Hoe hoog moet je gaan om de kromming van de Aarde/globe te kunnen zien???

Videootje van maar 1 minuut en elke Globalist zal er dagen over nadenken als er nog grijze massa is dat niet geïnfecteerd is met het goedgelovigheidsvirus. Have fun en ter afsluiting heb ik nog gewoon een mooi stukje muziek!

Enjoy the ride 😉

10 Reacties op “Hoe hoog moet je gaan om de kromming van de Aarde/globe te kunnen zien???

 1. Must see: flat Earther in gesprek met jonge wetenschappers.
  Briljant school voorbeeld van hoe dichtgetikt en on-avontuurlijk die kids al zijn, hoe hun ‘Kennis’ (proest) hun superioriteitsgevoel voedt
  en hoe gedurende het klem geluld worden, de luiken langzaam dichtgaan..Smullen..!!!

  Liked by 1 persoon

  • Zo plat als ik weet niet wat!

   Mooi ook altijd die onafhankelijk tollende mysterieuze metalen plakbal in de kern vd wild draaiende bol, er aan de (schaam)haren bijslepen.

   Stel dat het zo zou zijn van die plakbal, waar/wanneer is dat ding dan na die zgn. oerknal ontstaan en wanneer is ie (nog leeg) heel hard gaan draaien om zo -ruimte puin aantrekkende (hoe deed ie dat? oerknal bizonkit oid?)- een aardbal te vormen waarop ook nog eens 71% van het oppervlak uit water bestaat en er balvormig aan aan vast blijft plakken??? Uw luiken worden zwaar, u bent een kip…

   Na het Kola boorgat zijn ze op zee nog 25 meter dieper gekomen, dan 12 km, de rest is theorie; https://wetenschap.infonu.nl/diversen/107716-kola-het-diepste-boorgat-ter-wereld.html

   Liked by 1 persoon

 2. Het blijft wonderbaarlijk hoeveel mensen nog geloven in de Ronde/Bolvormige Aarde,zelfs mensen die zich zelfs ook nog eens een complot/compleetdenker/truther durven te noemen,is het Trots?omdat diegene maar blijft volhouden dat de Aarde rond/bolvormig is,omdat hij/zij dat van meet af aan heeft gezegd/gelooft?het blijft bizar….bijna hetzelfde als een complot/compleetdenker/truther durft te zeggen zonder blikken of blozen dat b.v Barbara Bush een op en top vrouw is of MaNdonna of Prince(ss)Stephanie of Monaca met ZIJN supermannelijk gelaat,brede schoudersetc…je ziet het vanaf pak ‘m beet 500 meter afstand dat deze “vrouwen”Kerels zijn –idem dito ivm PLATTE AARDE,?!?!?!?onbegrijpelijk………..stupide op en top,van de bovenste plank van hier tot?…TOKYO!

  Like

 3. Een interessante discussie met Eddie Bravo over samenzweringen ivm platte aarde, nasa etc. vanaf 1:18:00 gaat het die richting uit tot aan het einde. Enjoy!

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.