Dante’s Prayer.

Erasmus uit Lof der zotheid

Alles op deze Aarde is een maskerade, maar God heeft bepaald dat de komedie nu eenmaal zo gespeeld moet worden.

 

dante

De illusionaire Wereld draait door. Niet letterlijk maar wel figuurlijk. Aan alles kun je merken dat er grote veranderingen aan zitten te komen. Het internationale monetaire systeem staat op springen, de oude media kunnen met al hun leugens de broek niet langer meer ophouden, letterlijk en figuurlijk. De wetenschap staat door het bedrog van NASA op omvallen. Oorlog zal een laatste poging zijn het tij te keren,  tevergeefs.

Zeg straks maar DOEI tegen je pensioen als het te laat is.

We staan voor grote veranderingen in onze Westerse samenleving. Veranderingen zonder precedent.

Wat er gaat gebeuren weet ik ook niet maar ik vond het onderstaande lied van Loreena McKennit dat ze schreef nadat ze in 1995 een treinreis door Siberië maakte kort na de val van de Sovjet Unie hoopgevend. Tijdens deze reis las ze “Inferno” van Dante hetgeen de inspiratie voor de titel van haar lied werd.

dantepetrboc

Dante, Petrarca en Bocaccio waren het begin van de Italiaanse renaissance. De wedergeboorte van een gefantaseerde Griekse cultuur waar slavernij, pederastie en sodomie de norm waren. Deze hele renaissance werd gefinancierd door de D’Medici’s. De bankiersfamilie uit Florence die ook meerdere pausen voortbracht. Het Vaticaan (van Batis Khan) dat altijd al een bolwerk van de financiële elite was, vaarde er wel bij. Door de stad Florence en de D’Medici’s werden homoseksuelen tot voor kort in Duitsland “Florentiner” genoemd (zie “De maaltijd van Trimalchio”, ook een vervalsing). Het was een revolte tegen het Christendom. Het Christendom dat rente berekenen verbood. Daarom werd in deze tijd het joodse volk uitgevonden en via de klassieken in de eveneens verzonnen bibliotheek van Alexandrië de geschiedenis ingeschreven. De joodse geschiedkundige Flavius Josephus is dan ook een verzonnen historisch figuur die in werkelijkheid nooit bestaan heeft. Als verweer tegen de zo ontstane “Hofjuden” liet Calvijn het berekenen van rente ook toe. Hier komen dan ook de verhalen vandaan dat Calvijn een crypto jood (Marrano) was. Ook de protestant Willem III van Oranje werd met geld van het Vaticaan (bankierspaus Innocentius XI) naar Engeland gestuurd om de Bank Of England op te richten. Hij schopte het tot koning maar was een verrader van het protestantisme.

gal

Galileo Galilei

In deze tijd is dus “de Synagoge van Satan” ontstaan net als dat de bende van Loyola, Jezuïeten genaamd, in Parijs ontstond. Parijs, de naamgever van de Farizeeërs en niet andersom. Ook onze Globe is in deze tijd bedacht. Copernicus werkte voor het Vaticaan en was daar ook langdurig op bezoek. Galilei mocht zijn werk afmaken waardoor niet alleen de Globe ontstond maar ook de door het Vaticaan beheerste wetenschap. De Illuminatie waren geboren.

Nu leven we in 2018, als je het mag geloven, en komt alle ellende ontstaan door deze geschiedvervalsing boven. Het verlichte systeem loopt definitief vast mede als gevolg van de ontwaking van het gepeupel als gevolg van het tot voor kort ongecensureerde internet.

De grote veranderingen die zullen komen hoeven we echter niet te vrezen. Er zullen veel problemen ontstaan maar die zullen worden opgelost. Ook de Russen kwamen de omwenteling van 1989 te boven nadat ze de boosdoeners, de joodse elite, het land uit gingen schoppen. Een joodse elite die onder aansturing van Lenin, Trotski en Stalin zo’n 60 miljoen orthodoxe Christenen de dood in joegen (sic. Holodomor).

Ook in het Westen wordt het anti joodse sentiment momenteel tot grote hoogtes gestuwd. Het Vaticaan zal de joden opofferen ter overleving van de kerk. Israhell zal binnenkort van de landkaart verdwijnen. Al die domme mensen die zich een joodse identiteit hebben laten aanmeten zullen de rekening gepresenteerd krijgen voor hun misdaden tegen de mensheid. Vele onschuldigen zullen daar helaas ook tussen zitten.

Kortom laat Trump, May, Rutte, Macron, Merkel etc. etc. hun toneelstukjes, komedie, nog maar even opvoeren. Helpen zal het ze niet meer.  De leugen nam de lift maar de waarheid is inmiddels ook bijna boven met de trap. De waarheid zegeviert altijd.

Dante’s Prayer door Loreena McKennit.

15 Reacties op “Dante’s Prayer.

 1. @Don Prachtig geschreven!
  Alles op deze Aarde is een maskerade, maar God heeft bepaald dat de komedie nu eenmaal zo gespeeld moet worden.

  Yep en er zijn er twee een leugenachtige materieele en een ware Natuurlijke welke zich manifesteerd in de mens als het duale om de mogelijkheid tot keuze te waarborgen ter manifestatie en beleving van het leven…..God en de duivel zijn als het ware 1 juist om te verleiden tot keuzes. Maar de materiele duivel en godheid zijn brouwsels van de duistere machten op aarde en maskerades welke uit vele facetten bestaan…

  Liked by 1 persoon

 2. God en de duivel zijn niet één en wat er nu op aarde gaande is, is nmm niet de wil van God. Althans dat haal ik niet uit de Bijbel.

  Volgens de Bijbel heeft God Zijn vertrouweling Lucifer benoemd tot stadhouder van de Aarde. Lucifer heeft na zijn val de naam Satan gekregen. Voor zover ik weet is ‘duivel’ ook een andere naam voor Satan (3 namen voor 1 persoon). Dus God en de duivel zijn 2 verschillende personen.

  Lucifer heeft zijn machtspositie misbruikt om mensen te verleiden om hem te aanbidden in ruil voor geld, macht etc. Lucifer wil God zijn en satanisten hebben hem geaccepteerd als God. Dit is een geschiedenis over verraad. In de Bijbel wordt het verdriet van de Heer beschreven over dit verraad van zijn vertrouweling. Zijn verdriet over wat de mensheid wordt aangedaan is ook te vinden in de Bijbel. Het gaat er daarom bij niet in dat ‘de komedie’ de wil van God is. Het is gewoon niet logisch.

  Like

  • Beste Prochrist, waarom haal je de bijbel erbij ? Die is nl door mensenhanden geschreven en subjectief op allerlei wijzen te beredeneren of te benaderen. Je kunt de metaforische verhalen in de bijbel op allerlei manieren uitleggen, maar de God is in de mens en de mens is duaal , de mens heeft dus als het ware die twee zijden in zich en juist daarom mijn beredenering. Wij zijn naar het beeld van God geschapen en we zijn duaal dan is God dus ook duaal…omnipotent manifest. (en kijk eens naar de god van de freemasons , baphomet waarom denk jij dat die ook tweezijdig is? )

   En inderdaad ben ik het met je eindconclusie eens de ‘komedie’ speelt zich af vanwege de duistere machten en die vertegenwoordigen de ‘duivel’ op aarde welke de kerk die dat boek hebben voortgebracht, gecreeerd hebben in de mensenhoofden. Maar het is wel dat Don hier gelijk heeft , hij geeft enkel niet aan welke god hij bedoelt…

   Het is dus niet de wil van God maar wel van de (materieele ) god die de kerk als godheid beschouwd beschreven in de ‘heilige’ boeken en dat is niet de ware… De ware God heeft geen bemiddeling nodig die is omnipotent aanwezig in alles wat de natuur voortbrengt en van nature voortkomt en niet wat de mens maakt , er kan wel inspiratie in zitten
   Juist vanwege de vrije keuze die God de mens geeft om het leven te kunnen manifesteren / leven zitten in dat mogen kiezen twee zijden , het dusitere en het goede en het is aan ons. Maar alles in ons is als het ware de manifestatie van de Ene…
   Het gaat wat diep en het is uiteraard een subjectieve benadering en ik weet dat ik wat dat betreft ook zeker niet de wijsheid in pacht heb.

   Moeilijk te beschrijven onderwerp vanwege de subjectieve perspectieven maar kan wel tot een mooie discussie leiden … 🙂

   Like

   • @Treowd, ik haal de Bijbel erbij omdat God, Satan/duivel in dat boek voorkomen. Als ik deze namen in De Telegraaf had gelezen dan had ik die krant erbij gehaald;

    Inderdaad is de Bijbel door mensen geschreven maar niet door mensen bedacht. Er zijn in het verleden mensen (profeten) geweest die d.m.v. dromen en visioenen boodschappen van God hebben gekregen. Zij hebben dat voor de mensheid opgeschreven terwijl ze toen waarschijnlijk niet eens wisten wat ze schreven. Sommige delen van de Bijbel beschrijven namelijk onze huidige tijd maar er wordt ook over verder in de toekomst geschreven. Ik persoonlijk vind de Bijbel werkelijk een stunt.

    Maar ik geef toe dat het niet makkelijk is om de Bijbel te lezen. Er wordt veel gebruik gemaakt van symboliek en dat kan verwarrend zijn. Misschien bedoel je dat met op allerlei wijzen te beredeneren.

    Like

     • @donquijotte, het zou heel goed door andere mensen bedacht kunnen zijn. Sterker nog de religie-maffia zegt dat het nep is. Om te weten of dat waar is moet je onderzoek doen of anders hun mening als waarheid accepteren en dat verder verkondigen. Nu al de optie ‘niet weten’ accepteren hoort wat mij betreft niet tot de mogelijkheden. Maar je moet wel net als ik plezier hebben in het onderzoek en als dat er niet is dan moet je er wel mee stoppen.

      Like

 3. Inderdaad is de Bijbel door mensen geschreven maar niet door mensen bedacht.

  @Prochrist, dat is een aanname dat het niet zou zijn bedacht door mensen, daar is absoluut geen bewijs voor te vinden.. Dat er zaken in de bijbels staat welke matchen met de realiteit en tijdloos toepasbaar zijn – vele faccetten en lagingen dienende – geeft voor mij aan dat men zeer verlicht geweest moet zijn als de schrijvers ervan. En juist daarom kan het ook mogelijk zijn (let wel :mogelijk) dat men een script volgt vanwege dat passende in de huidige tijd en dat is juist genomen vanuit die bijbels een script unfolding, mogelijk om the multitude te bewegen tot het ontwaken en te laten inzien wat men werkelijk is… en daarmee de natuurlijke God given potentie te doen ontwaken in de multitude.

  Zijn we in het tijdperk aquarius belandt ?? Van ijzer naar brons en zijn er die cycli?….

  Het zou eventueel een duistere samenzwering kunnen zijn, maar ik denk dat het huidige systeem uitgelokt heeft dat er psychopaten aan de top staan of ook wel on-wakkeren het zij bewust danwel onbewust dat lokt een scheef in de basis duister systeem uit. (kapitalisme zie Michael Parenti on capitalism)
  Ik vertrouw het AI gebeuren niet omdat dat juist aangestuurd word door die mogelijke ‘onwakkeren’ vanuit dat scheve systeem , maar ook dat kan eventueel bij ‘dat spel’ behoren ter ontwaking….wisselen van fases….
  Zij die werkelijk de touwtjes in handen hebben – zijn verlicht – en weten dat het slechts fases zijn… Mogelijk om het kaf van het koren te scheiden? Er raakt nl. niks verloren – men leert – de ziel is uiteindelijk mogelijk onsterfelijk…. de mensheid leert en groeit spiritueel…..

  Liked by 1 persoon

 4. “@Prochrist, dat is een aanname dat het niet zou zijn bedacht door mensen, daar is absoluut geen bewijs voor te vinden.”

  Het is geen aanname. In bijvoorbeeld het boek van Henoch beschrijft hij zelf zijn visioenen.

  Like

 5. @Treowd, wat mij betreft is het Henoch zelf die zijn visioenen beschrijft maar ik heb er niets op tegen als jij vindt dat men dit boek bij elkaar heeft verzonnen. Ik zie verder geen argumenten op basis waarvan ik mijn mening zou moeten herzien. De religie-maffia vindt ook dat het boek van Henoch een apocrief boek is (niet geïnspireerd door de Heilige Geest). Dus nep. Dat is voor mij juist reden om het boek te lezen. Ik onderzoek graag zelf of ik iets waardevol vind.

  Like

 6. prochrist schreef: ” Nu al de optie ‘niet weten’ accepteren hoort wat mij betreft niet tot de mogelijkheden.”

  Waarvan akte in al je posts.
  (lekker uitgangspunt voor effectieve waarheidsvinding…)

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.