DE MUUR

Kwam ik tegen in de krochten van het internet. Heel vermakelijk met een snufje serieus.

Kroontjespenseel

2028. Mannen in witte overalls verven vanaf steigers het zwartgeblakerde gebouw op Pennsylvania Avenue 1600 in Washington weer wit. Na de aanslag op de presidentiële ambtswoning en het bloedig in elkaar slaan door de Nationale Garde van de blauwe hesjes, is de rust ogenschijnlijk weergekeerd.

Aanleiding tot de onlusten was het instorten van Wall Street, lege supermarkten en misschien ook wel de moord op oud-president Trump. De naar de 16e plek gezakte wereld-economie tuimelde tijdens het schrikbewind van miljardair D. Trump economisch over de rand van de afgrond. De gevolgen voor de wereldeconomie waren desastreus maar door de invoering van de Euro als wereldmunt en het opheffen van de dollar en het Amerikaanse metrieke stelsel, krabbelde de rest van de wereld op uit het dal.

Het kantelpunt in de geschiedenis ontstond in 2026, toen De Mexicaanse Muur viel. De astronomische bedragen die gemoeid waren gegaan met de bouw heeft…

View original post 138 woorden meer

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.