17 Reacties op “En toen was er licht…..

 1. Nieuwsuur op donderdag 25 januari : “[ … ] AIVD en MIVD hackten de Russen zodat ze konden zien hoe die de Amerikanen hackten.” Aldus Eelco Bosch van Rosenthal en Twan Huys van Nieuwsuur, en de uitgenodigde cyberspecialist van FOX ICT. Niemand die er iets van begrijpt. Het belangrijkste van het NOS nieuws is de timing , want de telefoons in Washington DC staan roodgloeiend : #releasethememo En het bewijs is namelijk vernietigend : “Former President Barack Obama has formally retained legal counsel over numerous potential CRIMINAL Indictments for actions while he was President. ” ***** BREAKING NEWS ****** OBAMA FORMALLY RETAINS LEGAL COUNSEL Het echte bewijs is tweeledig, een vier pagina lang memo (de samenvatting) en een 99 pagina’s tellend FISA Court doument : A Former Independent Council explained over the weekend what happened : Joe diGenova – Brazen Plot to Frame Trump, 10:37 PM 01/20/2018 During the interview diGenova is seen waving with a FISA court Document, which contains all the evidence needed for his narrative.”
  Gisteren Vrij 25 jan is er al wat gelekt :
  Comey, Rosenstein, McCabe All Named In FISA Memo, First Leak Reveals
  Devin Nunes’ Anti-FBI Memo Names James Comey, Rod Rosenstein, and Andrew McCabe “The Department of Justice called the plan to release it to the public ‘extraordinarily reckless.’”

  Like

 2. Zo had een lezer van Kleintje Muurkrant https://www.stelling.nl/kleintje/scoop-002 er ook een mooi stuk over geschreven (op z’n Engelsmans, that than again well):

  SCOOP (002)
  zaterdag 27 januari 2018 Gepubliceerd in Actueel
  Gelukkig hebben we onze lezers nog. Naar aanleiding van al het triomfantelijke getoeter over het vangen van twee Russische beren door oud-Amerika correspondent Eelco Bosch van Rosenthal en zijn Volksfietsers stuurde een van die lezers ons dit artikel toe. Het is net haring: eerst vangen met een sleepnet, dan zout en uitjes toevoegen en vervolgens happen en slikken. Maar dan heb je ook wat. Dit verhaal zal noch de Huyskerk noch de dagvodden halen. Zeker weten. Stay tuned (JP).

  The very interesting story of the reader (Suzi 3d):
  https://steemit.com/steemit/@suzi3d/10-reasons-the-dutch-russia-hacking-story-is-fake-news

  Like

 3. Maar waar zit dan die aan- en uit-schakelaar of de lichtbron van dag 1? En waar draaide de aarde dan om heen die 3 eerste dagen? Op dag 4 had hij pas de zon, de maan en de andere discoverlichting aangeschaft, dus had er achter dag 1 moeten staan, “hij schiep tevens de nachtkijker en zag pas na 3 dagen in dat hij wat vergeten was”.

  Waarschijnlijk stond de plaat toen ook al gewoon stil.

  Maar ach het is bijna weekend…

  Like

 4. In the beginning there was darkness formless and void en then followed the word en then there was light…..
  Een nieuwe aanwijzing van hoe die plaat er uit mogelijk werkelijk uit zou kunnen zien en waar het (ware?) heilige land zou kunnen liggen (houdt de opties open… alle richtingen uit…..stay open minded! 🙂 )
  TRUE Locations Of Israel AND Jerusalem FOUND!! It’s Not Where You Think!!

  Like

 5. Op het tijdstip 14:33 bij punt 9 False Return aangehaald dat de wereld eliten en zionisten hard aan het werk waren in Afrika de zaak te verbergen.
  De bijbel bevat ware historische inhoud gemixt met mythologie Voor bewegingen richting dat verbergen zijn ook bewijzen te vinden je kunt deze info verder vinden door te zoeken op : The Scramble for Africa and the Berlin Conference …

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.