9 Reacties op “The Devil Wears Prada – The Deception Is Growing! (video)

  1. De Beroemde Belgische (TV)Kok Jeroen Meus die o.a het Kookprogramma Dagelijkse Kost presenteert ,heeft/had Ook een ander Programma genaamd:Goed Volk………zie de Aflevering als Jeroen Meus bij de Joodse Gemeenschap is ,Het(Angst) Zweet loopt hem langs zijn Bilnaad ,Bang om de Verkeerde vraagjes/antwoorden te geven,hij Loopt op z’n teentjes,De Ongemakkelijkste aflevering voor Jeroen Meus….ACTEREN kan deze TV Kok niet goe……HUIVERINGWEKKENDE TV…….Google:Goed Volk aflevering:5-De Chassidische Joden van Antwerpen………….(De Film:The Blair Witch Project is minder Beangstigend ….)——A MUST SEE!!!——Jeroen Meus schijt nog net niet in zijn broekie—–Zo’n ongemakkelijke Televisie is zelden vertoond….

    Like

  2. Man of Vrouw?-Google en You Tube:Lisette Brillemans………….Gordon zegt dat het een Transgender ,Lisette zegt van niet…Angela Groothuizen ligt/lag onder “vuur”betreft Opmerkingen van Haar ten opzichte van Lisette Brillemans…….PSY OP pur sang…Angela,Gordon,Lisette,Hollands Got Talent spelen allemaal mee,om de Publieke Opinie te pakken te krijgen als een Bekende Nederlander een persoon voor Transgender uitmaakt…tuuuuuuuurlijk id die Lisette Brillemans een Tranny/Crisis acteur…………de Achternaam..hahaha——BRILLEMANS……hoezo Subliminal?ALLES is in SCENE gezet van A t/m Z

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.