MH 17 eist eerste slachtoffer…

voloshin

Zoals nu plotseling in de Pedograaf vermeld wordt heeft de piloot, Vladislav Voloshin, die volgens Rusland de MH17 uit de lucht heeft geschoten, zelfmoord gepleegd op 29 jarige leeftijd. Dit kort nadat hij beloond was met de functie van directeur van het Mykolayiv International Airport.

En gij geleuft dat?

2bc20817-50ed-4e24-9dab-1e08ba44d8a7-620x447

Mens zet die bril eens recht op je neus. Mossad crisis komedianten!!!!

Dit is dus de EERSTE echte dode door de MH17 ramp. Een man als Witteveen, de hoognodige bekende passagier zoals we dat ook tijdens 9/11 zagen, was natuurlijk al overleden voordat de MH17 ueberhaupt vertrok. Hij is snel toegevoegd aan de passagierslijst. Het is één grote komedie die hele MH17 HOAX inclusief crisis komedianten die nabestaande mogen spelen tegen een riante beloning!!!!

(Zie hier een crisis acteur die vader mag spelen van een zojuist vermoord kind tijdens de Sandy Hook HOAX:

Het zijn hele zieke en gevaarlijke mensen dus die crisis acteurs.)

Afbeeldingsresultaat voor erasmus quotes

De humanist Erasmus beschreef in Lof der zotheid al eens heel mooi in zijn tijd dat alles op deze platte Aarde een maskerade is, maar God (???) heeft bepaald dat de komedie nu eenmaal zo gespeeld moet worden.

Mijn vraag is nu dus wie er God aan het spelen is. Mark Rutte, liefhebber van blowjobs door ondermaatse jongetjes,  is immers maar een loopjongen die straks de kogels mag opvangen voor het vuurpeloton na zijn berechting. Nee, God wordt in dit geval gespeeld door de NAVO ism de CIA. Diezelfde NAVO waar wij lid van zijn en die wij dus ondersteunen. Diezelfde NAVO die met behulp van o.a. het Nederlandse leger momenteel kinderen in Mali aan het verkrachten en uitmoorden zijn. Idem in Irak, Afghanistan, Libië en Syrië. Dezelfde NAVO welke de ruggengraat is van het militair industrieel complex.

Afbeeldingsresultaat voor michael aquino

Michael Aquino, een satanische topper binnen de NAVO en studiegenoot bij de O.T.O.  van Jeroen/Naomi Hoogeweij.

Wordt het niet eens tijd voor Nederland om uit die trieste en occulte NAVO te stappen? Ook de bekende Dutroux had alles met de NAVO, de kerk en de bankiers te maken.

De platte Wereld is ernstig ziek en het wordt onderhand tijd voor verzet.

I do no longer consent!

15 Reacties op “MH 17 eist eerste slachtoffer…

 1. De Misselijkmakende HOAX die MH17 heet,schaamteloze,achterbakse Crisis Acteurs/Nep Doden ,rattenmedia——Truth Matters!—YouTube:The stories of the three mh17 victims–CNN-channel-19-7-2014—-(2 daagjes na de mh17 Hoax/”Ramp”,let op de indische vrolijke Man in blauw overhemd die zojuist 3 familieleden heeft “verloren”hij lacht je RECHT in de Camera in je Smoel uit–zum kotzen)Mh17 is in Scene gezet,met GEEN 298 doden!!een GROTE Hoax/Leugen-bah

  Like

 2. Als ze ooit een Film gaan maken over de MH17 “ramp”,moeten ze het Script Herschrijven,want als ze het originele verhaal aanhouden word het Science Fiction/Pulp Fiction–OMG!

  Like

  • @Stevie Wonder Eens met al je postings!!!
   Pulp? Bagger. Pure leugens en bedrog.
   Als het niet zo ernstig was (uitlokking van 3e wereldoorlog danwel de Russen demoniseren zoals in de 30-er jaren de Duitsers) zou ik zeggen: “de grote ik lieg dat ik barst” show.

   Like

 3. Er werd/word ook TOTAAL niet gesproken,1 woord gerept ivm de “vermissing”/”verdwijning van het MH 370 vliegtuig wat 3 a 4 maandjes voor de MH 17 “ramp”aanslag”/Hoax “verdween” van de vele,vele Radars,”Satelietten”etc..wel “toevallig”OPvallend dat eerst de MH 370 zogenaamd verdwijnt/vermist is in 2014 en vervolgens 3 a 4 maandjes later gebeurt DE MH 17 “ramp”aanslag”Hoax,en beide Vliegtuigen zijn eigenlijk,zo goed als beide Identiek,en beide van Malaysian Airlines—By the way waar staat DIE H voor ivm MH17 & MH370–de M staat voor Malaysian,maar waar staat die:H voor,ik heb de media,vliegtuigscholen,etc..gebeld,NIEMAND weer waar DIE H voor staat(H=voor HOAX,natuurlijk,maar MOET toch zeker een woord zijn voor die H in het MH17/mh370 verhaal/klucht/Hoax,dus ff Serieus waar staat DIE:H voor,en ik bedoel niet HOAX,maar Serieus????_gr Stevie

  Like

 4. You Tube:NOS 26-04-2017:Koning Willem Alexander 50 Jaar/Dutch King 50 Years Old—DutchNewsAgency-channel–(1:12:27 min)—-scroll naar :59:00 minuten ivm:MH 17 “ramp”Herdenking,zie Koning Willem En Premier Rutte LACHEN,Happy zijn,BUSTED!!net als het “arme¨zielige 13 jarig Meisje/”nabestaande haar Toespraak/SCRIPT heeft voorgelezen———MINDBLOWING!

  Like

 5. You Tube/Google:MH17 Hoax The Passports—–Google:Mh17 Hoax–Nodisinfo—-(meerdere Artikelen/Video”s/Bewijzen betreft de MH17 Hoax/Leugen/in scene gezette “ramp”)—voor de Beginnende Compleetdenker/Sceptici ………….

  Like

 6. En O Ja waarom “vloog”de MH17 over oorlogsgebied,terwijl andrere Vliegtuigen/Maatschappijen deze Vlucht/Route Ontweken?als Nabestaande moet je daar toch zeeeeeeeeerrrrrrr KRITISCHE vraagjes over hebben,en niet alleen de “Nabestaanden”maar ook de media…etc…reden?HET IS EEN HOAX,in scene gezet!

  Like

 7. A Classic One—-You Tube/Google:2 bottles Whiskey Survived Malaysian Air Crash—–(psss kijk ook naar de ONGESCHONDEN Laptop,dus voor alle duidelijkheid een BUK raket schiet de mh17 neer,10 kilometer uit de lucht,vervolgens stort de mh17 dus 10 kilometer uit de lucht neer,en 2 flessen Whiskey liggen ONGESCHONDEN op een Stapeltje Rugzakken/Baggage?!?-hahahahihihihhahahoeeee,met een Ongeschonden Laptop die als je hem aansluit zo weer doet……OMG!–Hilarisch–A Must see!

  Like

  • Het Herdenkingsmonument,met 298 boompjes ivm Mh17 HOAX,het Monument/Kunstwerk met het Duidelijke: ONE EYE SYMBOL—(betaalt door de Belastingbetaler)

   Like

   • Voor dat Geld wat is Uitgegeven alleen al voor het mh17 Monument zouden vele ouderen/gehandicapten/arme mensen/gezinnen geholpen kunnen worden,nog maar zwijgen ivm die vele,vele miljoenen die de Crisis Acteurs hebben geregen etc,,betaald door de Belastingbetaler,JIJ dus!

    Like

  • Ook knap van die piloot om zo die Maleisische Hospitality(gastvrijheid) zo neer te schieten dat de brokstukken en alle lijken nep en echt(MH370 en wat andere geliquideerde ‘tegenstanders’) bijna allemaal op een voetbalveldje bij elkaar lagen, neergedwarreld van 11 kilometer (= 11.000 meter!) hoogte HAHAHAhahahahahahaha.
   Wat zeg ik s nachts daarneergelegd in brokken gezaagd etc.
   Er stonden maanden daarvoor vlakbij dat voetbalveldje van Nabrovo een aantal witte tenten, waar keihard werd gewerkt aan de zeer slecht nep realistische film/tv-serie : “De ondergang van de MH17”.
   De slechtste en meest vermakelijke tv-serie ooi op 911 na dan dus 🙂 🙂

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.