304 Reacties op “1992 Iris Berben, ik werd als jongen geboren.

  • Voorzichtige try-out voor mind-programming of het startschot van de campagne voor de nieuwe richting waarin men de maatschappij wilde sturen? Alles in medialand heeft een onderliggende reden? Je kijkt en kiest progamma’s en dus kies je voor je programmering…

   Geliked door 1 persoon

 1. Naast Iris Berben zijn deze bekende Duitse vrouwen waarschijnlijk ook trannies Claudia Schiffer,Heidi Klum Diane Kruger,Franka Potenta,Nina hagen, Nora Shriner en niet te vergeten Angela Merkel.

  Like

  • Naar welke waarschijnlijkheid verwijs je, kan jij dat toelichten @Julius?
   Omdat dat schijnt kan dat dan waarlijk zo zijn?
   Zie b.v. ook rectificatie aandraging van Don aangaande Heidi Klum
   is het niet zo dat dat waarschijnlijk ook niet zo kan zijn?

   Like

   • @Treowd Omdat ik het nooit 100% zeker weet of het trannies zijn, maar ze hebben wel kenmerken van mannen zoals grote handen,een adamsappel , brede schouders, brede heupen grote schoenmaat, lichaamslengte en na de vorm van de billen en borsten.

    Like

    • @Julius. Is dat nou niet net waar een psy-op op inspeelt beste? Dan kun je namelijk gewoon van alles roepen, want men kan het nooit echt weten…
     Maar echte bewijsvoering en sterke argumenten blijven toch wat uit,
     Angela Merkel is in mijn ogen gewoon een vrouw op leeftijd , wel deel van die kakistocracy cq parasitaire zakkenvullers maar m.i. geen trannie. En je gaat niet in op de aangevoerde argumentatie richting Heidi Klum eerder aangegeven, is dat ontwijkend?

     Like

    • “ze hebben wel kenmerken van mannen zoals grote handen, een adamsappel”

     Door gebrek aan kennis kun je hele verkeerde conclusies trekken. Vrouwen hebben ook een adamsappel, ze hebben er alleen geen puntig kraakbeen aan zitten. Dus alle vrouwen met een adamsappel mogen van de brandstapel;

     Like

   • Noem me dom, noem me gek of noem me doorgedraaid maar na het zien van deze foto van Heidi Klum is er helemaal niemand die mij nog overtuigen kan van het feit dat ze niet als man geboren is. @Treowd . Dit is voor mij 100% een transgender. Binnenkort de grote openbaringen?
    Image and video hosting by TinyPic

    Geliked door 2 people

    • Noem me dom, noem me gek of noem me doorgedraaid maar na het zien van deze foto van Heidi Klum is er helemaal niemand die mij nog overtuigen kan van het feit dat ze niet als man geboren is.
     Ik noem je niet gek of dom maar meer een draaikont net als verschillende anderen , het ging niet om een aantal bewezen danwel m.i. soms niet bewezen gevallen het ging over de overdreven en overtrokken claims. Dat op zich is desinformerend, als dat niet terecht is. En nee, ik bezwijk niet onder groepsdruk….
     Recht is recht en krom is krom…

     Like

     • @Treowd
      “Zie b.v. ook rectificatie aandraging van Don aangaande Heidi Klum
      is het niet zo dat dat waarschijnlijk ook niet zo kan zijn?” uit een reactie hierboven van je @Treowd.

      Waar droeg ik een rectificatie aan aangaande Heidi Klum? Precies dat is de reden dat ik die foto van Heidi hier nog eens plaatste. Snappie?

      Like

     • @Don , je kunt je weer focussen op een specifiek geval , waar we het mogelijk niet over eens zullen worden en dat zou kunnen zijn mogelijk ter maskering van het andere wat ik tracht aan te halen. Het was mij niet om individuele gevallen te doen – het ging – en daar haakte ik ook op in evenals Anna en Prochrist mogelijk ook Beer van der Put – over de claims dat geheel hollywood trannies waren en de gehele media allemaal trannies. En om dan de zaak te kunnen keren en toch je gram te halen schakel je dan over op de tactiek dat ik de gehele trannie aanwezigheid zou ontkennen samen met anderen? Hoogst merkwaardig gedrag. Lees mijn argumenten na …
      Of gaat het hier gewoon om een gevalletje energie-vampierisme?

      Like

     • Ga maar niet kijken @prochrist. Het zou verdacht veel op idool verheerlijking gaan lijken. Een zonde voor een christen als jij.

      Like

     • …en jullie hebben me gedwongen hè tot dit soort niet-inhoudelijke reacties; Ik voel me nu helemaal thuis hier. Ik denk trouwens dat Giel Beelen eigenlijk een vrouw is.

      Geliked door 1 persoon

  • Die tijd is aangebroken , geweldig voor haar maar helaas dat het voor de aanstuurders slechts om die agenda zal gaan, missie geslaagd…

   Like

  • Het is maar een voorbeeld Treowd. En het zou net zo goed niet waar kunnen zijn. Maar goed, ik ga er in eerste instantie vanuit dat een persoonlijke bekentenis als waar mag worden verondersteld.
   Er zijn velen die of aan een ziekte lijden die iets doet met het uiterlijk, of met een aangeboren afwijking ter wereld komen die al dan niet wordt behandeld. Relatief zijn de statistische cijfers van de voorbeelden die ik onder artikel Rectificatie heb aangehaald best behoorlijk.
   De eventuele agenda is een punt wat mij betreft beoordeeld moet worden, naast bovenstaande, tezamen met de ontwikkelingen in onze maatschappij als zodanig. Bijvoorbeeld de flower power beweging van de jaren 60, de introductie van de anticonptiepil, feminisme enzovoort.

   Like

   • En een hele belangrijke, het sexuele misbruik binnen kerken/religies. En nu ik toch bezig ben, de achterlijkheid van gedoogbeleid want alles moet toch maar kunnen, van pedofilie de nodige decennia geleden. En recht op abortus, ook zoiets, baas in eigen buik.

    Geliked door 2 people

   • @Anna. En vergeet ook niet het manipulatieve aspect wat ermee samen kan hangen, men speelt ergens op in met die gehele agenda.
    Kinderen moeten zich nl. aangestuurd door de media populair voelen het egeo wordt enorm benadrukt. En als kinderen daarin niet echt slagen omdat ze dat invoelen en dat ‘voertuig’ niet heeft en men kan als trannie of welke uit de lijst dan wel in de schijnwerpers cq aandacht komen. Dan kan die keuze wel eens in gedachten een nieuwe optie worden….Selfie hier… selfie daar…(zoveel) selfie is niet helemaal pluis…

    Like

    • sorry verschrijving , als ze (de kinderen dus ) dat voertuig niet hebben.. uiterlijk kan niemand kiezen daar zit wat geluk bij… dat is geen echte verdienste….

     Like

     • Daar zit zeker waarheid in zelfindentificatie is een belangrijke basis / pijler @Don, mooie vondst die youtube!

      Like

 2. het hermafrodiet verhaal…
  de waarheid ligt in het midden..
  de nuance..
  niemand is 100% man of 100% vrouw..
  alles is relatief.. (ook boven en beneden..in australie is ons onder hun boven)
  zucht
  What a load of crap! I want my Waldorf salad!!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb niets met fruit, behalve in de blender; behoudens bananen haha.
   Ik eet ze mijn leven lang al, zo van de schil, maar het liefst met Griekse yoghurt én walnoten. Ter veraangenaming nog een scheutje honing en soms en/of gelardeerd met wat rauwe cacao nibs, pitten, pollen 😉

   Like

    • En vind daarom elektromagnetisme ook een veel beter antwoord Hugenoot dan gravity…
     Magneten hebben met polen te maken en die werken op elkaar in; ze kunnen niet anders…
     Dat is het levensprincipe; de uitleg die wordt gegeven door wetenschappers die dit principe voorlopig niet begrijpen als ze gravity als een werkelijke oplossing van het probleem zien.
     Dit is mijn mening tot op heden, de toekomst zal laten zien of ik er een andere op na ga houden.
     Voortschrijdend inzicht geldt niet alleen voor wetenschap, maar voor ons allemaal…
     En nu welterusten 😉

     Like

     • Toch nog even omdat ik het niet laten kan:
      Gravity kun je ook zien als een vorm van sexuele ontkenning…

      Like

     • idd@ Anna. allemaal ontgoddelijking, kromspraak, omdraaiing..
      ontkenning van de natuur:
      – “boven en onder” bestaan niet.
      -niemand is 100% man of vrouw.
      -alles is random. alles berust op toeval.
      -god bestaat niet.
      -de mens was ooit een garnaal, toen aap en nu mens.
      -alles is maakbaar.

      …………………….Dat soort kul……..

      Geliked door 1 persoon

   • Nie een bietje ziki, maar zat zikisaus, beste shoarmaboer! Zeg ik dan altijd (na een half jaar gaat ie vervelen, dat wel).
    Of die van: eej jongen maak dah schaap nie dol (meestal kalf aan het spit)! is na een keer of 10 ook wel uitgewerkt.

    Door om het half jaar, om extra zaaddodende pasta bij de knoflooksaus te verzoeken, blijft ie best gangbaar en lollig.

    Like

 3. Marlene Dietrich Tranny.?……..You Tube:Silent Film Trannies——-Marlene Dietrich Transvestigation——–BONUS:Best Transvestigation video ever——Bewijzen?bewijzen?bewijzen?! …meerdere Foto’s/Video’s/Interviews/Beelden zeggen meer dan 1000 woorden——Google:Marlene Dietrich afbeeldingen…..waarom Marlende Dietrich wel en Eva Braun “niet”?bewijzen?Bewijs maar eens dat het geen Trannies zijn——–SUCCES

  Like

 4. You Tube:Cher Tells the TRUTH……..voor@Treowd@Anna@Prochrist——-(heeft geen REET met mij te maken,maar JUIST wat Cher ZELF zegt)is zeker ook geen tranny/kerel hé ,terwijl HIJ het zelf zegt!

  Like

 5. In Cher tells the truth zegt Cher dit:
  A man is absolutely not a necessity. A man is a luxury, like dessert, yeah. A man is absolutely not a necessity. I adore dessert, I love men. I think men are the coolest but you don’t really need them to live. My mom said to me: you know sweetheart one day you should settle down and marry a rich man. I said ‘mom, I am a rich man’.

  Dit is in de verste verte geen coming out o.i.d. maar een vrouw die zegt dat ze financieel niet afhankelijk is van een man, dat ze jaar eigen boontjes dopt. Dus ook Cher mag van de brandstapel.

  Like

   • Ik bespeur hier wel een heksenjacht of moet ik zeggen een tranniejacht? Een meetlint schijnt het wapen te zijn om trannies te ontmaskeren. Met een meetlint worden handen en voeten gemeten. De handen en voeten van vrouwen mogen niet te groot zijn. Vrouwen mogen niet te lang zijn en ze mogen zelfs geen adamsappel hebben las ik laatst. Het moet niet gekker worden.

    Like

     • Ja donquijotte, ze zijn slachtoffers dat heb je goed gezegd. Ik weet alleen niet of je andere gasten dat ook door hebben.

      Like

     • Ik heb het filmpje over Amy Winehouse bekeken. De maker herkent Amy Winehouse niet op haar kinderfoto’s en daarom is de volwassen Amy eigenlijk haar broer die zich heeft laten ombouwen tot vrouw. Ik begrijp werkelijk waar niet dat dit filmpje iemand kan overtuigen.

      Like

     • Amy was een topper die ons alles zelf vertelde. Ik laat me niet door filmpjes overtuigen. Ik vertrouw 100% op MIJN eigen zintuigen, waarnemingen en gevoel zoveel mogelijk los van opgelopen mindcontrol. Zou je ook moeten doen.

      Like

     • Ze zijn niet altijd slachtoffers, maar stel dat het meerendeel (van die minderheid op het geheel) toch door een religieuze cult
      gedwongen wordt tot sexchange dan is het wel serieuze bussiness. Maar er zijn ook andere motieven dan dat. Innerlijke wens (komend vanuit een bepaaalde perversie) aandacht, omdat het kan moneywise, en dan is er een gedeelte dat inwendig echt overtuigtis vanaf kleins af aan dat men in een verkeerd lichaam geboren is. Maar er zullen inderdaad ook best wat slachtoffers zijn, het is een luciferiaans (satanische) cult , mogelijk met allerlei demonische excessen. Of dat moet slechts spel zijn vanuit die families ter shockering om b.v. shock-doctrines mogelijk te maken grote groepen mensen tot bepaalde inzichten te doen inkomen en richtingen in te laten bewegen… Best moeilijk om dat on piont te krijgen omdat het in occulte kringen voltrokken wordt. Ben van mening dat het zo is , dat – wat we echt niet mogen weten – dat dat ook niet topdown los zal komen. Men is decennia voor op ons….

      Geliked door 1 persoon

     • Onthou dat Adam niet kon weten dat hij een man was. Dat kon hij pas nadat Eva uit zijn rib gemaakt werd. (Zo was het verhaal toch?). Een pasgeboren baby heeft vrouwelijke noch mannelijke gevoelens. Ergens na de geboorte is dat in die hoofdjes ingebracht.

      Like

     • Onthou dat Adam niet kon weten dat hij een man was. Dat kon hij pas nadat Eva uit zijn rib gemaakt werd. (Zo was het verhaal toch?).
      Als je ervan uit wilt gaan dat de bijbel letterlijk genomen kan worden. Persoonlijk denk ik dat het meer symbolisch over dualtiet gaat …en verborgen historie..door het volgen van een script… Maar dat is niet het punt in deze.
      Het tweede wat je aangeeft dat is te bezien maar dan nog speelt de anatomie een rol hoezeer de persoon in kwestie ook overtuigt is van haar of zijn rol vanaf die leeftijd…
      Er zullen altijd kenmerken zijn die de ware anatomie kunnen verhullen, maar het gaat inderdaad best ver….en diep een leven in.

      Like

     • Donquijotte, een conclusie zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat vrouwelijkheid niet meetbaar is met een meetlint? Ook zouden jullie inmiddels kunnen concluderen en accepteren dat vrouwen een adamsappel hebben. Eventueel zouden jullie kunnen accepteren dat vrouwen lang kunnen zijn en grote handen en voeten kunnen hebben. Misschien zou je kunnen concluderen dat er naar jullie overtuiging wel erg veel vrouwen eigenlijk man zijn maar weinig mannen eigenlijk vrouw? Misschien zou je aan het eind van de rit tot de conclusie kunnen komen dat je een geloof aanhangt? Ik heb diverse filmpjes bekeken en nul feiten gehoord. De vrouwen in mijn omgeving voldoen niet aan de opgelegde normen uit de filmpjes. Zijn ze dan ineens geen vrouwen of klopt de informatie uit het filmpje niet? Jij noch hugenoot noch stevie zullen deze vraag beantwoorden omdat het niet past in het beeld dat jullie in stand willen houden. That my friend is mindcontrol.

      Like

    • @prochrist: dan hou jij het er toch gewoon op dat iedereen in een jurk en met lippenstift op een vrouw is.. lekker eenvoudig..
     Behalve Amal dan natuurlijk. dat is de uitzondering die de regel bevestigt.

     Like

     • Nee hoor @hugenoot, transgenderschap-isme komt voor en soms heb je een vrouw voorbij zien komen welke eigenlijk een man was en andersom maar het blijft een minderheid op het geheel genomen. Ook al kan het door sturing wat gaan toenemen er kunnen nl. van allerlei motivaties zijn om geslachtelijk te veranderen, de meerderheid doet het er gewoon mee met hoe men geschapen is…

      Like

     • ter verheldering van deze discussie lijkt het me goed om een onderscheid te maken tussen de gewone man/ vrouw die zich vanwege geestelijke verwarring laat ombouwen enerzijds en anderzijds de, hun sector-dominerende, secret elite trannies.

      Geliked door 1 persoon

     • Mee eens hugenoot, en dat de aantallen wel wat overdreven hoog ingeschat zijn , maar dat er wel een probleem heerst indien er zaken op wijzen dat men gedwongen wordt om zo jong mogelijk een sexchange te ondergaan. Maar soms worden er mensen genoemd die mijn inziens absoluut gewoon zijn wat ze zijn en vertegenwoordigen…en dat zijn mannen en vrouwen.
      Het onderscheid is soms erg moeilijk op het eerste oog, we zijn geen uniforme wezens….maar er sluipt wel wat desinfo in…

      Like

     • “Mee eens hugenoot, en dat de aantallen wel wat overdreven hoog ingeschat zijn”
      Dié bewering is voor jouw rekening en tot op heden voor nog geen millimeter onderbouwd.

      Like

     • Hou nou eens op met de zaak om te draaien , jullie claimen dat de gehele mediawereld tv hollywood trannies zijn … lever daar maar eens een overtuigend bewijs voor….dat is wat uitblijft en niet omgekeerd die claim verwerp ik en prochrist en Anna ziet er ook een waanbeeld in.. dus niet omkeren graag@hugenoot
      Of ben je een energiezuigertje?

      Like

     • een te billijken standpunt in deze is imho :” ik weet het niet. ik verdiep me er niet in. het lijkt me sterk. ik geloof het niet.”
      Prima.
      Maar als je ook dingen gaat claimen als:” het is overtrokken. het is een waan. Far fetched..” etc, dan ligt er evengoed een bewijslast bij jou. Debunk dan eens een case.
      Gooi eens een kaart op tafel.
      het hele onderzoek staat nog in kinderschoenen.
      de omvang bij voorbaat ontkennen in deze fase? why?

      Like

 6. Wat is jullie idee over dit bericht wat een social media relatie plaatste.
  Gezien de getallen, die nogal waanzinnig zijn; is het fake nieuws?

  “Bijna twee miljoen Britten verwachtten hun geslacht te veranderen, waarschuwt James Palmer, de medisch directeur van NHS. (National Health Service)
  https://www.telegraph.co.uk/…/nearly-two-million-britons-e…/
  James Palmer, de medisch directeur voor gespecialiseerde diensten bij NHS Engeland, zei dat hij verwacht dat drie procent van de bevolking op enig moment in hun leven contact zou maken met transgender gezondheidsdiensten.
  Tijdens een conferentie op maandag zei de heer Palmer dat de uitbreiding en verbetering van de NHS-diensten ertoe kan leiden dat de groei van de vraag “versnelt”.
  In een studie was de gemiddelde leeftijd van de patiënten die verwezen waren naar de genderkliniek van Nottingham, die mensen van 17 jaar en ouder behandelt, gedaald van 40 jaar in 1998 voor het eerst werd geopend tot iets meer dan 20 jaar op dit moment.
  https://www.telegraph.co.uk/…/transgender-brain-scans-prom…/
  Dr. Polly Carmichael, klinisch directeur van de diensten voor genderidentiteitsontwikkeling bij de Tavistock en Portman NHS Foundation Trust, die kinderen en jongeren behandelt, zei dat de organisatie tussen 2015 en 2016 een “ongekende” toename van 100 procent in verwijzingen heeft ervaren.”

  Like

  • Anna, ik zie wel steeds meer jongeren met genderproblemen. Er zit waarschijnlijk meer in een vaccinatie dan ons wordt verteld want hoe anders is dit te verklaren? Door hormonen in vlees etc. misschien? Wat mij ook opvalt, is dat mannen er tegenwoordig heel vrouwelijk uitzien en langer voor de spiegel staan dan de gemiddelde vrouw. Brengen ook veel tijd door bij de schoonheidsspecialiste en kapper. Om daar evenwicht in te brengen tatoeëren ze zich helemaal vol, lijkt wel.

   Geliked door 3 people

  • Het genderfenomeen is wel heel groot zeg!
   Ik denk wel dat het voor een groot deel aangepraat wordt. Daarom is er zoveel over te doen in de media.
   En ik denk dat het voor een deel te maken heeft met hormonen: In vlees (vooral kip denk ik), plastic en dergelijke producten zitten veel (vrouwelijke) hormonen. Het is al jaren bekent dat zelfs waterdiertjes van geslacht veranderen door deze hormonen in het water. (Welke dieren dat waren ben ik even kwijt.)
   Maar ik denk dat er dus wel bewust naartoegewerkt wordt door de instanties. Daarom is er zoveel over te doen waarschijnlijk. Niets gebeurt zomaar.

   Het lijkt er een beetje op dat de agenda is dat de mens zijn wezenlijke ‘ziel’ kwijt moet raken. Met ziel bedoel ik ‘eigenheid’, biologische entiteit. De hormonen (plus allemaal andere middelen) worden bewust ik die zaken gestopt, net zoals groeihormonen en antibiotica aan het vee wordt gegeven.

   Zeer merkwaardig en een beetje eng vind ik het ook.

   Jammer alleen dat dit onderwerp wordt betrokken bij de vorm van de aarde. Want, als die vormdiscussie onzin blijkt te zijn is de geloofwaardigheid voor andere zaken ook minder.

   Like

   • Het genderfenomeen is wel heel groot zeg!
    Ik denk wel dat het voor een groot deel aangepraat wordt. Daarom is er zoveel over te doen in de media.

    De jeugd vooral maar ook andere t.v kijkers worden al een tijd geprogrammeerd, overal wordt het manipulatief aangehaald al is het maar kort soms, maar het zit in vele programma’s verwerkt. Bewuste sturing welke sommigen onbewust overnemen en al zeker onzekere jongeren, welke door bijna onhaalbare rolmodellen (geshopt e.d. ) nog onzekerder zijn en worden…

    Prima reactie verder inhoudelijk.. behalve de laatste noot..

    Jammer alleen dat dit onderwerp wordt betrokken bij de vorm van de aarde. Want, als die vormdiscussie onzin blijkt te zijn is de geloofwaardigheid voor andere zaken ook minder.

    Dat gebeurd eigenlijk niet echt veel maar men legde de relatie dat het trannie onderwerp net zo belangrijk zou kunnen zijn als de misvatting cq bedrog aangaande de vorm van de aarde. En nu haal jij het wederom aan. Maar pleeg vooral verder eigen onderzoek zou ik zeggen. Het is allerminst onzin en erg zinvol die verdere discussie….

    Like

  • 2 miljoen op de 62 miljoen is een behoorlijke minderheid, maar best veel nog….maar als men het wat hyped en wat meer tot een mogelijkheid maakt ben je van mediocre of buitenbeentje hoor je er plots weer bij… En dan wens ik niet de probleem gevallen aan te halen de noodzakelijkheden, en stel dat je religie dat als wenslijk beschouwd dat kan…..luciferanisme doet grenzen vervagen…do what thou whilst shall be the whole of the law…wicked times…

   Like

 7. Lol..
  A: de bewering dat de rode lopers bijna uitsluitend belopen worden door secret trannies is “far fetched”.
  en B: als we case voor case de suspects gaan analyseren dan is dat onkies en “beside the point”..
  compleet kansloos.
  Ignorance is Bliss, zullen we maar denken.

  Like

 8. Het gaat goed reacties komen niet daar terecht waar ze bedoeld zijn, mijn reageervenster komt onderaan te staan, happy postings… 🙂

  Like

  • Mijn conclusie is dat ik jou veel plezier wens als je naast deze vrouw (ahum) in bed beland. @prochrist
   Jij kunt er immers niets aan doen dat je het verschil niet ziet tussen een man en een vrouw. Je lijkt diep gezonken.

   Like

   • hugenoot, je negeert wederom alle feiten en reageert alleen op de persoon die met feiten jouw realiteit verstoort. Donquijotte, jij doet precies hetzelfde. Feiten verstoren ook jouw realiteit. Ik vind het prima hoor dat jij denkt dat ik diep ben gezonken maar je komt geloofwaardiger over als je die bewering onderbouwd met feiten. Lijkt er op dat jullie zelf mannen en vrouwen niet meer van elkaar kunnen onderscheiden. Lijkt er op dat jullie de hele dag foto’s en filmpjes zoeken van mannen verkleed als vrouwen. Op elke reactie komt een nieuw filmpje of een nieuwe foto. Dit gesprek is zinloos.

    Like

    • “hugenoot, je negeert wederom alle feiten en reageert alleen op de persoon die met feiten jouw realiteit verstoort. ”
     beiden kunnen niet waar zijn, lijkt me..;-)

     de rest van je verwijten zijn een beetje als die aan een patholoog anatoom, dat-ie de hele tijd met van die gore foto komt aanzetten..

     Like

    • Voor de laatste keer dan maar weer, je ziet het of je ziet het niet. Ik zie het en schenk er aandacht aan omdat niemand dat verder aandurft binnen de Nederlandse bloggerwereld. PLAT datdanweerwel.

     Like

     • Je ziet het of je ziet het niet dat is een drogredenatie, dat bewijst de claim namelijk niet dat de gehele mediawereld tv en hollywood trannies zouden zijn, een behoorlijke overdreven claim overigens, maar – dat zie je of je ziet het niet – en die bewijsvoering ligt bij jullie omdat jullie die veronderstelling hebben dat dat zo zou zijn…George Clooney is duidelijk een man Brad Pitt is duidelijk een man Al Pacino is duidelijk een man Robert Di niro is duidelijk een man, Vin Diesel is duidelijk een man, Benito Del Torro is duidelijk een man, Bill Cosby is duidelijk een man, Mark Wahlberg duidelijk een man, Kurt Russel duidelijk een man, Dwayne Johnson etc..

      Like

     • ok. robert de niro:

      vinger ratio
      kleine handen
      geen nek
      ogen niet diep-liggend
      dochter met trannie- nek en armen
      schuine color bones
      brede heupen
      geen schuin voorhoofd
      geen browe ridge

      Like

     • Mannen komen in alle maten , de grote van de handen zijn proportioneel in orde in overeenkomst met zijn andere ledematen. Volgens de fibonace ratio maar buiten sommige perfecte modellen zijn er behoorlijk wat doorsnee mensen met verschillende (afwijkende) kenmerken (nobodyś perfect): https://www.goldennumber.net/adonis-golden-ratio/

      Like

     • En jij ziet geen verschil van de dochter met die jongen?
      Andere ogen (groter) Andere schedelijn boven de wenkbrouwen…Iets hogere neusvleugels. Langere kaaklijn, Hoger voorhoofd , Dieper neusdeuken richting de oogkassen…

      Like

     • het gaat om het hele plaatje.
      connecting dots enzo.
      Nee, dat Sinterklaas wel heel veel op ome Henk lijkt bewijst op zich nog niks…correct.
      maar ik zeg je:”……….” pauze… “ach zoek het het zelf ook maar uit.”

      Geliked door 1 persoon

     • het gaat om het hele plaatje.connecting dots enzo.
      Ow ..dus niet geheel medialand tv hollywood enzo die dots nu weer niet…? Zoek het zelf maar uit ?
      Moet ik maar uitzoeken wat jij en anderen in overtrokken statements claimen, daar kunnen jullie zelf geen bewijs voor aanvoeren. Ik ontken niet dat er wat aan de hand is , maar zón overtrokken claims , dat brengt desinformatie mee….ter agenda…

      Like

     • ” Ik ontken niet dat er wat aan de hand is , maar zón overtrokken claims , dat brengt desinformatie mee”

      ok. maar waar licht de grens van het toelaatbare danvoor jou.
      bij welk percentage zeg jij..: “Ho! dit is overtrokken”
      en waar baseer je je debunk op, behalve op een “dat kan niet waar zijn-achtige insteek..?

      Like

     • ok. maar waar licht de grens van het toelaatbare danvoor jou.
      Laten we zeggen dat er een grens is die nog heel ver ligt , maar wat betreft deze discussie ben ik het gedraai nu zat, have fun verder samen….

      Like

  • eerlijk is eerlijk: dit had ik een jaar geleden nog als een super hot chick gelabeld.. Téring wat zijn we misleidt al die jaren..
   Arme mannen…lusting after travo’s.
   Arme vrouwen..zich spiegelend aan doorgesnoven travo’s (supermodels)
   de impact van deze operatie kan niet onderschat worden.
   En de gevolgen ervan zijn nog niet te overzien.
   wake up.
   het is allemaal upsidedown. ook dit dus ja.
   open up

   Like

 9. Treowd, als ik jou was zou ik hier geen tijd meer in steken. Ik krijg de indruk dat 1 persoon 5 accounts heeft om het trannies verhaal te promoten én te koppelen aan een platte aarde. Daar kan jij met je eerlijkheid niet tegenop. Lees de reacties van de trannie-believers er maar op na. Ze zijn kort, ontwijkend en nooit onderbouwd. Wel ondersteunen ze elkaar maar nooit wordt het inhoudelijk. Jij, Anna en ik zijn de enigen die serieus/inhoudelijk hebben gereageerd en daarmee houden we dit onderwerp onder de aandacht. Dat is precies wat we niet willen. Beter dat we op zoek gaan naar een serieuzer forum/blog.

  Like

  • Inderdaad beste prochrist , men verschuilt zich en duikt weg achter nieuwe argumenten welke wederom weinig steekhoudend zijn. Het is als water naar de zee dragen betreffende dit topic. Mogelijk is het een soort van test, ter vermaak achter de schermen mogelijk via persoonlijke mails hebben ze dan de grootste lol oid. maar het gaat niet om echte pure serieuze waarheidsvinding…

   Like

   • “maar het gaat niet om echte pure serieuze waarheidsvinding…”
    en die waarheidsvinding leert ons namelijk:
    “Slechts Amal Clooney is een secret trannie. de rest is overtrokken.”
    Laat me niet lachen.
    clowns.

    Like

   • Precies Treowd en wij maar wachten op het moment dat het inhoudelijk wordt… zonde van je tijd. Maar het is wel een interessant onderwerp. Het forum waar Anna naar verwees is veel serieuzer over dit onderwerp en vooral belangrijk: met beide voetjes op de grond en in de maatschappij. Ook belangrijk.

    Like

   • @Treowd,@Prochrist 2 Tranny Gatekeepers/Trollen die de WAARHEID willen tegenhouden,terwijl het ONmogelijk is(hahaha,stelletje CLOWNS,it’s over ja ZE bestaan,ja ZE zijn er,de BEWIJZEN zijn er talrijk,dus?ROT OP CLOWNS met jullie idiote,infantiele TROL reactie’s,ik walg van jullie,achterbaks,sneaky Mens(en) dat je bent/jullie zijn@Treowd,@Prochrist…Scum of the FLAT EARTH

    Like

  • @prochrist Waarom zou je mensen bij dit onderwerp weg willen houden als je geen agenda hebt en geen trol bent? Je bent een beetje (boel) doorzichtig. En waarom lezers hier overhalen op zoek te gaan naar serieuzere fora/blogs? Kijk ik hoef alleen maar te wachten want jullie verraden je allemaal zelf. Ik geef je geen ban, wees niet bang. Ik wil nog graag een tijdje genieten van jullie gestuntel.

   Like

  • Wat bedoel je ? Ben je een beetje van streek omdat je anderen paranoia noemt, dat terwijl je het zelf manifesteert. Beetje logisch denkend persoon en lezer kan dat best ontwaren….
   Onderschat de lezers niet …..

   Like

  • een vlucht?wat bedoel je?ga je er WEER omheen draaien TROLLETJE?de vraag is?is Amal Clooney een tranny ja of nee volgens jouw,inclusief Barbara Bush…da’s de vraag,George Clooney komt in deze vraagstelling helemaal niet in the PICTURe–(pipo dat je bent),dus je Mistig Rookgordijn Trol’skills”zijn zoals altijd weer DUIDELIJK te zien,voor ELKE reaguurder(behalve Prochrist en Anna dan)

   Like

 10. @Stevie.Je tracht de zaak anders neer te zettten dan het in werkelijkheid naar voren komt. Geef in mijn reacties nl. aan dat er wel wat mis zit betreffende de LGBTQ agenda inclusief trannies , maar niet zoals er hier de overdreven claims willen laten doen geloven en die agenda pushen jij en hugenoot en Don op deze site…
  Kan eventueel dat jullie deezlfde persoon kunne zij n mogelijk ook niet maar dat is wat jullie wensen te manifesteren. Geloof dat de lezers best capabel zijn om drogredeneringen te kunnen onderscheiden van oprechte argumentatie…

  Like

  • Hoe kan Trowd wel begrijpen/inzien dat de Aarde PLAT is etc.. (rest is drogredenatie…)
   Dat komt omdat ik oprecht onderzoek doe en tracht te weten en het is zeker geen rondom de Zon bewegende bal, bol
   dat noemt men weten, door natuurlijke observatie…
   Geloven is autoriteit bij anderen leggen hetgeen een onderliggende occulte agenda mogelijk kan maken….

   Like

  • @Treowd bij je 1 e reactie naar mij toe,gingen ALLE TROLalarmbellen al Rinkelen bij me,nu wil je zeggen/beweren dat Hugenoot,Donquijotte en Ik 1 persoon zijn?!?! dat doe je NATUURLIJK(pipo dat je bent)om wederom geen ANTWOORDjes te geven (JA of NEE)nbetreft Amal Clooney en Barbara Bush–zielig FIGUUR(een Rat is nog minder Ratachtiger dan jouw,hoe komt dat toch,ben je in een Labaratorium geboren naast Ratten?)geeft ANTWOORD betreft Amal Clooney want Prochrist zegt OOK dat Amal Clooney een KEREL/TRANNY is..dus nog een extra vraag is @Prochrist PARANOIDE@Treowd om dat te beweren/zeggen—dus het zijn 3 vraagjes,misschoien kun jij(Treowd)eens vragen aan Prochrist waarom Amal Clooney een Tranny/Kerel is…SUCCES

   Like

   • @Stevie. Je leest niet goed en trekt het uit de context …en je bedient je wederom van aanvallen op de man bij gebrek aan oprechte argumenten . Het spreekt boekdelen…

    Like

 11. Je bullshit maar een eind raak … Kan best zijn dat er een enkele trannie tussen zou kunnen zitten tussen dat lijstje maar helaas voor jou ben ik niet zo gelovig , moet het toch meer van weten hebben…
  Maar ook jij een prettig weekeinde? Kloppen die dagen wel ?

  Like

 12. @Stevie. Nee Waarheid valt niet belachelijk te maken, leugenaars moeten zich bedienen van allerlei onzin en op de man argumentatie omdat men waarheid ontbeert, dat spreekt voor zich…

  Like

 13. Je kunt je bedien van schelden e.d. (no ego there… :- ) ) en verdraaide argumentatie proberen aan te dragen e.d. het ging over de overdreven claims, daar zijn jullie een antwoord over schuldig …

  Like

 14. O ja @ Stevie geloof dat er ook een diploma te behalen is aangaande tranny-ism lijkt bijzonder veel op scientism, die moeten het ook van geloven hebben…volgens mij ben jij al geslaagt je hoeft slechts je bulletje op te gaan halen….

  Like

  • Jij zult je DIPLOMA om Trol te zijn,ABSOLUUT niet hebben gehaald(onmogelijk)een Nivea van lik mijn tessie(ik heb jaren Reactie’s gegeven op NODISINFO,trollen in overvloed(inclusief Nodisinfo zelf,bleek later)JIJ@Treowd bent de SLECHSTE<DOMSTE TROL die ik ben tegengekomen

   Like

 15. @StevieNee hoor, jij hebt mogelijk moeite met begrijpelijk lezen ik schreef nl. scientism dat is ook engelstalig nl. Er valt weinig te leren aangaande trannies omdat jij alles zo maar lijkt te geloven….
  Nogmaals ik heb het graag van weten, dan weet je nog eens wat… 🙂
  Geen geloven bij…

  Like

  • @Treowd BOEIEN?!?!GEEF ANTWOORD OP DE VRAAGJES DIE ER TOT DOEN!!!pipo/peppi van kokki dat je bent–Pffffffffffff–it’s over(Level 42-you tube)

   Like

  • Vraag me soms even denkend af waarom je jouw problemen tot de mijne wenst te maken, maar dan keer ik weer direkt naar het NU….and all is gone…. 🙂

   Like

 16. Ik herinner mij nog toen Jan mulder in 2010 zei als Tafelheer bij DWDD(de wereld draait door)”Ik Vind George Clooney GEEN Knappe Man,Ik ben Knapper”(ik heb een Goed Geheugen)NU weet ik waarom Jan Mulder dat zei tegen Regisseur/Fotograaf Anton Corbijn en het Kijkend Publiek betreft de toen Nieuwe Film: The American………Google:DWDD -13-9-2010 TVblik——-psss Jan Mulder wist meer dan ons toen,namelijk George Clooney is net zoals Amal Clooney een ……je weet wel geen trannie maar een TRANNY–(A Must See!!connecting the odds/dots—en o Ja er zijn OOK Transvestigations te vinden Betreft George Clooney op internet……o daarom zei Jan Mulder dat over de Knapste ‘Man”ter wereld toen….aah…George Clooney is GEEN echte Man,daarom kon Jantje Mulder dat zeggen,zo ’n Inside Joke Grap…aah–live and learn everyday..

  Like

  • Ik heb weer een boel zooi van je weg moeten gooien @Stevie. SVP ophouden met flooden en je uit de tent laten lokken please. Alle reacties gaan door jouw flooden door elkaar lopen. En bedankt he.

   Like

   • Flooden?wees eerlijk zonder mij had je NOOIT een Transgerelateerde Artikel kunnen maken,en Flooden is Blijkbaar Nodig als TROLLEN geen antwoorden geven,zodoende herhaal ik de vraagjes,en nog iets(niet arrogant bedoelt,maar mijn reactie’s slaan ergens op)en WAARHEID kun je NIet Genoeg “Flooden”…..je hebt altijd iets @Donquijotte—wees blij dat ik nog tijd,energie steek op je Blog–bij deze DOEI!–omg mensen WAKKER gemaakt op deze Blog betreft de TRANNIES en diti s wat ik terugkrijg…FLOODEN–ja DAAG@Donquijotte–ik doe dit NIET voor mijzelf maar om de WAARheid en voor Andere mensen bewust te maken van o.a de Transvestigations..that ’s All,en ik doe het ALLEEN op MIJN Manier,en ik zal me NOOIT laten sturen of gecontroleerde reactie’s mag posten,dus Doei en veel Succes met je Blog–gr Aan @hugenoot@Beer …dag BOYS

    Like

    • Ik heb het voorlopig ook wel ff met jou gehad @Stevie. Het is al moeilijk genoeg gemotiveerd te blijven bij alle leugens om ons heen om dit blog in stand te houden. Ik blijf doorgaan met dit blog om die enkele nieuweling die hier per ongeluk of bewust terecht komt te voorzien van een andere blik op de realiteit. Al is het er maar 1 per jaar dan vind ik dat de moeite waard heb ik mezelf wijsgemaakt. Jij bent me daar NIET echt behulpzaam bij als je gaat flooden.. Ik wist al van de fake Boston bombings toen jij nog met je poot in het ziekenhuis lag @Stevie. Ik ben al sinds 1974 overtuigd van de FAKE Moonlandings. Daar was ik jou ook niet voor nodig. Zelfoverschatting en hypergedrag is een lastige combinatie.

     Like

 17. Het is al moeilijk genoeg gemotiveerd te blijven bij alle leugens om ons heen om dit blog in stand te houden. Ik blijf doorgaan met dit blog om die enkele nieuweling die hier per ongeluk of bewust terecht komt te voorzien van een andere blik op de realiteit.

  @Don.Daar zou je geen enkele moeite mee hebben behalve af en toe een overweging in gedachten maar je dan weer realiserende dat er een taak is te volbrengen, als je buiten het ego voor het groter goed blijft gaan…
  En is een andere blik op de realiteit dat je mee gaat doen de omgekeerde realiteit van de luciferianen mee mogelijk te maken? Door b.v. overdreven claims te steunen zonder enige gegronde onderbouwing?

  Like

   • @Don waarom verschuil jij je achter dit soort vraagstellingen, dat terwijl ik dat al best wat keren heb aangegeven?
    1. Geheel Hollywood zou transgender zijn actrices acteurs e.d.
    geen enkele onderbouwing gezien , en dat is een overdreven claim stel ik en Prochrist en Anna. Omdat ik er geen bewijs voor zie dat dat zo zou kunnen zijn.
    2. Geheel Nederlands medialand (t.v) zouden allemaal trannies zijn wederom overdreven claim…
    Stevie en Hugenoot mogen ter ondersteuning van die valse claims anderen uitmaken voor trollen en allerlei andere belachelijke uitlatingen en jij geeft ze hierbij ondersteuning, cq zwijgen en meegaan hierin is instemmen. Dat terwijl jij en die anderen geen enkele onderbouwde argumentatie voor die claims kunnen aandragen. Sterker nog men bedient zich van drogredeneringen alsof de gehel trannie agenda ontkend wordt door diegenen welke ze wensen weg te zetten als trollen oid.

    Heb ik bijna alle reacties oprechte argumentatie gevoerd en dat is terug te lezen….

    Like

     • @Don. Dat is omdraaiing van waar het om draait , ik zie het niet anderen zien het niet omdat er geen bewijs voor aan te dragen is geworden en tevens niet is het is een ovetrokken cliam nergens op gebaseerd, behalve geloven….
      Je ziet het niet …is een onzinnige claim …in deze …onderbouw….

      Like

     • Zien is waar het in dit geval om gaat. Raak geïllumineerd. Zie het LICHT. Ik hoef helemaal niets te bewijzen omdat ik schrijf wat ik VOEL. @Treowd

      Like

     • Is Arnold Schwarzenegger een trannie ?
      Vin Diesel?Benito Del Torro ?Bill Cosby? Mark Wahlberg ?Kurt Russel?Dwayne Johnson etc..
      Zo niet dan valt die gehele claim dat idereen ho-lie-wood dat zou zijn in het water…
      Is prof Maarten van Rossum een trannie? Is Jeroen Pauw een trannie, Umberto Tann? Zo niet dan valt er wederom een valse claim…

      Like

     • Is Giel Beelen een trannie, is Eric Corton een trannie? De claim was dat geheel Nederlands medialand trannies waren nl.

      Like

     • @Don. Giel Beelen heeft met zijn geslachtdeel in de bladen gestaan. b.v. heeft de kenmerken van een man en is het m.i. Jeroen Pauw is erg sexueel actief in Hilversum als man ….
      (vrouwenenverslinder) Maarten van Rossum is een echte mannelijke brompot met een wat rauw mannelijk uiterlijk..baard e.d. Als je in Umberto Tann of Tan een vrouw ziet ben je ook aardig van het padje af evenals Vin Diesel, of Mark Wahlberg…of de twee andere bodybuilders…Maar als jij je wilt verschuilen achter het gegeven dat je dat onmogelijk kunt weten dan werkt het ook de andere kant op he , dan kan je dat nl. ook niet claimen…

      Like

     • Zou best kunnen ik lees die bladen nooit, het is me gepasseert en (mogelijk een of ander muziekblad oid) en keek voorheen wel eens vaker t.v. dat doe ik bijna niet meer vanwege de leugens die ik doorzie…

      Geliked door 1 persoon

 18. sorry wederom mijn aanslagen e.d geven rare resultaten soms.
  Zal het even aanpassen het laatste gedeelte ook vanwege het niet betrekken van de anderen wel zo oprecht…
  Daarbij hebben anderen (voornamelijk Anna en Prochrist ) en ik in vele reacties voldoende oprechte en onderbouwde argumentatie aangevoerd om dat te weerleggen. Dat wordt genegeerd?
  Met welke redenen? Anna zelfs een volledig forum ter verder onderzoek…

  Like

 19. En omdat , ik niet voorbij wens te gaan aan jouw eigen onderzoek wat jij al jaren doet in alle oprechtheid, zit er zeker wel wat in de gehele transgender agenda dat ontkent nl. niemand. Maar met overdreven claims schieten we (waarheid onderzoekers, researchers) een kant van desinformatie in, dat is nl. koren op de molen van hen die verwarring wensen te stichten. En lukt dat dan trekt men alle registers open om de van daaruit mogelijke verdeelde kanten nog verder uit elkaar te spelen. Dat speel je in de kaart bewust hetzij onbewust…
  Stevie gaat erg ver daarin en wijst vdan naar anderen dat het trollen zijn , dat is een troll techniek / tactiek , dus in dat opzicht zit hij in de verdachtenbank.. en hugenoot schept verdeling door zijn standpunt continu te wisselen en daarmee verdeeld hij ook… ook verdacht…

  Like

 20. In dez tijd is iedreen verdacht of maakt men die wel verdacht ter agenda, mijn reacties tone het tegendeel , ik ga voor waarheid en weten.. en draag het uit..
  (filter het religieuze dat kunnen de anastuurders ter script gebruiken, zie ook de situatie in het midden oosten, het voldoet aan het script richting armageddon en trekt misleidde ‘christus-volgers mee hun energie te geven)

  Like

 21. Waarom noem je alleen mannen? @Treowd
  @Don . Maakt dat wat uit ? De claim was dat geheel
  medialand trannies waren… Welke kant je ook uit kijkt…
  Aldus de overdreven claims….

  Like

   • Dan nog kloppen die claims niet beste Don…
    Dat ontwijk jij een beetje…maar ik kan je niet dwingen dat te beantwoorden en dat is ook mijn wens niet je mag jouw mening hebben en dan kunnen we als volwassen mensen ook overeenkomen dat we het niet eens zijn…
    Jouw vrijheid van menings uiting respecteer ik ….ik betwist het
    ..maar dan kunnen we ons beter richten op onze gedeelde meningen… En aangezien het jouw site is , zal ik gepast afstand nemen uit respect tot er een topic naar voren komt waar ik wat verder aan zou kunnen bijdragen…
    In alle oprechtheid Mvg Treowd.

    Geliked door 1 persoon

 22. Zou beter voor de geloofwaardigheid van Donquijotte zijn als hij het trannie-verhaal zou brengen als iets dat hij vermoedt, iets dat hij ziet en iets dat hij zo voelt. Anderen zouden mogen kunnen reageren met hun visie dat zij het niet zo zien zonder dat ze voor rotte vis worden uitgemaakt. Het is geen kwestie van gelijk krijgen. Niemand heeft namelijk zekerheid.

  Like

 23. Don, jij hebt gelijk. Het fenomeen is tamelijk groot.
  Ik word wel een beetje flauw van het kinderlijke gedoe, als je begrijpt wat wij bedoelen. (pun intended)

  En geen ‘sorry’.

  Like

  • @Antisoof. Dat moet jij zelf weten als je Don op deze manier bijval wenst te geven en eigenlijk verdekt een sneer wenst te geven richting mij en mogelijk anderen, het kinderlijke gedoe komt geheel van een andere zijde en dat waren Hugenoot en Stevie Wonder. Dus niet zo oordelen lees de reacties er maar op na…
   Mocht je dan nog die mening hebben , dan is dat jouw probleem verder…ik heb ook echt geen sorry van jou nodig, jij staat hier buiten.
   Heb me oprecht gedragen en Prochrist ook en Anna valt verder ook niks te verwijten. Het fenomeen wordt stevig gehyped ter agenda, op zich zijn het mogelijk ook wat excessen en gezien over de gehele bevolking van de aarde komt er een bepaald percentage na voren en blijft het een minieme minderheid op de overige rest. That’s all. Niet heel hollywood althans wat er op de rode loper loopt , en ook niet geheel Nederlands tv land want dat was de claim van sommigen. Dat wordt terecht betwist dan…

   Like

   • Wel is het zo Antisoof dat het wel uit een bepaalde hoek lijkt te komen en dat het daar meer lijkt voor zou komen, maar op die hoek staan ook de schijnwerpers en zijn maken of breken een cultuur, en dat gebeurd nu eenmaal met hypes e.d.
    Maak de leugen zo groot mogelijk… is ook een methode…

    Like

   • Treowd,
    Natuurlijk wordt het fenomeen gehyped. Dat ben ik wel met jou eens. Maar dat was ook niet de vraag, dacht ik. Het gaat er (mij) om dat er wel erg rare dingen plaats vinden op de wereld. De kinderen worden duidelijk alles wijsgemaakt en dat is best wel goed om hier bewust van te worden. De jeugd zou beschermd moeten worden tegen de waan van de dag. En ik ben niet boos hoor. Enkel een beetje verdrietig.
    En eerlijk. Ik zeg dit normaliter nooit, want waarom zou ik me verdedigen als dat niet nodig is, maar wat zou ik in hemelsnaam voor agenda moeten hebben?
    Wanneer je dat denkt, dan is dat vervelend, vind ik en daarom zeg ik dit nu éénmaal.

    Hopelijk ben je gerustgesteld. Zo niet, meldt dat dan maar.

    Met vriendelijke groet.

    Like

    • Natuurlijk wordt het fenomeen gehyped. Dat ben ik wel met jou eens. Maar dat was ook niet de vraag, dacht ik.

     Nee hoor prima hoor @beste Antisoof, duidelijk toegelicht je reactie, ben het met je eens, er gebeuren inderdaad rare dingen op de wereld, dat gebeurd met een onderliggende agenda, ik doelde in deze niet op jou. En eigenlijk was dat wel de vraag in deze, ook al doen anderen het erop lijken dat, dat niet zo zou zijn….En ik degene ben die jankt , op allerlei manieren is al gedraait best onoprecht te noemen. En ik verwijs wederom niet naar jou, wie de schoen past trekke hem aan en dat zijn er meerderen (en mogelijk sta ik wederom in de moderatie zelfs….)

     Like

     • Waarom weer de moderatie benadrukken terwijl ik dat juist uitlegde in een reactie? Stemmingmakerij of is het alleen om de energie te doen? @Treowd

      Like

     • Waarheid is geen HYPE,maar gewoon WAARHEID—TRANSvestigations zijn geen HYPE,die zullen alleen maar toenemen en er voor ALTIJD zijn(ook zonder hugenoot,donquijotte,stevie wonder,beer etc..etc..(zie:internet/you tube/google–video’s/artikelen,reactie’s,aantal kijkertjes,likes,dislikes etc..it’s BOOMING!!)…….@Treowd/@Antichrist

      Like

   • Nee @Don, ik kom dat vaker tegen als ik oprecht argumenten aanvoer, dan gaat men mij plots buiten sluiten van de / of een discussie dat terwijl ik mij respectvol en oprecht gedraag.
    Als hun argumenten goed zitten dan is dat niet nodig. Dan heeft men dat niet nodig..6 verschillende bloggs hebben dit inmiddels gedaan hups de moderatie in (als zou ik een klein kind zijn) en ik ben altijd respectvol gebleven maar wel scherp en in oprechtheid gestiuurd…

    Like

    • Ik heb nog nooit een reactie van je gemodereerd of verwijderd. Wel reageer je met verschillende IP nummers @Treowd. 1 van de 2 komt dan op moderatie te staan . Maar ik laat alles door behalve van Stevie als die in zijn hypermodus staat.

     Like

     • Reageer toch gewoon respectvol, als ik mijn configuratie moet aanpassen omdat men anders mogelijk mijn browser beinvloedt van buitenaf, dan wissel ik soms van ip, maar niet vanwege snode plannen oid. Maar ik begrijp en geloof oprecht dat je daar goede redenen voor hebt.. Ik leg slechts uit wat ik opmerk heb al eens vaker met een ander ip gepost en dat bracht geen problemen verder. Ook op andere sites en pas zodra men mij op argumentatie niet ‘weg kon zetten’ vond dat plaats….
      Nogmaals mijn sturing is oprecht, en dat is af te lezen uit mijn reacties, ik reageer buiten het ego en daarmee nooit gericht persoonlijk van aard.. I don’t jugde, soms moeilijk, tracht in het Zijn te blijven….

      Like

     • Reageer ik niet respectvol dan? Flikker lekker op man.
      Geef ik dat ergens aan dat – jij – dat niet doet?
      Blijkbaar kost het jou wat meer moeite om niet uit het ego te reageren , maar dat is geen verwijt overigens…maar er wringt ergens wat in jou? Of probeer je mij te triggeren tot iets?
      Helaas kun je mij niet triggeren, omdat ik mezelf nederig opstel richting mijn doelstelling, dat is mijn anker…

      Like

     • Lees de eerste zin van je reactie hierboven nog eens rustig door. Je verteld me dat ik respectvol moet reageren. Je kunt het uitleggen dat het bedoeld was in de eerste persoon maar ik ken die semantische spelletjes maar al te goed. Blog al wat langer. @Treowd

      Like

     • Een andere uitleg kan zijn dat ik niet altijd in de ikvorm probeer te reageren, zeker niet als er het ego aangehaald wordt @Don.
      Volgens mij toon je wat paranoia achtige gedachten beste Don en dat is niet terecht als jij dat op mij gaat reflecteren. Maar als je al zolang blogged, kan dat een uitwerking geven. Ik wens je meer kracht toe dan je al bezit, je kunt proberen zo oprecht mogelijk vanuit het hart te reageren dat kan daarbij iets toevoegen…(geen verwijt, mijn perceptie…)

      Like

    • Oprecht Argumenten aanvoer……….HAHAHAHIHIHOEHOEHAHAHA–“Oprecht”argumenten”…..HAHJAHIHIHIHIHIHHOEHAHAHAbbbwwaaauuaaoooeaa(ik moet overgeven,onder het lachen)–@Treowd

     Like

  • Ongeloofelijk dat deze video’s voor jullie de bewijsvoering zouden zijn, maar goed er zijn ook mensen die geloven in scientism….

   Like

   • er zijn OOK mensen die in de Platte Aarde geloven,NET zoals Jouw die OOK videootjes plempen als Bewijs,huh wacht eens ff daar bij JIJ er 1 van @Treowd……(dus dat mag wel en is wel betrouwbaar volgens @Treowd,maar videos over Transvestigations da’s onzin volgens @Treowd?!?!?!)De Aarde=Plat da’s duidelijk,en dat begrijp je wel @Treowd,maar de Trannies/Transvestigations niet?!?!is BARBARA BUSH een tranny volgens jouw @Treowd Ja Of Nee,idem dito Amal Clooney(die is volgens@Prochrist 100% een kerel/tranny!!,wat vind/zeg je daar van?!)—-@hugenoot?Mark Wahlberg is een TRANNY!you are RIGHT,Brother,i’m proud of You— De Film Boogie Nights met Mark Wahlberg als Pornoacteur met grote SwanZzzzzz is o.a de Inside freemason holly/hellywood Joke…en deze dan You Tube:Mark Wahlberg and Will Ferrel Insult Each Other…………(yep Mark Wahlberg heeft een Pussy!!!!!!!!!!!!!!!!)

    Like

    • @Stevie onzin redeneringen daar ben je erg goed in , Ik ben zeer goe d op de hoogte van de argumenten aangaande platte aarde en heb voldoende onderbouwing aangevoerd. Zie verder ook de discussie op deze site http://bovendien.com/categorieen/wetenschap/wetenschappers-van-dakila-pesquisas-brengen-een-documentaire-uit-die-bewijst-dat-de-aarde-niet-rond-is Maar schemert hier je onderliggende agenda er wat doorheen , dat jij en andere desinfo agenten op deze wijze een vergelijking met platte aarde wenst te maken? Jullie argumenten raken namelijk kant nog wal en de bewijsvoering in meer hearsay zonder enige onderbouwing.
     Geen onzin verkondigen!

     Like

     • meer hearsay?!?HAHAHAHAHAHAHAHA—You Tube/Google ;BerksCable Flashback Barbara Bush 1980-&–You Tube:CHER tells the Truth–&–Jessica Alba tells she’s a Tranny—&–MaNdonna…etc..etc…etc… ORGINELE afbeeldingen,interviews,opnames,Anatomy,etc..etc.. etc…en jij komt(Clown dat je bent),met:”Van horen zeggen”/”Hearsay”?—Clown dat je bent(die maken zichzelf altijd zo belachelijk…je weet wel CLOWNS)

      Like

 24. @Treowd: Maarten van Rossum (mooie vondst overigens!)
  die geef ik je. 😉 daar gaan idd echt nul alarmbellen bij rinkelen.
  Maar verder beetje flauw van je om steeds over die EXACT 100% claim te janken. uiteraard zijn een aantal het niet. maar zou 90% dan niet opzienbarend genoeg zijn voor je..? of 75% of 50% van mijn part.?%!

  Geliked door 1 persoon

 25. Donquijotte, ik begrijp nu dat je reactie over jouw slimheid en andermans domheid tegen mij was gericht. Ik heb er geen probleem mee hoor dat jij vind dat jij de slimste bent. Ik gun je dat van harte. Voor mijn part roep je jezelf uit tot winnaar van deze discussie. Maar naar mijn mening heeft iedereen verloren. Er zijn slechts verliezers in deze discussie. Feit is namelijk dat wij allemaal aan dezelfde kant staan. De kant die voorgelogen wordt, de kant die benadeeld wordt en onderdrukt wordt etc. En wat doen de meeste mensen hier? Ze eisen agressief hun gelijk op zonder ook maar iets te onderbouwen. Je moet gewoon zíén dat ze gelijk hebben. PUNT! Dát is onderdrukking! Er is naar mijn mening maar één winnaar en dat is de tegenstander.

  Geliked door 1 persoon

   • Hopelijk blijf je hier niet in hangen en ga je wat stappen maken de komende maanden misschien wel jaren? Misschien kom je er ooit achter dat het om een gay-agenda gaat en
    dat trannies daar het gevolg van zijn. Alle mannen die jij noemt zijn mannen (geen trannies) die beroemd zijn geworden door naar bed te gaan met hooggeplaatste mannen. Zelfs stoere rappers en zelfs boksers hebben hun positie verkregen door het bed te delen met mannen. Van stoere bokser Yusaf Mack zijn zelfs pornovideos met mannen opgedoken. Dat verklaart ook het hoge gay-gehalte van stoere mannen als Floyd Mayweather en Conor McGregor die iedereen in de maling hebben genomen met hun money fight. Gay mannen en vrouwen hebben de sportwereld en entertainmentindustrie overgenomen.

    Like

 26. Het heeft geen zin om de mening van elkaar af te vallen. We kunnen enkel meningen en feiten geven. Daar kun je het mee eens zijn of niet en dan kun je je eigen mening er tegenover zetten.
  Dat persoonlijke gedoe is niet goed. Menig blog is door dat soort gedoe de vernieling in geholpen.
  Ik stel dus voor dat we het gewoon over de feiten en over de meningen hebben zonder persoonlijk te worden.
  Weet dat bijna élk woord geïnterpreteerd kan worden met de eigen blik. Het verstand lijkt op een zeef die alles filtert en dat dan als ‘waarheid’ voorhoudt. Zo werken de hersenen nu eenmaal.
  Probeer dit te begrijpen en probeer ook te begrijpen dat blogs zoals deze niet dik gezaaid zijn. Wees blij dat je met anderen kunt communiceren. En houdt er altijd rekening mee dat soms iets niet is wat het lijkt. Menig blog is verandert van een spontane communicatieplek in een geïnfiltreerde zaak. Zo gaat dat nu eenmaal.
  Daarom denk ik dat het zinvol is om nooit te gaan strijden om woorden of gevoelens. Op deze wijze werken ‘ze’ nu eenmaal.

  Eerlijk. Ik ben met dit soort zaken (het ‘Zijn’) al meer dan 20 jaar bezig. Goed, ik ben een trage leerling en heb een warrig geheugen. Maar wat ik wel een beetje weet: Als je jezelf kent, dan ben je al heel ver.
  Daarom zeg ik maar: Geniet er maar van zolang als het kan. Het leven is veel te kort om ruzie te maken.
  Eten, drinken en een dak boven je hoofd. Wat gezondheid en gezelligheid is al dat je nodig hebt in wezen.

  En ook al staan de satanisten te schreeuwen en te wuiven om je te verleiden om vooral naar hun te luisteren, ze verlokken je met leugens en snoepjes, maar ze vertellen er niet bij wat de gevolgen zijn. Lees de Bijbel zou ik zeggen. Verzamel geestelijke kennis.

  Maar vooraleerst, Ken Jezelf. Dát is het grootste geschenk wat je jezelf kunt geven. En dát is al moeilijk genoeg!

  Geliked door 1 persoon

  • Beste Antisoof, ik behoud me tot inhoudelijke argumentatie, en ik deel je mening verder.. Slechts het punt – om te genieten – wetende dat anderen dat op deze wereld ontnomen wordt – juist vanwege dat wij meer kunnen genieten, stuit me wat tegen de borst. Scheef kapitalisme is koren op hun molen evenals verdere verdeling te scheppen. Prima reactie verder!

   Like

 27. You Tube:When Trannies fall apart.Before and After.FIGHT YOU TUBE CENSORSHIP–Transvestigations by Hans Wormhat-channel——-(yep!als ze ouder worden,komen hun Mannelijke Contouren weer sterk naar boven,you can’t fight NATURE)—psssss *Sissy* Spacek is ook een….je weet wel die van o.a de Film:CARRIE…..

  Geliked door 1 persoon

 28. Een Paar Films met Trannies in DE Hoofdrol met Filmtitels die gekozen zijn ivm dat Trannies de Hoofdrollen spelen—*The Witches of Eastwick*–(Cher,Susan Surandon,Michelle Pfeiffer)–*Pretty Woman*–(Julia Roberts)–*The First Wives Club*–(Goldie Hawn,Bette Midlers,Diane Keaton,Sarah Jessica Parker)–*CrissCross*–(Goldie Hawn)–*Mrs Doubftfire*–(Robin Williams”—*Miss Congeniality*–(Sandra Bull(C)ock)–
  *Girls Just wanne have Fun*–( Sarah Jessica Parker)—*G.I Jane* en *Striptease*–(Demi Moore)—*Mask*–(Cher)..etc..etc..*EYES WIDE SHUT*–(Nicolle KidMAN)……..*TRANSCENDENCE*–(Johnny Edward SCISSORhands Depp)…………………..

  Like

     • Anne Faber(25 jaar=2+5=hoaxner:7) die SELFIES maakte op de dag dat ze “vermoord”werd met haar Fiets met het “peaceteken”Duivelsteken,ivm wijsvinger/middelvinger op de foto(wie maakt Selfies in de Regen met het “Peaceteken”/Duivelsteken met de fiets??!?!”toevalig”op dezelfde dag dat ze “vermoord”werd),de Fiets die dagen in een sloot/vijver lag van Anne Faber,maar geen enkel waterplant,bladeren,modder,slijk etc…die aan de fiets plakte toen de fiets eruit werd gehaald en tegen kunstwerk/monumentje stond bij de sloot/vijver=ONMOGELIJK,de fiets heeft NOOIT 1 seconde in de sloot/vijver gelegen!!!!!!!!!!…etc..etc…etc…ANNE FABER HOAX

      Like

  • Wim.T.Schippers en Paul Haenen zijn de Stemmen van Bert en Ernie van Sesamstraat(SEEDsamstreet)–Paul Haenen verkleed zich vaak genoeg als vrouw(“lekker” de kids verwarren),en Wim T Schippers met zijn zeik/hormonen Stemmetje………….bonus:Google/You Tube:Sesamestreet Illuminati….

   Like

 29. Met dit soort videos/songs worden de Kids gehersenspoeld(as we speak),voor de gek gehouden,verward—You Tube:Rita Ora–“Girls”ft Cardi.B,Bebe Rexha & Charli XCX………(trannies,trannies en nog eens trannies,met de Inside Joke/insteek songtitel:…”Girls”

  Like

 30. Bewijs?Argumentatie?Is het Mogelijk?Dat o.a Mark Wahlberg,Matt Damon Trannies zijn met een Pussy?—YEP die heb ik bij deze—GOOGLE:Transman BUCK ANGEL( o.a …deze naam vergeet je NOOIT meer;)kijk ook als je zin,durft op een Pornosite en toets simpelweg in:Buck Angel transman……………..het Kan,het is er,het Bestaat,hier is 100% BEWIJS!!!!@Treowd@other —–pssss Buck angel is ABSOLUUT niet de Enigste……dit wou je toch,dit wil je toch Bewijs,Argumentatie,Bestaat het,Kan Het,Is het Mogelijk,Zijn er DUIDELIJK andere Transmans etc…bij deze:BUCK ANGEL(hij komt er tenminste eerlijk voor uit,Mark”Marky Mark”(=33) Wahlberg,idem dito Mark Wahlberg(MW=33),maar enfin,Matt Damon(DEMON)niet en dat zijn net zoals TRANSMAN BUCK ANGELS,TransMans……it’s over

  Like

   • Waarheid, Openbaringen,Logica,Bewijsvoering,Voorbeelden is/zijn inderdaad een soort Feestje,dat klopt@Treowd(die NOOIT antwoorden geeft op ABC vraagjes(Amal Clooney,Barbara Bush etc.,maar WEL een grote Bek heeft—-BUCK ANGEL is o.a The Key,waarom dat o.a Mark Wahlberg,Matt Damon ook “gewoon”Transmannen zijn..dat klopt da’s gewoon Bewijs dat het 100% mogelijk is,en dan nog erbij de anatomy(indexvinger,schouders,adamsappel,kaaklijn,etc…)en Waarom zou Acteur Will Ferrel zeggen op Camera dat Mark Wahlberg geen Piemel heeft,maar een Pussy heeft waar Mark ,Will Ferrel in zijn smoel mee wreef(You Tube:Mark Wahlberg and Will Ferrel Strong Language…)—dus nog een keer @Treowd is in jouw opinie Amal Clooney een echte vrouw of een kerel/tranny–idem diti Barbara Bush en wat vind je ervan dat @Prochrist OOK gewoon KEIhard zegt dat Amal Clooney een duidelijke tranny is–(geef hier eens antwoord op(voor de zoveelste keer–pffffffffffffffffffffffffffffffff,dan kan ik het Feestje nog luidruchtiger vieren;)–Dag @Troleowd

    Like

    • @Stevie. Nog meer belachelijke argumentatie?
     Begrijpend lezen is iets te moeilijk voor je? Als ik aangeef dat het jouw feestje is en mogelijk ook die van hugenoot en ook Don die er een beetje achteraan hobbelt, en dus niet interessant vanwege de onzinnige argumentatie ook richting mij en verder wat jullie wensen te classificeren als bewijsvoering, betrek me dan niet aub

     Like

     • @Treowd
      Q “en ook Don die er een beetje achteraan hobbelt, en dus niet interessant vanwege de onzinnige argumentatie ook richting mij” UQ

      Dank je wel Treowd dat je mij NIET interessant vindt en schrijft dat ik er maar een beetje achter aan hobbel. Ondertussen verwijs je mensen naar andere blogs. Wie ben JIJ en wat doe je hier op MIJN blog als je mij NIET interessant vindt. Need I say more ouwe webredacteur?

      Like

     • @Treowd En Inez Zorregueta was gewoon een jongetje en mag op 33 jarige leeftijd een nieuw leven beginnen zonder de rode baret. Doe je de groetjes aan je collega’s bij de AIVD?

      Like

     • Treowd, ik vind jou te groot voor deze blog. Waarom begin je geen eigen blog? Zo kun je met gelijkgestemden communiceren over alles wat jou interesseert. Platte aarde, nieuws etc. Via WordPress kun je gratis een mooie blog starten. En als je wilt zo duur maken als je zelf wilt. Er is een goede handleiding. Het enige dat je geld kost is de domeinregistratie. Kijk bij bijvoorbeeld Neostrada voor de kosten. Het kost werkelijk niets. Ik denk dat jij het leuk zal vinden om een blog te starten. Ik ben er ook mee bezig en ik vind zelfs de voorbereiding al leuk. Laat je weten wanneer je blog online is?

      Like

     • Q Deze blog UQ

      De meeste gewone mensen noemen het DIT blog. Jij en Treowd schrijven beide consistent DEZE blog. Jullie verraden jezelf altijd @prochrist. Doe jij ook de groetjes aan je collegae binnen AIVD of OM? En als je je door Marianne Bloos in je kontje laat nemen zorg je dan wel voor goede bescherming?

      Like

     • Donquijotte, je bent zo paranoia en zo geobsedeerd door trannies -nu blijkbaar door Marianne Bloos- dat een gesprek met jou niet eens meer mogelijk is. Waarom laat je je niet zelf een keer in je kont nemen door een tranny? Waarom beschuldig je andere mensen van jouw diepste wens? Probeer gewoon zelf sex met een tranny en misschien kun je het onderwerp daarna weer op een normale manier bespreken.

      Like

     • Als je ingaat op de avances van Marianne Bloos dan adviseer ik de volgende muziek als achtergrond. Heeft iets met de kleur van chocolade te maken @prochrist.

      Like

     • Dank je wel Treowd dat je mij NIET interessant vindt en schrijft dat ik er maar een beetje achter aan hobbel. Ondertussen verwijs je mensen naar andere blogs. Wie ben JIJ en wat doe je hier op MIJN blog als je mij NIET interessant vindt. Need I say more ouwe webredacteur?

      Bijzonder dat jij het wederom richting jezelf trekt@Don , wat ik erbij tracht aan te geven aangaande jouw blogg-gedrag is dat jij ruimte wenst te bieden aan mensen welke niet onderbouwde argumentatie voeren; Waarvoor men geen enkel bewijs kan leveren en via drogredenatie(s) en ad hominem aanvallen jouw site lijken te verzieken. Dat noem ik hobbelen en vindt ik het en dat is mijn mening en dat is een beetje een slappe instelling van je. Of het moet zijn dat je mij zo hekelt opererend vanuit je ego dat je mij probeert iets te ontlokken waardoor mijn geloofwaardigheid aangetast zou worden. Helaas reageer ik vanuit spontane oprechtheid, dus die tactieken; Zijn naast dat ik bepaalde dingen redelijk vlug doorzie , gedoemd te mislukken. Maar ik ken je onderliggende beweegredenen niet dus dat is slechts speculatie, maar het zou zo maar kunnen. En webredacteur , kom op man ben je zo aangetast door trollen door de tijd dat jij niet meer nuchter of logisch na kunt denken.. Men up man….

      Like

     • Beste Prochrist, ik heb mogelijk geen aanleg om dat in goede banen te kunnen leiden , daarnaast is dat een best een redelijke stap te nemen ivm de tijd welke er in gaat zitten e.d
      Maar ik zie er wel naar uit om bij jou alvast een kijkje te nemen mocht je opstarten en een try-out te doen met een gast artikeltje mogelijk heb je dan wat advies voor me dat is een nieuwe wereld voor mij die open gaat dan. Just let me know!

      Like

     • @Don dat juig ik alleen maar toe, maar inhoudelijk brengen ze de inhoudelijkheid van je site naar beneden, ben je dan echt vrij? Of geef je toe aan enkele mogelijke trollen die het blog hun richting insturen.. op een topic welke een onderliggende agenda mogelijk maakt vanuit de kakistocracy op die wijze…
      Ik volg je best dat er zaken scheef zitten en heb daarvan acte genomen in je reacties dat er echt wel wat loos is, mijn botst de schaal en de verdere beiwjsvoering , richting wat loze argumentatie aanwezig in youtubjes van gasten(jes) die zichzelf vermaken dat anderen hun kul verspreiden. Ik ben totaal niet onder de indruk van de zaken die men naar voren brengt in die filmpjes. Sterker nog dat men zoiets wenst te geloven en wil aandragen….ter bewijsvoering??? Een raadsel tenzij men erg dom is of die chaos agenda oid wil ondersteunen…
      Speculatie verder, maar de raadselachtige beweegreden blijft toch wat na-etteren….

      Like

     • @Treowd
      Speaking of spiritual lyrical testimonies
      The spirit that did resist
      Weaving around false prophecies
      Spirit directed and selected
      With the message i bring
      While the ship slowly sinks
      I’ve been directed to sing

      Like

     • @Treowd

      I’m like a wrecking ball
      Breaking down the walls of the past
      A minimalist
      Livin’ on bliss
      With the last of my cash
      You’re gonna be justified
      With how you treated the land
      You’re gonna be by my side
      When i stand and demand
      A change

      Like

     • Daar kan ik me in vinden in het laatste, maar die wrecking ball slingert aangaande dit topic wat jouw kant op, niet verwijtend bedoeld overigens. Mogelijk zie jij dat achteraf wel in..
      We kunnen overeen komen van mening te verschillenin deze , als jij werkelijk op de ‘barricaden staat’ in het belang van de mensheid dat hebben we zeker punten waar we het over eens zijn. Laten we ons daar maar op richten indien ik wat kan bijdragen, dit topic is er een te vage bewijsvoering. Met oprechte groet, Treowd

      Like

  • Nog een naam die BEWIJST wat allemaal mogelijk is in de Transworld—Google:Delia Delions(Shemale)—zeg maar de Tegenhanger van:BUCK ANGEL(Transman),da’s Delia DeLions(Shemale)…..wel kijken hé @Treowd………dag

   Like

   • Je lult maar een eind raak , gezien je bewijsvoering kan ik je uitlatingen niet meer als correct beschouwen. Je verspreidt een halve waarheid doordat er een laagje van waarheid in zit en dat maakt het uiteindelijk tot desinfo….

    Like

    • @Treowd beantwoord eens de vraagjes betreft Amal Clooney & Barbara Bush——-Jij ZWIJGT maar een eind raak,Ik Lul geen eind Raak,Ik Kom met Logica,Bewijzen,Buck Angel,Delia DeLions,Mark Wahlberg & Will Ferrel die DE Waarheid spreken,Ik kom met CHER die de waarheid verteld,Ik kom met Barbara Bush,ik kom met Indexvinger,kaaklijn,adamsappel,schoenmaat(Anatomy),etc..en ik lul maar een eind raak?!?etc..etc..etc..o ja,Ik Kom met interviews waarino.a:Megan Fox,Hillary Swank,Jessica Alba ,Cher ZELF<ZELF<ZELF ZEGGEN dat ze kerels,trannies,mannen zijn…en ik lul maar een Eind Raak?!?heb lef en plaatst zo'n reactie Bij:You Tube;BerksCable Flashback Barbara Bush 1980—–(de reaguurders lusten je RAUW!)..met je kwatsch,geneuzel,geen antwoorden geven,etc..etc..Je Hebt Buck Angel gezien?plaats het Hoofd van Mark Wahlberg Op Buck z'n kop en je krijgt dan een beter beeld van hoe Mark Wahlberg er naakt uitziet(Matt Demon o.a idem dito)en jij begrijpt wel dat de Aarde Plat is,maar je kunt niet zien dat Barbara Bush,Amal Clooney,Cher,Jessica Alba etc..etc..etc..kerels/trannies zijn?!?en sommige ZEGGEN HET ZELF!!!nota bene —hoe kun je dan nog zo vals,sneaky zijn,als je alleen maar naar de waarheid op zoek bent,en nooit antwoordjes geeft op simpele vraagjes?!?je maakt jezelf zoooo belachelijk,jij bewijst heel veel hiermee,met jouw opstelling…is Cher,Jessica Alba,Hillary Swank in jouw visie een Geboren man of vrouw..?

     Like

     • @Stevie , dat zijn jouw meningen en daar heb je recht op maar ik deel ze niet, als jij dat gelooft dan zij dat zo….
      Er zijn nu eenmaal mensen die anderen op hun woord geloven, ik houd van bewijsvoering en ga omdat je al eerder niet echt met bewijzen kon komen – al denk jij daar anders over en dat mag – niet op in. Heb een aantal video’s bekeken en dat waren er een aantal teveel. Succes met je verdere speurtocht en je detectivewerk. Net als in de film ik wil het….
      Mvg Treowd.

      Like

     • Geloven doe je o.a in de kerk,ik ben Overtuigd dat o.a:Barbara Bush,MaNdonna,Cher,Jessica alba,Hillary Swank,Jeniffer Lawrwence,Mark “BUCK ANGEL”rip off Wahlberg,Sandra Bullock,Amal Clooney etc… Trannies zijn–gek hé ?!?!OMG–@Treowd–“zeg @Treowd hoe zit het nu met Barbara Bush & Amal Clooney zijn die volgens jouw Trannies ja of te neen”?o,ja en je mag ook ook in plaats van Geloven,Geleuven….

      Like

     • (Clown)@Treowd—: “net als in de Film ik wil het”?deze films zijn toepasselijk voor jou;LIAR,LIAR—–&—–BEAN:The Ultimate Disaster Movie —-&;Dumb and Dumber—-&:Troll-(deel 1 en 2)

      Like

 31. “Als je ingaat op de avances van Marianne Bloos dan adviseer ik de volgende muziek als achtergrond. Heeft iets met de kleur van chocolade te maken @prochrist.”

  Is dit jouw coming out? Had je daar een blog voor nodig?

  Like

 32. Treowd, alleen het begin is veel (lees)werk. WordPress levert een kant en klare blog en jij hoeft alleen de instellingen te doen zoals jij het prettig vind. Net als je mail. Daarna is het een kwestie van schrijven over jouw ideeën, visie, bevindingen etc. Dat doe je hier al, alleen is het hier niet meer inhoudelijk. Als andere mensen je blog vinden, kun je met hen discussiëren.

  Donquijotte, ik hecht geen waarde aan jouw meningen en adviezen dus bespaar je tijd.

  Like

  • @ Prochrist. Ja, heb het er al eens met Douwe over gehad van achterdesamenleving, zal er nog eens naar kijken. Was toen persoonlijk wat druk met behoorlijk wat zaken te regelen. Wie weet….maar thanks!
   Met een oprechte groet, Treowd.

   Like

 33. Donquijotte, welke lezers? Je alterego’s?
  Je ziet toch hopelijk wel dat ik niet meer inhoudelijk reageer op je waanzin. Ik wilde allen nog wat kwijt aan Treowd en toen klampte jij je aan mij vast.

  Like

 34. “Waarom laat je je niet zelf een keer in je kont nemen door een tranny? Waarom beschuldig je andere mensen van jouw diepste wens? ”

  gaat ie lekker, #Pro-mafklapper..?
  iets met ‘ware aard’? . de vruchten aan een boom enzo…

  Geliked door 2 people

 35. Sorry, zag de reactie wat later….
  DonQuijotte 14 juni 2018 om 03:51 · ·
  Neem dan even de moeite en kijk de volgende clip aan. Begrip is een grote zaak op weg naar waarheid.
  Heb de clip bekeken beste Don maar ik volg even niet wat je er mee wilt aantonen….?

  Like

   • Beste Don daar heb ik absoluut geen moeite mee, ik heb toch al aangegeven dat ik er verder niet meer in mee ga…succes met die agenda te volgen… 🙂

    Like

    • Ik neem verder wat afstand, omdat ik niet graag door mijn reacties je site mijn gedachten richting in wens te sturen, omdat deze blijkbaar niet helemaal in de lijn ligt met wat jij mogelijk in gedachte hebt. En nee geen aivd , bijzonder ver gezocht beste Don, maar ik begrijp je achterdochtigheid soms wel hoor. Heb die momenten ook wel eens en ook gehad ..just like you, i’m only human… Prima 🙂

     Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.