Waarom vaccinaties kanker veroorzaken…

Its-easier-to-fool-people-than-to-convince-them-that-they-have-been-fooled.

In een artikel in de Televaag werd melding gemaakt van de aanhouding van 2 leidinggevenden in verband met blootstelling van personeel aan een KANKERVERWEKKENDE stof. (artikel)

Welke stof is dan mijn eerste gedachte. Het bleek om formaldehyde te gaan. Een middel dat onder meer gebruikt wordt bij de conservering van lijken.

Waar het middel nog meer wordt gebruikt is bij het vaccineren van onze kleinste kinderen. Formaldehyde, de kankerverwekkende stof, wordt bewust toegevoegd als ingrediënt van vaccins.

Wij klagen dus over blootstelling van volwassen personeel aan deze kankerverwekkende stof en zijn zelfs bereid de verantwoordelijke leidinggevenden gerechtelijke te vervolgen maar ondertussen geven wij pasgeboren babies intraveneus deze zelfde stof.

drdq

Wanneer gaan wij de artsen vervolgen die het in hun hoofd halen onze kinderen met deze kankerverwekkende stof in te spuiten? “Wir haben es nicht gewust” is geen excuus meer. Deze artsen hadden KUNNEN en MOETEN weten dat vaccins levensbedreigend zijn. Er is dus sprake van voorbedachte rade (voorwaardelijke opzet sic) en dus (poging tot) MOORD door artsen.

It’s POISON.

7 Reacties op “Waarom vaccinaties kanker veroorzaken…

 1. Google:Asbest in KinderMake Up Claire’s..&…Google:Beerput Nederland…….dus hoezo zouden Vaccins goed voor je zijn?

  Like

  • Als bovengenoemde gewoon al gebeurt,is gebeurt,feiten zijn ivm Asbest in Kindermake up CLAIRE’s en Beerput Nederland,na het zien/lezen/begrijpen van beide links,is het toch niet zo moeilijk voor te stellen dat OOK (bepaalde,zo niet alle)vaccins middele inzitten wat niet goed voor Mens en Dier is…

   Like

   • RIVM o.a waren ook (zeer) erg betrokken met o.a de EBOLA HOAX en de ZIA mug Hoax etc..dus erg betrouwbaar zijn ze sowiezo niet(zwakjes uitgedrukt)

    Like

   • In o.a ons voedsel,drinken zit vergif,of gemanipuleerde stoffen,extra zout,extra suiker etc…da’s toch bekend,dus waarom zouden erin Vaccins geen middelen zitten die niet goed is voor mens en dier?1=1=2

    Like

 2. @Stevie Goede reacties. Vraag mij af hoeveel en statistisch verband tussen hoeveelheid gifstof en de uitbraak van een epidemie danwel ontstaan van ziekte en dat alles gerelateerd naar leeftijd en geslacht.
  Geslacht zal wel wat lastig worden met de transgender-haha-agenda, maar de rest kan en moet redelijk geschat/statistisch bepaald worden.

  V.b. Wat inderdaad opvallend is dat op Instagram veel foto’s zijn te zien van zieke kinderen waaronder ook veel gevallen van kanker. Daarnaast ook veel andere aandoeningen en afwijkingen.
  M.i. kwamen die vroeger*) veel en veel minder voor. Zker vroeger was de kindersterfte en doodgeboorte hoger dan nu, maar degenen die het/de eerste jaren “overleefden” waren veel sterker soort mensen dan die slapjanussen en slaptruuzen (samengevat: slapgenders 🙂 )van nu.
  Mannen zijn eerder kaal bv. Zag je vroeger*) veel minder.

  *) Vroeger Hierbij moet u denken aan ca 20 tot 30 jaar geleden.
  NB Via het CBS en de Inspectie gezondheid dus Min van Volksongezondheid en milieuvervuiling kunnen deze cijfers/statistieken worden opgevraagd, maar ja zullen wel vervalst zijn of worden indien de WAARHEID (= oa de FEITEN) boven water dreigt te komen!!!

  Like

  • Gelukkig hebben ze hiervoor het WODC dat alles in opdracht aan elkaar liegt, net hoe het hun neoliberaal (lees fascistisch), het beste uitkomt.
   Volgens mij laten ze in verkiezingstijd de WODC-ambtenaren ook de stemmen tellen of pallets met stembiljetten invullen.

   Jammer dat er met twee maten gemeten wordt, wel de Hells Angels en Satudara gaan verbieden (wegens vermeende criminele activiteiten in clubverband), maar de vvd-misdaadgroep mag vrolijk doorgaan met een te lange waslijst aan bewezen criminele activiteiten en misdrijven, list en bedrog. Stelletje witte boorden slapgenders!

   Dat van die kale mannen viel me ook al op (zit zelf nog goed in de kuif, heb makkelijk lullen), maar menig collega die 10 jaar jonger is, loopt er met een tjerno-coup bij. Als je ze naar die rare strepen in de lucht vraagt, ben jij natuurlijk het allu-hoedje (met daaronder een weelderig haardos, mooi wel).

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.