MH17 en Micha Kat

A lie has many variations the truth none

Blij was ik te lezen en horen dat Micha Kat in 2019 ook eindelijk durft te stellen dat de MH17 een HOAX was. Luister wat die zegt in het filmpje in zijn laatste artikel. Ik weet niet hoe te embedden van dat filmpje. Dank je wel Micha maar jij als beroemdste complotdenker van Nederland wist dat natuurlijk al lang. Waarom nu pas? Je had HIER al mee kunnen lezen complotdenkerd.

Muziek kan zo mooi zijn.

7 Reacties op “MH17 en Micha Kat

 1. Een EZEL zou inmiddels moeten weten,begrijpen,inzien dat MH17 een HOAX is……laat staan een “Complotdenker” als Micha Poes

  Like

 2. Nu,Dadelijk komt op NPO 3 om 20:55 uur het Programma : BREAK FREE het gaat vandaag over de MH17…………allemaal Leugenaars in het Programma van BNN/VARA….word vooral veel gelachen,NIET gehuild…

  Like

  • Mama wreef ff op zijn Barack Obama’s met haar vingertje langs haar Oogjes zonder Traantjes that’s it betreft zienbare Emotie betreft het BNN/Vara Programma BREAKING FREE mh17 aflevering……..zal ook nog wel op Internet terug te zien zijn deze Aflevering……….

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.