‘Roze Edje’ Nijpels en pedofilie

Tja.

HERSTEL DE REPUBLIEK

Er is ooit een gerucht rondgegaan, dat onze klimaatpaus Ed “Raket” Nijpels als vrouw verkleed SM feestjes in Breda bezocht. Wij kunnen dat nergens terug vinden, misschien dat iemand nog een link heeft? Had het iets met het zogenaamde Rolodex onderzoek te maken? Het kán niet waar zijn….

Maar omdat hij nu zo prominent in de schijnwerpers staat te liegen over CO2 en andere klimaatfabeltjes, gaan er toch mensen op onderzoek uit. Want hoe sneller hij wordt ontmaskerd als vetbetaalde leugenaar, hoe beter het voor de Nederlanders is.

Op dégeschiedenis sitevan deze tijd is dan toch een krantenberichtje uit 1978 gepubliceerd, waaruit blijkt dat dit “integere” mannetje wel zin had in totale vrijheid blijheid en peuters, kleuters en schoolkinderen wettelijk vogelvrij wilde verklaren. Als dit bericht gecombineerd wordt met de hardnekkige “roddels” omtrent de Bredase roze balletten, waar hij zou zijn gesignaleerd, dan wordt wel duidelijk waarom de…

View original post 82 woorden meer

3 Reacties op “‘Roze Edje’ Nijpels en pedofilie

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.