Man of vrouw???

 

shake

 

transgender

Man of vrouw?

Naomi2

Man of vrouw?

amal

Man of vrouw? Ze poepte er wel een tweeling uit! Of toch niet helemaal?

ellie-lust

Man of vrouw? Agente of actrice?

 

Brother Nathanael als muzikale uitsmijter met “The Partisan”.

 

 

 

756 Reacties op “Man of vrouw???

 1. You Tube/Google:Mother Theresa Transvestigation…………..(100% geboren als jongetjes,deze Satanische TrannyHeks)

  Like

 2. Pink is een vrouw maar zij voelt zich een jongen (heeft ze zelf gezegd). Ze doet zichtbaar haar best om al haar vrouwelijke vormen weg te trainen maar toch is ze een vrouw. Wat wel klopt is dat ze haar kinderen genderneutraal opvoedt. In Hollywood moet je blijkbaar in ruil voor fame het geslacht van je kind ontkennen. Andere celebrities doen dat ook. De zonen van Gwen Stefani zijn gespot met nagellak en eyeliner op. En de zoon van Charlize Theron zie ik vaker in een jurkje dan in een broek. Angelina Jolie heeft een dochter die volgens haar graag een jongen wil zijn, dus zij geeft haar dochter jongenskleding. De dochter van Cher heeft ook daadwerkelijk een geslachtsoperatie ondergaan en gaat nu door het leven als man. Misschien is het wel de bedoeling dat mensen die deze celebrities adoreren ook zo met hun kroost omgaan.

  Like

  • @prochrist–Pink! is een TRANNY en Cher is ook een TRANNY—ouwe Tranny Gatekeeper dat je bent@Prochrist(je bazelt maar wat)

   Like

   • You Tube/Google:Pink! Transvestigation———–en/of Pink! is a Man—–en Google:Pink! afbeeldingen—-welk stukje begrijp,snap je zogenaamd niet Prochrist?

    Like

    • @prochrist en nog iets wel erg toevallig dat zeer veel Kids van deze Beroemde Trannies ook Tranny willen worden,ik denk namelijk dat die Kids net zoals hun TRANNY vader/moeder vanaf hun geboorte Gebrainwashed/gemanipuleerd ,opgedrongen,niet beter weten,worden,geen keuze hebben om een cross dresser/tranny te worden,of denk jij dat die Kids dat zelf bepalen,willen?en by the way je zegt dat amal clooney wel een Tranny is,maar MaNdonna en Barbara Bush niet?!?dat zegt genoeg lijkt me…waar is de Logica,en nu zeg je ook nog dat Pink! geen tranny is,en je schrijft over deze Satanische Trannies met hun Gebraingewassen Getransformeerde Kids alsof het zo onschuldig is—dus gedwongen een “meisje”of “jongen”worden is onschuldig these days?riekt eerder na kindermishandeling,jozef mengele taferelen ,lichaamsuitbuiting/lichaamsbeschadiging …..

     Like

     • hee hee , uh uh, tut, tut @Stevie Niet mengele erbij halen want dat is wel de grootste hoax.!!!
      ((griezelverhalen uit grootmoeders hoed. mensen willen nu eenmaal griezelen dat gebreurt vanuit vage onbewuste angsten en sado/masochistische gevoelens die wij allemaal verdringen dus onbewust hebben en ons zeer zeker bewust in ons denken en doen bepalen))
      Lees Benton Bradberry( “The myth of geman villainy” ), Faurisson, Zundel e.v.a. er maar op na.
      O ja ook heel nuttig (al staan er een paar minihoaxjes / propagandaatjes in: “Slachthuis 5” van Kurt Vonnegut om even nog een holocaustje te noemen (betreft het Brandbombardement op Dresden ca 200.000 of meer slachtoffers, een grapje van Church ill ziek ziek ziek ….

      Liked by 1 persoon

 3. @Stevie, gefeliciteerd met het behalen van de (je) derde bladzijde met dit topic, toch alweer!
  Als de boodschap: “we zijn, als ware het; ‘the day of the triffits’ zelve, door Trannies omsingeld en massaal voor het lapje gehouden” nu nog niet duidelijk is, dan weet ik het ook niet meer…
  Die blaren op mijn scroll-vinger en de rsi-pols in deze neem ik gewoon voor lief.

  Het is alleen niet handig en vooral onnodig om bij iedere scheet iemand gelijk achterdochtig voor gatekeeper of troll uit te gaan lopen maken.
  En daarbij was er in het geval van het hier bovenstaande stukje achtergrond-info door prochrist nog geeneens een scheet gelaten.
  Het lijkt of iedereen die niet gelijk die hele lijst van de vorige twee bladzijdes met naam en rugnummers, chronologisch weet te benoemen in de spreekwoordelijke trol is gelogeerd, bij uwes.
  Da’s jammer (vind ik).

  Heb je trouwens inmiddels al extra achterliggende informatie over het grotere doel en nut van deze mega-ombouw-transformer-operatie gevonden?
  Ik gok (zonder gekkigheid) dat -als het allemaal waar zou- zijn het een onderdeel van de rainbow-engeneeringsclub/agenda 2030, zou kunnen zijn. Wellicht als een soort Baphomed-ombouw-pakket om je kroost veilig te stellen van rituele praktijken, of misschien om ze juist offer-geschikt daarvoor te maken?
  In hoeverre zijn er via de mode-media expres (oplos)plastic drinkflesjes-hypes en sportschool-anabool-prototypes gepromoot en geplugged om hormoonhuishoudingen in lichamen ombouwrijp te maken?
  Om het gezinsleven te ontwrichten is het niet perse nodig, het aantal vechtscheidingen stijgt nog steeds gestaag en fifty shades of grey part 2 is ook al in de bioskopen en op de Margriet huishoudbeurs te koop.

  Het zou dus (naar mijn mening, maar wie ben ik) fijn zijn om vanaf hier wat verdiepender op het hoe, waarom en waar het nodig voor heb, in te gaan ipv nogmaals de reeds ontstane (en herhaalde) waslijst van beroemdheden te gaan benoemen, anders wordt het eentonig en saai.

  Naar mijn mening is de waarheid over de vorm van onze aarde toch net een tandje belangrijker en interessanter, maar net als het trannies verhaal niet echt een handig onderwerp om met de gemiddelde kassamedewerker te bespreken.
  Ik zou het eerst eens met een voorzichtige nep maanlanding of een CGI-satelliet proberen, maar ook dan staat de rest van de rij voor de kassa daar niet altijd op te wachten, vrees ik…

  Ik denk je antwoord al te weten, maar je hoeft er ook niks mee te doen, tis (net) een vrij land. Tis maar een mening.

  Liked by 1 persoon

  • Thanx!!—is toch knap—-deed ik y the way OOK ivm Platte aarde,MH17 Hoax,9/11 Hoax etc…ik evolueer blijkbaar sneller–Gr Stevie

   Like

   • En nog iets,zou jij liever een Stevie Wonder advocaat hebben die alles doorgrond/onderzoekt of een Prochrist Advocaat die met Onlogische Argumenten komt,en @Beer ivm Platte aarde,Space Hoaxes,Terror Hoaxes,(/11 Hoax,Mh17 Hoax,Grenfell Tower Inferno Hoax nog maar te zwijgen door de Jarten heen de vele,vele reactie’s ,bewijzen,logica,insteken die ik plenty aanvoerde.Ik zou zeggen Gefeliciteerd dat ik jullie dit “moet”uitleggen ivm Transvestigations,maar bovengenoemde Deceptions post ik net zo goed veel bewijs,reactie’s etc…Check ALLE Artikelen maar eens vanaf het begin van Donquijotte ivm Platte Aarde etc..etc…triest dat ik me mezelf moet verdedigen ,als iemand anders deze TRANSVESTIGATIONS of andere Deceptions in meervoud aanvoerde,zou ik zo iemand nooit aanspreken op zijn vele bewijsvoeringen,links,etc….het is inmiddels een Begrip geworden de Transvestigations op Google/You Tube en de Likes,Likes,Reactie’s liegen er niet om,het zou hetzelfde zijn als ik tegen Donquijotte zou zeggen of tegen Transvestigations channels of Terror hoax channels etc…zou zeggen,ja nu weet oik het wel,niet zoveel bewijs,materie,video’s ,reactie’s etc..posten?!?!?!?ik ga het liefst naar blogs,sites,video channels die PLENTY video’s,bewijs leveren in meervoud 24/7,stel je voor dat b.v met de MH17 HOAX alleen een videootje zou zijn met de paspoorten met gaatjes erin en voor de rest niks..of ivm Platte aarde alleen Chicago Skyline a mirage en voor de rest niks,geef mij dan maar PLENTY insteken,reactie’s,materie en dan maak IK zelf uit wat ik geloof,logisch vind,maar hoe MEER hoe beter….het kwartje valt dan sneller,bij 100000000 reactie’s met logica,tbewijzen,etc…etc…dan met 1 of 2 reactie’s—ben ik de enigste op deze PLATTE AARDE die zegt,beweert dat b.v ManDonna een Tranny is etc..etc…en hun kids MOETEN getransformeerd worden?NOP!!het hele Internet staat vol,i’m only the messenger,en wat iemand ermee doet moet ie zelf weten,ik zou zeggen als je Stevie wonder ziet Lees mijn reactie’s dan gewoon niet,bij deze zal ik iedereen een plezier doen,ik zal niks meer posten—Have a Nice Life

    Like

  • “Het zou dus (naar mijn mening, maar wie ben ik) fijn zijn om vanaf hier wat verdiepender op het hoe, waarom en waar het nodig voor heb, in te gaan”

   Precies Beer. Het zou goed zijn om ons af te vragen waar deze gender-agenda toe leidt. Je noemde al het gezinsleven ontwrichten. Ik denk idd dat o.a. dat het doel is. Maar ook de natuurlijke balans van liefde tussen man en vrouw lijkt verstoord te moeten worden.

   Mannen en vrouwen bezitten van nature een eigen kracht die tegengesteld is aan elkaar maar beiden even krachtig zijn en samen harmonie vormen. Maar de kracht van vrouwen wordt niet erkend. Ze worden elke keer als zwakke, afhankelijke partij weggezet. Ze krijgen minder betaald voor dezelfde functie. In hoge functies zie je alleen mannelijke vrouwen.
   Elke keer wordt ons opgedrongen dat mannen betere vrouwen zijn dan vrouwen. Bijvoorbeeld een omgebouwde man werd Hollands Next Topmodel. In de modellenwereld mogen vrouwelijke modellen geen vrouwelijke vormen hebben en in de politiek moeten vrouwen ook mannelijk zijn. Alles moet mannelijk zijn mét een agressieve mannelijke uitstraling en veel vrouwen gaan daarin mee waardoor ze zichzelf verzwakken. Vrouwen zitten zelfs in het leger. Daar is de vrouwelijke kracht op zijn zwakst. Verkrachting van vrouwen is volgens mij aan de orde van de dag in het leger.

   En dan hebben we ook nog de wetenschap. Laatst zag ik een item op tv dat de wetenschap een kunstbaarmoeder had gemaakt met een plastic zak. Met andere woorden: vrouwen zijn binnenkort overbodig?

   Like

   • @prochrist Helemaal mee eens. Kweken van chaos en verwarring: Wie ben ik of beter Wie of Wat moet ik zijn???
    Nogmaals de natuur alle natuur is in diepste wezen sterker dan de mens. Zelfs ons ingrijpen in de structuur van het DNA kun je vergelijken met het repareren van een horloge met een betonschaar haha (= 🙂 🙂 je moet toch ook eens effe kenne lache). En reken maar je kunt heelwat kapot maken met zo’n beton-dinges.
    Natuurlijk kunnen die vervloekte (los van de paar goeie) schetenwappers en andere misvormde academici heel wat kapot maken.
    Helaas men wordt gedreven door eerzucht(wetenschap en showbusisness mode enz.) door hebzucht (bijna iedereen denk maar aan uw lotto of ander lootjesgeval), door angst(gevolg in schulp kruip gedrag danwel stoer doenerij tot sadistisch je angsten maar op andereN uitleven middeleeuwen martelingen, nu polemieken, mensen door politie notabene in elkaar geslagen Mitch enz enz). en last but .. door machtswellust of je nou het kleine baasje op kantoor, in supermarkt of minister president bent…. vult u zelf maar en/of ga maar bij uzelf te rade!

    Like

  • @Beer gefeliciteerd dat nu naar +-2 maandjes het kwartje is gevallen bij je(toch maar goed die vele reactie’s/doortastenheid/transvestigations –gr Stevie–over trauma’s gesproken ANNIE LENOX van de groep Eurythmics is ook een tranny—Song:Eurythmics–“Would I Lie to You”–(ja Annie dat doe jij gewoon;)

   Like

 4. Stevie, ik heb Transvestigation niet nodig. Ik kan zelf het lichaam van Pink beoordelen door gewoon -P!nk in bikini- te googlen. Daarna klik ik op afbeeldingen. Als eerste stel ik vast dat ze super afgetraind is maar dat ze haar borsten (die er natuurlijk uitzien) niet weg heeft kunnen trainen. Mannen die trainen hebben geen borsten. Vervolgens bekijk ik foto’s van haar vanaf de achterkant gezien. Ik stel vast dat ze er vanaf de achterkant gezien minder mannelijk uitziet, ze heeft vrouwenbillen en vrouwendijen. Last but not least: ze heeft een vrouwentaille (inkeping aan beide zijden, ongeveer ter hoogte van de navel). Dat hebben mannen niet. De uitkomst van deze rekensom is naar mijn mening dat P!nk een vrouw is. Iemand moet met hele goede argumenten aankomen om mij te overtuigen dat zij een man is. Jij komt aan met jouw oordeel over mij als persoon. Dat is geen argument.

  Like

 5. 12:40 ik zie een gevoelige zanger zingen tijdens euro-visie-song-festival. hij probeert steeds een sign te flashen.. met afgebogen kootjes.
  wat meestal half achter een colbertje verdwijnt zoals advocaat jan vlug en laatst nog prince Harry ten toon spreidden.
  waarsch. ftm…
  dit gebeuren genaamd songfestival is een serieus wapen

  Like

  • Songfestival de “presentatrices” van dit “Spektakel”…zijn in mijn opinie..je weet wel—en IsraHELL met hun Fat scheel kijkende Tranny,met irritant liedje(zoals elk liedje ivm Songfestival by the way–dumbing down sociëty…)

   Like

  • @Hugenoot. Inderdaad!
   Karrepaard annex dragonder Netty B van IsraHELL heeft gewonnen ja hoor HoerA en man bestormd podium! Hoezo politiek cultureel propaganda wapen.

   Like

 6. @hugenoot deze Channels zijn ook zeer goed ivm Transvestigations—Spider-Man Peter Parker Backup Account-channel–&–:MatrixFree-channel—&–:TheTruthSeeker69-channel………..(er zijn zoveel Transvestigations-channels these days,al jaren eigenlijk en NOOIT heeft iemand op deze blog ooit dit Bedrog/Agenda gepost op deze Blog,behalve ik al +- 2 jaren geleden ivm o.a Amal Clooney,Michelle Obama etc..the Williams Tennis “sisters”Trannies(zijn zeker ook “gewoon”gespierde echte vrouwen hé @Prochrist the Williams tennis TRANNIES…)

  Liked by 1 persoon

 7. Gisteren(12-5-2018) iemand NIEUWSUUR gezien op Tv?Nee?Kijk aub op Google Uitzending Gemist terug :Nieuwsuur 12-5-2018:Nieuwe Atletiekregel weert vrouwen met teveel Testosteron———( psss het zijn MANNEN/KERELS/TRANNIES de teveel Testosteron gimmick is BUllshit,het zijn Trannies/Mannen/Kerels die Rennen/Sprinten met Echte Vrouwen Tuurlijk is dat super Onfair,net zoals The Williams Tennis “sisters”Trannies Tennissen tegen ECHTE Vrouwen etc…nu word de Massa Wijsgemaakt dat er Vrouwen mee rennen in de Atletiek die teveel Testosteron hebben,JA NAuurlijk het zijn mannen/kerels die zich voordoen als Vrouw,alsof de Andere ECHTE Vrouwelijke Atletiek Sporters dat niet weten….kijk de Uitzending en let vooral op de Reactie en kijk hoe HIJ eruit ziet,van een AtletiekTRANNY……zeg gewoon de waarheid het zijn kerels/trannies ,nu word er nog omheengedraait,en denk je dat de Atletiekverenigingen en alle Atletieksporters BLIND zijn?tuurlijk niet er zullen genoeg mensen ook eens een mailtje hebben gestuurd of gebeld door de jaren heen wereldwijd en hun bevindingen hebben vermeld dat er DUIDELIJKE kerels/trannies mee rennen/sprinten en ALTIJD winnen tussen de ECHTE Vrouwen…..en nu MOET The Powers That Be,de Samenleving WIJSMAKEN dat het toch echte vrouwen zijn,maar met gewoon teveel testosteron…….BULLSHIT,het zijn kerels/mannen die Rennen tegen ECHTE vrouwen,da’s Puur bedrog/oneerlijk……..kijk en huiver..let/kijk vooral naar de AtletiekTranny………

  Like

 8. “Tennis “sisters”Trannies (zijn zeker ook “gewoon”gespierde echte vrouwen hé @Prochrist the Williams tennis TRANNIES…)”

  Gelet op hun afkomst en het feit dat ze sportvrouwen op topniveau zijn, zouden zij heel goed gewoon gespierde vrouwen kunnen zijn. Mensen van het negroïde ras zijn van nature gespierder dan mensen van andere rassen. Negroïde vrouwen hebben een typisch bouw. Vooral Serena Williams heeft de typische bouw van een negroïde vrouw: grote borsten en grote kont. Helemaal als ze uit vorm is. Google haar foto’s in bikini. Ze heeft ook cellulitis (typische vrouwenkwaal). Negroïde mannen hebben een hele ander bouw.

  Like

 9. You Tube:Sarah Silverman Transvestigation—–You Tube:Ellen Transvestigation—You Tube:Jennifer Lopez Transvestigation—Bewijs?het word HAARfijn uitgelegd ,met ORGINELE Foto’s/Opnames en uitleg/info ivm:Indexvinger,Kaaklijn,Voorhoofd,Handen,Schoenmaat,Adamsappel,Lichaamsbouw,Heupen etc…ANATOMY DOES NOT LIE(ook niet als je 40 of 50 of 60 of 70 of 80 ,of 90 of 100 jaar bent—vrouwen gaan NIET op deze leeftijden in 1 keer op Kerels lijken en Mannen gaan NIET op vrouwen lijken,wat sommige beweren op deze blog(wat een Infantiele,Idiote,belachelijke KWATSCH!)–b.v TINA TURNER is gewoon een TRANNY–CHER ook…vroeger,toen,eerst en NU nog steeds

  Like

  • JFK is een HOAX,sommige dachten eerst nog aan een Ingewikkelde Samenzwering met de Russen en Cuba en bla bladieblablabla en dat ie echt vermoord was,saampjes met zijn Tranny Jack(ie)Kennedy in de Open Auto…..NU en al Langer BLIJKT gewoon dat het een HOAX was/is,geld OOK ivm de Trannies,is ff wennen aan de ECHTE Waarheid—–over 1 , 2 jaar word een Compleetdenker niet meer voor Vol aangezien als ie nog zegt: Madonna is gewoon een vrouw en Barbara Bush ook..en niks of geen besef of weet heeft van dit FENOMEEN: TRANSVESTIGATIONS…..zelfde als aan het beginnen van DE Platte Aarde REALITEIT….. SONG:–You Tube:The Killers—“The Man”………………….;)

   Like

 10. Wie kent de Bekende Song/Music Video Clip nog van Bruce Springsteen–“Dancing in the Dark”(from the 80’s) nog?Je weet wel die Video waarop een All American ‘Girl”op het Podium springt en Danst Met The Boss-Bruce o.a 9/11 Gatekeeper Springsteen…dat was/is Actrice Courtney Cox van o.a de HITserie:FRIENDS ,en what’s in a Name…COX,en Courtney Cox=CC=freemason nummertje:33,en Guess what? Courtney Cox is een Tranny….You Tube/Google;Courtney Cox Transvestigation—ik bedoel maar dat in the 80 ’s we OOK genoeg Trannies op het Scherm/Tellievision hebben gezien,met de gedachte dat het Meisjes/Vrouwen waren,b.v OOK :DE Film:E.T met o.a Drew Barrymore is ook van de 80 ’s en het is toch Bizar dat nu blijkt dat het een Jongetje was/is/Tranny…Geld ook voor de Film:POLTERGEIST met “actrice”Heather O Rourke,dat blonde “meisje”….the 80’s waren OOK full met trannies in films,music etc..kijk maar naar b.v MaNNNNdonna(bepalend voor veeeeeel meisjes/vrouwen/mannen geweest in the 80’s en nog…denkend dat het een Echte Vrouw was/is……

  Like

  • zo waar..
   fokking huge deze gekte.
   iedereen die dit downplayed is ongeïnformeerd dan wel achterlijk.
   wbt C.Cox:
   ik vrees voor trannieschap van:
   -de complete cast van Friends, Curb you’re Enth., Breaking Bad.

   Like

 11. De Bekende,Beroemde Britse IRRITANTE zanger Robbie Williams heeft ook een ‘vrouwtje”genaamd:Ayada Field(Tranny pur sang)—Google:Ayada Field afbeeldingen …..pssssss Brits?mmm o,ja The Spice Girls zijn Spice Boys of beter gezegd THE SPICE TRANNIES,ja ja The Spice Girls zijn allemaal Trannies…check,research it,KIJK vooral etc…

  Like

 12. De Bekende Frontman/zanger Anthony Kiedis van de RED HOT CHILLI PEPPERS heeft ook wat relaties/huwelijken met TRANNIES gehad en nog…Google:The Epic Dating History of Red Hot Chilli Peppers Frontman Anthony Kiedis–ELLE–(MaNdonna,Demi Moore,Cher etc..o.a)zijn nieuwste TRANNYvlam is genaamd:Heather Christie……..Google:Heather Christie (afbeeldingen)—Een BLINDE ZIET HET NOG!!

  Like

   • Voor@Treowd:You Tube/Google:CHER tells the Truth—&—Jessica Alba says she’s a man–&—Megan Fox tells she’s a Tranny—&–Joan Rivers tells Michelle Obama is a Tranny-(psss Joan Rivers is zelf een…je weet wel)Bonus:You Tube:BerksCable Flashback Barbara Bush 1980—&—Madonna Transvestigation……………welk stukje begrijp je niet?!?!?!????!!!!

    Like

     • De Bekende,Beroemde Film:TOP GUN(1986)Met o.a Tom Cruise en Tegen”speelster”/”Actrice”/TRANNY:Kelly McGilles——Google:Kelly McGilles afbeeldingen——-You Tube:Kelly McGilles 2017–(OMG)——in de jaren 80,90 een TOP Tranny,nu een FLOP Tranny die Kelly McGilles…..

      Like

     • De Kalender ,Tijd,Ouderdom is de GROOTSTE vijand van de Trannies,want dan TRANSFORMEREN ze weer naar als wat ze zijn Geboren…

      Like

 13. ivm U2’s Bono(Woman of the Year 2016)hun eerste Album is genaamd:BOY(1980)…….nog een Album Titel van U2-;WIDE AWAKE IN AMERICA(1985)en in 2002 had U2 nog een E.P met de titel:7……Transman/actrice Matt Demon is goed bevriend met Transman/zangeres:BONO(Woman of the Year 2016)—-Google/You Tube:Bono,Richard Branson,Olivia Wilde,Matt Damon’s Strike Attack Conspiricay Theories Illuminati ————pssssss Olivia Wilde “actrice”speelde o.a in films als Transformers,”haar”doorbraak was met de Film:The Girl next Door..

  Like

 14. Wie kent de de Band/Groep:B 52’s?de 2 “Zangeressen van deze Garage/Rock/Punk formatie genaamd :Cindy wil*SON* & Kate Pier*SON* zijn OOK Trannies,zeer duidelijke zelfs…met hun Pruiken etc,,..by the way de Naam B 52’s komt van de bekende B 52 pruiken(Google:B 52’s Wikipedia)en B 52’s connectie met Regisseur/Weirdo/Trannylover :John Waters die o.a OOk de Film: CRY BABY heeft gemaakt met Tranny Johnny Deppie…)

  Like

    • Song:Iggy Pop and Kate pierSON–“Candy”…………psssss Iggy Pop is OOK goed bevriend met Reggiseur/Weirdo/Trannylover:John Waters en speelde ook een Filmrol in John Waters :CRY BABY met tranny Johnny Deppy,dus de vraag is?is Iggy Pop OOK soms een Tranny?……..fijn weekend!

     Like

     • Google:John Waters Movies…(hij werkt ALLEEN met trannies,weirdos,zodoende ook met Tranny/Weirdo Johnny Depp en Tranny/Weirdo Iggy Pop, Tranny Kathleen Turner en etc..)

      Like

     • idem dito:Google;Woody Allen movies——bonus:(deze is erg voor de hand liggen ,maar enfin;)–Google;Roman Polanski movies

      Like

     • Google:John Travolta in HAIRSPRAY….is Johnny(boy?) een man of vrouw that’s the question……

      Like

 15. Bonus:wie kent de zeerrr Beroemde/Bekende Film:THE CHAMP(1979)met :Jon Voight(vader van TrannyQueen:Angelina Jolie)& Kindsterretje:RIck Schroder(dat blonde “jongetje”dat zo mooi huilt in deze Beroemde Film is mijn opinie ook een Transchild)psssss “Actrice”/Tranny Faye Dunaway speelde ook een Hoofdrol in deze Blockbuster/Beroemde Film uit alweer het jaar;1979——-pssssss Faye Dunaway is goed bevriend met Tranny Johnny Deppy,Faye Dunaway speelde saampjes met Johnny Deppy in Films en Videoclips van Tom Petty and the Heartbreakers……….connecting the dots

  Like

 16. SONG;You Tube:Tom Petty and the Heartbreakers–“Into the Great Wide Open”…….(Faye Dunaway,Johnny Depp)——Google/You Tube:Arizona Dream–(Movie/film met:Johnny Deppy en Faye is aan d’n dunne)……..is Tom Petty een Tranny?op het eerste gezicht heeft “hij’al veel tegen om een echte Man te zijn……..was goed bevriend met Tranny Roy Orbison en speelde saampjes in de jaren 80,90 in The Travelling Willburry’s …………..idem dito connecting the dots/odds

  Like

 17. Eentje uit de oude “doos”…..Jane MANsfield,is net zoals Marilyn Monroe een Tranny,en Brigitte Bardot,Sophia Loren…….Jacky Kennedy..etc.

  Like

 18. CHECK aub op You Tube:Mr Le-channel–(voorheen Mr E-channel)–bekijk o.a deze video(s):The Pointer Sisters Illuminati Tranny Exposed 2017–Mr Le-channel en/of deze:Pepe Le Pen and the French EliteTransgenres 2017–Mr Le-channel….etc..1 van de beste Transvestigations channels…vind ik

  Like

 19. @Prochrist@Treowd–You Tube/Google:Serena Williams The Anatomy of Deception 2017–Mr Le-channel——-(100% een kerel/tranny/omgebouwde)

  Like

 20. Wie kent de garage/rock/indie Band/Groep genaamd THE WHITE STRIPES met o.a de hits/songs:”SEVEN nation Army” & “My doorbell”met de Lead”zanger”:JACK WHITE?guess what?TRANNY

  Like

 21. Micheal Jackson is een Tranny–bewijs?You Tube/Google:Micheal Jackson the FTM Queen of Pop had Testerone Trouble–Spider-Man-Peter Parker back up account-channel—&–Google;Micheal Jackson afbeeldingen—bizar hé dat Micheal Jackson helemaal geen jongen,man is(is wat “zijn’dood is een HOAX)

  Like

  • Google/You Tube:Dave Dave CNN Interview———(Dave Dave=MICHEAL JACKSON,wie heeft Dave Dave ooit eerder gezien?hoe oud was Dave Dave toen hij Micheal Jackson(zogenaamd ontmoete?(tromgeroffel…*7*)GUESS WHAT?er zijn o,o,o,o,o bewijzen,opnames,foto’s/afbeeldingen van Dave Dave en Micheal Jackson terwijl dat Dave Dave ,Micheal Jackson kent/ontmoet was/heeft toen hij *7″jaar was…….Dave Dave=MICHEAL tranny Jackson—-Google:Micheal Jackson and Dave Dave–(o,o,o,o bewijzen/foto’s/opnames etc..van Micheal Jackson en Dave Dave,da’s ONMOGELIJK!!!als ze al zoooooo lang bevriend zijn en je naam is Micheal Jackson met ontelbare Paparazzi/media etc…—Google;Dave Dave–(idem dito)—-Dave Dave die bij CNN’s misbaksel Larry King zit=Micheal Jackson(punt)–TRUTH in PLANE Sight hoort hier ook zeker bij………OMG

   Like

   • ivm Dave Dave da’s toch Mindblowing nu bijna 10 jaar na de ‘dood”van Tranny Micheal Jackson,dat Dave Dave gewoon Micheal Jackson is bij CNN’s Larry misbaksel King in DISGUISE–het ging OOK zo met Tranny David Bowie “zijn”dood toen hadden we JACK STEVEN dat was gewoon David Bowie in DISGUISE——Song:Elvis Presley–“Devil in Disguise”…(You Tube:David Bowie death Hoax Jack Steven/You Tube:Micheal Jackson death Hoax Dave Dave)…..ELVIS?tranny?…………..;)weer een nieuw Trauma voor sommige..Truth Hurtz

    Like

   • HOT/Breaking NEWS!(vers van de pers)!—–Google:Micheal Jackson Gecastreerd door Vader———–(Een nieuwe HOAX,in een HOAX der Hoaxes,pssssss Micheal Jackson is geboren als vrouw,en nu is het zeker warm onder de voetjes geworden ivm dat er al 2 a 4 jaar o.a Micheal Jackson Transvestigations zijn op Internet/You Tube die GOED bekeken worden,en komen ZE nu met deze psy op)en o ja Micheal Jackson is een Psychopaat,en leeft gewoon nog.

    Like

    • Michael Jackson heeft toch met¨ “ZIJN¨” zaad Kids(Paris,Blanket etc..) gemaakt bij een verpleegster(Debbie Rowe) jaartjes terug(+-1997/1998/1999)……..en hij is Gecastreerd?!?dus dat is sowiezo al een hele hele Grote Leugen……dat “hij”Kids heeft gemaakt/geproduceerd saampjes met Debbie Rowe…….face it,Micheal Jackson is een Levende Tranny die ook nog Psychopaat en Dierenmishandelaar is,die toevallig mooi kon/kan zingen,met een Hormonen stem

     Like

     • Micheal Jackson’s video/song:BAD,is er niet voor niks……MIcheal Jackson was/IS ECHT very BAD——(by the way Micheal Jackson’s Videoclip BAD is geregisseerd door Martin Scorsese(Werkt(e )o.a met trannies als:Jodie Foster,Juliette Lewis,Jessica Lange etc..)

      Like

     • Google:Michael Jackson BAD Lyrics——–(de openingszin is a(“You’re Butt is MINE”………..lees GOED de rest van de Lyrics..o.a:…..”You’re not a man,You’re trowing stones,To HIDE your HANDS”…(grootste valkuil van trannies de Handen(indexvinger etc..)

      Like

     • O Chemisch gecastreerd ,en is gewoon Omkeerbaar ,volgens De Telegraaf—–

      Like

 22. YOU TUBE:They tell us who they are:Roseanne–HeatherGotRedPilled—(De bekende/sitcom/serie uit de jaren 80,90 met o.a Roseanne Barr en John goodMAN(beide o.a Trannies)

  Like

  • Google;Miley Cyrus Comes Out As Pansexual—-&—Google;Miley Cyrus Helped a transgender Fan become a Woman–&—Google:Miley Cyrus & LGBTQLWhy she’s a HERO in the Community…………..waarom zou Miley Cyrus dat allemaal doen,zeggen@Treowd@Prochrist?—psss by the way dit is MAINSTREAM MEDIA HARDCORE NEWS,heeft nada,zipp,o,o,o met TRANSVESTIGATIONS-channels-Blogs te maken…dit is wat Miley Cyrus ECHT doet en ECHT zegt….3 x raden waarom…(hahahihihoehaa)–OMG

   Like

   • och,och,och “Zangeres”/TRANNY:KE$HA doet ongeveer hetzelfde,met zelfs TRANNY BOB DYLAN–Google:Bob Dylan,KE$HA sing LGBTQ Inclusive Classics…(ja,ja Bob Dylan is mijn opinie ook een TRANNY)…pss ik denk dat ELKE Beroemde HIDDEN TRANNY zich Publieklijk inzet voor de LGBTQ Community…3x raden why?

    Like

     • En wederom blijft het ook Bizar,Mindblowing dat Tina Turner (NAdruk op:***TURNER***)OOK een TRANNY is..You Tube;Tina Turner Transvestigations—&—Tina Turner is a MAN!..etc..bonusje:GOOGLE;Tina Turner afbeeldingen——- TRANNIES:serena/venus williams achtig,alleen iets slanker en minder gespierd,da’s Tranny Tina TURNERrrr(turnt into a “woman”/Tranny..net zoals ‘actrice”Kathleen TURNER…Tina Turner indeed “we don need another TRANNY ‘Hero”……;)

      Like

 23. You Tube:Princess Diana Transvestigation—–(meerdere videos,”haar””dood”is OOK gewoon een Ordinaire,ouderwetse HOAX)Diana is “gewoon”OOK een TRANNY

  Like

  • Lady Ga Ga’s Album/Singel Titel:BORN THIS WAY…………(nee ,nee “LADY”ga ga denk ik dan je bent niet zo geboren,je bent zo gemaakt,omgebouwd,want je bent een Tranny,GEBOREN als Jongetje,alleen de naam al :LADY ,typisch zo’n Travestieten/Tranny naam,en vergeet niet in het begin van ZIJN carriere ,waren er al geruchten in de Media/Oplettende Kijkertjes,dat Lady Ga Ga een jongen/man was,tuurlijk wist DE media al natuurlijk dat Lady Ga Ga een Tranny was,maar de Samenlevingen,Burgers moeten natuurlijk Extra in de maling worden genomen door de Freemasons,Satanisten,Illuminati(lachen joh)—You Tube/Google:Lady Ga Ga Transvestigation–&—Lady Ga Ga is a Man etc..(nog steeds voor diegene die niet zou geloven dat Lady Ga Ga een man/tranny is,en in het algemeen qua Transvestigations )

   Liked by 1 persoon

   • Media en Lady Ga Ga?—You Tube:Lady Ga Ga–“Paparazzi”,gaan hand in hand samen,en houden Lady Ga Ga’s LITTLE “secret” Geheim……….mmmmmmmm Paparazzi en Tranny Lady Princees DIEana,ook zo’n ………………;)perfect Duo,om “iedereen”voor de Gek te houden..

    Like

 24. Reactie:492—–YOU TUBE:Millie,Puppies,and Ranger Clip Tape–TheBushLibrary-channel–(27:24min aan PUUR entertainment,wetende dat je Een Kerel/Tranny ziet met snoezige puppies,hondjes,soms Hilarisch,Soms Creepy—maar zeker het bekijken waard—-psss je ziet First “Lady” Barbara Bush in actie om lief,snoezzzelig,over te komen met “haar”KEREL lichaam en KEREL kop——–A MUST SEE(no thanx voor deze link,die je nooit meer vergeet;)-OMG

  Like

   • en zekerrrr ook OP:5:20 minuutjes ff op pauze drukken…….(hahahahaaaaaaaaaa—-OMG die duidelijke mannen O beentjes van trannykerel Barbara Bush)——dit is CULT

    Like

    • bij 23:48 minuutjes zie je 3 KERELS op een rij staan(en o ja ook nog een lief,snoezig Hondje,als afleiding,als hoe “lief”en “fijn”en “bezorgzaam”de Bush Family wel NIET is…(mindcontrol pur sang)—deze hele Puppies,honden parade bij het Witte Huis met ALLE First TRANNIES in the USA word deze truc uitgehaald…)

     Like

 25. Voor o.a @hugenoot– op You Tube heb je een goed Transvestigation channel genaamd:Truthful Spirit-Blue Heron-channel —-b.v deze:Tranny Music Hall of Fame–Truthful Spirit-Blue Heron-channel——-(goh nu weet ik OOK dat Doris Day een Tranny/kerel was…”Hey er is geen bal op de T.V alleen een Film met DORIS DAY..”–Doe Maar..gr Stevie

  Like

 26. Waarom denk je dat in de Alom bekende Britse Comedy Serie:Little Britain(bijna) CONSTANT de 2 hoofdrolspelers(David Walliams en Matt Lucas) als vrouwen verkleed zijn in deze zeer goed bekeken Comedy/Sketches Comedy serie?De alom bekende oneliner o.a:”I’m a Lady”..etc..etc..en ook erg veel Politieke gerelateerde Sketches waarin Homosexualiteit in voorkomt met de President van Britain etc..etc..(mindcontrol,trannies in downingstreet zijn er ook echt,Margaret THatcher en Theresa May..),je word voor de gek gehouden,uitgelachen in feite,want de 2 Hoofdrolspelers doen zo’n sketches voor expres namelijk,zij weten natuurlijk de Waarheid(part of the Illuminati),de kijkers niet..Little Britain is er niet ALLEEN voor de humor……

  Like

  • ivm:Tranny Theresa May’s armen daar is menig Orang Oetan Jaloers op——-Google:Theresa May afbeeldingen-&–Google:Orang Oetan afbeeldingen…….hahahaaaaa

   Like

 27. You Live and Learn……..You Tube:I’m a Lady-poitavitz-channel–&–You Tube:Little Britain Tranvestite–Tutbit-channel -&–You Tube:Linda’s Best Moments–Glenn Bill-channel—–etc..etc..etc..——in ELKE aflevering komt dit altijd voor jaren lang—3x raden waarom,en de eerste aflevering dateert alweer uit het jaar:2003 t/m 2005,nu weten we waarom waarom in elke aflevering…………toch?

  Like

 28. Bonus:Google/You Tube;Vicky Pollard……..bijna elk Karakter in de serie:Little Britain was als Tranny verkleed——-(remember?)de reden is nu duidelijk lijkt mij

  Like

 29. En wie hadden we Voorheen ……….DAME EDNA……yep het is er al zo lang,hoe de Mensheid dubbel via TrannyHumor dubbel word uitgelachen—–Google/You Tube;Dame Edna……….als je toch(misschien)bezig bent kijk dan ook ff:Google/YOU TUBE:Gerrit Zalm als Vrouw…..extra bonus:(zo ben ik nu eenmaal;)–You Tube/Google:Rudy Giuliani’s woman’s clothes——(saampjes met…kijk maar)—begrijpt iemand deze Connectie..;)—doe daar nog eens;LITTLE BRITAIN bij —OMG–hoezo mindcontrol,right in you face via “Comedy”..da’s the second reason….Bonus:Google/You Tube:RuPaul –(I’m every Woman)—(o.a Zingt liedjes met Tranny Diana Ross,heeft OOK een dubbele laag,waarom RuPaul er is…..)Google:Diana ross and RuPaul…..You live and learn

  Like

 30. SONG:You Tube/Google:Faith No More–“We Care a Lot”—-(zie ook lyrics)—-o.a”It’s a dirty job but someone gotta do it”…..oneliner/lyric…lees/bestudeer deze song/lyrics eens goed,deze Song is namelijk zeer Sarcastisch…..en TRANNY Madonna komt OOK voor in deze song,en NASA,Rock HudSON,Live Aid etc..wederom lees/besudeer de lyrics van deze Inside Information Illuminati band genaamd FAITH NO MORE(toepasselijke Bandnaam by the way)Truth in Plain Sight,als je erdoor heen prikt……deze Song is SARCASTISCH,zodoende o.a “NASA shuttle falling in the Sea”lyric in de song,en natuurlijk:”It’s a Dirty Job but someone has to Do It”….psss bedoelen ze mee We vertellen waarheden in onze song,and da’s een Dirty Job de waarheid vertellen in “plane”/plane Sight—–song dateert alweer uit 1985 en is erg catchy en stond redelijk hoog genoteerd toen in alle hitlijsten……

  Like

  • ZIE vooral INTRO van de Video……….;)betreft FAITH NO MORE–“We Care A Lot”(official music video)4.21min(=7*;)

   Like

 31. Blijft toch Bizar dat o.a ‘zangeres”SADE een kerel/tranny is—You Tube/Google::SADE VISITS.–TheWandaSykesShow-channel—–(Totaal NIET transvestigation gerelateerd)—–SADE is een Tranny,geboren als Jongetje——“The Sweetest Taboo…..”—kijk,luister goed naar SADE VISITS…..blijft bizar,ik heb nog wat c.d tjes van SADE…(ik dacht dat het een vrouw was die uit dat perspectief zong,helaas pindakaas,die zware,zwoele stem in ‘haar’songs zijn de hormonen,en ivm SADE VISITS …Sade praat als een Zeeman die elke dag zware shag heeft gerookt,en 2 flessen Rum per dag….OMG–niet vergeten,de bouw,voorhoofd,SChouders,etc..( zeg maar de ANATOMY van :SADE)

  Like

  • Bij deze nog een FILMTIP die over de Satanische/Illuminati Music Wereldje gaat in Hollywood (A CLASSIC)a Film from Brian De Palma–genaamd:PHANTOM OF THE PARADISE–(1975)–by the way DE Favoriete Film van:I Frans lluminati Band(je)-DAFT PUNKT,die eigenlijk zijn ontstaan door deze Film…Brian de Palma heeft o.a met’Actrice”/Tranny Angie DICKinSON samengewerkt in de Film: “Dressed to Kill” en met SISSY Spacek in de Film:CARRIE,en met MIchelle Pfeiffer in SCARFACE etc..

   Like

 32. Ik heb veel Respect voor mensen die gewoon eerlijk transgender zijn,en niet gedwongen zijn,en dat echt uit eigen wil doen,en niet anders kunnen,maar net doen alsof je vrouw/actrice/zangeres/man/acteur/zanger bent en mensen gewoon voor de gek houd,en oplicht da’s zo Respectloos/Schofterig tegenover je Fans/Samenleving —daarom respecteer ik KELLY zo van wijlen Big Brother,die kwam er meteen eerlijk voor uit,en guess what?niemand volgens mij had er een probleem mee ivm Kelly transgender Big Brother—eerlijkheid telt,eerlijkheid duurt het langst,liegen is nooit goed etc..en laten we eerlijk zijn,als KELLY van Big Brother niks had gezegd had NIEMAND het gezien/gemerkt…maar door Kelly honesty…

  Liked by 1 persoon

 33. Het is alom bekend dat J.Edgar Hoover van de FBI een CROSS DRESSER was,hij ging ook om met Kindsterretje/tranny Shirley Temple …….Google het maar op–bij the Tranny Leonardo di Caprio speelde J.Edgar Hopover in de Film:J.Edgar een film vanClint Eastwood(Dirty Harry,die TONGDE met Tranny/Kerel Meryl Streep in de o o o o zoooo romantische film(pfff)Bridges of Madison Country…en Clint Regisseerde ook tranny Hillary Swank-in de Film:Million Dollar Baby…….(die Dirty Harry toch,en hij Regisseerde OOK tranny Angelina Jolie in de film:CHANGELING…

  Like

 34. @Stevie: Hulde, man.
  we’re living in trannyland..
  (that is: zodra je msm enteryainment consumeert.)
  don’t we all.

  deze deceptie is groter dan men durft te realiseren.
  en ook een poort tot bevrijding.
  🙂 hopelijk.

  Like

  • Lekkere bevrijding dan, als alles en iedereen om je heen een tranny blijkt te zijn, de poort tot bevrijding staat hoogst waarschijnlijk (letterlijk) ergens op Antartica (en wordt goed bewaakt, al jaren)!

   Als iedereen John de Mol en dat soort snuifdozen pulp-tv zou negeren, zou niemand überhaupt Kelly gekend hebben en ging het leven ook gewoon door.
   Waarom zou ik me gaan verdiepen in volk waar ik me toch al niet door liet entertainen? Van mij mogen ze de pleuris vd botox en hun implantaten krijgen, ik wens ze er veel succes bij.

   Zou die HPV-vaccinatie ook voor trannies geschikt zijn?
   Jawel bleek vd week op Goebbels 3, ook jongens moesten een spuitje halen, want anders veel kans op penis- en anus-kanker (ze waren de South-Parc animaties vergeten eronder te monteren), fear is big buisness!

   Like

   • Thanx@hugenoot(hulde is too much;),ik geloof wel dat Doe Maar toen als wist dat Doris Day een Tranny was,ivm Combinatie hele liedje/lyrics…maar als Henny zelf een Tranny is?..ik zou zeggen Transvestigate Henny..;)Gr Stevie—Blijft bizar toen Robert de Niro in de Film;CAPE FEAR de zeerrrr Jonge Julliette Lewis tongzoende(Tranny)..

    Liked by 1 persoon

     • sorry, I know, maar na Bowie, MJ, Price, Bob Marley, Roy Orbison, Blondie, fab4, Stones en Celin Dion kan Henny er evt ook nog wel bij kwa deceptie.. 🙂

      Liked by 1 persoon

     • @Beer heb je nog geen Jeugdtrauma ivm dat Kate Bush,MaNdonna,Alle James BOND girls,Spice Girls,Pointer Sisters,MICHEAL JACKSON,etc..etc…etc…etc..kerels/trannies zijn?;)betreft Hennie Vrienten is in mijn opinie geen Tranny ivm zijn Adamsappel…maar het had ook zomaar een Tranny kunnen zijn,daarom is elke Transvestigation nuttig,als iemand het tegendeel kan bewijzen of met logica komt dat Henny Vrienten toch een tranny is,hoor ik het graag(ik sta immers voor alles open)–Gr Stevie en een Fijn weekend—@hugenoot je hebt volkomen gelijk dat als Bowie,MJ etc..etc…trannies zijn,dan had/kan Hennie Vrienten ook eentje kunnen zijn,maar in mijn opinie is Hennie Vrienten geen Tranny,alleen al door zijn Adamsappel …..maar correct me if i’m wrong(doe ik bij andere reaguurders ook namelijk,waarheid is wat telt)

      Like

     • @Beer geen jeugdtrauma betreft E.T’s Drew Barrymore die een Kerel/Tranny is;)

      Like

 35. In de originele versie gaat de tekst volgens mij over een man in zijn middelleven krisis, die een beetje buiten de deur wil gaan kunstbiljarten. Of dit met een trannie zou gaan gebeuren, is pure speculatie.

  Like

 36. Elke Hollywood scene is altijd ook een reversal-ceremonie.
  misschien wel boven al.
  de meisjes met snorren spelen de mannen en de breedgeschouderde
  dominatrixen spelen de vrouwen.
  Daarom zijn ze ook zo goed in hun vak.
  Acteren is hun 2e natuur. zo niet hun eerste.

  Like

 37. Blijft BIZAR/MINDBLOWING dat MICHEAL JACKSON een vrouw/tranny is,geboren als Meisje,zodoende de Ruzies tussen Joe de vader en Micheal dat ging over de GEDWONGEN Transformatie,waar Micheal het altijd over had de ruzie/band met z’n vader JOE…….en het blijft mindblowing dat ik niet in de jaren 80,90,2000 heb gezien dat Micheal een DUIDELIJKE Tranny/vrouw was/is….ik bedoel,had ik stront in de oogjes?

  Like

  • GOOGLE:NOS–Sophia Loren(83)komt naar Filmfestival Vlissingen…….(zie foto)—-(pssss Sophia Loren is een TRANNY,net zoals o.a Brigitte Bardot)

   Like

 38. De Beroemde/Bekende Film:ONE FLEW OVER A CUCKOO”S NEST,met o.a Jack Nicholson en Louise Fletcher(je weet wel die blonde hoofdzuster)—–Google:Louise Fletcher—-(afbeeldingen/Wikipedia)—Man of Vrouw?——Louise heeft een NEK daar ze je U tegen–OMG..zie foto’s /afbeeldingen……..beetje erg TRANNY ANGELICA HUSTON qua NEK——en dan hebben we de Beroemde Film:THE SHINING met ook Jack Nicholson en SHELLEY DUVALL…….yep OOK een TRANNY)

  Like

  • nog maar “zwijgen”de Film OOK met Jack Nicholson:THE WITCHES OF EASTWICK met trannies:Cher,Michelle Pijper,en Susan Sarandon…….en de Film A FEW GOOD MEN ook met Jack en TRANNY Demi Moore(zij was de GOEDE MAN!;)…….laatste reactie voorlopig-gr Stevie enjoy the Summer(is magic!;)

   Like

   • Jack Nicholson bekende kreet—“You Can’t Handle the Truth”in de Film: A Few Good Men…indeed de meeste Can’t Handle the TRANNY Truth!;)

    Like

 39. You Tube:Cape Fear Max Cady seduces Danielle at School——-(let wel,”Actrice”Juliette Lewis is een jongen/tranny en erg jong in deze Film 17 of 18 jaar……by the way de Film:Taxi Driver OOK met Robert de Niro en ook van Regisseur Martin Scorsese speelt Jodie Foster een Jong Hoertje,NAdruk op spelen,want Jody Foster is geboren als Jongetje en is dus een Tranny………Google/You Tube:Juliette Lewis Transvestigation—&—Jodie Foster Transvestigation—(psssss Jodie komt uit De(Walt) DISNEY tranny Fabriek)

  Like

 40. Deze film viel me nog in :THE PRODUCERS(1968,deze Film kwam in Premiere “toevallig”uit op de datum 22 november=22+11=*33*)van Regisseur Mel Brooks over 2 Producenten die een Flop Productie/TheaterStuk willen maken over :Adolf Hitler en Eva Braun-genaamd:”Springtime for Hitler:A Gay Romp with Adolf and Eva at Berchtesgaden”—-Google:The Producers Wikipedia……..Google:urban dictionary:Gay romp………by the way Gene Wilder………..;)dus?Adolf en Eva A Gay Romp in een Film van Jood Mel Brooks die uitkwam op 22-11=*33 en HOAXdeathdag van JFK…?–think twice

  Like

  • Charlie Chaplin in The Great Dictator….er gaan geruchten dat CC(*33)een Tranny was…….dus ….zou…Adolf dan toch een …je weet wel kunnen zijn,en Eva ook?—-Google/You Tube;Charlie Chaplin 19th Century Tranny 1899-1977—-(Charlie “stierf””toevallig¨ op 25-12-1977…hoeveel 7’s wilt u hebben?;)maar enfin,als Charlie Chaplin een tranny was,waarom Adolf en Eva dan niet,dat in Combinatie met Mel Brooks The Producers,etc…..en dan nog eens dat er altijd een EXTRA bedrog inzit…in het BEDROG..als Brigitte Bardot een Tranny is…ik bedoel Check foto’s van in “haar”BLOEI in ZIJN leven…zou je niet kunnen zeggen/denken dat het een jongen/kerel/tranny is,maar dat is hij wel,zie/kijk hoe “ze”ouder werd…OMG

   Like

  • En NIEMAND blijkbaar op deze site vraagt zich af waarom de Joodse Regisseur/Acteur MEL BROOKS in de Film:The Producers(heeft Oscars gewonnen met de Film:The Producers)de titel IN de Film: The Producers-:”Springtime for Hitler:A GAY Romp with Adolf and Eva at Berchesgarden”gebruikt/is de film op gebouwd?!?!?!?!?!ivm Tante Hitler…en Ome Eva…nu naar alle Transvestigations van Barbara Bush tot Johnny Depp tot Matt Demon tot MaNdonna etc..etc… noem maar op….(ontelbare)

   Like

 41. Wie kent “Actrice”Sean Young nog?spee;de o.a in Films als;Blade Runner,No Way Out etc..,en A Kiss Before Dying met Matt Dillon(1991)GOOGLE:A Kiss Before Dying(1991)Wedding Scene Afbeeldingen….bekijk de Trouwfoto’s van Sean Young saampjes met Matt Dillon in de Film:A Kiss Before Dying………..van af 100 kilometer afstand zie je dat Sean Young OOK een duidelijke Tranny is….vooral in een Trouwjurk!(bonus:Google:Sean Young afbeeldingen en kijk hoe “zij”er NU uitziet…

  Like

 42. Google/You Tube:Pepe Le Pen and the French Elite Transgenres Mr E–MrE Archive Videos-channel……….ALLE videos van Mr E Archives Videos-channel zijn A Must See….(Pamela AnderSON komt o.a ook voorbij..still mindblowing dat o.a Pamela Anderson(Sexicoon van de 90’s) een Kerel/Tranny is,nog maar zwijgen dat Julia Roberts(Pretty “Woman” idem dito=…)en dan hebben we SEXBOMB van de 80’s Kelly LeBrock (leCOCK;)van o.a de Films:*WIERD SCIENCE* en THE WOMAN IN RED met Gene Wilder.. en Kelly LeBrock Getrouwd is geweest met Steven Actieheld/Ruwe Bolster/Blanke Pit Seagal notabene da’s OOk een Tranny(Kelly LeBrock)—-Google:Kelly LeBrock afbeeldingen/Wikipedia etc..ik heb WEIRD SCIENCE nog in de Cinema gezien,lekker ding dacht ik toen die Kelly LeBrock……..

  Like

 43. Wie kent de “Schattige””Actrice”nog MEG RYAN van o.a:de tearjerker Film saampjes met Tom Hanks:You,ve Got Mail–& de bekende/beroemde Film:When Harry Met Sally—–You Tube:Meg Ryan When Harry met Tranny–MrE Archive Videos-Channel….OMG

  Like

  • En hoe je het ook bekijkt,het is nog steeds bizar,mindblowing,ongelooflijk dat 2 van de Grootste SexBommen en Mooiste “vrouwen”van de Wereld(ooit en soms nog een beetje;)gewoon geboren zijn als Jongetje en dus geen Echte vrouwen zijn ,ik heb het over Pamela AnderSON en Angelina Jolie(ik heb deze 2 “Dames”NOOIT mooi,sexy gevonden,zelfs toen ik nog dacht dat het vrouwen waren-reden:Te nep,de botox lippen,de fake boobs,de harde uitstraling…..nu blijkt waarom……..You Tube/Google:Pamela Anderson is a Man Mr E–en/of Pamela Anderson Transvestigation—&—-Angelina Jolie is a Man–en/of Angelina Jolie Transvestigation……(talloze bewijsvideo’s/beelden/afbeeldingen die laten zien/bewijzen dat het Trannies zijn,geboren als Jongetje…het blijft Ongeleuflijk

   Liked by 1 persoon

 44. Wie kent”Actrice”/’Comédienne”/’zangers”:Sandra Bernhard?zeer bekend/beroemd in Amerika,speelde o.a mee in 1 van mijn Favoriete Films:King of Comedy(1982)van regisseur Martin Scorsese en Acteur Robert De Niro en was/is zeer goed bevriend met MaNdonna–Google;Sandra Bernhard Wikipedia en Afbeeldingen da’s een Duidelijke(lelijke) Tranny—net zoals ‘Zangeres”Patti Smith is ook o.a zeer bekend/beroemd in Amerika en buiten de oevers..Google;Patti Smith Wikipedia en Afbeeldingen–da’s OOk een duidelijke(lelijke)Tranny———-zo duidelijk dat ik me bijna schaam dat ik als muziek/film liefhebber(nu inmiddels stukken minder;)dit niet Eerder heb gezien,heb opgemerkt………….(onder de noemer)OMG—let wel dat je als muziek/filmliefhebber een hoop dromen,hoop,identificatie aan diggelen worden geslagen,als je begrijpt dat veel(bijna alle)vrouwen Trannies zijn in de Film/Muziek industrie……geld ook voor KING of COMEDY…….;(

  Like

  • Is toch ff anders dat je toen dacht goh wat een Cool Wijf die Sandra Bernhard….of b.v Goh die Sandra Bullock mmm lekker ding….of Meryl Streep zo puur….of in the 80’s toen MaNdonna gehuld in niemanddalletjes zong:”Like a Virgin”en “Get into the Groove”en de tearjerker–‘Live to Tell”……etc..etc..etc..etc..etc..etc..(the list goes on and on(bijna oneindig) You just get PRANKED from Birth

   Like

   • Deze TV serie maakt het helemaal bont genaamd;PLAIN JANE –(google;Plain Jane tv series)en lees waar het over gaat….)—de laugh on you is dat de “Presentatrice”;Louise Roe een Tranny is,die Echte vrouwen/meisjes/tieners transformeert qua uiterlijk,gedrag,dating etc..PLAIN Jane is gekozen omdat de Plain/Plane is dat de “presentatrice”een Tranny/kerel is die ECHTE vrouwen/mesjes/tieners transformeert…….Google:Louise Roe afbeeldingen en Wikipedia en Plaine Jane……..(Louis(e);)–pssssss gelukkig zegt Wikipedia de WAARHEID want er staat :Louise Roe-TelevisiePRESENTATOR…….;)

    Like

    • Google b.v Linda de Mol daar staat TelevisiePRESENTATRICE….(dus De PLAIN/Plane is nog eens dubbel gebruikt zelfs door WIKIPEDIA ivm Louise Roe…(wil niet zeggen dat Linda de Mol geen tranny kan zijn,maar de Plain/Plane is nog eens verdubbeld door WIKIPEDIA door DUIDELIJK Loiuse Roe GEEN TelevisiePRESENTATRICE te noemen maar TelevisiePRESENTATOR…….Truth in PLAIN/PLANE Sight..;)

     Like

 45. SONG/Videoclip;You Tube:John Mayer and Katy Perry–“Who You Love”——(2 Kerels die elkaar Liefhebben)YEP!

  Like

 46. Google:12 Meidengroepen waar we vroeger Stiekem Verliefd op waren—–(T.L.C,Spice Girls,Bananarama,……)—Bonus:by the way 1 van TLC,”Left’Eye genaamd(freemasonry)die was zogenaamd toch omgekomen in een Auto ongeluk..guess what dat was een HOAX)–Google/You Tube:Tlc’s Left Eye car crash Hoax—en/of The Fake Death of Left eye)—–T.L.C waren in de jaren 90/2000 niet van de tv/radio af te slaan..met o.a de MEGAhit:”Waterfall”….T.L.C mannen of vrouwen?maar enfin ivm 12 Meidengroepen…de meeste waren/zijn TRANNYgroepen waar we Stiekem verliefd op waren/zijn.

  Like

 47. Google:Miley Cyrus Pansexual—-Google:Betekenis van Pansexual—-You Tube:Miley Cyrus Admits to being an Illuminati Tranny–Mr E Archive Videos-channel—–Google:Meet the 11 th Stars of the of Mileys Instagram Campaign-(Miley heeft een Campagne….)—1+1=2…….het gaat NOG verder dan met “Actrice”:Elle Fanning…….Google:Beau Monde Elle Fanning in Transgender Film………psss Trannies Susan Sarandon en Naomi Watts spelen OOK mee in de Film genaamd:Three Generations………….pssss Miley Cyrus komt ook nog voorbij in het BEAU MONDE Artikel(Truth in Plane Sight,en wederom word je gewoon voor de gek gehouden door o.a BEAU MONDE..ivm Artikel/Film/Miley/Elle Fanning/Three Generations……..Elle Fanning is transgender,Miley Cyrus,Naomi Watts,Susan Sarandon….maar ze zeggen het natuurlijk niet Straight Out,maar sneaky…….het goede woord voor dit bedrog is:…*INNUENDO’s*van o.a Beau Monde. Elle Fanning/Transgender Film etc…en het Miley Cyrus Pansexual etc..

  Liked by 1 persoon

 48. in 2002 was Zanger/satanist/stuk onbenul Ozzy Osbourne bij George W Bush Jr ivm Jaarlijks Presidents/Political Dinner……..George W Bush Jr zei toen in de camera,tegen het Publiek,Toeschouwers maar VOORAL tegen Ozzy Osbourne dat George zń “Mama”Barbara THE BEAST Bush erg van Ozzy’s muziek houd…..3x raden waarom George dat tegen Ozzy zegt in Plane Sight……….Ozzy heeft een song/nummer uit 1980 genaamd:MR CROWLEY…………..je weet wel Aleister Crowley…..op wie Lijkt Barbara THE BEAST/TRANNY(pur sang) Bush heel erg?……ALEISTER CROWLEY……..Truth in Plain Sight,maar dan MOET je erdoor heen kunnen kijken——Google/You Tube:George W Bush jr Ozzy Osbourne ——–You Tube:George w Bush tells Ozzy”Moms Loves Your stuff”Barbara Bush Aleister Crowley……..connecting the Odds…zo n uitspraak doet Satanist/freemason Georgie Boy Bush jr niet voor niets in 2002 tegen Ozzy Satanist/Freemason/stuk onbenul Osbourne……..psss zijn de Kids van Ozzy wel wie ze echt zijn…..dag

  Like

  • @hugenoot–Jesse Klaver is al bewezen een tranny —-indexvingertjes van “hem”–check alle comments op deze man of vrouw Artikel–Gr Stevie

   Like

   • @hugenoot?Google:Jesse Klaver in Eikeltjespyama en zie de foto(s)waarin hij ook nog zijn vingertjes heeft genagellakt…..

    Like

 49. You Tube:CHER–“If i could turn back time”……OMG wie herrinert zich niet deze music video clip met Tranny/Kerel CHER?…nu wetende..

  Like

  • Wat is de bekendste/beroemdste plaat/song van Dusty Springfield?….”SON of a Preacher Man”……..zelfs Trannylover Regisseur Quentin Taratino gebruikte deze Monsterhit in zijn film:Pulp Fiction met o.a tranny Uma ThurMAN in de hoofdrol…..Julie Bishop en Dusty Springfield hebben ongeveer dezelfde Trannylooks)

   Like

 50. Google&You Tube:Margaret Thatcher Transvestigation—(meerdere vids met verschillende titels/invalshoeken o.a Margaret Thatcher,handen,vingers etc…)Margaret THE IRON LADY Thatcher was een tranny/kerel net zoals Barbara THE BEAST Bush)

  Like

  • DE beroemdste Quote van Margaret Thatcher–“Being Powerfull is like being a Lady.If you have to tell people you are ,you aren’t”………(OMG;)—-google het maar deze Quote…3x raden waarom Margaret the iron Lady dit vaak uitsprak..;)

   Like

 51. Kent iemand nog de Russische ,Feministische ,politieke,punkrock band,actiegroep(psy op/hoax/gecontroleerd/fake PUSSY RIOT?…..You Tube:The Machines–Germaine Videos-channel—–(heeft by the way ook een nieuwe Micheal Jackson vid-A Must See;)de naam al PUSSY RIOT(achteraf gezien en thanx to Germaine Videos-channel)

  Like

  • Kent iemand nog de Rapper Eminem?DE Slim Shady(google:betekenis Slim Shady)..Eminem is een Tranny.Google:Eminem afbeeldingen,zodoende zijn Vriendschap met Elton John–Google/You Tube:Eminem Transvestigation……maar is eigenlijk nog niet eens nodig,nu weten we wel wie De ECHTE Slim Shady betekent

   Like

 52. Voor@hugenoot:You Tube:AndreHazes bij Willem Ruis——-(pssss Gina Lollobrigida is OOK een je weet wel,en Andre Hazes wist dat toen ook saampjes met zweet/cokehead Willem Ruis(zodoende hartattack)

  Like

 53. You Tube:Barbara Bush was a man.Crowley Family—–&—–Google/You Tube:Ozzy Osbourne–“Mr Crowley”–&–Google/You Tube:Ozzy Osbourne George Bush jr 2002..”Mama loves your music Ozzy”zei George BUsh Jr in 2002 in een Speech/Political Dinner…1=1=2…zie ook(natuurlijk)ook de gelijkenis(sen) tussen A.Crowley en Tranny/Man Barbara Bush…………….als “toetje”You Tube;BerksCable Flashback Barbara Bush 1980–&–Google;Barbara Bush afbeeldingen(voor de sceptici;)

  Like

 54. You Tube:Falco meets Brigitte Nielsen(1987)-Body next to Body—–(Brigitte Nielsen is een Tranny,zodoende de Titel/song Body Next to Body van alweer 31 jaartjes geleden toen Brigitte Nielsen nog HOT was als tranny,nu ivm ouderdom zie je gewoon dat het een kerel/tranny is–toen ook,maar toen waren we nog te jong,niet wakker: SONG:You Tube;Brigitte Nielsen-“It’s a Strangelove”–(HILARISCH!!!!!!echt een Must See–OMG)—Bonus:You Tube;Brigitte Nielsen Pregnant at 54–The View–(Fake Zwangerschap of course,en ivm 54 jaar..5+4=9=3×3=9=**33**;Google:Brigitte Nielsen Zwanger van vijfde kind–2018)laten we niet doen alsof Brigitte Nielsen niks voor stelde in the 80’s…films als:Red Sonja,Cobra,Rocky,Beverly Hills Cop…en saampjes Met Sly(Stallone)geweest etc..nu blijkt dan toch dat ook zij geboren is als een hij (wederom Google;Brigitte Nielsen Afbeeldingen,en of Brigitte NielsenTransvestigations of weet je wat You Tube ff:Ru Paul vs Brigitte Nielsen”you’re no Lady”Live Performance in Spain!..we weten dat Ru Paul een Man is,guess what Brigitte Nielsen OOK zodoende het duet saampjes..(deuh;)..toen OOK als was het in plain/plane sight(achteraf gezien,maar beter achteraf gezien dan niet gezien;)

  Like

  • Achter elke naam die ik genoemd heb op deze Pagina’s sta ik 100% achter dat het Trannies zijn.stel je voor dat ik gelijk heb(of beter gezegd de afbeeldingen,foto’s ,interviews etc…)is toch bizar,”wonder”baarlijk,a eye opener van jewelste,een andere kijk,etc..etc..(oneindig)en ook nog Grappig ik bedoel ik vind Brigitte Nielsen erg amusant in the 80ś music video clips9hahahaha)vooral gefilmd van de zijkant,of Barbara Bush 1980 BerkScable Flashback(ie)erg amusant en bij deze ook nog eens creepy en tsjaa Cult?-het is zooo breed deze gehele Transvestigations/Trannies Obenbaring,grappig,creepy,bedrog,belogen,amusant etc..

   Like

 55. Zelfs Miss Universe 2018 van Spanje is een Tranny——-google/you tube:Miss Universe 2018 Spain.(yep!)-dus?dan klopt de hele Contest/Insteek toch niet,want het is GEEN echte vrouw die “Miss” Universe uit Spanje van 2018——zo ver gaat het blijkbaar t/m de “Miss”Universe verkiezingen.(is toch weer een weetje)

  Like

 56. @Anna jij had het over ene Sanchoz,da’s jaartjes geleden,erg toevallig/bizar dat jij je dat nog kan herinneren dat Sanchoz zei dat ik een eigen blog moet beginnen…terwijl je in andere dingen,”vergeetachtig”bent ,erg vreemd,raar dat jij je dat nog kan herinneren van jaartjes terug ,inmiddels ontelbare reactie’s verder..of is Prochrist soms Sanchoz?;)

  Like

 57. “Domme”Stevie zegt,vraagt waarom Barack Obama steeds Herhaalde “WE CAN CHANGE”met GROOTS opgezette WE CAN CHANGE campagne…….heeft alles te maken met we kunnen van man naar “vrouw”gaan en van vrouw tot “man”!!ik zeg dat Barack Obama ook een tranny is

  Like

   • En JA voormalig Premier van Engeland David Cameron is OOK een tranny/vrouw–bewijs?–Google:David Cameron afbeeldingen——goh voor de twijfelaars,”critici”/critici kijk eens langer dan 1 minuut——(soft gelaat,guitige wangetjes/oogjes,postuur,wetende dat TRANNIES er toch echt(veel)zijn,in de politiek,hollywood,music industrie,films,etc…)pssss Barack Obaamtje dan met zijn lieve oogjes,soft gelaat,en dansmoves bij o.a ELLEN met zijn tranny”vrouw”Michelle aka Micheal….is ook een Tranny,omgebouwd—“HE”S” CHANGE 😉

    Like

    • En mijn reactie’s van vandaag hebben INHOUD(Jan Jambon,WE CAN CHANGE(het waarom),Barbara Streisand is een kerel/tranny,David Cameron is ook een tranny etc..)zo gratis en voor niks op de Maandagmorgen…WE CAN CHANGE(viel me spontaan binnen,en deel ik gaarne;)

     Like

 58. Google:Eddie Murphy caught with a Transsexual hooker——-( Acteur Eddie Murphy is ook 20 jaartjes geleden ook al betrapt met een transsexual hoertje)——guess what hij is ook getrouwd geweest,heeft een relatie gehad en zelf een Kind saampjes met Spice Girl:Mel.B—-Spice Girl Mel.B is ook een Tranny net zoals die Andere 4 Spice BOYS,Dus Eddy Murphy is meerdere malen betrapt met Trannsexuele hoertjes,maar trouwt met een Vrouw Mel.B?Mel.B van the Spice Girls is een Tranny,daarom is Eddie saampjes geweest met Melanie.B en heeft Melanie.B zogenaamd een kind gebaart,het is een MUST(je MOET!)als bekende acteur een tranny vrouw/vriendin hebben,zodoende Heeft Robert de Niro een bakbeest van een lelijke Tranny als “vrouw(“check het maar;)–Google/You Tube:Robert de Niro and Grace Hightower–(afbeeldingen) of-Google:/You Tube:Grace Hightower -OMG–die Robert toch…was ooit een held van me qua Acteur,nu is ie voor mij een…………………….illuminatiepuppetpipode CLOWN

  Like

    • Robert kijkt ook zo naar ‘haar”,net zoals wij doen……zo van IEDEREEN ziet toch zeker nu dat je een Kerel/Tranny bent…..nog iets Robert de Niro kan de MOOISTE,Jongste,Knapste vrouwen krijgen die ook nog een bepaald I.Q hebben,en dan trouwt hij met zo’n draak,bakbeest van een “vrouw”……………..psssssss hetzelfde verhaal zoals met de “vrouwen”van Paul Mcartney en John Lennon….Linda Mcartney Tranny—Yoko Ono Tranny———-(zie “alle”(veel)foto’s,interviews,opnames van Grace Hightower en Linda Mcartney,Yoko Ono om te kunnen inzien dat het kerels/sissy boys/cross dresser,trannies zijn/waren————dus het is een MUST(het MOET!)als bekende Acteur om te trouwen,een relatie te hebben of minstens een affaire(die dan in de Pulp Media komt)ivm affaire…..sterker nog vaak(soms) is de Acteur/Beroemde Man zelf OOK een Tranny—–b.v Brad Shitt en Angelina Jolie—of Johnny Depp en Winona Ryder–etc..dus nu is het nog makkelijker te zien,te begrijpen hoe het werkt in Celebrity/Holly/Hellywood/Hilversum/Media/The Powers that Be/Satanisten/Freemasons(zeg maar het Krapuul van deze Platte Aarde)——-Robert de Niro is een satanische sicko——zijn rollen die hij vertolkte zal hij in zijn dagelijks bestaan ook wel eens hebben uitgevoerd om NOG beter te ACTEREN,denk aan iemand vermoorden,martelen,verkrachten——zodoende Acteren die Sicko’s so goed/echt in mijn opinie,sommige films,rollen zijn zo echt(niet alleen van De Niro/Scorsese)dat in mijn opinie de ECHTHEID ook in het echt is uitgevoerd om de emotie over te brengen op het witte doek—–denk aan Films als:Cape Fear–&—Goodfellas—&—Quentin Tarantino films—-SEven(met sicko Kevin Spacey en tranny brad shit en die andere sicko Morgan Freeman)—de Film(s)–:Hostel–(part 1 t/m ?)van Regisseur en beste vriend Jood Eli Roth…etc…indien de HOSTEL films niet gezien?Google:Trailer Hostel(Eli Roth)–etc..Gr Stevie

     Like

 59. How to spot a Shill Channel?—-You Tube:Here is one way to spot a Witch–A Call For an Uprising-channel-(15-6-2018)—–A Call for an Uprising-channel heeft vele kijkertjes/volgers die erin trappen ……in deze video van A Call For an Uprising-channel,praat hij over Madonna,Miley Cyrus,Serena Williams,Katy Perry,etc…alsof het ECHTE vrouwen zijn,de rest wat hij zegt klopt als een bus,ivm Kabal,brainwashing etc…maar anno 2018 MOET A call for an Uprising channel weten dat het TRANNIES zijn,maar daar rept SHILL_Channel A Call For an Uprising niet over….dus?beware of Shill Channels op You Tube..

  Like

 60. Google:NOS–Roze fritessaus en regenboog*tom*poucen: homomarketing rukt op——(psss zie OOK artikel *Tom *Dumoulin naast dit Artikel met Regenboog kleuren op Wielertrui….;)—waarom moeten homo’s /trannies steeds zo in the Picture staan?hetero’s gaan toch ook geen Hetero fritessaus op de markt brengen of Tompoucen ,het word je gewoon letterlijk de Strot door geduwd,ook die Regenboog oversteek Zebra’s (Levensgevaarlijk),mag dat wel wettelijk?ivm verkeersveiligheid ,of krijgen we dadelijk Roze stoplichten….het word je gewoon Opgedrongen

  Liked by 2 people

  • You Tube:Harvey Weinstein sex scandal Hoax–Michelle XX-channel———–Harvey’s “victims”zijn kerels/trannies/cross dressers….een Grote Psy Op Hoax–inclusief #metoo…..

   Like

   • Broodje Big Brother Kelly,een Eerlijk Broodje met Ham,Chorizo een Augurkje met een radijsje——Broodje Secret White/Black Trash Illuminati Tranny,een Broodje waarvan je je moet afvragen waar het überhaupt vandaan komt,met leverWORST,knoflook,roze fritesaus,regenboogforellen en als topping confetti…..

    Liked by 1 persoon

 61. voor de liefhebbers
  obscuur interview met mandona plus knetter stonede medetranny Courtney Love,
  geanalyseerd door een of andere vage ‘youtube body language expert’
  Holy shit wat zag/ ziet die Courtney er uit zeg.
  Mandonna daarentegen destijds……
  pjioew..!
  respect voor haar artsen en stylistes en make up artists!
  They fooled me then, I admit
  en toch, in heinseit, zie je, als je goed kijkt, een tenger jongetje.

  Liked by 1 persoon

  • Yep@Hugenoot Courtney Love EN MaNdonna zijn kerels/trannies,en zijn nooit tegenpolen geweest in geen enkel opzicht,en die Ruzie’s,Conflictjes tussen beide zijn gewoon Tranny Psy Ops,Sells Good,$$$,mindcontrol ,en in mijn opinie heeft Kurt Cobain geen zelfmoord gepleegd ,dat was een Hoax,en is Kurt Cobain OOK een Tranny,zodoende die aparte,hese stem en VAAK die jurkjes,vrouwenkleren die “hij”droeg en overmatig drugsmisbruik(gevalletje Amy Winehouse)—– Extra bonus:Google/You Tube:H&M Commercial 2017 Naomi Campell Glam——–(Right in our FACE)—“Wham –“I am a Man”…;)

   Like

 62. met een Walt Disney-kin..
  -lange nek
  -brede schouders
  -lage stem
  -sloping forehead
  -lange boven armen
  -nauwelijks heupen
  -wel kleine, fijne handen…
  -ver uiteenstaande ogen..

  En Courtney Love lijkt me een gevalletje case closed. 🙂

  Like

 63. ivm Tranny Micheal Jackson,er komen STEEDS nieuwe Songs/Nummers uit van haar of saampjes met een andere Artiest,nu weer een nieuw Nummer……Google:Micheal Jackson new songs…..slim van The Powers that Be,en Tranny Micheal Jackson die nog LEEFT,om zogenaamd verborgen,opgedoken nummers,songs te vinden,of die zogenaamd 10 jaar geleden zijn gemaakt(haha),ALLE Nummers die Tranny Micheal Jackson na haar “dood”heeft uitgebracht is ingezongen op dat moment,want Michea; Jackson is Still Alive,en haar Dood was een HOAX—–grappig Album titel van Micheal Jackson na haar “dood”…IMMORTAL

  Like

 64. Gisteren zag ik bij het Nederlandse Programma/Talkshow M genaamd,2 Dames weer eens liegen,bedriegen ivm Nieuwe Docu over,met Whitney Houston…..Whitney Houston is een kerel/tranny,en die 2 Dames aan Tafel weten dat Donders Goed,en denken ook nog dat zij maar een Select Groepje zijn die dat weten(hahaha)—1 van de Dames zegt zelfs dat Whitney Houston nog leeft(niet bij ons maar figuurlijk)breide ze ervan,met Smile op haar Snuitje,pssssss het Programma:*M* word gepresenteerd door Margriet van der Linden die OOK zei dat de Aarde Plat is,ivm:Google:Platte Aarde Waarheid op de Nederlandse TV—Margriet van der Linden antwoorde op de Vraag is de Aarde Plat of Rond:—PLAT en het Antwoord werd GOEDGEKEURD!!—-Google:Talkshow M 6-8-2018 uitzending gemist—(ivm 2 Dames die LULLEN over Whitney Houston ,die een Tranny is,maar word natuurlijk Nergens vermeld in de Docu/en bij Margriet van der Linden’s :*M* ..Margrietje kan ook een Transvestigation gebruiken……gewoon een irritant Wijf of toch een Irritante Kerel/Tranny?

  Like

 65. OMG het word zieker en zieker………ken je het MTV programma/”real”life soap:TEEN MOMS?dat al Jaartjes te zien is op MTV..de Foto’s/Anatomy/ontbrek aan heupen/brede schouders/grote handen/voeten/adamsappel,brede schouders(schouders breder dan de heupen)/oogkassen etc…bewijzen het gewoon——Google/You Tube:Transvestigation:Teen Mom(some of them)—HeatherGotRedPilled-channel–@hugenoot–A MUST SEE—-Gr Stevie;)

  Like

  • tnx Stevie. heb het gekeken.
   wordt er treurig van.
   En al die arme jonge meisjes maar balen van hun natuurlijke
   rondingen..en zich ziek trainen en uithongeren om er als een doorgesnoven MTF-model of zangeres uit te zien..
   Fuck all secret tranny influencers
   Het zou me niets verbazen als zou blijken dat die hele anorexia / boulimia epidemie nooit had kunnen ontstaan zonder het bombardement van superstrakke, kurkdroge, heuploze MTF’s in fashion, music, dance, sport.. van de afgelopen 60 jaar.

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.