10.000 dollar beloning voor hem/haar die wetenschappelijk de beweging van en de kromming van de Aarde kan aantonen.

dumbingdown

De wetenschap is CORRUPT.

De wetenschappelijke methode NIET.

Verdien nu 10.000 dollar door met inachtneming van de wetenschappelijke methode aan te tonen dat de Aarde beweegt en dat er sprake is van “curvature”.

Als de main stream wetenschap zo gecorrumpeerd is dat we geen “straight answers” meer krijgen dan moeten we het gewoon zelf doen. ZOALS IN ALLES.

11 Reacties op “10.000 dollar beloning voor hem/haar die wetenschappelijk de beweging van en de kromming van de Aarde kan aantonen.

 1. Stuur maar alvast op die beloning: Fluitje van een cent.
  Boldriehoekmeting/ Kimduiking/ Satellietfotofilmpjes
  Ja hoor ze bestaan echt, maar goed u hoeft het niet te ‘geloven’
  even goeie vrinden hoor… 🙂 🙂 🙂

  Like

 2. Het NWO-complot (inmiddels aan een ieder die beschikt over een gezond verstand, gezonde nieuwsgierigheid en onderzoekslust) om de hele Aarde te veroveren *), is VEEL BELANGRIJKER, dacht ik zo!!!
  Lees Mike King “The war on Putin” te verkrijgen via boldotcom.

  *) ten koste van millioenen, ja waarsch wel miljarden doden.

  Like

  • @Nemo –je hebt in 1 ding gelijk ivm Platte Aarde/Bolvormige Aarde……
   Het is een NWO “complot”/Psy Op — Het houd al zo lang mensen bezig ,en de Powers that Be komt dat goed uit,als Afleiding van andere dingen zoals o.a de Secret Illuminati Trannies etc..—-maar je hebt ongelijk dat de Aarde Rond is,de Aarde is Plat,net zoals Barbara Bush geen vrouw is,maar een Kerel;)

   Liked by 1 persoon

 3. Het NWO-complot (inmiddels aan een ieder die beschikt over een gezond verstand, gezonde nieuwsgierigheid en onderzoekslust) om de hele Aarde te veroveren *), is VEEL BELANGRIJKER, dacht ik zo!!!

  Dat ligt in het verlengde ervan beste Nemo, je tracht de wortel te laten zitten – als er iets rot is – zul je het met wortel en alles aan moeten pakken.
  De dissonatie blokkeerd je volledige visie een beetje …

  Like

 4. Ik was door de vele docu’s op t net overtuigd geraakt van een platte aarde. Wilde dit echter wel zelf bewijzen . Ik ben met een telescoop naar het aalsmeer gegaan (dit meer is zo’n 5 kilometer lang) . Je zou daar de bolling van de aarde moeten kunnen waarnemen als je naar een object aan de overkant zou kijken. Ik ging kijken naar een water-toren aan de overkant, al liggen op een stijger in t haventje. En wat bleek: het onderste gedeelte van de toren was NIET zichtbaar. : Dus TOCH een bolvormige aarde. Ik denk dat de theorie van de platte aarde is gebracht om andere complottheorieen in diskrediet te brengen.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.