Martin Vrijland tegen de rest van de alternatieven?

looppistool

Bij één van mijn vorige artikelen kwam er een polemiek tot stand in de reacties over de betrouwbaarheid van de alternatieve media. Zodat we daar onder een nieuw artikel verder over discussiëren hierbij mijn visie.

treeoflife

Zoals je een boom waardeert aan de hand van zijn vruchten geldt dat ook zo voor de alternatieve media. Vele blogs zijn er ontstaan vanuit een bepaalde gebeurtenis of interesse voor een bepaald onderwerp. Zo schrijft men bij Niburu.co natuurlijk uitgebreid over de planeet Nibiru. Lijkt me logisch. Dat een keuze voor het idee van de platte Aarde lastig is als je basis voortkomt uit de theorieën van Sitchin met een onbekende planeet lijkt me ook logisch. Als je er als blogger dan op serieuze wijze toch aandacht aan besteedt spreekt in dat geval voor een neutrale houding. Dat maakt dan ook dat ik graag de site van Niburu regelmatig eens bezoek. Zoveel mensen zoveel wensen toch? Niburu besteedt daarbij uitgebreid en serieus aandacht aan een breed scala aan onderwerpen. Soms moet ik stilletjes lachen om een visie die ver afstaat van de mijne maar al dat ik weet is dat ik niets weet (Socrates) en ik zal ze dan ook niet afvallen.

evilpope

Over Micha Kat heb ik in eerdere artikelen al eens negatief geschreven maar toch vind ik persoonlijk dat hij onbespreekbare zaken bespreekbaar maakt. Pedofilie binnen de machtselite wordt nu wereldwijd steeds duidelijker en Micha Kat krijgt het gelijk dan ook steeds meer aan zijn zijde. O.a. Pizzagate en Pedogate lijken de verhalen van Micha steeds meer te ondersteunen en ik moet aan de hand van de (pennen)vruchten mijn eerdere negatieve beoordelingen dan ook deels bijstellen.

mv

Echter blijft er 1 iemand constant bezig de volledige alternatieve blogwereld tegen elkaar uit te spelen op basis van een te groot ego of agenda. Hij doet zich voor als de uitvinder van de HOAX en kenner van de manipulatie van politiek en media. Iets nieuws toevoegen is er echter niet bij. Constant worden verhalen van David Icke herkauwd en uitgespuwd. De angst voor A.I. kunstmatig hoog gehouden middels plagiaat van Kurzweil’s werk. Voor het bestaan van chemtrails is hij op zoek naar een autoriteit die hem vertelt wat er in die vliegtuigstrepen zit. Die autoriteit zoekt hij dan weer binnen de wetenschap natuurlijk. Een verkochte ziel dus met een agenda is mijn mening. Laat mij de handschoen dan maar opnemen. Hieronder een reactie van hem zelf, Martin Vrijland.

 

Martin Vrijland schreef:
6 mei 2018 om 14:41
Waar zijn:
Wearechange Rotterdam met hu cameraatje als het om onderzoeken van hoaxes gaat?
Waar is wanttoknow.nl die de aandacht maar blikft focussen op 911 en andere vervanmijnbedshows, maar nooit hoaxes zullen aankaarten. Vaccinaties en chemtrails doen het ook blijvend goed.
Waar is de grote Micha Kat? Oh die heeft het druk met elke bestuurder pedo te noemen zodat niemand dat nog gelooft.
Waar is Niburu? Ah ja die kaarten wel eens een misstandje aan, maar vermengen dat graag met ufo’s, niburu of andere bijzondere waarnemingen.
Waar is EarthMatters? Te druk met buitenaardes healings en bekrachtigingen.
Er is geen alternatieve media in Nederland die de nepnieuwsproducties van overheden en media aankaarten. Hooguit is iets een keer een false flag. Het volk mag wel een beetje kritisch zijn, maar wordt op dwaalsporen gezet en zal nooit de ware ontmaskeringen onder ogen krijgen.
Zo werkt controlled opposition.

Dit is het laatste artikel dat ik aan Martin Vrijland besteed. Ik hoef denk ik niet veel meer te doen want hij laat zich nu wel heel erg kennen in zijn fase van hoogmoed. Ik kan en hoef hem niet kapot te schrijven want dat doet hij zelf wel met zijn kinderlijke arrogantie en volwassen dollartekens in zijn ogen.

Laat ons niet van de wijs gebracht worden door dit soort stevig censurerende neppers. Die hebben niet het beste met ons voor maar denken uitsluitend aan zichzelf. Ook Boublog hoort tot deze categorie met het verschil dat zij betaald wordt vanuit andere hoek.

images (79)

Er is geen religie hoger dan de waarheid. Ook de wetenschap en het geloof in de Dollar zijn religies.

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.