69 Reacties op “De Aarde is plat.

 1. Als we het over verdere bewijsvoering gaan hebben, nog een document…( voor mensen die waarde hechten aan bepaalde autoriteiten, ook daar gelden dan geen excuses meer voor….)
  Pagina 7 Summary :
  This report document shows the derivation and definition of a linear acraft model for a rigid aircraft of constant mass flying over a flat non rotating earth.

  Like

 2. Voor de TV kijker die ALLES gelooft op TV moet dan OOK geloven dat de Aarde Plat is—-You Tube/Google:Platte Aarde Waarheid op de Nederlandse TV……..bekijk het… denk er eens goed over Na als je nog steeds in de Idiote Bolvormige Aarde gelooft,waarom dit op de Nederlandse TV komt bij de Vara/Bnn op prime time,en dat NIEMAND van alle bekende,minder bekende Nederlanders,Wetenschappers,Andre Kuipers etc..etc..hier op reageren,of uitleg geven of???vul zelf in,laat die HERSENS die van JEZELF zijn en niet van School,of Leraren of van de Overheid etc…maar van JEZELF eens werken,waar ze voor bedoelt zijn,of BEL of Mail de Vara/Bnn ivm Platte Aarde waarheid op de Nederlandse TV of Andre Kuipers,of …..vul zelf maar in————De Aarde is PLAT en NIET Rond/Bolvormig—bonus:Wikipedia Platte Aarde Pagina VERSUS Wikipedia Bolvormige Aarde pagina——-wat valt (meteen)op……..?denk AUB zelf na……..SUCCES!en onderschat jezelf NOOIT

  Like

 3. Google:Zonsondergang(Wikipedia)-“Zonsondergang is het moment waarop de Zon achter de Horizon verdwijnt.De Zon is pas volledig ondergegaan op het moment dat de hele zonneschijf niet meer te Zien is……etc…”——-horizonTAAL=recht,vlak,plat,waterpas—NIET Rond/Bolvormig net zoals ze een Vliegtuig airPLANE noemen en NIET airCURVE…..de Aarde is Plat door pure Logica en Simpelheid—–BONUS:Wikipedia Platte Aarde pgina VERSUS Wikipedia Bolvormige Aarde pagina—–QUA,info,materie,links,extra links,bronnen,etc..etc..de Bolvormige aarde pagina is een AANFLUITING!!!(Hilarisch)—Extra bonus: Google:Platte Aarde Waarheid op de Nederlandse TV—-DE Platte aarde in een simpele,logische notendop……Easy as it Gets

  Like

 4. En ik vind het nog steeds HILARISCH dat ACTORnaut Andre Kuipers HOOGTEvrees heeft en zeer Onhandig is……Hij zegt dat ZELF in Interviews en op o.a TV bij Jinek +-8 maandjes terug ivm HOOGTEvrees en ook in 2012 in een Interview —-Google:Andre Kuipers Hoogtevrees—&—Andre Kuipers Onhandig…….en deze CLOWN zat genaamd in Space naar “onze”Ronde aarde te Kijken een half jaar lang?——-HAHAHAHAHAHAHAHA–ik bedoel …Come on–door zo’n GROOT/MEGA bedrog kun je al zeer grote twijfels hebben als Leek/Schaap dat de aarde ook wel eens Plat zou kunnen zijn,als je langer NAdenkt dan je Neus lang is….maar VEEL mensen weten niet dat ACTORclonwNNAUT Andre Kuipers hoogtevrees heeft en Onhandig is…maar dan nog Geloven Mensen dat deze Clown ooit in Space is geweest…MindBlowing

  Liked by 1 persoon

  • hahahaha!
   wat een fokking clown is dat idd. niet te kort.
   altijd die grijns op z’n domme kop. net als al die andere ruimte-clowns.
   veel trannies tussen, ook.. kuipers zeker verdacht. incl verloofde.

   Like

 5. Krijg steeds mee het idee dat men onderling georganiseerd de platte aarde aan het kapotspelen is, in dit geval zo veel mogelijk verdeling van all kanten.
  Verder al even niks meer vernomen van globebusters en dan
  GLOBEBUSTERS Special Report!!! wat een bullshit… die clubjes zijjn volgens mij inderdaad gecontroleerde infiltranten om de zaak op een dood spoor te krijgen. Veel aandacht genereren en dan een leegte achterlaten kijken of er nog iemand in het gat gaat springen… en dan loslaten…verder (Slechts speculatie aangaande globebusters , maar de tijd zal het leren…) Onderdrukking en downplayen en op de achtergrond weg moffelen… Ook de media een tandje bijzetten ‘globaal’ zo veel mogelijk laten zien dat het een bol is , via het weer van het journaal en zo dat waren altijd landkaarten.. op allerlei manieren benadrukken ze de bol tot in reclames toe…maar grassroots is de beweging niet meer te stoppen … als je eenmaal zaken hebt gezien kan je dat niet meer ont zien….

  Liked by 1 persoon

   • @Don Jij had mogelijk wel gelijk aangaande Mark Sargent, zijn bewegingen en meegaande houding als zijn gasten volledig mis zitten en dus eigenlijk wat dwaalspoortjes en desinfo spuien .. de laatste afleveringen valt het me wat meer op. Dank je voor het aankaarten , ik hou ze nog wat meer kritisch onder de loep …:-)
    Belangrijk topic..

    Like

  • @Treowd net zoals met de CElebrity TRANNIEs—–Treowd zegt ivm Platte aarde:,”als je eenmaal zaken hebt gezien kan je dat niet meer ontzien”——-IDEM DITO TRANNIES/TRANSVESTIGATIONS—waarom zie,begrijp je dat niet,terwijl je wel zo’n uitspraak doet betreft de 100% Platte Aarde,terwijl in mijn opinie de Platte Aarde Waarheid moeilijker te begrijpen,zien is dan de Trannies/Transvestigations,waarvan jij zegt dat het onzin ie,of niet waar is etc…zelfs nog geen Ja of Nee antwoord durft te geven betreft Amal Clooney en Barbara Bush ?!?!vreemd,raar,onlogisch,onbetrouwbaar@Treowd

   Like

 6. Zo plat als die langspeelsinlge in die jukebox maar dan stilstaand met meer continenten achter Antarctica, met daarachter wellicht nog meer “buren”

  Liked by 1 persoon

  • In dierbare herrinering:

   Onze beste vriend en een verdomd goeie gitarist is dinsdag van ons heen gegaan (met dank aan da Big Pharma).
   Krijg je als bijwerking van een experimenteel middel tegen de ziekte van Kröhn, gratis acute leukemie voor je flikker, waarna chemo en een gevecht van 3,5 jaar stamceltherapie, dat hij helaas niet meer heeft kunnen winnen.

   Rust zacht lieve Arthur, see you in the next world, we won’t be late…

   of deze ook:

   Like

   • Bekend verhaal. Mijn conclusie is dat wanneer je iets met je gezondheid hebt ren dan zo snel mogelijk weg bij het ziekenhuis vandaan.

    ps Nieuwe gitarist is in opleiding. Het blijft een carousel. Ik kende deze Arthur niet maar moge hij R.I.P.

    Like

    • Jammer dat het met die ellendige Kröhn begon. Hij had niet veel meer om te rennen, 3,5 jaar geleden lag hij op sterven door die fijne bijwerking (die maar 1 op de 100.000 zouden krijgen, bij nader onderzoek bleek de loterij alweer 6 op de 10.000 te zijn).
     Als door een wonder heeft hij het toen overleefd, maar nooit meer kunnen rennen, wel fijn dat hij z’n, zoontje nog 4 heeft zien worden ipv een half, maar het gemis blijft zwaar klote…

     Er ver uit de buurt blijven (ook als je niks mankeert) is ook mijn advies.

     p.s. Orange Sunshine zit/zat onder het independent MotorWolf Records Label (op echt vinyl), maar dan ook echt independend (zonder consessies) aangezien drummer Guy er de platenbaas/studio eigenaar van is.
     Ze zouden er dan ook niet rijk van worden, maar wel gewoon met behoud van ziel lekker de muziek maken die ze zelf wilden maken (in Japan waren ze wereld beroemd, maar ze betaalden zich er failliet aan de vliegtickets en de hotelovernachtingen):

     Arthur was een bescheiden, verlegen, beste vriend en een goed mens met strakke humor/gitaarspel. We missen em nu al.

     Liked by 1 persoon

     • Ik begreep het (het was dan ook een apart filmpje), morgen het afscheid voor hier, zal zwaar worden.

      Grappig dat een vriend zei; “de wereld draait verder”, waarop ik droog antwoordde dat ie waarschijnlijker net zo plat stilstond als gisteren…

      Ondanks dat menig mens zijn levensreis wreed verstoord wordt door allerlei foute beïnvloedende -menselijke en dus te voorkomen- factoren, ben ik het met Treowd eens; “Life is a journey, not a destination…”. De kwaliteit van je reis des levens is idd belangrijker (het belangrijkst) dan het doel “adem halen” op zich.
      Kennis en waarheidsvinding zijn belangrijke elementen om je onderweg te helpen om met redelijke keuzes je slalom kwalitatief te ondergaan.
      Het is niet meer eerlijk het lot, toeval of goddelijke voorzienigheid dat beschikt (mocht er überhaupt een tijd zijn geweest dat dit wel zo was). Tegenwoordig wordt het lot met H.A.A.R.P, scamtrails, straling, medicatie, vaccinatie en je eten en drinken een vervelend handje geholpen…
      Zorg dus voor voldoende op- en weerstand! VerZ!

      https://www.google.nl/search?num=30&newwindow=1&q=resistance+is+fertile+pinback+button+badge+1.25“&tbm=isch&tbs=simg:CAQSlgEJHaE0m64YdDoaigELEKjU2AQaBAgVCAQMCxCwjKcIGmEKXwgDEidl6gHMA6AJnwnfAZ4J7AHpAesBijjAPbw9tCu1K7M95Sn1IuMpuT0aMMzisZfg–Kxf7Ebcwh86roQIfUwo19w5QDXFO4bDD_1TG-qKs3Skv71NKYHNezSD6iAEDAsQjq7-CBoKCggIARIEuxyhwAw&sa=X&ved=0ahUKEwjN65y8mtjbAhUFIlAKHZxxBOMQwg4IJSgA&biw=1024&bih=472

      Like

   • Het leven is als een reis , voor de een wat minder lang als de ander, daarom kun je het best zorgen dat je geleeft hebt en niet geleefd bent geworden. Moge die vriend in vrede zijn overgegaan..on to the next journey….
    Life is a journey, not a destination…

    Liked by 1 persoon

 7. De Globebusters hadden een break genomen van zo’n 5weken dus mijn eerdere speculatie richting hun mogelijke beweegredenen was mogelijk niet correct in deze… you never know…. My Badd… 🙂

  Like

  • To acknowledge a failure or mistake is to be a man about it (women too….). he or she that manifests out of the ego wants to hide it, so his or her ego can ‘grow ‘ in her or his narrowminded mindset…..
   Neglecting the sense of purpose….
   Treowd.

   Like

   • @Treowd ,Jouw Ego is blijkbaar zo groot dat je DE Amal Clooney en Barbara Bush Tranny Ja of te Neen wilt antwoorden….dus inderdaad in jouw klein ietsie pietsie wereldje/bestaan die gevoed word door je eigen EGO om niet in te zien,te ZIEN,te begrijpen dat o.a(een kleine greep) Madonna,amy winehouse,Barbara Bush,Jessica alba,Cher,Hillary Swank,Michelle/MICHEAL Obama..etc..TRANNIES zijn….ik ben contstant,ik zet door,ik onderzoek,ik kom met logica,ik heb b.v Pinkpop 2018 Hoax ONtmaskert(Grenfell Tower Inferno HOAX idem dito etc…)is GEEN Ego,maar gewoon WAAR(heid)gebracht(wat heb jij nog te melden gehad,buiten de Platte aarde ?),ik doorzie dingen,ik denk na,ik doe mijn ding…is dat Ego?BOEIEN!!!—Waarheid is wat TELT—zeg@Treowd is Amal Clooney en Barbara Bush nu een ….of een….zet je EGO opzij@Treowd en geef antwoord op deze Simpele Ja of Nee vraagjes……..laat je EGO los;:@Treowd…deal with the FACT dat er veel Trannies zijn op T.V,op de Radio,op internet,op het Filmdoek,Bioscoop waarvan jij van denkt;”Oo lekker wijf die Sandra Bullock”….nee nee2Treowd laat je EGO los en zeg dan gewoon de Waarheid tegen jezelf en zeg dan:”Oo Lekkere Tranny?kerel die Sandra BullCock”…….@Treowd Nee jij trekt volle zalen met je Zoutloze/Nietszeggende TROL reactie’s

    Like

    • @Allen Lees dit artikeltje, heel interessant: verklaart wel wat van de vrouwelijke filmsterren die DNA technisch mannen zijn maar niet alles
     Citaat uit: https://www.smh.com.au/world/several-degrees-of-androgyny-20090826-ezsn.html
     “….will always be women who are more muscular and have more male movement,” Arlt said. It doesn’t mean they are men.”

     Dit soort filmsterren kunnen wel mooi etc zijn, maar technisch gezien en ook vanuit de natuur en de voortplanting van de mens, wat toch blijkbaar het ‘hogere’ doel is van de natuur zijn het treurige en mislukte exemplaren ongeschikt om zich voort te planten.

     waarvan akte

     Like

     • Beste Nemo en wat mogelijk ook wel relevant in het verhaal kan zijn is dat de meeste filmsterren uit hun eigen families geselecteerd worden, families waar inteelt vanwege het behouden van de eigen bloedlijnen voorop lijkt te staan.
      Zelfs een must kan zijn… en vandaar ook de cultachtige achter of ondergrond van ho – lie – wood….Vandaar dat men ook altijd een ‘stagenaam kiest’ ?

      Like

     • Mogelijk is cruise ook een malta knight….
      Maar hij heeft de nodige connecties….of dat familie geralateerd is of vanuit een society zoals de malta knights dat is occulte info..
      One such family is the Orsini/Maximus/Orso clan and, interestingly, Cruise’s latest failed marriage was initiated at the Orsini family fortress, the Castello Orsini-Odescalchi.

      Like

     • Het kan mogelijk ook te maken hebben met de rol die de familie van Cruise gespeeld heeft in of na de geweldadige overname van Ierland van de oorspronkelijke zwarte heersers om zodoende het huidige empire verder op te richten door in europe allle zwarte koningen en hun bevolking (mogelijk de oorspronkelijke Shemites, afstammelingen van Shem) te ontheemden van hun geschiedenis. Zie vorige reacties aangaande de zwarte geschiedenis van Europa , babylon to timbuktu etc.

      Like

     • Google/You Tube:Al Pacino Cruising………..ivm Tom HOMOSEXUEEL/Sciencetolocy/Psychopaat CRUISE

      Like

  • @Stevie Het ontbreekt er nog maar aan dat men bij de NS de NS-Sers ( 🙂 grapje de meeste werknemers van de NS weten dit ook al maar bang voor hun baantje verzetten zij zich niet) laat omroepen i.p.v. Geagte rijzigers, Beste trannies!! 🙂 🙂 = haha
   Vroeger, ja heel vroeger was het keurig netjes, zoals het hoort: Dames en Heren. Want inderdaad volgens de natuur (DNA xx en xy chromosoom is 99,999 % van de mensheid een man OF een vrouw.
   Zie: https://en.wikipedia.org/wiki/XY_sex-determination_system
   De arme 0,0001 % bestaat uit afwijkingen (androgynie e.d.) die in feite NIET levensvatbaar zijn, gelet op de voortplanting van de mens als diersoort. Ook 2 homoos of lesboos alhoewel normaal xy resp xy chromosoom hebbend, kunnen zich niet voortplanten, al rillen, likken, beffen en ANALiëren danwel ANALyseren ze dat ze een ons wegen!
   Onze voortplanting is “polair” d.w.z. je hebt een mannetje(xy) en een vrouwtje(xx) nodig. Waarschijnlijk geldt dit ook voor de “liefde”, hoewel liefde tussen mannen en vrouwen onderling voorkomt en ook kan(vriendschap) c.q. normaal is, is sex iets onnatuurlijks en niet in lijn met de ‘voortplantingsgedachte’ van de natuur.
   En laten we wel wezen de natuur is sterker dan onze/de cultuur die ook vaak ontaard in KULtuur resp. oorlog, sadisme en d[i]ergelijken.

   Daarom HEF allen -als de NS weer Geachte reizigers omroept- de YELL aan: DAMES EN HEREN, DAMES EN HEREN enz enz ad infinitum!!!
   eens kijken hoe lang die NS dat “geagte rijzigers” volhouden. Bovendien is dat een prachtige manier om ons ongenoegen met de politiek, macht, de transgender agenda en de rest(hoaxen, nepmoorden, oorlog en ander geweld) te doen blijken.!!!!

   Liked by 2 people

    • De N.S hed GEWOON dit moeten omroepen,Dames en Heren en Transsexuelen een goede reis…nee nu word het Sneaky gedaan,en nu word net gedaan alsof een Transman een echte man is,en een Transwoman een echte vrouw wat NIET zo is,ze zullen NOOIT een Echte vrouw of Man zijn,maar gewoon een Transsexueel da;’s de WAARHEID

     Liked by 1 persoon

     • Een Papegaai wat een Hond nadoet,is geen Hond maar blijft een Papegaai(koppie,krauw;)

      Like

     • @Stevie Wonder Helemaal goed en eens.
      Ook @Treowd dank voor de link en info (wist ik nog niet)! 🙂 🙂 🙂

      Like

 8. Google/You Tube:Platte Aarde Waarheid op de Nederlandse T.V—-(kun je elk SCHAAP die in de idiote ronde/bolvormige Aarde geleuft,schaamrood op de wangetjes mee krijgen…;)–idem dito ivm Andre Kuipers Hoogtevrees…

  Like

 9. Meerdere Trannykinderen van Celebrities/Beroemdheden/Hollywood Scum:De Kids van Will Smith,De “Zoon’van zanger STING,De “Zoon”van Tranny”Zangeres”:CHER,Sommige Kids van Brad Shitt en Angelina TRANNYQUEEN Jolie(saampjes met Beyoncé) etc..etc..(een kleine greep,iedereen die wilt weten hoeveel beroemdheden/celebrities trannykids hebben,kan dat zeer makkelijk vinden,opzoeken etc…dit is een voorbeeld,kleine greep uit het GROTE assortiment….)

  Like

  • ivm DE platte aarde zijn o.a deze 2 videos voor de beginnende Flat Earther een goed begin–(1)You Tube;Tosh.O mentions Russianvids on National TV Regarding Flat Earth—&—(2)You Tube:Donald Trump Talks “Space Force”but knows the Earth is Flat——–Russianvids–Archives-channel—-(in 2e video zie je Tranny Kate Bush nog voorbij komen,in een ……….)

   Like

 10. Kate Bush,Barbara Bush,De britse Rockgroep BUSH waarvan de Leadzanger:Gavin Rossdale, getrouwd is/was (t/m 2016)met TRANNY Gwen Steffani,Laura Bush…Bono(woman of the Year 2016)is goed bevriend met de Familie Bush…bush,bush,bush

  Like

 11. Platte Aarde WAARHEID in/een Muziek/Song–Google:TOTO–“21 Century Blues”Lyrics………………….”How can we believe the World is round(i just can’t conceive it)–All we See and Hear the Truth has drown(it’s all but dissapeared)……..TOTO heeft nog een beroemde/bekende MEGAhitSONG,genaamd:ROSANNA—-deze song is gebasserd op “Actrice”/TRANNY:Rossana Arquette,check ook de broer van Rosssana Arquette…….

  Like

 12. Google:NOS–Nieuwe Ruimtetelescoop jaren vertraagd door losse boutjes–(vandaag)——LEES deze KWATSCH goed,en lig AUB dubbel van het lachen…tuurlijk word de Webb telescoop “uitgesteld”om de ruimte in te gaan in maart 2021(maart=3+21=ook 3=33..en/of 2021=2×3=33)maar lees dit artikel door losse schroefjes en schoonmaakmiddel door menselijke fouten kost dit ZOGENAAMD 1 miljoen dollar per dag,en o,ja de Webb Telescoop komt NATUURLIJK op 1,6 miljoen km (weer DIE;*7)vanaf de PLATTE Aarde te staan.BONUS:Nos Teletekst -(betreft deze leugens/onzin/kwatsch/lariekoek/bedrog/hoax/fabeltje)dat mensen deze Onzin nog geloven is……..geen woorden voor–OMG

  Like

 13. You Tube:Buzz Aldrin Continues to Lie about the Flat Earth-MrE–MrE Archive Videos-channel——(OMG–zo heb je BUzzz nog nooit gezien;)

  Like

 14. deze Song is genaamd;”Space Program” van de Rapgroep(een Instituut in de Rapscene)genaamd; A Tribe Called Quest………You Tube:A Tribe Called Quest–“Space Program”——–&:Google/You Tube: A Tribe Callesd Quest–Space Program-lyrics–(goed lezen,luisteren,indien interesse in diepgang/muziek/boodschap)…………….(DE lach in de song is precies DE lach die IK voorstel/hoor als ik aan NASA en The Space Program denk….MEESTERLIJK inclusief lyrics!!)—–Bonus–A Tribe Called Quest–“We The People”……….(ik weet het,A Tribe Called quest hoort ook bij het clubje/illuminati,maar soms/vaak is er veel WAARHEID in muziek,songs,clips……..extra bonus:A Tribe Called Quest–“Donald Trump”…nogmaals DE lach in bovengenoemde 1e song is……..en lees/luister goed naar de Lyrics…(natuurlijk alleen als je interesse hebt reaguurder(s)…)dag

  Like

   • idem dito…You Tube:The Space Program Lyrics(5.47min)…….ik ken deze song(s)al langer ik heb het Album en op deze C.D staat VEEL Waarheid(lyrics/nadruk/boodschap9pen)0 etc.. in Plain/’Plain”Sight met ook nog lekkere samples—-het/de Album/C.D is genaaamd:—A Tribe Called Quest–“We Got It From Here…Thank You 4 Your Service At Tribe Called Quest”…..(dit album,de lyrics,de insteek,de nadruk,is ER als dank je wel Fans,hier van ons(A Tribe Called Quest een Cadeautje…WAARHEID in onze lyrics/muziek op dit Album…;)

    Like

    • zodoende de titel:WE GOT IT FROM HERE–(A Tribe called Quest zijn horen bij het Illuminati/freemason/33 clubje)zodoende WE GOT IT FROM HERE……; Songs als…:”Space Program”–“Donald Trump”–“Dis Generation”……..is aan JULLIE fans/luisteraars als Thanx….zodoende THank You 4 Your Service at Tribe Called Quest(multimiljonairs:)…doen nu iets terug…snappie?;)

     Like

 15. En de onzin,leugens,lariekoek,kwatsch,freemasons JOKES continues…..Google:NOS-Wetenschappers vinden watermeer onder het ijs op Mars—gisteren:16:00 uur(=*7;)—-&—Google;NOS-Nasa wil met Helikopter naar Mars–&-Google:NOS–President Trump wil “Space Force” voor buitenaardse militaire operaties—————–ja ja u leest het Goed dit is ALLEMAAL Bullshit,niet waar,kwatsch,bedrog,fake…OMG

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.