Jesuits; Rulers of Evil. Part I (YT interview)

shake

Eindelijk weer eens een goed interview op Jewtube. Bruce Hillyer en Jamie Lee (APlanetruth.info). 1 Uur 48 min maar volgens mij de moeite waard. Een introductie in het echte kwaad In Rome en Spanje. Spanje (huidige koningshuis) is waar uiteindelijk alle lijnen uitkomen volgens mij D.Q.. Denk dan ook nog ff aan het huwelijk van onze boomfluisteraar Irene van Oranje met die Spaanse troonpretendent.

9 Reacties op “Jesuits; Rulers of Evil. Part I (YT interview)

 1. Betreft Femke Halsema-(Burgermeester) Amsterdam PSY OP versus de Islamitische School waar “terror”besproken zou worden….1 Grote Leugen en Iedereen die Betrokken is bij de School-(Leerlingen,Ouders,Leraren etc..)de gehele Gemeenschap word weggezet door de Media/Geert Pipo de PsychoClown Wilders/Femke Halsema als een Club terroristen…BULLSHIT..deze PSY OP tegen deze School/Gemeenschap is 1984 in 2019….doe hetzelfde bij de Joodse Gemeenschap en je hebt Gert Jan Zeegers(kale scheve Rotkop,OOK nog Superfan van de MEEST sATANISVHE Groep/Band Everrrr:U2…Christenunie?-hahaha–Satanunie en Co achter je aan…en nog iets Femke Halsema was nog niet zo lang terug Erg PRO hoofddoekjes/Islamitische Gemeenschap…zwart/wit=Freemasonry

  Like

 2. HAHAHAHA–Google:Geert Wilders twitter–“Kappen met die Klimaathysterie.Burgers mogen betalen voor-(Stevie zegt:”Nu komt ie”;))..0,00007 graden minder temperatuurstijging…”–bla bla bla …..YEP!:*7*!—–CLOWN pur sang die Geert die geweun een ROL speelt en erg CLOSE/Bevriend is met de Gehele 2e Kamer/Politiek/Media…(achter de Coulissen)….

  Geliked door 1 persoon

 3. Ein Volk, ein Reich, ein Fuhrer
  ofwel
  NWO =Een rijk, een religie, een Leider!

  Nee niet de Jezuiten regeren de wereld, maar de bankiers.
  De Rothschilds, Warburgs, Schiffs e.v.a.(en vele anderen niet alleen van Joodse origine)…hoewel…
  De Jezuiten vervullen daar ook een rol in, maar m.i. meer voor de Buhne, alhoewel met al die zogenaamde maar ook echte ONTHULLINGEN van sexueel misbruik door de RK van hoog tot laag, van pastoor tot kardinaal en van vicaris tot en met de 2(sic) huidige ‘pausen’ in functie zijnde ook m.i. bedoeld om de RK in discrediet te brengen om zo een van de wereldwijde religies af te breken.
  Nu de Islam en het Boeddhisme nog. Aan China met zijn Confucianisme, Taoisme en Boeddhisme zullen ze een zware kluif hebben, en als China en het Chinese volk stand houden in hun basis filosofie & cultuur kunnen we misschien ooit net als toen Alva Alkmaar niet kon veroveren (Kenau van Hasselaer weeduwel) roepen :
  “van China begint de victorie!”

  Like

  • Google/You Tube: Geert Wilders Robert Jensen………uitzending gemist…Propaganda waar D’r Führer nog iets van kon leren daar bij JENSEN(Speknek) met Geert wilders….ook als die CLOWN van Forum van Demo(n)cratie daar zit..die Advocaat Theo Hiddema…tsjonge,tsjonge,tsjonge..

   Like

  • …sorry nog aan reactie14 maart 2019 om 13:37 toe te voegen :

   NWO =Eén Rijk, één Religie, één Leider en 8 miljard Lijders.

   NWO ookwel aangeduid met WRM zoals in boek van William Carr World Revolutionair Movement wordt genoemd: wat algemener wegens deeze pragtigge ENGlandse taal.

   Like

 4. Als ik Theo Hiddema zie moet ik aan de Animatiefilm :Animal Farm denken……Robert Jensen aan de Film:Free Willy…en Geert Wilders De Joker van de Batman Films inclusief Kapsel/grijns

  Like

 5. Google *&*!! You Tube:Filip DEWinter Videospel……….De Belgische Geert Wilders(OOK zionist)Filipe de Winter heeft een Videospel gemaakt met Vlaams Belang,paar jaartjes terug……..Een Videospel waarbij HIJ Moslims Doodschiet en Moskeeën opblaast(Zie: You Tube link)-You Tube:Filip DeWinter maakt Minder Minder Minder Spel……….Filip DeWinter is NU natuurlijk ALLover the News betreft The New Zealand HOAX

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.