Journalisme of hoernalisme?

leugen

Video 6 min. Engels. Wie na het zien van het volgende filmpje mij nog durft te vertellen dat journalisten eerbare mensen zijn verklaar ik bij deze hersendood. Rijp voor orgaandonatie. Gooi die TELL LIE VISION toch gewoon bij het grof vuil.

10 Reacties op “Journalisme of hoernalisme?

 1. Gooi die TELL LIE VISION toch gewoon bij het grof vuil.

  Heb ik 7 jaar geleden al gedaan !!
  de radio staat nu ook op het punt deze zelfde weg te volgen
  alleen jammer dat zo weinig mensen deze doortrapte en geraffineerde wereld door hebben.
  laat ik het hier maar bij houden voor vandaag

  Like

 2. Hunnie: “Ja maar, er zijn ook zoveel goede en interessante programma’s!”

  Ik: “Ja natuurlijk! Een vergiftigde taart, daar zit ook taart bij hoor, ander eet niemand het ding!”

  Like

  • Over Hoernalisme en andere grootverdien leugenaars gesproken,
   iemand van gullie toevallig die belastinggeld graaiende narcistische leugenaar van een Jeroen -trots als een Pauw- gezien, vannaaf?

   Sjonge jonge wat een sneue vertoning, ze hebben zich weer goed voor lul gezet.
   Sjors van Hout mocht kort iets komen vertellen over zijn nieuwe theater voorstelling “Complot” en loofde 3 goudstaven ter waarde van €100.000,- uit aan diegene die 9 vd 11 (mooi bedacht) onverklaarbaar overtreden natuurwetten wist te verklaren, die er door het Osama’s flying circus gebeuren op 11-09-2001 zouden zijn veroorzaakt en waren opgenomen in het officiële “onderzoeks” rapport. En legde sfeervol een goudstaafje op tafel.
   Overduidelijk was het vuige samenspel tussen die smeerpijp Xander van der Gulp-wulp, control-trol Bas Naaihuis en nog zo’n gelijkgeschakelde vuile flikker van die NSB-mediagroup-krant, terwijl die blonde krullenbol zat te doen of zijn neus bloedde en de door Sjors meegebrachte foto’s en filmpjes het “ineens” niet meer deden “toevallig”.
   Sjors liet zijn zeik niet lauw maken, ook al zat hij in zijn uppie tegen een hele tafel inclusief presentator (of wat daar voor moet doorgaan) op te lullen en liet hen zichzelf vooral voor lul zetten.
   De montage schakelde zo nu en dan te vroeg over, zodat je de honden elkaar onderling smerig gniffelend zag aankijken. Toen hun plannetje mislukte keken ze steeds angstiger, mooi om te zien, het rammelde aan alle kanten.
   En dat ging alleen nog maar over 9-11, hopelijk gaat zijn volgende voorstelling over de vorm van de aardkloot (plat als ie is).

   Voor de massogisten die het zouden willen terug kijken, ergens halverwege rond 21.25 min. wordt het boeiend met Sjors zijn visie op het neanderlandsche drugsbeleid:
   http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/430421/Pauw.html

   p.s. Iemand trouwens nog ooit iets over die vervalste WODC-onderzoeksrapporten vernomen (stuk of 100 tijdens kabinetten Damesfiets 1 en 2)? Waarop bv het steeds krommer en repressiever wordende VVD (en collaborerende partijen)-afbraak/marktwerking-beleid gebaseerd is en vrolijk door-etterd?
   Tellen de ambtenaren van het WODC toevallig ook de stembiljetten of hebben de stoute Ruski’s dien Damesfiets voor de derde ronde aan de macht geholpen?

   p.s. Zou Stevie in zijn database kunnen checken of Jeroen vroegah niet eigenlijk ook een meisje was?

   p.s. De doordraaiende snuifdoos heeft zijn jaarlijkse €580.000,- ook al binnen en is reeds met zomervakantie. Op zich fijn dat we die ratelende autocue oplezert tot september mogen missen als kiespijn tijdens het zappen, maar achterlijk dat dit van belastinggeld allemaal maar kan. Zouden ze volgend jaar weer de Rolodex als logo hebben?
   Er zijn ook nog van die heldere geesten die dit soort wan-vertoningen dan de linkse kerk durven te noemen. Apart als we al decennia met rechtse kabinetten zitten te koekeloeren, met de gelijkschakelde pers als handpoppen, door hun dik betaald in hun pocket …

   p.s. Leve de sociaal Anarchie op onze Platte aard vijver!!! Viva Catalunja! Fuck het 4e Reich en haar scamtrails! Carpe Cannabis!

   Liked by 1 persoon

   • Zou “Vrijland” maar een pseudoniem zijn? Het is net een zoon van Heintje Davids, door er om het kwartaal mee op te houden en weer de zoveelste come-back/donatie-doorstart te maken (door deurwaarders en justitie op de hielen gezeten), ondergedoken in een tentje, far far away behind enemy lines, via satellieten en natuurlijk met zijn alles verklarende echte waarheids Saturnus mainframe pc, met ons bedelend contact probeert te onderhouden.

    Er is daar (op de zieltogende waarheidssite) namelijk ontdekt/debunked/onthuld dat Sjors (George voor intimi) van Hout eigenlijk een acteur is (!), die ons voor het lapje wil houden, om ons “wakker wordenden” af te vangen en met goudstaven-kluitjes het riet in te sturen (!), Kijk maar gerust uit en past er een beetje mee op…Weet u nu nog niet dat MV het enige ware waarheids evangelie in pacht heeft? Doneert gvd! en wordt tientjeslid! Uitslapert!

    Ja daar werd ik wel ff stil van, Sjors en zijn theatergroep, zijn dus gewoon acteurs (….). Wie had dit nu zien aankomen of kunnen bevroeden? Was ik daadwerkelijk in den spreekwoordelijke aap gelogeerd?

    Wat een lulkoek, Nieuwzuur, Pauw en die andere gelijkgeschakelde omgekochte doordraaiende snuifdoos worden allen bekeken door uitslapend neanderland en ja het beroep van Sjors is acteur/cabaretier, dat al jaren best grappig en aannemelijk en volgens mij schaamt hij zich er niet voor.
    Nu kan ik gemist hebben dat tegenwoordig theatergroepen en Cultuur ineens weer bakken met geld van onze roverheid hebben gekregen? Maar volgens mij was dat tijdens Bakellende en damesfiets 1 al zo’n beetje kapot bezuinigd.
    Dat theatergroep “de Verleiders” niet failliet is gegaan komt door de keuze van hun onderwerpen.
    Dat er in neanderland überhaupt nog verhelderende voorstellingen worden gemaakt over dit soort schimmige onderwerpen mag een wonder heten.
    Volgens mij is er niks mis mee om in deze barre afleidende tijden -tussen pulp, sport, het nep-nieuws, de propaganda en de valse vlag aanslagen door- het steeds korter wordende collectieve (termijn) geheugen zo nu en dan weer eens op te frissen en aan de veroorzakers van bv de vorige/huidige crisis te herinneren en te blijven hameren op de wonderbaarlijke onzin in het officiële 911 rapport.

    Als zelfs mijn pa -doorgaans zwaar allergisch voor mijn complot-praktijken hobby- zag dat daar dingen niet klopten bij Pauw aan tafel en aan het twijfelen wordt gebracht/mij niet na een half uur buiten zet of em zelf (overmant door de gespreksonderwerpen) nokt, dan vind ik dat een (platte) wereld gewonnen!
    Ik kon nu eindelijk in alle rust eens met hem van gedachten wisselen over WTC7, de NORAD-oefening, de ontbrandingstemp. van kerosine en het smeltpunt van staal.
    Bij het onderwerp “ons koningshuis” ging het alsnog mis, ze vonden de opmerking “prinses obesia” niet onder het kopje satire vallen, maar toen waren ze al ruim een uur op visite.
    Ik denk dat ik ze voor hun verjaardag een kaartje voor de “Komplot” voorstelling kado ga doen.

    Je moet/mag ergens beginnen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.