Dante’s Prayer.

Erasmus uit Lof der zotheid

Alles op deze Aarde is een maskerade, maar God heeft bepaald dat de komedie nu eenmaal zo gespeeld moet worden.

 

dante

De illusionaire Wereld draait door. Niet letterlijk maar wel figuurlijk. Aan alles kun je merken dat er grote veranderingen aan zitten te komen. Het internationale monetaire systeem staat op springen, de oude media kunnen met al hun leugens de broek niet langer meer ophouden, letterlijk en figuurlijk. De wetenschap staat door het bedrog van NASA op omvallen. Oorlog zal een laatste poging zijn het tij te keren,  tevergeefs.

Zeg straks maar DOEI tegen je pensioen als het te laat is.

We staan voor grote veranderingen in onze Westerse samenleving. Veranderingen zonder precedent.

Wat er gaat gebeuren weet ik ook niet maar ik vond het onderstaande lied van Loreena McKennit dat ze schreef nadat ze in 1995 een treinreis door Siberië maakte kort na de val van de Sovjet Unie hoopgevend. Tijdens deze reis las ze “Inferno” van Dante hetgeen de inspiratie voor de titel van haar lied werd.

dantepetrboc

Dante, Petrarca en Bocaccio waren het begin van de Italiaanse renaissance. De wedergeboorte van een gefantaseerde Griekse cultuur waar slavernij, pederastie en sodomie de norm waren. Deze hele renaissance werd gefinancierd door de D’Medici’s. De bankiersfamilie uit Florence die ook meerdere pausen voortbracht. Het Vaticaan (van Batis Khan) dat altijd al een bolwerk van de financiële elite was, vaarde er wel bij. Door de stad Florence en de D’Medici’s werden homoseksuelen tot voor kort in Duitsland “Florentiner” genoemd (zie “De maaltijd van Trimalchio”, ook een vervalsing). Het was een revolte tegen het Christendom. Het Christendom dat rente berekenen verbood. Daarom werd in deze tijd het joodse volk uitgevonden en via de klassieken in de eveneens verzonnen bibliotheek van Alexandrië de geschiedenis ingeschreven. De joodse geschiedkundige Flavius Josephus is dan ook een verzonnen historisch figuur die in werkelijkheid nooit bestaan heeft. Als verweer tegen de zo ontstane “Hofjuden” liet Calvijn het berekenen van rente ook toe. Hier komen dan ook de verhalen vandaan dat Calvijn een crypto jood (Marrano) was. Ook de protestant Willem III van Oranje werd met geld van het Vaticaan (bankierspaus Innocentius XI) naar Engeland gestuurd om de Bank Of England op te richten. Hij schopte het tot koning maar was een verrader van het protestantisme.

gal

Galileo Galilei

In deze tijd is dus “de Synagoge van Satan” ontstaan net als dat de bende van Loyola, Jezuïeten genaamd, in Parijs ontstond. Parijs, de naamgever van de Farizeeërs en niet andersom. Ook onze Globe is in deze tijd bedacht. Copernicus werkte voor het Vaticaan en was daar ook langdurig op bezoek. Galilei mocht zijn werk afmaken waardoor niet alleen de Globe ontstond maar ook de door het Vaticaan beheerste wetenschap. De Illuminatie waren geboren.

Nu leven we in 2018, als je het mag geloven, en komt alle ellende ontstaan door deze geschiedvervalsing boven. Het verlichte systeem loopt definitief vast mede als gevolg van de ontwaking van het gepeupel als gevolg van het tot voor kort ongecensureerde internet.

De grote veranderingen die zullen komen hoeven we echter niet te vrezen. Er zullen veel problemen ontstaan maar die zullen worden opgelost. Ook de Russen kwamen de omwenteling van 1989 te boven nadat ze de boosdoeners, de joodse elite, het land uit gingen schoppen. Een joodse elite die onder aansturing van Lenin, Trotski en Stalin zo’n 60 miljoen orthodoxe Christenen de dood in joegen (sic. Holodomor).

Ook in het Westen wordt het anti joodse sentiment momenteel tot grote hoogtes gestuwd. Het Vaticaan zal de joden opofferen ter overleving van de kerk. Israhell zal binnenkort van de landkaart verdwijnen. Al die domme mensen die zich een joodse identiteit hebben laten aanmeten zullen de rekening gepresenteerd krijgen voor hun misdaden tegen de mensheid. Vele onschuldigen zullen daar helaas ook tussen zitten.

Kortom laat Trump, May, Rutte, Macron, Merkel etc. etc. hun toneelstukjes, komedie, nog maar even opvoeren. Helpen zal het ze niet meer.  De leugen nam de lift maar de waarheid is inmiddels ook bijna boven met de trap. De waarheid zegeviert altijd.

Dante’s Prayer door Loreena McKennit.

74 Reacties op “Dante’s Prayer.

 1. @Don Prachtig geschreven!
  Alles op deze Aarde is een maskerade, maar God heeft bepaald dat de komedie nu eenmaal zo gespeeld moet worden.

  Yep en er zijn er twee een leugenachtige materieele en een ware Natuurlijke welke zich manifesteerd in de mens als het duale om de mogelijkheid tot keuze te waarborgen ter manifestatie en beleving van het leven…..God en de duivel zijn als het ware 1 juist om te verleiden tot keuzes. Maar de materiele duivel en godheid zijn brouwsels van de duistere machten op aarde en maskerades welke uit vele facetten bestaan…

  Geliked door 1 persoon

 2. God en de duivel zijn niet één en wat er nu op aarde gaande is, is nmm niet de wil van God. Althans dat haal ik niet uit de Bijbel.

  Volgens de Bijbel heeft God Zijn vertrouweling Lucifer benoemd tot stadhouder van de Aarde. Lucifer heeft na zijn val de naam Satan gekregen. Voor zover ik weet is ‘duivel’ ook een andere naam voor Satan (3 namen voor 1 persoon). Dus God en de duivel zijn 2 verschillende personen.

  Lucifer heeft zijn machtspositie misbruikt om mensen te verleiden om hem te aanbidden in ruil voor geld, macht etc. Lucifer wil God zijn en satanisten hebben hem geaccepteerd als God. Dit is een geschiedenis over verraad. In de Bijbel wordt het verdriet van de Heer beschreven over dit verraad van zijn vertrouweling. Zijn verdriet over wat de mensheid wordt aangedaan is ook te vinden in de Bijbel. Het gaat er daarom bij niet in dat ‘de komedie’ de wil van God is. Het is gewoon niet logisch.

  Like

  • Beste Prochrist, waarom haal je de bijbel erbij ? Die is nl door mensenhanden geschreven en subjectief op allerlei wijzen te beredeneren of te benaderen. Je kunt de metaforische verhalen in de bijbel op allerlei manieren uitleggen, maar de God is in de mens en de mens is duaal , de mens heeft dus als het ware die twee zijden in zich en juist daarom mijn beredenering. Wij zijn naar het beeld van God geschapen en we zijn duaal dan is God dus ook duaal…omnipotent manifest. (en kijk eens naar de god van de freemasons , baphomet waarom denk jij dat die ook tweezijdig is? )

   En inderdaad ben ik het met je eindconclusie eens de ‘komedie’ speelt zich af vanwege de duistere machten en die vertegenwoordigen de ‘duivel’ op aarde welke de kerk die dat boek hebben voortgebracht, gecreeerd hebben in de mensenhoofden. Maar het is wel dat Don hier gelijk heeft , hij geeft enkel niet aan welke god hij bedoelt…

   Het is dus niet de wil van God maar wel van de (materieele ) god die de kerk als godheid beschouwd beschreven in de ‘heilige’ boeken en dat is niet de ware… De ware God heeft geen bemiddeling nodig die is omnipotent aanwezig in alles wat de natuur voortbrengt en van nature voortkomt en niet wat de mens maakt , er kan wel inspiratie in zitten
   Juist vanwege de vrije keuze die God de mens geeft om het leven te kunnen manifesteren / leven zitten in dat mogen kiezen twee zijden , het dusitere en het goede en het is aan ons. Maar alles in ons is als het ware de manifestatie van de Ene…
   Het gaat wat diep en het is uiteraard een subjectieve benadering en ik weet dat ik wat dat betreft ook zeker niet de wijsheid in pacht heb.

   Moeilijk te beschrijven onderwerp vanwege de subjectieve perspectieven maar kan wel tot een mooie discussie leiden … 🙂

   Like

   • @Treowd, ik haal de Bijbel erbij omdat God, Satan/duivel in dat boek voorkomen. Als ik deze namen in De Telegraaf had gelezen dan had ik die krant erbij gehaald;

    Inderdaad is de Bijbel door mensen geschreven maar niet door mensen bedacht. Er zijn in het verleden mensen (profeten) geweest die d.m.v. dromen en visioenen boodschappen van God hebben gekregen. Zij hebben dat voor de mensheid opgeschreven terwijl ze toen waarschijnlijk niet eens wisten wat ze schreven. Sommige delen van de Bijbel beschrijven namelijk onze huidige tijd maar er wordt ook over verder in de toekomst geschreven. Ik persoonlijk vind de Bijbel werkelijk een stunt.

    Maar ik geef toe dat het niet makkelijk is om de Bijbel te lezen. Er wordt veel gebruik gemaakt van symboliek en dat kan verwarrend zijn. Misschien bedoel je dat met op allerlei wijzen te beredeneren.

    Like

     • @donquijotte, het zou heel goed door andere mensen bedacht kunnen zijn. Sterker nog de religie-maffia zegt dat het nep is. Om te weten of dat waar is moet je onderzoek doen of anders hun mening als waarheid accepteren en dat verder verkondigen. Nu al de optie ‘niet weten’ accepteren hoort wat mij betreft niet tot de mogelijkheden. Maar je moet wel net als ik plezier hebben in het onderzoek en als dat er niet is dan moet je er wel mee stoppen.

      Like

 3. Inderdaad is de Bijbel door mensen geschreven maar niet door mensen bedacht.

  @Prochrist, dat is een aanname dat het niet zou zijn bedacht door mensen, daar is absoluut geen bewijs voor te vinden.. Dat er zaken in de bijbels staat welke matchen met de realiteit en tijdloos toepasbaar zijn – vele faccetten en lagingen dienende – geeft voor mij aan dat men zeer verlicht geweest moet zijn als de schrijvers ervan. En juist daarom kan het ook mogelijk zijn (let wel :mogelijk) dat men een script volgt vanwege dat passende in de huidige tijd en dat is juist genomen vanuit die bijbels een script unfolding, mogelijk om the multitude te bewegen tot het ontwaken en te laten inzien wat men werkelijk is… en daarmee de natuurlijke God given potentie te doen ontwaken in de multitude.

  Zijn we in het tijdperk aquarius belandt ?? Van ijzer naar brons en zijn er die cycli?….

  Het zou eventueel een duistere samenzwering kunnen zijn, maar ik denk dat het huidige systeem uitgelokt heeft dat er psychopaten aan de top staan of ook wel on-wakkeren het zij bewust danwel onbewust dat lokt een scheef in de basis duister systeem uit. (kapitalisme zie Michael Parenti on capitalism)
  Ik vertrouw het AI gebeuren niet omdat dat juist aangestuurd word door die mogelijke ‘onwakkeren’ vanuit dat scheve systeem , maar ook dat kan eventueel bij ‘dat spel’ behoren ter ontwaking….wisselen van fases….
  Zij die werkelijk de touwtjes in handen hebben – zijn verlicht – en weten dat het slechts fases zijn… Mogelijk om het kaf van het koren te scheiden? Er raakt nl. niks verloren – men leert – de ziel is uiteindelijk mogelijk onsterfelijk…. de mensheid leert en groeit spiritueel…..

  Geliked door 1 persoon

 4. “@Prochrist, dat is een aanname dat het niet zou zijn bedacht door mensen, daar is absoluut geen bewijs voor te vinden.”

  Het is geen aanname. In bijvoorbeeld het boek van Henoch beschrijft hij zelf zijn visioenen.

  Like

  • En vlak ook een onvoorziene moederkoren trip/vergiftiging vooral niet uit, daar krijg je lsd-achtige visioenen van, die in romanvorm voor de liefhebber niet zullen misstaan. https://nl.wikipedia.org/wiki/Moederkoorn

   Want bewijs maar eens de inhoud van een visioen van iemand anders, da’s lastig maar er zijn wel plausibele oorzaken voor het opwekken ervan, te geven. Middels bewuste en onbewuste (teveel granen brood) trips met paddestoelen, nachtschade-achtigen en andere planten der goden.
   Waar dacht je bv dat Zwanenbroeder Heroinemus Bosch, zijn inspiratie vandaan haalde?

   Wel vreemd dat het boekwerk van Enoch uit de “gewone” leer/boeketreeks van het oude testament is weg gecensureerd, maar wel nog in die vrijmetselaritus-bijbel-versie schijnt te staan (dacht ik me te herinneren). Was Enoch niet een zoon van Noah (volgens een door mensen bedachte geschiedenis?), had hij het ook niet over reuzen en halfgoden in zijn boek? Hoe zat het met die weggemoffelde botten van het Smithsonian Instituut? Heeft iemand het boek of staat het online?

   Visioenen en overleveringen ervan zijn er in verschillende vormen, zo ook deze samenvatting:

   Like

   • @Beer Absint wordt vaak vergeten in dat rijtje droomprodukten. Onze Vincent van Gogh plachtte daar regelmatig mee te experimenteren net als veel van zijn collegas. In het dorpje waar Vincent van Gogh stierf hebben ze niet voor niets een absint museum.

    Enoch en de Noahides met hun regenboog symboliek. Interessante materie om te onderzoeken kan ik je vertellen @beer.

    Like

   • Hans Teeuwen is beste Maatjes met Theo van Gogh,EN was Heavy betrokken o.a bij de Charlie Hebdo HOAX—Hans Teeuwen is een Gecontroleerde Laffe Roeptoeteraar

    Like

   • @Beer, ik zie je reactie nu pas. Het boek van Henoch staat online. Je kunt het afdoen als een lsd-trip. Zelf vind ik dat het aansluit op de Bijbel. Van de Bijbel kun je denken wat je wilt maar alles dat wij nu meemaken staat er gewoon in. Van de elite tot de crossdressers en zelfs het klimaat. De meeste mensen zijn geprogrammeerd om de Bijbel te zien als een sprookje. Zo was ik ook geprogrammeerd. Naar mijn mening is Sinterklaas een belangrijke tool om dat te bewerkstellingen. Eerst zeggen dat iets waar is. Kinderen raken jarenlang diep onder de indruk. Na vele jaren braaf geloven, krijgen ze te horen dat ze al die jaren zijn bedonderd.

    Geliked door 1 persoon

 5. @Treowd, wat mij betreft is het Henoch zelf die zijn visioenen beschrijft maar ik heb er niets op tegen als jij vindt dat men dit boek bij elkaar heeft verzonnen. Ik zie verder geen argumenten op basis waarvan ik mijn mening zou moeten herzien. De religie-maffia vindt ook dat het boek van Henoch een apocrief boek is (niet geïnspireerd door de Heilige Geest). Dus nep. Dat is voor mij juist reden om het boek te lezen. Ik onderzoek graag zelf of ik iets waardevol vind.

  Like

  • Beste Prochrist, ik wil even in alle oprechtheid wat rechtzetten: Jij zit dichter bij de waarheid dan ik dacht, ik kom tot deze reactie omdat ik inmiddels een door mij aangedragen video wat verder bestudeerd heb en daar (mocht dit niet opgezet zijn…?) bewijzen heb gezien dat er mogelijk historische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden met en omtrent mensen benoemd in de boeken van de bijbel. Er heeft natuurlijk wat aanpassing plaats gevonden ter maskering en men heeft richtingen en plaatsnamen wat gewijzigd, maar het ziet er allemaal zeer aannemelijk samenhangend uit…
   Dus ben ik degene die hier mogelijk gefooled kan zijn , wederom wat synchronsiteit / sturing? op mijn bevindingen / leerpad richting het vinden van waarheid…

   Somebody wrong but not YAH bible I believe…..

   Like

    • @Treowd, ik kom er nooit aan toe om zulke lange filmpjes te bekijken. In het verleden heb ik dat wel een paar keer gedaan hoor. Elke keer als ik naar zo’n film keek was ik diep onder de indruk van de aangedragen informatie maar naarmate de tijd verstrijkt en ik meer informatie vanuit andere kanalen onderzoek, blijft er maar 1% aan waarheid over van zo’n lange film. Soms vraag ik mij af of een echte truthseeker wel zulke lange films maakt of dat het des Hollywoods is om zulke lange films te maken. Ik denk dat een echte truthseeker eerder korte inzichten deelt maar ik kan er helemaal naast zitten natuurlijk.

     Persoonlijk vind ik de informatie over de Bijbel en onze geschiedenis op de site van Franklin ter Horst interessant. Maar dat komt misschien wel omdat het vaak aansluit op mijn puzzel.

     Like

     • @Prochrist Ik heb de video zeer uitvoerig bekeken, en als ik de king james versie van 1611 erbij neem dan zie ik dat stadsnamen en streeknamen en karakternamen overeenkomen tesamen met de gevonden locaties in een ander deel van de wereld als dat men nu wil doen geloven en dat is in verbinding te brengen met het zionisme e.d. Zeer interessante info en je inbeelding aangaande de bijbelse verhalen krijgt daardoor plosteling wat meer inkleuring en de mogelijkheid om je wat meer natuurgetrouw (dichter bij de oorsprong) in te leven als het ware.

      Duurt inderdaad wat lang maar hij behandeld ook best wel wat versen in verbinding met mogelijke ware locaties en via die bijbel zijn er dan ook karakters en omgevingen aan te verbinden.
      Het kan je puzzel nog wat meer vervolmaken en daarbij kan je dan meteen afwegen of je huidige beeld ook nog kloppende is of dat je door voortschreidend inzicht tot een nog wat beter beeld kunt komen.

      De youtube is zeker niet des hollywoods zo oogt het ook totaal niet het toont oprecht onderzoek…
      Ja inderdaad stelde ik mij dezelfde vragen en of er een verdere agenda achter kan schuilen, maar kan er geen andere ontdekken dan het komen tot waarheidsvinding. De conclusie van de maker is dat men ten kostte van een bepaalde groep (zoals beschreven ook in het OT) de geschiedenis heeft vervalst om het zionisme verder te kunnen ontplooien richting een nwo agenda

      Ook bekrachtigt het de book of Enoch er bestaat zelfs een streek die Trogloditae aangeeft naast maneaters ook wel reuzen afstammelingen van Esau de Amelekites
      etc. maar er zullen vast wel wat meer aanknopingspunten voor je inzitten. Mogelijk weet jij er zelfs meer van als dat ik inmiddels weet en dan kan jiju op jouw beurt mij weer nieuwe inzichten aandragen indien geinteresseeerd. Dank je overigens voor die verwijzing richting Franklin ter Horst, ga ik ook nog naar kijken. Met een open en flexibele mindset 🙂 Mvg Treowd

      Like

     • “Het Joodse volk is terug in het land dat God als een eeuwigdurend verbond aan hen heeft gegeven. Maar dit eeuwige recht op het land wordt hen betwist door volkeren die er geen enkele aanspraak op kunnen maken”

      “De wereld is doof en blind voor Gods Woord ” Dat is een absoluut terecht punt aangaande de meerderheid en dat komt mede door misleiding

      “en ziet niet dat het wereldtoneel in gereedheid wordt gebracht voor de acteurs die straks een rol gaan spelen in een scenario waarover de Bijbelse profeten uitvoerig hebben verteld.”

      Ook daar heeft hij een punt maar niet zoals hij het wenst te stellen…
      Mede omdat men op de hoogte is van de beschreven oorspronkelijke mogelijke historische gebeurtenissen of ook wel vanuit die/een agenda mogelijk zo voltrokken (men kan het zelf geschreven hebben, de aanstuurders) Die aanstuurders hebben ook de veroveringen en slaven gehaald e.d ….
      Kan men dat doen en gedaan hebben vanuit een script ?? Het wijst er op ….En dat tevens ter welk doeleinde op een geheel andere locatie…? Vanweg de mogelijkheid daartoe en de onderliggende nwo superioriteits agenda…Connect some dots……doorzie het gehele plaatje omtrent dat script en de gevolgen…

      Like

     • Het duurt nog even een maandje maar toch neem alles mee, in de reis richting waarheidsvinding. En beeld je de juiste locatie in …. of is dat geschiedsmythe gebouwd op een script en zie wat het doet of kan doen met gedeeltelijk verdwaalden? Of is mr.Farrakahn zelf ook een stuurder?

      Like

     • Deel 1 van een voorlees serie over het werk van Fomenko. Hierna nog ca. 22 delen. Je hoeft verder niets te doen dan alleen luisteren. Ideaal voor in de trein of zo.

      Like

     • @Don Heb jij ook al naar het aangedragen materiaal gekeken wat ik aangedragen heb hetgeen ik aan Prochrist verwees?

      Like

     • Sion is bijvoorbeeld ook een plaats in Zwitserland. Ik bedoel maar. In Bern werden 2 talen gesproken zodat de armen niet door de rijken begrepen werden. Er zijn theorieën die zeggen dat hier het Hebreeuws is ontstaan. Denk dan ook aan de Zwitserse Garde binnen het Vaticaan, het bankgeheim in Zwitserland en de neutraliteit van Zwitserland in beide wereldoorlogen. Het is een bijzonder land dat Zwitserland.

      Like

     • Sion in Zwitserland is me bekend en dat hebreeuws zal het huidige zgn. Jidische hebreeuws wel zijn. Het paleo hebreeuws is de bron. Mede Sion in Swiss omdat dat mogelijk de thuishaven van de elders is…

      Like

     • Anatoly Fomenko (born in 1945), a Soviet-Russian mathematician who heads the Department of Differential Geometry at Moscow State University, views official history with passionate skepticism, taking it to a whole other level.

      Fomenko believes human history is far shorter than it’s generally thought to be, and roughly traces back only as far as the 10th century AD. Many chronicles retell each other, using different names for the same people or geographical objects – apparently.

      Dit zegt voor mij alles. Al vertelt de duivel mij de waarheid dan blijft het wel mijn waarheid. Ik vind zijn onderzoek veelal steekhoudend en kan ze niet lek schieten. Wel heb ik inmiddels zo mijn eigen toevoegingen. Het artikel an sich is malicieus. Met welke bedoeling die foto is gebruikt ontgaat me.

      Like

     • @Donquijotte, ik denk dat Anatoly Fomenko wel wat zinnigs te vertellen heeft maar ik denk ook dat hij een marionet is. Als ik zijn naam intoets in Google, vind ik ook kunstwerken in zwart wit, een dambord (vrijmetselaars) één met hoorns (baphomet) en een andere met een doodshoofd. Je wordt er niet vrolijk van. Weet niet zeker of deze kunstwerken ook van zijn hand zijn want ik las ergens ook dat hij auteur is van vele wetenschappelijke publicaties.

      Like

     • Hij is en blijft natuurlijk een mathematicus binnen de door de jezuïeten beheerste wetenschap. Dat was mij wel duidelijk. Persoonlijk ben ik van mening dat de geschiedenis nog veel verder kan worden ingekort.

      Like

     • Quote Don “Ik vind zijn onderzoek veelal steekhoudend en kan ze niet lek schieten.”

      Zijn onderzoek staat haaks op de bevindingen van Graham Hancock die aangeeft dat de pyramiden zo’n 12.500 jaar geleden in lijn gebouwd zijn met het sterrenbeeld orion en de Sfinx zelfs nog ouder gedateerd zou kunnen worden. Vele bouwwerken tonen oude beschavingen aan…

      Like

 6. prochrist schreef: ” Nu al de optie ‘niet weten’ accepteren hoort wat mij betreft niet tot de mogelijkheden.”

  Waarvan akte in al je posts.
  (lekker uitgangspunt voor effectieve waarheidsvinding…)

  Like

 7. Google:NOS-NASA maakt foto van Perfect Rechthoekige ijsberg–(Dinsdag:23-10-2018=…23+10=*33.en/of 2+3+1=6=*33 coded)…….hoezo Subliminale verwijzing naar de Platte Aarde?ben je mal?fake Shit die ijsberg met Subliminale Waarheid op de achtergrond……met een KAARSRECHTE Horizon(taal) achtergrond op de Foto met CGI(computer graphic images)fake Kaarsrechte ijsberg…….

  Like

  • Ja inderdaad @Beer , aka de witte superioriteits agenda welke in het leven geroepen is mede om de geschiedenisvervalsing compleet geloofwaardiger te kunnen maken. Als ik dan het boekje van Babylon to Timbuktu erbij haal is het wat duidelijker als men weet dat anderhalve eeuw of iets langer +- geleden het meerdendeel van de bevolking een zwarte huidkleur had in b.v Duitsland , Engeland , Schotland, Ierland, Belgie etc.. Dan is dat de agenda geweest als het ware om de gehele geschiedenis te vervalsen en de stammen te ontheemden waaronder velen van ons ook mogelijk zelfs of we moeten van Esau afstammen… Het zelfs mogelijk dat men dat in plain sight verborgen heeft onder de noemer de black plaque / black death en wat gegoocheld heeft met de jaartallen….

   Maar daarmee kan en is men blijven heersen door die ontheemding van de natuurlijke potentie en wortels….Vele mensen zijn zoveel meer dan ze denken, en gekaderd in hokjes (de verdeling) in dat denken – men zal zich de ballen uit de broek lachen om de zwarte piet discussie. Als men werkelijk op de hoogte is dan zou dat niet eens tot noemenswaardige discussie leiden. Uiteindelijk worden zij die ten onrechte denken dat het hun zelf niet betreft en vechten om deze leugenachtige traditie t.o.v. de kinderen (een basis van liegen is goed als je wat ouder bent, maar nu even niet – luisteren , indoctrinatie…) wederom voor het karretje gespannen….zoals de soldaten hun oorlogen voor hun uitvechten….

   Geliked door 1 persoon

 8. Aanvullend : En als wij daadwerkelijk afstammelingen (het meerdendeel van ons) van Noah zijn – Ham Shem en Japeth – dan slagen ze er goed in want dan vechten wij nog steeds onnodig onder elkaar….mede door die ontheemding…

  Like

 9. Reden waarom men wel satanist moet zijn om dan hun volgelingen het bos in te sturen met een wit mythologisch jezus figuur uit of gelijkend op oude heidense geloven mogelijk allemaal uit die Esau-lijn…agenda

  Like

 10. The Lancet Psychiatry schrijft erover psycholoog Christopher Boyle en Kathy McKay onderzochten het mechanisme over ouders die hun kinderen over de kerstman voorliegen alsof hij echt bestaat. Maar dat is hetzelfde als voor het geloof over te brengen in sinterklaas. Kinderen ondervinden er schade van…
  Maar ja, het draagt meerdere agenda’s……

  Geliked door 1 persoon

 11. @Treowd, dank voor je samenvatting. Dat klinkt idd als interessante materie. Binnenkort ga ik het filmpje…pardon, ik bedoel natuurlijk FILM toch bekijken.

  Door de eeuwige commotie rond Israël denk ik persoonlijk wel dat dat de plek is waar het om draait. Die regio is heel belangrijk voor de elite. En dan bedoel ik: Syrië, Irak, Iran e.d. Het hele gebied dat sinds mensenheugenis dag in dag uit in het nieuws is. Weet je dat zelfs het verhaal dat staat beschreven op de Soemerische kleitabletten zich daar afspeelt? Het schijnt dat de oorlog in Irak werd gevoerd vanwege die kleitabletten. Een deel van de kleitabletten lagen opgeslagen in het WTC (Twin Towers) en een ander deel was aanwezig in Irak. Ik denk dat de oorlog in Syrië ook om oude of antieke en misschien ook wel religieuze voorwerpen gaat. Het doel van de elite is en blijft een tempel bouwen voor de antichrist. Met dat in het achterhoofd kun je veel verklaren. Ik denk dat die tempel iets als het Vaticaan wordt maar dan niet met een paus maar een andere religieuze leider (hoger in rang) in het gebied in of rond Israël.

  Onderstaande link vind ik een interessant item op de site van Franklin ter Horst. Bekijk vooral het gebouw van het Israëlisch Gerechtshof in Jeruzalem.

  http://www.franklinterhorst.nl/Zal%20de%20Derde%20Tempel%20in%20Jeruzalem%20spoedig%20worden%20herbouwd.htm

  Like

  • Door de eeuwige commotie rond Israël denk ik persoonlijk wel dat dat de plek is waar het om draait.

   Beste Prochrist, dat is nu precies waarom ik denk dat het belangrijk kan zijn dat jij die youtube video aandachtig zou willen of kunnen bekijken mede vanwege die aanname.
   Niets kan zijn wat het lijkt en alle commotie in die omgeving kan zelfs als het ware georkestreerd worden vanuit de metselarij hierarchieen en nog hoger zelfs in de agenda richting een nwo. Ook het bouwen van die tempel daar op die locatie berust op ongerechte gronden…..
   Ben al behoorlijk op de hoogte over de vorm van de gebouwen in is-ra-el maar dat is mogelijk niet het ware heilige land…..
   Ik ga de linken bekijken die je aandraagt dank daarvoor 🙂

   Like

  • Hoe zat dat verhaal ook al weer? Dat er tijdens het begin van Golfoorlog 2 , mannen met hamers (en oortjes in), gericht (op bestelling) het oudheidkundig museum (en de bankkluis) te Bagdad een make-over bezorgden.
   Extra redenen naast het ontwrichten vd stabiliteit in de regio, het plunderen van de olie en de goudvoorraad onde de dekmantel van 911 en de onvindbare massa vernietigings wapens, het door de strot douwen van de amerikaanse droomdemoncratie/nachtmerrie…

   En na de opvolgende gesponsorde Isis/Dash3 acties waren de ruïnes van Palmeira ook voor een restyling aan de beurt, fijn dat ze de poort vd tempel van Baal hebben laten staan. Echt een belangrijk symbool voor de vrede om er wereldwijd 1000 van die hell-gates bij te bouwen. Handig dat als je een baaldag hebt, je niet helemaal naar Palmeira hoeft…

   Like

 12. Doe het even zo voor het gemak:

  Quote Don “Maar ik geloof ook niet veel van die HanCOCK.”

  Ik eerlijk gezegd ook niet @Don maar de overeenkomst van Graham met Anatoly is dat ze beiden academici zijn met een mogelijke agenda danwel academische beperking tot oprecht onderzoek, zou je die wel kunnen / mogen geloven? Daarbij weet ik nog niet of de rest van de aangedragen info aangaande Anatoly op feiten berust heb daar nog niet echt ingekeken.
  Daarbij ga ik liever niet uit van geloven….ik wens te weten..
  Ik weet zeker niet alles mogelijk niet eens veel, ben ook zoekende vandaar mijn vraagstelling aangaande de inhoud in de door mij aangedragen video. Maar eigenlijk wijs je die al wat af door aan te geven dat Anatoly spot on zou zijn en dat zonder dat jij de inhoud van mijn video tot je genomen hebt.
  Prochrist haalt goede punten aan aangaande Anatoly die de moeite waard zijn om die mee te nemen in het onderzoeken of deze man zijn onderzoek wel betrouwbaar zou kunnen zijn.

  Het enige wat we (de mensheid) eigenlijk hebben is wat we kunnen observeren in het Nu en dat is waar we leven en waar we mogelijk op leven wat weg heeft van een vlakte..
  De aanstuurders volgen een script en spelen dat na. Wat mij opvalt is dat er stukken in het OT (oude testament ) staan welke er op kunnen wijzen dat de geschiedvervalsing ten kostte van de mogelijke ware oude koninkrijken is gegaan die overgenomen zijn alvorens dat men die algehele geschiedsvervalsing heeft kunnen volbrengen.

  Mogen we ervan uitgaan dat er Europa en Scotland en Ierland, Duitsland ook nog koninkrijken waren? En dat mede omdat er in die Russische religieuze icons e.d. aanwijzingen zitten en b.v de paus die voor een zwarte Madonna buigt. De steen in Scotland die daar op wijst , verder de troon van Engeland met de Stone of Jacob… Verder is het historisch bekend dat er tijdens de slavernij zwarte mensen ontheemd zijn met boten dat zijn tastbare bewijzen… Correct me if i could be wrong…

  Like

 13. Wat ik verder naar voren wil brengen en dat is wat mij bezig houdt. Is dat het gehele bijbelse verhaal juist ook opzet kan zijn om de eindtijdagenda te dienen. Mogelijk ook geschreven door 1 van de leidende bloedlijnen juist voor het doeleinde van rassiale oorlogen en algehele chaos. Een soort van selffulfilling prophecy… Zo maar een gedachte, en dat juist vanwege de benadrukking van 1 uitverkoren volk hetgeen op allerlei wijzen geinterpreteerd kan worden en ook juist gebeurd.. Volgens mij zijn wij allemaal mensen en zou – het meest hoge – onderscheid willen maken in zijn creaties? Gelijk hetzelfde wat nu juist gebruikt word om te verdelen en te heersen omdat het in een boek geschreven staat?
  Verwarrende tijden…only time will tell

  Like

  • Eindtijd is het kernwoord @Treowd. Politiek zionisme komt voort uit de eindtijd religies. Vandaar al die Christenen voor Israhell. Vandaar de strijd tussen de shiïeten en de soenieten, etc. etc.. Die eindtijd zien we ook terug in het werk van Blavatski, de religie van de VN. De overgang naar een nieuw ras. Hier komt volgens mij dat hele transgender gedoe momenteel vandaan. Ik ben dan ook overtuigd geraakt dat de hele figuur Blavatski een jezuïeten grap is.

   Like

     • @Donquijotte ,leg jij nog eens uit aan @Treowd@Beer@Prochrist dat Secret Illuminati Trannies bestaan,er zijn ……………..Gr Stevie…….denk jij @Donquijotte dat ze oprecht niet geloven in het FEIT dat ze wel er zijn,bestaan?—-IK NIET!!(gek hé?)–ik noem ze AgentsCLowns against the Bitter TRUTH

      Like

     • @Stevie , je typt wederom weer wat onzinngheid, en trekt daarin geen goede conclusie niemand heeft namelijk ontkent dat ze bestaan. Op geen enkel moment (lees de reacties na…) slechts gewezen op overdreven claims..
      Dus geen onterechte conclusies trekken…

      Geliked door 1 persoon

  • @Treowd en Donquijotte, zou het kunnen dat jullie veel te ver zoeken? Het motto van het kwaad is ‘hidden in plain sight’. Dat is een hele intelligente manier om iets te verbergen. Als mensen zoeken dan gaan ze namelijk meestal achter iets zoeken of onder iets of heel diep graven. Naar mijn mening komt de waarheid gewoon dagelijks op het nieuws, het verschijnt in kranten en op televisie. Geheime agenten zijn gewoon publieke figuren of zelfs celebrities.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.