Who Are We? _ I really wanna know…

moonlanding

Het filmpje aan het eind van dit stukje geeft aan wat de platte Aarde met mensen doet. Het is pas het begin van de ontsluiering lijkt het. Dit verklaard ook de grote kracht van de cognitieve dissonantie op hoog niveau. Op Aarde niveau. Ik heb veel respect voor deze vrouw met een missie. De platte Aarde missie.

Als de Aarde bewijsbaar plat zou zijn dan gebeuren er veel zaken. De NASA heeft dan gelogen over alles, de wetenschap idem dito. Van onze Scaligerische geschiedenis wisten we al dat het één grote leugen is. Socrates, Plato en Aristoteles zijn verzonnen historische figuren die de stromingen binnen de Roomse kerk vertegenwoordig(d)en. Julius Caesar is een verzonnen historische figuur.  9/11 is gemaakte geschiedenis. Kortom, wat klopt er nog van je wereldbeeld??? En toen kwam onze super held Elon Musk. Hij schoot een ongekende pay load de ruimte in op weg naar Mars. GRAPJE! leef en geniet je illusie. “It looks fake so it must be real” waren zijn inmiddels befaamde woorden.

_00000000

Isis lijkt ontsluierd te worden net als de door de jezuïeten bedachte Helena P. Blavatski, grondlegster van de religie van de Verenigde Naties. Godin van de theosofie en de New Age beweging. “No religion is higher than the truth” waren haar befaamde woorden die nu tegen haar, de Verenigde Naties en het Vaticaan gebruikt kunnen worden. Blavatski was dan ook een fervent tegenstander van het platte Aarde idee zoals haar ingegeven door de jezuïeten en de vrijmetselaars.

images

Wat zal er gebeuren met ons vertrouwen in overheid, wetenschap en kerk als de Aarde geen zwevend bolletje in een groot vacuüm blijkt te zijn. De gevolgen zullen onvoorstelbaar zijn. Dit zette mij toch wel enigszins aan het denken voor wat betreft de revival van de platte Aarde filosofie en de drijvende krachten op het internet/Youtube achter deze beweging. Toeval bestaat volgens mij niet.

Veel van de eerste platte Aarde adepten en promotors op Youtube blijken dubieuze achtergronden te hebben die veelal terug te voeren zijn op de jezuieten. De jezuïeten die absolute trouw aan de Paus hebben gezworen. Dit terwijl een aanval op op de bolle Aarde een aanval ook op het Vaticaan lijkt. Niets is echter minder waar…

gal

Galileo Galilei

Paus Urbanus VIII veroordeelde zelfs Galileo Galilei voor het publiceren voor zijn heliocentrisch model. Ik schreef hier eerder over. Dus officieel staat het Vaticaan nog immer aan de kant van het geocentrisme. Als de heliocentrische leugen valt dan zal het Vaticaan hier sterker uit komen dan de Aristotelische stroming binnen de Roomse kerk en haar Aristotelische wetenschap en de leugenachtige politiek en media.  Het Vaticaan zal de grote overwinnaar worden in zo’n geval. Dit zou wat mij betreft kunnen betekenen dat het Vaticaan de instigator is van de revival van het geocentrisme. De toekomst zal het leren.

pannenkoek

In de tussentijd blijft mijn Aarde zo plat als een pannenkoek.

 

 

8 Reacties op “Who Are We? _ I really wanna know…

 1. DON”T Idolize Politicians,Media Whores,Music Trannies,Film Trannies(liars)——–Worship your Family,Friends,wife,man,pets,YOUrself!!—NOt these filthy liars,because they shit on YOU!!

  Like

 2. Alles wat ons is verteld over de “bolle aarde” is eigenlijk gefundeerd op een religie en berust niet op wetenschappelijk bewezen feiten. Maar … de “bolle aarde-religie” is er slechts één van de vele; zo hebben we (wat ik dan noem), The Greatest Jewish Green Fable ever Told” ofwel, de Joodse oorsprong van de zgn “klimaatveranderings-hoax”. En om niet te vergeten het Darwinisme, de religie (en geen wetenschap) die ons leert dat de mens voortgekomen is uit een niet nader verklaard “oerslijmpje” waaruit na een lange evolutie de aap en tenslotte de genoemde mens uit voort zou zijn gekomen.

  Wat nu de complottheorie van de “bolle aarde” betreft, er wordt nog steeds beweerd dat het Nicolaus Copernicus zou zijn geweest die de ontdekker van het heliocentrisme was. De waarheid is dat hij deze theorie die er al was maar door later nieuw leven ingeblazen werd, afkomstig is van Pythagoras. De bolle aarde-doctrine was na op het toneel verschenen te zijn, later op de een of andere wijze uit het zicht geraakt. Maar met de komst van Copernicus werd die zoals gezegd, weer tot “nieuw leven” gebracht. En van die verre tijd af hebben we tot nu toe de “bolle aarde-theorie”.

  Maar … wie was dan de “ontdekker” van het heliocentrisme waarvan de “bolle aarde-theorie” een onderdeel van is? Dat was nl. Pythagoras die door Johannes Kepler ooit eens “de vader aller Copernicanen” werd genoemd. En waar had Pythagoras het heliocentrisme op zijn beurt weer vandaan? Van de Kabbala, onderdeel van de Joodse Talmud! En de Talmud is op zijn beurt weer ontstaan in het oude Babylon tijdens de Babylonische Ballingschap der Joden. S. Pancoast was de arts van de theosoof, H. P. Blavatsky; hij wist te vertellen dat de symbolen in de Vrijmetselarij een Kabbalistische oorsprong hadden en dat die aan Pythagoras als zodanig bekend waren. (“The Greatest Lie on Earth. Proof That Our World Is Not a Moving Globe”, by Eward Hendrie (Great Mountain Publishing) 2016, blz. 164-165)

  En hieruit kunnen we het volgende concluderen: zowel de “bolle aarde-theorie”, de Vrijmetselarij en de New Age-beweging (waar Blavatsky een der drijvende krachten achter was), hebben de occulte Kabbala als bron en oorsprong! Wat de “bolle aarde-theorie”/heliocentrisme aangaat, hebben we hier dan ook te maken met een mystiek en occulte geloofsleer, een Babylonische religie! En hier is nog een interessante video te beluisteren: https://www.youtube.com/watch?v=AoWI3QpsKKA (“Edward Hendrie Interview | Flat Earth, Jews, Jesuits & More”) Zie ook: https”//tonnuiten/wordpress.com/2016/04/30/de-draaiende-bolvormige-aarde-die-er-waarschijnlijk-nooit-was-de-opmars-van-de-copernicaanse-heliocentristen-vs-de-tegenbeweging-van-de-flat-earthers/ En ja, ook de evolutie-theorie heeft een Kabbalistisch fundament. Tenslotte nog een citaat uit de Bijbel waar de apostel, Paulus, het heeft over “Joodse verzinsels”:

  “Want er zijn ook veel opstandigen, mensen die zinloos praten en misleiders, vooral die van de besnijdenis zijn. Men moet hun de mond snoeren. Zij brengen hele huisgezinnen” (waar vroeger de kerkdiensten werden gehouden) “in verwarring door te leren wat onbehoorlijk is, om schandelijke winst” (…) “Dit getuigenis is waar. Wijs hen daarom streng terecht, opdat zij gezond zullen zijn in het geloof en zich niet zullen bezighouden met Joodse verzinsels en geboden van mensen die zich van de waarheid afkeren”. (Titus 1:10-11, 13-14)

  Met “hen die uit de besnijdenis zijn” bedoelde Paulus natuurlijk niet de Moslims maar de Joden. En het zijn de “bolle aarde-theorie” en de evolutie-theorie waar we nu al lange tijd mee worden geconfronteerd die “Joodse verzinsels” zijn, ofwel een Joodse bron hebben.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.