Robine Donken- Hoe een wetenschapster door domheid tot moordenaar wordt.

robinedonken

Levensgevaarlijke criminele schetenwapster door domheid, Robine Donken.

Al jaren worden er wereldwijd vele jonge meisjes ingespoten met PUUR GIF om ze ziek en onvruchtbaar te maken. Ook zijn er vele doden gevallen. Dit allemaal onder de noemer “HPV vaccinatie goed voor jou”.

Nu staat er weer zo’n lief meisje op dat denkt dat ze slimmer is dan de rest en wenst te promoveren, niet beseffend dat ze ook maar een beschadigd kind is. Promoveren op haar onderzoek naar de HPV vaccinatie waardoor ze weer hoger in de wetenschappelijke boom komt. Dat ze hierbij de wetenschappelijke methode weer eens niet toepast schijnt binnen de wetenschap niet meer van belang te zijn. De uitkomsten wel en dus sponsort BIG Farma dit soort promotiewerk graag om het daarna breed op hoernalistieke wijze in de media uit te meten. Bijwerkingen werden dan ook niet door haar onderzocht.

We zien hier dus een prachtig voorbeeld van een beschadigd lief meisje, (dat ze lief is ga ik maar ffkus van uit), dat door haar domheid tot een groot gevaar wordt voor de samenleving en zich toch wetenschapster mag en wil noemen. Wat klopt er hier niet?

Hierna een filmpje over de gevolgen van de HPV vaccinatie. In Denemarken zijn duizenden meisjes voor hun leven getekend door de vaccinatie waarover een documentaire is gemaakt. Deze heeft Robine Donken natuurlijk niet WILLEN zien. OOGJES DICHT EN SNAVELTJES TOE, WELTERUSTEN.

2 Reacties op “Robine Donken- Hoe een wetenschapster door domheid tot moordenaar wordt.

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.