25 Reacties op “A jamais idealiste

 1. Een Toepasselijke Song/Lijflied–You Tube:Netsky:–“We Can Only Live Today”……FUCK the NWO!and yep we leven in een THEY LIVE samenleving since Birth,en het word alleen maar erger–(behalve hoop ik dat Reptillians niet bestaan die in de Film:THEY LIVE voorkomen..maar wie weet)–maarrrr—“We Can Only Live Today………..”

  Like

 2. Google:Politie krijgt vaker toegang tot Particuliere camera’s —-Google:Steeds vaker gaan Particulieren,Burgers hun Camera’s registreren bij Politie……..(niet alleen in Nederland,maar all over The Flat Earth,over een aantal jaartjes/jaren hangt o.a in Iedere Straat in Nederland een Camera…)da’s ongeveer 1 van DE doelen,sluipsgewijs,sneaky

  Like

 3. Google:NOS-Drie youtubers overleden door val in waterval Canada—–(dinsdag 3-7-2018 is deze HOAX de wereld ingebracht)—Google:Three video bloggers dead after sccident at Shannon Falls–(deze link staat OOk in het NOS-artikel bij:*volgens de Vancouver Sun*gewoon ff aanclicken)In het begin van de Video word al meteen gezegd dat er *7 personen in totaal waren;)-de onderste Video is HILARISCH,stelletje leugenaars om $$$$$$$$$ mensen te laten Doneren met hun Obama vinger(s)wrijf ḧuilie¨ huile΅o,o,o,o,o,o,o,o traantjes—-HOAX?yep!psssss NIKS doneren;)aan die CLOWNS

  Like

  • En hoeveel CLOWNS doen onder in het NOS artikel/video… “huilie”huilie”?yep *7…(OMG;)—-de 7’s druipen ervan af

   Like

 4. En ik ben blijkbaar weer de enigste die deze HOAX ontdekt of ziet,door gewoon elke dag ff op google:NOS in te toetsen———–no thanx

  Like

 5. Zie op You Tube:To Our Friends and Family–High on LIFE-channel……….(hahha de naam al high on life,en check OOK ff de Dislikes best veel voor zo’n “vreselijk drama”,en sommige reactie’s nou nou — niet iedereen gelooft deze BULLSHIT gelukkig)

  Like

 6. Diegene die zich:*10,000 Subscribers without video challenge* noemt onder diegene die een reactie heeft achtergelaten bij You Tube:To our Friends And Family…..zegt al genoeg om zo’n oneliner te noemen—meesterlijk!)

  Like

 7. psssssss 3-7-2018=3+7+2+1+8=…..(tromgeroffel…*21====*777*,Another HOAX bites the Dust;)—Programma Man Bijt Hond kijkersvraag–;”Wanneer heeft U een HOAX zelfstandig ontdekt?”

  Like

 8. You Tube:Soccer team trapped in cave Asks for World Cup updates—-(ziedaar de Wereld “Kampioenschappen”Voetbal word in De Thailand Cave Trapped Suckers team ingeplempt,deze Video is wederom Hilarisch met die HOAX zilver/goudkleurige dekens,en als je op pauze zou duwen op 1.30 min in deze video,zie je in het Screenshot eigenlijk Genoeg,hahaha;)

  Like

  • HAHAHA de Sucker (11 t/m 16 jaar)Kids in de Cave Hoax stellen hun ouders gerust met briefjes,niet Andersom–HAHAHAHAAAAAAA–wie niet ziet,begrijpt dat dit een HOAX is heeft een ontiegelijke Plank voor z’n hoofd,jammer dat niemand ook eens wat doet op deze site,met aanvullingen of ontdekkingen van hoaxes,trannies etc…o,ja geef soms niet mij de schuld dat het zo vaak groen is,Groen is de Kleur op deze site van waarheid,logica,ontdekkingen,onderzoeken,het echte nieuws,discoveries,openbaringen(ontelbare keren bewezen en nog)niet arrogant bedoelt…als niemand het zegt zeg ik het zelf–lazy truthers

   Like

 9. O,ja en Julie Bishop van het Australisch Parlement komt OOK voor in bovengenoemde video. ivm Thailand Cave Hoax………Google:Julie Bishop afbeeldingen…..Google:Julie Bishop and Amal Clooney……….(yep another Tranny bites the dust,and that’s Julie Bishop:)

  Like

  • Google:NOS-Vier Thaise jongens veilig in Ziekenhuis,acht plus coach nog in de grot—-(vandaag)—-hoe lang duurt de 1e video?=7—-hoe oud is de coach Ekkapol Chantawong?=7—na hoeveel dagen is de Gouverneur Eindelijk best wel blij ivm 1 e “redding”?=7…..hoeveel seconden Gebruikt de NOs in hun videos vaak…….o.33 seconden–1.24sec=..—-0.36sec=…..(666,33,7,777;)zie/lees/bekijk Artikel betreft deze hilarische hoax

   Like

   • Blonde Muts/Gans(lelijk eendje) NOS Verslaggeefster Marieke de Vries met haar bekakt stemmetje en slome sufkop doet verslag voor de NOS in Thailand ivm Thailand Suckers team Cave Hoax(walgelijk mens,zij denkt dat iedereen deze HOAX voor echt aanziet,zo arrogant zijn ze bij de NOS(die hebben OOK een plank voor de Kop)als je toch weet,ziet,begrijpt dat dit een Hoax is,dan voel je je toch besodemietert door deze NOS CLOWNS met o.a Blonde Muts/Gans(lelijk eendje) Marieke de Vries,die zich lekker belangrijk voelt en machtig en helemaal in haar nopjes is,om de JOU te besodemieteren,beliegen……….(is toch zum kotzen)

    Like

 10. You Tube:Meesterljk Astrid Kesseboom………….(niet voor de Zwakke Maag,let vooral NIET op de Tanden,het Gebit en Rotkop van NOS Theo Verbruggen(man ga eens naar de Tandarts)

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.