Nicky Verstappen wordt nogmaals misbruikt voor de DNA agenda van justitie.

15

Justitie is begonnen met een volgende komedie. Hadden we als eerste de Marianne Vaatstra zaak waarbij het DNA onderzoek uitsluitsel bood en Jasper Steringa onschuldig werd veroordeeld net als bij de moord op kinderprostituee Andrea Luten die door haar adoptief ouders werd uitgeleend/verhuurd aan elitaire pederasten in hun vakantiechaletje in de bossen ter lering en vermaak.

Nu is ene Jos Brech een AANGEWEZEN dader op basis van FAKE DNA onderzoek zoals we eerder de totaal onschuldige Jasper Steringa hadden in de Marianne Vaatstra zaak en Henk Fieten die op basis van 1 schaamhaar zonder haarwortel werd veroordeeld voor de moord op Andrea Luten.. Hoe extraheerden ze DNA uit een schaamhaar zonder haarwortel destijds?

Wanneer zouden de mensen eindelijk eens ontwaken uit deze justitiële versluiering?

Het is alles een illusie opgedrongen via de media.

We leven onder een autoritair crimineel bewind!!!

orwellfoot

5 Reacties op “Nicky Verstappen wordt nogmaals misbruikt voor de DNA agenda van justitie.

 1. Met de “klopjacht” 🙂 🙂 (haha) moet het VOLLEK duidelijk gemaakt worden dat Justisie en Polisie enorm bezig zijn de (Pedo)misdaad te bestrijden, manieheus…

  Ik vraag mij af hoeveel kinderen van al die vluchtelingen, gelukzoekers en allochtone immigranten verdwijnen in onze en andere criminele-pedocircuits? Een schatting ….

  Like

  • Haha die bootjes zitten vol met licht tot zwaar getinte mannen uit het M-oosten en Afrika.
   Al die mannen denken bij hun eige: Weet je wat mam, vrouw en zus resp. kids blijven jullie lekker hier in de armoede en/of de bommenregen. Wij gaan lekker weg naar ‘LUI-Lekkerland’ , paradijs Europa en als wij “gesetteld” *) zijn dan sturen we jullie een kaartje en misschien wat geld dat jullie ook over kunnen komen, ja toch!??

   *) Uitkering, getrouwd met blanke Europeane, handeltje al of niet in de ‘wit’-goed danwel groente & fruit, etc., etc., etc.

   Like

 2. Nicky Verstappen, naam doet het altijd goed is action-trigger.
  Jos en Max Verstappen de welbekende beroemde coureurs, waarbij laatste voor Red Bull onder nr 33 rijdt! Haha 🙂 Je lacht je de kreukels.

  Doel: DNA afname van de gehele bevolking voorbereiden, mensen meegaand zeg maar willoos maken. Nevendoelen Angst, verwarring zaaien en afleiden van essentiele en gelukkiger zaken.
  Nederland = proefland, want goede infrastrucuur en klein dus goede koppelingsmogelijkheden met o.m. isbn nr, opleiding, beroep, inkomen, sociale klasse en status etc.

  NB Telegraaf nota Bene alleen die krant alleen al, nou ja alle kranten en media tv radio etc sinds in 1865 Reuters is opgericht.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.