Een eeuwig leven voor boze Bea?

Met een moord op haar geweten zijn de kansen voor Bea om het laatste oordeel te doorstaan en het eeuwige leven te beërven te verwaarlozen. Volgens schrijfster Ine Veen (boek: Moord om de kroon) heeft ze Pim Fortuyn vermoord door hem door een scherpschutter te laten neerschieten. Het zag ernaar uit dat hij de verkiezingen zou gaan winnen. Met zijn populisme en republikeinse opvattingen was Fortuyn een gruwel in Bea’ s ogen en een gevaar voor de Oranje-staat.  Politicus Lubbers heeft verklaard dat ze Fortuyn helemaal niet zag zitten (Maud Oortwijn: Wat niemand zegt over Pim Fortuyn)

Een rechter wil het stelen van een brood door een hongerige nog wel eens door de vingers zien, maar Bea was geen arme sloeber; integendeel ze had als koningin een voorbeeld horen te zijn voor haar volk (adeldom verplicht). Dus het eeuwige leven zit er voor haar niet in. Dan rest niets anders dan dit aardse leven oneindig te rekken. Ook de Engelse koningin schijnt die strategie te volgen. Ze is gisteren 92 jaar geworden en nog steeds in functie, haar inmiddels bejaarde zoon makend tot een eeuwige kroonprins.

_100979284_046335720-1

Om dit leven het eeuwig te kunnen rekken

 1. moet voorkomen worden dat natuurlijke hulpbronnen door een te hoge bevolkingsdruk uitgeput raken;
 2. moet er voldoende bloed en moeten er voldoende donor-organen beschikbaar zijn voor het revitaliseren van de oude adellieden resp. het vervangen van falende harten en nieren bij deze adellieden;
 3. moet er een religie zijn, die het gepeupel in de ban houdt.

In een recent artikel van Carol Duff (Opioid Epidemic: Creating More Organ Donors) schrijft ze over de deugdelijkheid van donor-organen van mensen die overleden zijn aan een overdosis verslavende middelen. Tot nu toe werd aangenomen dat deze organen van mindere kwaliteit zouden zijn; maar de meningen van de artsen zijn zich hierover aan het veranderen. Er schijnen in de VS momenteel grote aantallen mensen te sterven aan een overdosis. Dat is goed nieuws voor Bea, Elizabeth en de andere adellieden.

Maar er is nog een ander verband tussen drugs en adel. Wie de geschiedenis kent, weet dat de drugshandel al eeuwen wordt beheerst door westerse adellieden. Een recent voorbeeld hiervan is de z.g. Iran-Contra-affaire in de VS, waarbij geld dat was verdiend met de drugshandel, werd doorgesluisd naar Contra’s in Midden-Amerika. Een ander voorbeeld is de oorlog in Afghanistan. Wat is er in dit onherbergzame land te zoeken behalve opium? Een voorbeeld uit eigen land betreft de connecties van Mabel, die eerst ‘die wijf van die lange’ (Klaas Bruinsma) was en vervolgens het vriendinnetje werd van prins Friso. Waar hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet? Behoorde drugsbaron Bruinsma ook tot ‘onze kringen’?

Samenvattend kan geconcludeerd worden dat drugsgebruik

 1. zorgt voor doden onder de bevolking en dus helpt om de bevolkingsdruk te verlagen;
 2. zorgt voor een ruim aanbod van donor-organen;
 3. het gepeupel in een roes van ‘sex & drugs  & rock & roll‘ houdt , waardoor het niet in opstand komt.

Drugs zijn dus een uitstekend middel om de agenda van de adellieden te dienen in hun pogingen het eeuwige leven te verkrijgen. Het beërven van een eeuwig leven zal uiteindelijk op deze manier toch niet lukken, want het is de adel ingefluisterd door de satan; en die liegt altijd.

10 Reacties op “Een eeuwig leven voor boze Bea?

 1. @Don Mooi stukje en helemaal waar ook.
  De dood, de ‘natuurlijke’ dood kan en zal niemand ontlopen. Volgens de wet van toenemende entropie zal op z’n minst de perverse satanische hersentjes van de ‘elite’ (wat je maar elite noemt!) ook steeds meer chaos ontwikkelen en of dat nu 80 jaar 100 of 200 jaar duurt de hersens zullen evenals harten en nieren aftakelen, echter heel lastig te zijn vervangen door donorhersenen want dan zal ook de persoonlijk(heid) van de donor mee getransplanteerd worden, wat al zelfs ook een beetje het geval is met nieren, harten e.d.. (Lees boek Orgaandonatie van H. Stolk.).

  Like

 2. Pim Fortyun dood HOAX,net zoals Theo van Gogh dood Hoax etc..etc..Pim Fortyun is /was Controlled Opposition en de Aanslag was van A t/m Z in scene gezet(punt!)

  Like

  • Interessant punt, alleen kwam Pimmetje gewoon véééél te eerlijk over op mij.

   En mij bedrieg je niet eenvoudig.

   Mocht je gelijk hebben dan was hij de Beste Acteur Ooi en wens ik hem nog een lang en gelukkig leven toe omwille van de Ultieme Komedie die hij in DAT geval zou hebben opgevoerd.

   Maar ik vond hem gewoon te veel van Nederland en de Nederlanders houden. Hij gàf gewoon om NL / Nederlanders, ècht !

   En ànders ben ik door Pim “totààl genomen”.

   Maar dat WEIGER ik op dit moment te geloven.

   Durf ik uit te sluiten.

   RB

   Like

 3. … en Volkertje maar wachten op z’n vluchtauto wahaahaaaa …!

  Ik sta er trouwens van te kijken dat hij zijn vuige lijf nog heeft weten te redden met zijn “oogjes dicht en snaveltjes toe-“strategie.

  Maar goed, dan moet je ook maar geen boswachtertje afknallen-gn-gnnn …

  Liked by 1 persoon

 4. Goh voor wie -naast zijn oud (en waarschijnlijk opnieuw) Unilever collega’s- zouden ze dividendbelasting toch gaan afschaffen?
  Juist (s)Hell helpt en vise versa (als je via via schimmige bv-tjes en BPeetjes, meer dan 50% vd aandelen in je bezit hebt en je zoon het koninklijke olie imperium voortzet).
  Code oranje, net als in 2009 om de populariteit onder het vlaggetjes-volk via een zieke omweg te krikken (bewust zonder het woord “op”):

  http://www.ellaster.nl/2018/04/24/koninginnedag-2009-in-apeldoorn-was-een-valse-vlag-aanslag-deel-1/

  Ik had me al eerder in deze oneerlijke vendelzwaaielarij verdiept. Maar als je nog een paar keer de npo-beelden van het eerste filmpje van het artikel 9 jaar na dato, met voorkennis terugziet en luistert naar de manier en intonatie van Astrid KersenvanhetHeck haar praatje, viel mij nu pas op hoe ze het volgens script (alla de intocht van S. Klaas, zonder al te veel emotie (een laffe oei) of oprechte schrik) afratelt in tegenstelling tot haar collega Menno (die net als de mountainbike-agent met de witte bloes op 1.05 min (of het moet een hele goede stuntman in zijn vrije tijd zijn) en de onafhankelijke fotograaf met trapje -die van tante agent niet dichterbij mag komen- op 2.47 min.) buiten de draaiboek besprekingen was(ren) gehouden.
  Ook heel professioneel van de regie om het hoofd koel te houden bij zoiets, om op 3.33 min. de beelden vd swift in slowmotion in de herhaling te kunnen tonen. Verder opvallend dat de mountainbike-agent met het blauwe bloesje op 3.57 min. het portier “onopvallend”, probeert open te krijgen, wat niet lukt.

  Halverwege het artikel kun je op de foto’s klikken en zie je ook foto’s van de linkerzijde van het Swiftje en van de binnenkant. Die had ik nog niet eerder gezien en maken het evenement er niet minder verdacht op.

  Van die ontbrekende linker portier handgreep met vermoedelijk kogelgat ernaast wist ik nog niet (en tevens op de foto zichtbaar maar niet in de tekst aanbod gekomen; stevige linker (sniper?) beenwond waar hij zijn hand op gedrukt houdt/hield en (zijn?) bloed (laag!) aan het dashboard (is een vreemde plek, maar ook weer logisch vanwege het gat in het portier en misschien z’n been/baan exit-wound?).
  De Swift staat -aan de stand vd versnellingspook te zien- in z’n 2 (terwijl als zijn doel “de bus halen” zou zijn geweest, hij logischer wat opgeschakeld zou hebben. Maar dat gaat lastig als je niet bij bewust zijn bent en je een beenwond dicht moet houden, terwijl je stuurt en toetert en je de koppeling niet meer kunt bedienen), tevens hield hij van Hoegaarden gezien de bierfles.
  Om over de constructiefouten in de linker voorraamstijl en het dak nog maar te zwijgen (alsof er een donker blauwe panterswagen op heeft gestaan).
  De airbag en de radio zouden er hypothtisch gezien al voor het evenement uit geweest kunnen zijn (maar die kabeltjes van de radio bungelen wel onlogisch op die plek, ivm schokken en kortsluiting op je knokkels, het is sowieso niet handig om die stekkers van de kabelboom af te knippen, als je ooit een andere autoradio wil gaan aansluiten (weet ik uit ervaring, schade en schande bla).

  Niet dat ik echt super thuis ben in de Numerologie of Nostradamus-voorspellingen (heb geen strakke groene broeken). Maar je hoort de mensen wel eens zeggen; de geschiedenis herhaalt zich zo nu en dan.
  Nu was er in de walpurgisnacht van 1999 ook al de nodige zieke duisternis in Friesland gaande, dus als ze een 10 jaarlijks schema aan zouden houden, zou het volgend jaar ook weer raak (dus goed mis) kunnen zijn (en het moet nu ook nog eerst 1 mei worden).

  Ging de tekst van stairway to heaven daar ook niet over? Offers voor de mei-koningin en dergelijke?

  Zo eens deel twee gaan lezen, dat gaat meer in op de occulte op de aspecten van dit soort zieke feestjes, zo hoor ik bv Astrid op 0.11 min over het Koreaanse Rode Kruis bazelen en op 0.15 min nogmaals het internationale Rode kruis promoten, terwijl de camera een pannetje naar de top van de obelisk maakt…

  Like

  • Correctie: Een keer “die” (voor dividendbelasting) te weinig en “op de” (voor aspecten) teveel. We zetten een joker in, of in dit geval de hofnar…

   (die kudt “d’s” en “thees” moet u maar door vingers zien aub)

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.