Marianne Bloos – Het Openbaar Ministerie heeft haar eigen Shemales om seks op de werkvloer mee te hebben. (Update)

mariannebloos

Marianne Bloos – Het Openbaar Ministerie heeft haar eigen Shemales om seks op de werkvloer mee te hebben.

Zoals ik het nu zie is Marianne Bloos aka Haagse Nefertiti (wat een shemale hals!!!) een interne shemale van het Openbaar Ministerie ter lering en vermaak voor alle homoseksuelen en pedofielen binnen het OM.

Zou het de arbeidsproductiviteit verhogen?

Dan liever Beethoven. Zie update onder muziek.

 

Update: Hierbij een overzicht van de bezoekers van mijn site vandaag. Zou Marianne Bloos toevallig in Vietnam zitten? Ze heeft BETAALD VERLOF immers.

europeseUnie

31 Reacties op “Marianne Bloos – Het Openbaar Ministerie heeft haar eigen Shemales om seks op de werkvloer mee te hebben. (Update)

 1. Vanavond op Nederland 3 om 21:10 uur het/de Programma/Reprtage:M?V?X…..(inleiding:Reportageserie over vijf vlaamse transgenders……om een goede Transvestigator te worden zou ik zeker kijken,hoe dat allemaal gaat,de verandering etc..deze Reportage serie is trouwens ook op canvas/op de Belg/tv geweest tijd terug———-deze mensen zijn EERLIJK,da’s het hele verhaal

  Like

   • m/v/x De x is van nix. NIX spreek uit NIKS.
    Geen man en geen vrouw gewoon niks (NIX) dus! 🙂
    Dit soort mensen, ja laten we ze even zo noemen voor het gemak, zijn buitengewoon zielig, treurige zielen in een treurig lichaam.

    Zeker je hebt aangeboren hermafrodieten,maar dat zijn voor de natuur vrijwel altijd zich niet danwel zeer moeilijk kunnende voortplantende exemplaren van de menselijke soort, t.w. de “homo sapiens”.

    O ja en in de trein en stations hoor je overal in plaats van “Dames en heren” nu “geachte reizigers”!
    Wat is er fout aan Dames en Heren? Er zijn toch los van bovengenoemde geboorteafwijkingen 2 soorten mensen, vrouwen en mannen. Chromosoomtechnisch XX of XY. De rest is bullshit, verwaarloosbaar zeldzaam dan wel treurige afwijkingen!

    Like

 2. GOOGLE:Onvrede bij Om:Onderzoek naar Geheime Liefdes relatie legt meer Problemen bloot—-(vandaag)——TRANNY Hoofdofficier:Marianne Bloos heeft een “geheime”Relatie met Hoofdofficier Marc van Nimwegen…….DEZE HOAX,Soap die vandaag van Start gaat in de Media,Tellievision is er o.a om de Nederlandse Burger uit te lachen,omdat Marianne Bloos een TRANNY is,daar gaat deze Gehele Soap/Hoax om….Google OOK:Marianne Bloos Marc van Nimwegen……..gaan met die banaan;)

  Like

 3. SONG voor Marc En Marianne—You Tube:-John Paul Jong-“Love is in the Air”…….lalatralalatralala.Love is in the air..doedoedoedoedoe..lalatralala”lala”

  Like

 4. Misschien Kan Marc En Marianne Dubbeldaten met Guus (ie)(Meeuwis)en Manon de Sexkanon?…Love is in The Air lalalatalala…doedoedoediediedoeee..tralalala…”

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.