WW III- De geschiedenis van WW I herhaalt zich…

rothschild

In mijn vorige artikel schreef ik dat niet Rusland maar Duitsland het doel is van de gifgas klucht van Theresa May via de Nord Stream 2 pijplijn. Hier de uitleg.

orwell

Voor de vergelijking met de oorzaak van WWI ga ik terug in de tijd. He who controls the past controls the future schreef George Orwell terecht eens.

kissingerlol

Reeds begin 70er jaren, tijdens de door de Bilderbergers geïnitieerde oliecrisis, van de vorige eeuw kwam de welbekende Henry Kissinger met de volgende uitspraak; ” Wie over de aardolie heerst, die kan over complete landen of zelfs groepen van landen heersen.” Zie hier de blauwdruk voor alle ellende in het Midden-Oosten, Afrika, Vietnam en de rest van de Wereld sindsdien.

In-this-nauseating-little-book-Kaufman-suggested-that-every-German-malk

Toen in 1888 de Duitse bank een plan goedkeurde voor de financiering van de spoorlijn Berlijn-Bagdad schrokken de Engelsen zich een hoedje. Wereldwijd was er net een transitie geweest van steenkool naar aardolie. Hierdoor werd olie de factor die de macht bepaalde. Door de spoorlijn Berlijn-Bagdad zou Duitsland via land kunnen voorzien in zijn energiebehoefte zonder gebruik te hoeven maken van het door de Engelsen gecontroleerde Suez kanaal en overige maritieme wateren. Engeland leek zijn positie van wereldmacht als gevolg van zijn maritieme overheersing te gaan verliezen. Onacceptabel vonden de Londense Rothschild banksters en dus werd er aangestuurd op een oorlog. WW I.

iersepotatofamine

Verder waren er nog de ideologische verschillen tussen Engeland en Duitsland. Hield Duitsland vast aan de “Zoll Union”, de tolunie, ter bescherming van het eigen volk en de eigen (voedsel)markt zo hingen de Engelsen het Rothschild casino kapitalisme van Adam Smith aan. Dit koste een groot deel van de Ierse bevolking al het leven door de hongersnood midden 19e eeuw zogenaamd door een aardappel ziekte.

fransferdinand

Het laatste obstakel voor de spoorlijn Berlijn-Bagdad lag in Servië. Dit is dan ook waarschijnlijk de reden dat de false flag moord op Frans Ferdinand van Oostenrijk in Sarajevo plaats vond via Rothschild agent Gavrilo Princip. Dit was het begin van de eerste wereldoorlog, de groote oorlog zoals door de Engelse banksters gewenst.

Nordstream2

Momenteel zien we een zelfde angst bij de Engelsen als gevolg van de Nord Stream 2 pijplijn tussen Rusland en Duitsland. Daarom de rare fratsen van Theresa May en haar gifgas klucht. Niet Rusland is het primaire doel maar Duitsland. Dat Theresa May met ongeloofwaardig geachte uitspraken komt zonder enig bewijs geeft aan hoe wanhopig de Engelsen, lees Rothschild banksters, zijn. Een volgende wereldoorlog is reeds lange tijd geleden door ze gepland. Of het nu begint met Noord Korea, China, Rusland, Syrië of het door de Engelsen en Israhell geprefereerde Iran is onbelangrijk. Door bilaterale verdragen is het wereldtoneel opgedeeld in 2 partijen en zal ongeacht  waar de boel ontploft een volgende oorlog een wereldoorlog worden. Amerika mag weer eens oorlogje spelen voor zionistisch Engeland en Israhell.  Op de achtergrond lacht het Vaticaan zich krom gezien de mogelijkheden richting orthodox Rusland en Servië.

Het is nu dus domweg afwachten met wat voor False Flag ze ditmaal gaan komen. Fasten your seatbelts.

Voor wie een beetje geïnteresseerd geraakt is in de aanloop naar WW I kan ik de serie over de spion Reilly aanbevelen. Hier de LINK naar deel 1. Bedenk dan wel dat het een Engelse productie is met Engelse propaganda.

Ter muzikale afsluiting het Romance deel van Dmitri Shostakovich’s The Gadfly Suite uit de serie  “Reilly, Ace of Spies”:

 

 

21 Reacties op “WW III- De geschiedenis van WW I herhaalt zich…

 1. Ze moeten nog een of andere Adolf zien te vinden. Nee, de Duitsers en de Russen samen zijn niet te verslaan en iets nucleairs komt neer dat ze(zionisten=bende) de tak doorzagen waar ze zelf op zitten want voor de radioactieve fallout kan niemand zich verbergen; ja diep onder de grond voor de rest van hun leven.
  Laten we hopen dat die fu…g ENGElsen zich koest houden.

  Like

 2. Atoombommen bestaan niet @Nemo net zoals de Ronde/Bolvormige Aarde niet bestaat,en al gekeken@Nemo–You Tube:Platte Aarde waarheid op DE Nederlandse TV—(zie/lees inleiding/reactie’s/likes/dislikes)——&–You Tube:De Aarde blijkt toch Plat–omroep PoWNed–(idem dito)—ik hoor wederom krekelgeluiden…..

  Like

 3. @Nemo blijkbaar “geloof “JIJ deze crap,onzin,lariekoek–You Tube:Platte Aarde-Ophouden nu!groep 7 meetkunde bewijst het kan niet–M Goudsmits-channel—-(ZIE/lees:reactie’s,likes,dislikes—M Goudsmits SHILL Channel met o.a zijn nummertje:7 en Crap,lariekoek,tsjonge,tsjonge,Gelukkig krijgt hij er goed van langs ivm Reactie’s,likes,DISlikes die Shill M Goudsmits-channel)is dit meer iets voor jouw @Nemo

  Like

 4. 25-3-2018(2+5=7×3=hoax/zionummer(s):21=777)Rusland/Siberië Brand in Winkelcentrum HOAX,gisterenavond RT op tellievision gevolgd de eerste berichten waren 37″doden”en 43 “gewonden”=weer 3×7–&–4+3=7………alleen al door de nummers complete hoax,zal vast en zeker ook opgepikt zijn door Compleetdenkers op Internet die video’s/artikelen maken/schrijven betreft Hoaxes,Leugens etc..

  Like

   • Yep.inderdaad dat was ook een Hoax,In scene gezet dat was 21-9-2013(21=hoax/zionummer(s)777)-(9=3×3=freemason number:33)–Google/You Tube:Kenya Shoppingmall shooting Hoax 2013 ,volgens mij heeft Nodisinfo ook bericht toen in die tijd betreft de Kenya shooting Shoppingmall terror HOAX…

    Like

 5. You Tube:Shopping Mall Fire in Russia at least 7 dead,32 injured–World News-channel—(weerrr een:7)—(Diegene die uit het Raam valt=een Pop,opmerkelijk dat diegene die het Filmde niet ff LAAT ZIEN dat er een MENS uit het raam valt(hij/zij hofde maar een paar centimeters iets hoger te filmen!!,springt,je ziet alleen een “persoon”vallen,die persoon=een Pop——-( voorbeelden:9/11 Hoax jumpers/Bataclan hoax zwangere vrouw die aan raam hing etc..)Winkelcentrum zat misschien in Financiële problemen,was al verouderd etc..zodoende IDEAAL voor een Hoax op te zetten)

  Like

 6. You Tube:Russia:People jumped out of windows-witness to Fire that Killed scores—Riptly-channel————-( De “getuigen”zijn CRISIS ACTEURS pur sang,totaal geen emotie,traantjes,trauma,zeer relax,geen stress,terwijl er ook nog zoveel “dode”kinderen zijn,let wel deze Lokale Crisis Acteurs zijn al zeer Blij met b.v 20 euro voor hun CRISIS ACTING)

  Like

  • De “getuigen”waren ook in het Winkelcentrum en zijn dus op het nippertje van de dood gered/weggerend ,dat meisje/CRISIS ACTRICE (misschien onder dwang) met zwarte haren die LACHT en daarna ook nog ff voor de Camera loopt en in de Camera kijkt is totaal niet in shock,getraumatiseerd,traantjes,onmacht,wanhoop etc…wat doet zij?ZE LACHT!

   Like

 7. Bovengenoemde video/link:Kijk vooral tussen 1.30 min en 1.35 min ,je ziet de Crisis Actrice ff lachen…….wat valt er te lachen?reden:het is in scene gezet/GEhoax

  Like

 8. En bij 2.00 minuten t/m 2.04 minuten in de video komt de CRISIS ACTRICE die zojuist nog lachde ff kijkend IN de camera lopen ……pfff

  Like

 9. You Tube:Moscow Mall Blaze Shoppers escape as fire engulfs stores–RT-channel——-Goed kijken,de MEESTE mensen rennen niet,lopn rustig,lopen gewoon met kinderkoets(+-0.35 second t/m 0.42sec) weer een winkel in en gaan niet naar buiten etc..CHeck ook:You Tube:Heart Breaking personal dramas behind the tragedy of Kemerovo mall Fire–RT-channel——–(die kale pipo van RT genaamd :Murad Gazdiev die weet wel hoe hij de HOAX moet brengen,met dwingende stem/persoonlijkheid—OMG)—-o,o,o doden/gewonden——Gehoax till the break-a-Dawn

  Like

 10. Ready?Action?Film!!!—You tube:Russian Shopping Centre inferno kills 64 BBc—-BBC-news-channel————-(stop op pauze of skip naar:3.40 min in de Video en kijk t/m 4.00 min………….rustige kijkende in de CAmera Crisis Acteurs)that’s it a Complete set-up,in scene gezet,oftewel een ordinaire zoveelste HOAX)Case Closed

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.