3-2018…..LEES!!!!!!!!@Harry Fox@Nemo……….THE WASHINGTON POST..notabene-OMG!!!!

  Like

   • @Stevie Alle kranten liegen en de Washington etc. wel het meest. Allemaal allang in het bakkie van de Rothschilds c.s. criminelen. Allemaal achterbakse NWO klanten.
    Tjonge jonge als jij je ondersteuning uit de Washington post moet halen!!!!

    En schrijf eens een beetje netjes en gestructureerd in plaats van dat domme eindeloze geschreeuw van je. Ben je soms een rOverheidstroll???????????????????????????

    Like

    • Alle KRANTEN hebben ALTIJD gelogen dat de Aarde ROND is…Het Mooie is het GAAT niet Alleen om de Washington Post,maar OOK om Neil DeGrasse Tyson…en Andere in de Artikelen……weet je Nemo..de Mensheid ZOU nog geloven dat de Aarde Rond/Bolvormig is als Morgen op Elke Journaal over de Gehele Wereld word verkondigd dat de aarde PLAT is…net zoals jij..pssssssss en het gaat OOK om WIKIPEDIA Bolvormige Aarde pagina Versus WIKIPEDOA Platte Aarde pagina….het is 10-0 VOOR de Wikipedia Platte Aarde pagina..

     Like

    • Een overheidstrol?@Nemo….tsjonge,tsjonge,tsjonge..Mh17 HOAX,Utrecht HOAX,Soccer Cave Hoax boys,ALLE Trannies etc..etc..etc..x 1000000….en ik ben een Trol?omdat de AARDE PLAT is?-shame on you pipo(sleepwalkertje)—en?nog steeds Slapeloze Nachten van WIKIPEDIA Bolvormige Aarde pagina…hahahahahaha-en nog geen verklaring,uitleg,logica betreft WIKIPEDIA Platte Aarde pagina *VERSUS* WIKIPEDIA Bolvormige Aarde pagina?

     Like

 8. Psssss@Harry Fox und@Nemo LEES OOK in het Artikel van THE WASHINGTON POST de TWEET van:Richard Kallberg…dus NU eens GEEN “gekke”Flat Earthers..maar?THE WASHINGTON POST!!!!!..boys

  Like

  • Kan U Meneer (ver) Wonder ook normaal een discussie voeren ?
   Of moet het altijd op een manier om een ander af te branden ?
   Ik heb toch al U mede gedeeld dat het geen zin heeft om op dat geschreeuw van U te reageren dus dat ga ik ook niet doen maar doe een beetje normaal alstublieft in plaats van dat geblaf !!!

   Like

   • Wat is normaal?Dat jij nog STEEDS blind gelooft in de Ronde Aarde…en geen mening betreft o.a Neil DeGrasse Tyson?The Washington Post?De Wikipedia Bolvormige HILARISCHE Korte Inhoudsloze pagina VERSUS WIKIPEDIA from here t./m TOKYO pagina met INhoud,bronnen,links etc..etc..U Noemt het DE Wikipedia PLATTE AARDE pagina heeft HET….normoel genoeg nog?Harry Fox?……….de BOLVORMIGE Aarde is SCIENCE FICTON…niet echt..that’s All

    Like

   • Kan U Meneer FOX eens Antwoord geven betreft WIKIPEDIA platte Aarde pgina * VERSUS* WIKIPEDIA Bolvormige Aarde pagina EN Neil DeGrasse Tyson,The Washington Post?of doet U dat Juist zo’n Reactie om VOORAL niet de Vraagjes te hoeven te beantwoorden?@Harry Fox,zo ‘sluw’ als een EZEL

    Like

 9. GOOGLE:Tangerine Dreams Album Covers………..hoezo SUBLIMINAL(PLATTE AARDE)?o.a–het Album: Hyperborea-(1983)—–&–White Eagle-(1982)-..best wel Bekende Groep TANGERINE DREAMS…..

  Like

 10. GOOGLE:Tangerine Dreams White Eagle afbeelding—–&—GOOGLE:Tangerine Dreams Hyperborea afbeelding…………. Tangerine Dreams past in het Straatje qua Muziek/Subliminal van The Red Hot Chilli Peppers t/m Thomas Dolby t/m R.E.M………..zeg maar voor in de Platte Aarde Music Collectie verzameling…;)

  Like

  • Google/You Tube;Flat Eart TRUTH in Movies…..BONUS:You Tube/Google;Steve Jackon’s Illuminati Card Game Flat Earth cards……

   Like

 11. Google:Astronaut Andre Kuipers krijgt Gorcumse School Muisstil ;”We zijn de Aarde aan het Uitputten”-AD.nl-(14-02-2019)—-ZIE in het Artikel deze Oneliner STAAN van ACTORnaut en MR HOOGTEvrees Andre Kuipers–:”Als je er niet bij Stilstaat lijkt de Aarde Plat en de Lucht Oneindig”…………@Ikke@Harry Fox@Nemo…waarom zou het AD deze Oneliner VOORAL aanprijzen in het Artikel…en waarom zegt ACTORnaut,MR HOOGTEvrees Andre Kuipers zoiets denken jullie?…hint:SUBLIMINAL en de AARDE is PLAT!!!!–pssss 14-02-2019 de datum van dit AD Artikel…=*7

  Like

  • Lees/Zie OOK in het AD Artikel/Andre Kuipers…”M& M’s in de Ruimte………”..M&M=*33………..”lijkt de Aarde Plat…. Stevie says;”Yeah Right..bozo…de AARDE=PLAT..lijkt niet Plat,maar is gewoon PLAT..MR Hoogtevrees”…

   Like

   • Lees/Zie OOK in het Ad artikel/Andre Kuipers…” 6 Docenten en 7 Leerlingen………….”…..6=*33 en 7=*7…en dan staat er nog in het AD artikel:..”28.0000 kilometer per Uur………”..2×8=16=1+6=*7….KLEIN detail er staat Zo “Zweeft”..in het Artikel niet zo Zweeft..met andere er word TOTAAL NIET gezweefd ..zodoende staat het er zo..: “Zweeft”…pfffffffffffffff@Ikke@Nemo@Harry Fox…nog steeds een plank voor jullie kop van hier t/m Mars

    Like

 12. A MUST SEE!!!!—You Tube: Tafeldame Sophie Frankenmolen over The Flat Earth Society—-DWDD-channel-21-2-2019———(Let OOK GOED op AUB wat FLAPDROL Mathijs van Nieuwenkerk zegt/VRAAGT: ‘Het is Flauwekul hé,Just Checking….”.. op het Laatste van de Video aan Tafeldame Sophie Frankenmolen en hoe Sophie REAGEERT ……”Ja,Ja…”–lachend!!—–en WEDEROM er WORD NIETS weerlegd….Zanger Waylon krijgt ook nog ff een Camera op zijn Smoel..——-EAT THIS!!!-@Nemo@Fox@Ikke….hoezo word je als KIJKER uitgelachen door en van hier t/m TOKYO onder een Subliminal Stockholm Syndroom word onderworpen…bekijk het meerdere Malen deze Video/fragment van DWdd van 21-2-2019……man o man wat zou een Mens DOM zijn om NU niet in te zien dat de AARDE PLAT is,alleen al door de Reactie’s van Sophie Frankenmolen,Mathijs Van Nieuwenkerk en Sophie(tje) met haar:”Ja,Ja,Ja” LACHEND!!!!!!!

  Like

 13. GOOGLE: Sophie Frankenmolen Mokkels.nl…….scroll naar onder en ZIE “haar’in een Bikini en click op de Foto’s en bekijk ze uitvergroot…….mannennavel,geen heupen,lange nek,mannenZWEMBANDJES,ANATOMY.,laaghangende tietjes,mannen wenkbrauwen……man of vrouw?…zit OOK in Bnn’s/Vara GECONTROLEERD Programma Ram Bam met die andere pipo Filemon Wesselink……..BONUS: Google: Sophie Frankenmolen afbeeldingen……..extra BONUS:Google: Sophie Frankenmolen’s Feet <<WikiFeet……..

  Like

  • Hahaha…Sophie Frankenmolen GEEFT you Tube de Schuld dat er VEEL mensen zijn Die in de Platte Aarde geloven….IK persoonlijk WIKIPEDIA—hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….Sophie Frankenmolen en FlapDROL mathijsje WEERLEGGEN NADA,en durft OOK NIET ff Andre MR HOOGTEvrees Kuipers of een andere “Space “IDIOOT uit te nodigen om ff DUIDELIJK te maken met Logica dat de Aarde toch ECHT Rond is….en AUB ZONDER TE LACHEN of niet?@Nemo@Fox@Ikke…het is me toch wat hé ….

   Like

 14. En wees EERLIJK@Nemo als het b.v over DE mh17 zou gaan en b.v Sophie Frankenmolen en Mathijs Van Nieuwenkerk zouden zo reageren(lachen,ja,ja,ja,domme vraagjes van Mathijsje EN you tube de schuld te geven etc..etc..)..dan zou JIJ 100% ZEGGEN dat alleen al DOOR de Reactie’s en het NIETS weerleggen mh17 een HOAX is….pssss deze regel geld ook geweun ivm de Ronde Aarde HOAX..snappie?—voor Mathijsje en Sophietje een SONgggg:You Tubr;James Dean Bradfield–“That’s No Way To tell a Lie”…..

  Like

  • Sluit deze OOK nog GOED bij Aan..waarom?=OOK van BNN/VARA..*Google/You Tube*: Platte Aarde Waarheid op de Nederlandse TV……..word OOK niets,nada iets weerlegt/debunkt,geen Ruimtedeskundige die ff iets toelicht .(op zijn/haar Achterste poten ivm dat hij/zij DUS ALTIJD een Leugenaar is geweest..)..snappie?pure LOGIC!

   Like

 15. Google EN You Tube: Andre Kuipers Hoogtevrees…..(heeft “ff”ALLES Omzeild met STRENGE Controles gezondheid,gebreken van o.a NASA/Rusland Space Academy etc..dat hij HOOGTEvrees heeft………hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)…CLOWN

  Like

 16. SPACE RUIMTE WETENSCHAPPERS en ASTRONAUTEN zouden in de RIJ MOETEN STAAN bij Programma’s als: DWDD,JINEK,M,PAUW om de Ronde Aarde HOAX te Weerleggen…de redactie’s van deze Programma’s zouden al LANG zulk soort mensen hebben Uitgenodigd als de AARDE geweun ROND/BOLVORMIG zou zijn,maar omdat de AARDE 100% PLAT is,word het geen makkelijke Klus om dat aan de Burger dat de Aarde “rond/bolvormig”is..WIKIPEDIA kent dat probleem OOK zie: WIKIPEDIA Bolvormige Aarde pagina…en DAN : WIKIPEDIA platte aarde pagina……..”FAKE SHIT is STILL HARD to Pull off As REAL”…zooende dat er ALTIJD maar wat slap gelachen word op TV betreft de PLATTE AARDE…meer kunnen ze niet…want dan vallen ze nog DIEPER door de Alom Bekende Mand.@Nemo@Ikke@Harry Fox..zodoende krijg je dit dan bij o.a DWDD en Platte Aarde Waarheid op de Nederlandse TV…en let wel het is toch geen KLEINE Topic …

  Like

 17. Bezie Yeshua als de christus bewustheid die je kunt ervaren in het Nu als je buiten het / je denken leeft, voorbij het ego . 1 met alles dat Is. In de stilte , de leegte buiten het denken, het niet denken maar loslaten ervaren geen verzet meer tegen het leven zelf, ligt het volle leven binnen bereik…
  Let thine eye be single and your body will be full of light…..
  Waarom platte aarde zo 100% het belangrijkste is om te weten in deze wereld na Yeshua

  Like

    • Welke bewijzen heb jij aangaande Max Igan dat hij gecontroleerde oppositie is @STevie, bewijzen graag, dat is voor mij ook leerzaam, sta er voor open… 🙂
     Kan zo maar zijn dat hij een rol vervult, ik houd de opties mogelijkheden open…

     Like

    • Ja hij wilde er niet echt aan @Don, maar na een lange discussie met de globebusters draaide hij wel bij en gaf hij wel toe dat er iets niet in de haak was aangaande de vluchtroutes.
     Hij zag er afleiding in, in het PA gebeuren
     Ja mag hem toch wel graag horen, omdat hij het hart op de tong heeft en nog niet zo mis zit aangaande het systeem.
     Hij heeft zich ook laten horen aangaande 5G bij pressfortruth op youtube, goede argumenten….

     Like

 18. Prima @Don , zijn gehele playlist aangaande PA is in zijn geheel best interessant vooral omdat het ook ned ondertiteld is 🙂
  /watch?v=K_h6eQsBwlg&list=PLCNeiBh_OOEjKsBS-Byag4wpbsNUiDdUP
  Voor echte kritische twijfelaars ook ontkenners dissoneerders een oprechte vraag:
  Waarom is er zoveel aan gelegen om PA te onderdrukken, censureren of te trollen, weg te houden uit zoekresultaten e.d. ?
  Zou daar iets in kunnen zitten wat Christopher Greene van het kanaal AMTV hier wil aangeven? (even buiten de religieuze toon, hetgeen in bijbels te vinden is…)

  Like

   • Zie al vaker dat jij door de bomen het bos niet meer kunt zien Stevie, kijk en zie of er inhoudelijk iets van de argumenten klopt en gooi de rest op een hoop, maar haal er het goede uit.
    Zelf goed filteren Stevie, afwegingen maken……
    Meningen mogen verschillen, argumenten spreken…..
    Ben ik in jouw gedachte een trol, wat jij wil – jouw waarheid…
    Heb je ooit de defenitie/uitleg van een trol aandachtig bekeken, denk het niet, jouw woorden spreken boekdelen….

    Like

 19. De Censuur gaat nog stevigere vormen aannemen – duidelijke bekende handtekening – via problem , reaction solution operaties na opgezette planning in samenwerking met honderden betaalde trolls en andere media…. ditmaal in New zeeland – Australie.
  Een relaas en verdere uitleg door Max Igan in een interview…
  Max Igan Banned From Youtube For Exposing Christchurch Massacre

  Like

   • Ja Anna, volgens mij moeten de geloven wijken, voor 1 hoofdgeloof, (mogelijke onderliggende agenda…) dat idee heb ik …of de polarisatie moet verder op scherp…
    Maar het zal wel problem , reaction solution worden…

    Like

   • Pssssssssssssssss hey @NEMO—zeg geen MENING betreft DE DWDD UITZENDING!!!!!!!!!met Sophietje en Mathijsje die je RECHT in je Smoel Uitlachen?$#@!&$#@!*&$#@!…………pffffffffffffffffffff de AARDE IS PLAT!!!!

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.