26 Reacties op “Marcella Piper-Terry over (levend) geaborteerde foetussen voor weefsels voor vaccins

   • Bij mij kwam de naam Klaas Dijkhoff op…

    Over stamceltherapie heb ik ook grote twijfels. Het lijkt het vervolg op het vaccinatieprogramma. Met het vaccinatieprogramma worden bij kinderen ziektes gecreëerd en met stamceltherapie worden die ziektes behandeld.

    Een embryo bestaat vooral uit stamcellen. Het zal mij daarom niet verbazen als embryo’s uit abortusklinieken de grootste leveranciers van stamcellen zijn.

    Like

 1. Alles doen ze om de oorspronkelijke potentie te ondermijnen, men weet hoe krachtig die kan zijn…dat vreest men. Dat is de spirituele oorlog en dat begint bij de ondermijning van de ontwikkeling van de zintuigen en cognitie… Onze vroegtijdige “dood” is voor hun eigen voortbestaan een noodzakelijk iets geworden..dat is hun paradigma…

  Like

 2. Vandaag in het nieuws: steeds minder meisjes -minder dan 50%- laten zich vaccineren tegen baarmoederhalskanker vanwege de bijwerkingen. Het RIVM heeft de klachten van de meisjes onderzocht en je raad het natuurlijk al … de klachten komen niet door het vaccin.

  Like

  • Het globale vaccinatieprogramma van Bill Gates is in dit licht gezien doodeng! Volgens mediaberichten geeft hij met zijn Gates Foundation miljarden uit aan deze vaccinatieprogramma’s maar ik denk eerder dat meneer rupsje-nooit-genoeg juist miljarden verdient met het uitvoeren van deze agenda.

   Like

 3. Tsja,
  Het leven.
  Het is maar kort. Te kort om je ergens druk over te maken dan gezond eten en drinken en een dak boven je hoofd. De rest is in wezen bijzaak. Die bijzaken worden verzonnen door mensen. Andere mensen die jou de les willen lezen; letterlijk. Het begint al vroeg, op school. Met taal. En ‘geschiedenisles’ en aardrijkskunde en staatsinrichting, of maatschappijleer en zo. In die lessen wordt je verteld hoe hun(!) wereld eruit ziet. En wat je moet denken en geloven.
  Zonder taal zouden ‘ze’ het al een stuk moeilijker hebben. Zonder taal kun je namelijk iemand niet iets ‘wijs’ maken.
  De grote filosofen weten dit allemaal, dat denk ik heus wel.
  Inderdaad Erasmus en Shakespeare waren van e.e.a. op de hoogte, lijkt mij. En die schreven weer met taal hun werken. Het ‘ik’ schijnt niet te bestaan, las ik in dikke filosofische boeken. Ze zochten en zochten, maar vonden het niet. Het bestaat niet?

  De (mensen-) wereld zou er wellicht beter uitgezien hebben als er geen taal zou bestaan. Dan zouden anderen geen uiterst listige zaken kunnen bedenken om anderen continu een loer mee te draaien. Taal wordt tegen ons (mis) ge-bruikt.

  Maar zolang als mensen nog taal hebben, zal het wel doorgaan, dat in de maling nemen. Dat is niet zo moeilijk, je wordt namelijk tamelijk onwetend geboren, dus veel weerstand is er niet.
  Dus rest, denk ik, zoveel mogelijk hun taal negeren. Weg radio, tv, krant en al die andere zaken van ‘hun’.
  Heus, of het nu gaat om die rare seks-praktijken van die lui, of hun hang naar megalomane macht, zonder taal (en die vreselijke wapens) zouden ze kansloos zijn. Maar, dit alles eigenlijk terzijde.

  Daarom zeg ik altijd maar: Mens, leer jezelf kennen! Want, dat weet ik, en dat zeg ik nog maar eens: er zijn er maar zéér weinigen die zichzelf werkelijk begrijpen en meester over zichzelf zijn. Het is net als met autorijden: je hebt les nodig om de wagen te beheersen.
  Je hebt dus levensles nodig van een goede instructeur, die zichzelf begrijpt en meester is over zichzelf. Want, wie geen meester is over zichzelf en wie zichzelf (dus) niet volledig kent en begrijpt -zowel lichamelijk, geestelijk en gevoelsmatig, en wat anders nodig is- die begrijpt niet veel en kan een ander ook niet de weg vertellen.
  Immers, hoe kan een mens die zichzelf niet eerst 100% begrijpt en meester over zichzelf is, ook maar iets anders begrijpen en daar zinvol mee omgaan?

  Wie zichzelf begrijpt, denk ik, die weet dat hij gewoon een stukje natuur is, net als een merel, een worm, of een boom, die mens is als de natuur zelf. Want hij (her)kent zichzelf als natuur: bewust geworden natuur…
  Dode stof dat tot geestelijk leven gekomen is.
  Wie zijn hersenen aanschouwt en begrijpt, die begrijpt zijn geestelijk werktuig al een beetje. Wie zijn lichaam begrijpt, die begrijpt zichzelf al voor een groot gedeelte.

  Totdat u, wat ik schrijf, 100 procent begrijpt, (en dat is een lange weg, dat begrijpen, ik praat voor mezelf over 30 jaar en ben nóg op weg…) kunt u maar beter zwijgen, als u mij mening wilt lezen. En u kunt ook maar beter bijna alles weg doen, als u het mij vraagt.
  Want almaar vertellen hoe verrot ze zijn, dat werkt nou ook niet bepaald opwekkend. Ik zou zeggen: laat ze in hun sop gaarkoken, maar geef hen geen energie: overal waar je energie in stopt, groeit. Dat is de wet van de natuur. Haat je geweld, misdaad, smerigheid, listigheid, geldlust, machtswellust, infantiele domheid, lafhartige schlemieligheid, enzovoorts -allemaal karaktertrekken van dwazen- mijd dat dan, maar maak je er niet druk over. Dat is zonde van de energie. Die kun je beter besteden om jezelf te begrijpen. En ze zouden eens kunnen gaan groeien van al de energie?

  Wees daarom wijs en als je het niet bent, probeer het te worden. Want, wijsheid is een groot ‘geschenk’ dat tot waar leven leidt. Lees de Bijbel maar eens. Die staat hier en daar vol wijsheid. Spreuken, de Prediker, Jezus…
  Lees dat boek eens als geestelijk voer. Er zijn, denk ik, meer boeken vol wijsheid, maar de Bijbel is een van mijn favorieten.

  Dus, daarom dit stukje tekst van mij. Als een gift aan u. Ik heb de kennis ook maar weer van anderen gekregen.

  Tenslotte: ‘Ze’ kunnen veel van je pakken, maar je geestelijk welzijn is iets waar ‘ze’ nog niet veel aan kunnen doen. Verdoe daarom je tijd niet met je druk maken om of over de dwazen. Dat is verspilde tijd, meen ik. Er zijn talloze dwazen, dus alles beschrijven is ondoenlijk, vrees ik. Voor elke ontdekte leugen verzinnen ze misschien weer 30 nieuwe.
  Daarom zeg ik: Stap op de smalle weg naar de Verlichting. Doe jezelf het ware leven cadeau. Doe je dit niet, dan rest je enkel nog flauwekul en een doolhof waarin je maar al te gauw verdwaalt, vrees ik.

  Zo: voor wie ogen heeft, die leest. Wie oren heeft, die hoort. De waarheid zal je vrijmaken. Maar misschien niet zoals je had gedacht.

  Liked by 1 persoon

  • @Antisoof Dank, een waar woord. 🙂 🙂 🙂
   Maar leven in de leugen is weer het anderste uiterste. Door de machten achter de schermen worden al honderden, zo niet duizenden jaren vele mensenlevens op een vreselijke manier (nml door oorlog massaal en persoonlijk geweld)geofferd. De enige manier om dit te stoppen is om door de taal de mensen/menschheid duidelijk te maken aan welke krachten (lees: machten) zij worden/zijn blootgesteld!
   Lees bv “The pawns in the game” van William Guy Carr nog te verkrijgen (ondanks de censuur vd machten) op o.m. bolcom en ook op pdf even googlen. Moeilijk boek in het Engels, minimaal 3x lezen en je weet voor de rest van je leven hoe laat het is!!!!!!!

   ps en laat iedereen het lezen danwel weten.

   Like

   • Nemo,
    Ja, Nemo, die boeken zijn er. Ik las zelf o.a. de oorlogen van Caesar. Landjepik en belasting heffen is nu eenmaal de aard van de macht hè? Maar als we al eeuwen leven in zo een systeem, dan is dat toch niet te veranderen door voorlichting? Weet je, de mensen houden niet van slechte boodschappen. Dus als je ze ‘inlicht’, met je nieuw verworven ‘inzicht’, dan zullen ze je niet aardig vinden. Zo is dat, denk ik. Alleen positief nieuws wil men horen, of negatief over anderen, want medelijden en een beetje meewarig leedvermaak is de mens ook niet vreemd. Daarom is de media zoals ze zijn, denk ik. En dat is ook logisch. Geef de mens vertier en het idee ergens bij te horen en geef ze een goed gevoel: klaar.
    Daarom is preken over de slechtheid niet gewenst.
    Nietzsche zei: “Met stroop vang je meer vliegen dan met azijn”.

    En de goede Plato: Vergelijk het met leven in een grot, waar de beelden schaduwen van buiten zijn. Als de mens zo altijd leeft en je brengt hem naar het licht, dan wordt hij verward. Hij wil weer terug naar zijn vertrouwde grot.

    Ergo, die boeken worden alleen gelezen door enkelen die een beetje uit de grot zijn.

    Maar dat laat onverlet dat de mens volgens Plato ook zijn vijand moet kennen. En weet je wie de grootste vijand van de kan zijn? Hijzelf! Omdat hij zichzelf niet kent.
    Daarom stond er geschreven:
    Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

    En daarom zeg ik: Verdoe je tijd niet met boeken lezen voordat je jezelf kent, want misschien zijn die boeken er ook weer ter vermaak. Hè?

    Like

 4. Zo: voor wie ogen heeft, die leest. Wie oren heeft, die hoort. De waarheid zal je vrijmaken. Maar misschien niet zoals je had gedacht.

  Hoe had jij dat gedacht dan @Antisoof?
  Gewoon toezien hoe er zich een brave new world ontvouwt door passief je eigen leventje vorm te geven binnen opgelegde kaders welke een steeds meer autoritaire zoniet facistische vorm krijgt?

  Like

  • Dat is natuurlijk een goede vraag, Treowd, maar zoals met alles, first things first. Dus, men kan al de onrechtvaardigheid waarnemen, want het stikt ervan, maar het gaat erom hoe men ermee omgaat is een tweede.
   Stel als voorbeeld, je hebt een auto. En je weet er niets van af. En je hebt een lading te vervoeren. Dan is het goed om eerst de auto grondig te kennen alvorens er mee te gaan rijden.
   Zo ook met de mens. Wanneer de zelfkennis ontbreekt, dan is de mens a.h.w. een auto zonder stuur of pook. Of men weet niet waar die zitten of wat ermee te doen. Zo zal een mens zonder zelfkennis een speelbal zijn in de handen van hen die slecht willen en evt. misbruik maken van de onwetendheid.
   Of het nu gaat om oorlog, nep-vaccins, slavernij, of wat dan ook, als de mens niet zuiver kan denken, vrij van opgelegd denken, dan zal hij -naar mijn idee- een bootje zijn in de oceaan en meewaaien met de winden van de duistere krachten, nare mensen dus.
   Verder is, bijvoorbeeld, de hebzucht, ijdelheid en andere aspecten van de menselijke ziel (ego) van de mens een eigenschap waar de commercie en anderen gaarne misbruik/gebruik, of hoe je het wil noemen, van maken.
   Nu kun je niet de wereld veranderen en naar je hand zetten, dat zou wel zo makkelijk zijn. Maar wel kun je jezelf een beetje helpen veranderen. Als, bijvoorbeeld, een mens zijn eigen hebzucht een beetje onder controle heeft, dan wordt hij al wat minder kwetsbaar voor hen die daar gebruik van maken.
   Ik zeg dan niet dat iemand van zijn hebzucht af moet, de aard van het beestje verandert men niet, maar inzicht in het ‘zelf’ doet al wonderen, naar mij idee.
   Als iemand zich al ontdoet van bijvoorbeeld de valse lessen (ook mede dank zij het goede werk van Donquijotte ) dan zijn dat al stappen in de goede richting.

   En hoe ík het gedacht had? Tsja, ik ben ook maar relatief onwetend, er is zoveel om te weten, maar samen weten we denk ik meer. Dus samenwerken is belangrijk. En dat doen we nu, hier… 😉
   Misschien dat jij ideeën hebt?
   En maak je niet de fout, Treowd, door te denken dat een analyse van het leven ook meteen de oplossing biedt? Het helpt wel naar de oplossing te werken, maar een analist is niet meteen de dokter. Dus een mens die in de gaten krijgt hoe de wereld in elkaar steekt, is dan niet meteen een wereldverbeteraar. Snap je? Ieder zijn talent, ieder zijn tijd, ieder zijn insteek. De een die is goed in denken, de ander goed in oplossingen bedenken, die weer in een ander facet, enzovoorts.

   Want heus, ik zie dat ook wel, die gruwelijke ontwikkelingen. Maar ik weet uit de psychologie ook dit: er zijn ongeveer 4 procent ‘monsters’, maar ook 4 procent ‘heiligen’. Alleen… die laatste laten niet van zich horen. Die hoeven niet in de schijnwerpers te staan immers? Waarom zouden zij?
   Dit zeg ik als een soort troost. Want we hebben ook troost nodig om steun te vinden bij elkaar in de dierentuin die men maatschappij noemt. En zelf vond ik die troost wel bij die gedachte.

   Soms dacht ik: ‘nu is het voorbij, ze zij te ver gegaan, de wereld moet nu vergaan, de idioten!’. Maar op een of andere manier zijn er, blijkbaar, ook positieve (en ongeziene, God?) krachten aanwezig…
   De kunst is wel de goede schapen van de bokken te onderscheiden 😉

   Maar dit alles laat onverlet dat inzicht in de eigen ‘ziel’, tamelijk handig is in het proces dat we leven noemen.

   Met groeten.

   Like

   • En hoe ík het gedacht had? Tsja, ik ben ook maar relatief onwetend, er is zoveel om te weten, maar samen weten we denk ik meer. Dus samenwerken is belangrijk. En dat doen we nu, hier…

    Dank voor die uitgebreide toelichting en uitleg!
    Daar kan ik me helemaal in vinden @Antisoof en is meteen het antwoord op de vraag die volgt, het is geen origineel idee maar ik denk dat we samen heel ver zullen komen…
    Jammer dat mensen elkaar zo in de haren zitten soms, onnoodzakelijke verspilling van energie in negativiteit die verloren gaat die we ook ten voordele van de mensheid kunnen gebruiken of inzetten…

    Kan me ook zeker vinden in de woorden van Prochrist weet even niet waar deze reactie precies komt te staan maar voeg het gelijk even bij deze reactie.

    We are all in the same boat

    Liked by 1 persoon

    • @Antisoof en ook @Treowd heelemaal eens met jullie.
     Niemand weet alles en daarom ook vooral samenwerken en ideeën, gedachten en mogelijke oplossingen danwel adviezen uitwisselen via hier (Dank @Don) is een eerste…!!! 🙂

     Liked by 1 persoon

     • @Antisoof, @Treowd en @Allen
      Ik heb goed nieuws en slecht nieuws !
      Eerst maar eens het goede nieuws.
      Inderdaad zelfkennis is de basis. Dooddoeners als ” Verbeter de wereld en begin bij jezelf “, “Wat ghij niet wilt dat u geschiedt…etc(naastenliefde heet dat in het Christendom)” en uiteraard: “Zelfkennis is het begin van alle wijsheid” zijn nog steeds spijkerharde waarheden!!!
      En wat is zelfkennis? Voor mij is dat gewoon toegeven wat je zwakheden en fouten zijn, in gedachten en handelen, in woord en daad. Je eigen geschiedenis van geboorte af tot op heden onder ogen [durven] zien. Kortom dat is je eigen hebzucht, jaloezie, gekrenkt egootje etc. maar ook je goede en sterke kanten voor je in vol daglicht zetten en zien, zien, zien. 🙂 🙂 🙂

      Intermezzo:
      Dus niet kijken, want bij kijken kun je nml ook VERkijken, zo van ik stond erbij en ik keek er naar…(melodie: 2 beren). Maar bij zien kun je je niet VERzien! Ja, ja de Nederlandsche taal is zo gek nog niet/

      En wat betreft het slechte nieuws, ook zien dat het slechte ook van buitenaf komt, opgelegd door psychopatische, heb- en zelfzuchtige machthebbers via de media en wat al niet.

      Tot slot toch maar afsluiten met goed nieuws: Wie zich zelf kent of wil kennen en daaraan werkt kan en mag ook genieten van het leven, van de (nog steeds) mooie natuur, gezond eten en wat al niet, terwijl hij of zij ook de kwalijke en slechte zaken om zich heen ziet en evt aan de kaak stelt. Kortom het een sluit het ander niet uit en zeker vooral “samen werken” want 2 weten meer dan 1, en 3 weten meer dan 2, en 4….. etc. etc. etc. ad. inf.

      “Ieder zijn talent, ieder zijn tijd, ieder zijn insteek. De een die is goed in denken, de ander goed in oplossingen bedenken, die weer in een ander facet, enzovoorts.”
      . . …..Antisoof

      Liked by 2 people

  • Rozen verwelken en scheepjes vergaan, dus loop niet te lullen en doe er wat aan! Geef ze op tijd water en stop er een kurk in bijvoorbeeld…
   Of stort je ziel en zaligheid in een noeste moestuin en weet wat je eet!
   En verder; wat gij niet wil wat u geschied, doe dat ook een ander niet (in die dagen “deden” de mensen elkaar nog niet, althans ze noemde het anders, hofmakerij, schaken ende zulksch)…
   Maar je gaat mij niet troosten met het lezen van de bijbel, ik ben vroeger al genoeg getroost, van mij mag morgen de internationale platte aard sociaal Anarchy worden uitgeroepen! Drie werf A!!!

   Like

 5. @Antisoof
  “Want almaar vertellen hoe verrot ze zijn, dat werkt nou ook niet bepaald opwekkend.”

  Het werkt niet opwekkend maar we moeten het wel blijven doen. We moeten dat blijven doen totdat geen enkel onschuldig kind en hun radeloze ouders meer te maken krijgen met deze nazipraktijken. En dan zijn er ook nog de foetussen die levend ontleed moeten worden omdat hun lichaamsweefsels anders niet bruikbaar zijn voor vaccins. Die foetussen hebben geen stem. Ze kunnen niet klagen over het onrecht dat hen is aangedaan.

  Dit moet continue onder de aandacht worden gebracht of wij daar nou gelukkig van worden of niet.

  Liked by 1 persoon

 6. Antisoof, ik heb je bijdragen altijd als een warm bad gevoeld op de diverse fora. Ik vraag me deels af of het wensdenken is door moedeloos geworden van het strijden. Ik ben de strijd ook meer dan baggerzatmaar weet wel dat opgeven geen optie is. Je kunt je neerleggen bij alles wat is, dat is wat mij betreft ook oke maar daarmee gaat er niets veranderen.
  De verandering moet komen door bewustwording van van alles en nog wat en dat mensen daardoor andere keuzes gaan maken.
  Wegkijken is geen optie.
  Ik geloof in mensen want ben er zelf ook één. Ik geloof in samenwerken ondanks dat de percepties verschillend kunnen zijn. En dat vraagt vervolgens weer veel van de verdraagzaamheid en dus ook weer inzicht in waarin een mens verdraagzaamheid moet leren als onderdeel van willen vertrouwen.
  Zelfkennis is absolute noodzaak.

  Liked by 1 persoon

  • Acht Anna, een warm bad…
   Weet je: het vogeltje zingt nu eenmaal zoals die gebekt is. Als je ouders zus zijn, dan ben jij ook zo. Een beetje. En verder heb ik geleerd dat ik, als ik communiceer, beter positief kan zijn, dan negatief, normaal ipv agressief, en een beetje ‘voorzichtig’ met taal.
   In het echt ben ik niet zo heel erg minzaam, naar het schijnt. 😉

   Maar ja. Ik dacht, weet je, ik herhaal nog eens mijn boodschapje. Want die kennis is misschien het overwegen waard.
   Men zou die dialogen van Plato meer moeten lezen, als men van mooie taal houd, van humor en scherpe logica, zaken die de geest vermaken, denk ik wel eens.

   Maar goed, het is hier geen theekransje, dus ik wil tenslotte voor een ieder van ‘goede wil en blijdschap’ een muziekplaatje willen delen:

   Fijn voor het gevoel, zeg maar…

   Like

   • Haha Antisoof, het was ook niet mijn bedoeling er een theekransje van te maken 😉
    Je zegt “In het echt ben ik niet zo heel erg minzaam, naar het schijnt.” Nou, ik ook niet wanneer het nodig is 🙂
    Maar wat ik wel van belang vind is dat mensen ook die kant laten zien, en feitelijk is dat er ook een van kwetsbaarheid durven tonen. En dat maakt ons allen menselijk als het om verbinding en samenwerken gaat.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.