7 Reacties op “We are the scientists- De musical

 1. Andre Kuipers is nog nooit 1 seconde in de Ruimte geweest,ALLES is Fake,Green Screen,CGI(computer graphic images),bedrog ,1 Grote Leugen/Hoax,Andre Kuipers is een HOAX

  Like

 2. ivm Platte Aarde–“Het Schip Verdwijnt aan de Horizon”–(HorizonTaal=recht,vlak,plat,absoluut NIET rond/bolvormig)–have a nice day!

  Like

 3. Kan een Scientists mij ook ff uitleggen hoe het in Godsnaam mogelijk is dat er bij Wikipedia Bolvormige Aarde pagina(Google) er 0,0,0,0,0,0,0 bronnen,extra links,materie,links etc zijn op een bijna lege,korte pagina betreft Wikipedia Bolvormige Aarde VERSUS:Wikipedia Platte Aarde pagina met ontelbare links,bronnen,extra links,materie etc..op een Bomvolle lange pagina?

  Like

  • Dus van iets wat zou bestaan(namelijk de Bol/Rondvormige Aarde)is er eigenlijk op Wikipedia pagina zeer karrige,lege,nietszeggende of zeg maar TOTAAL Geen info,bewijs,bronnen,materie,links,extra links?!?!?van iets waar wij op zouden leven,het belangrijkste op deze Platte Aarde?!?!er is evenveel info,materie,bronnen,links,extra links op Wikipedia pagina(s) bekend van een kopspeld of een punaise en OOK dus van de Bolvormige Aarde?!?!zoooo Obvious,Onlogisch,Krankzinning dat Besef,FEIT–o my God

   Like

 4. Beste Scientists,weerleg,verklaar dit feit,gegeven eens AUB:Google/You Tube:The Chicago Skyline “a Mirage”Flat Earth Proof–(meerde info,video”s,invalshoeken,Bewijzen betreft deze Waarheid/Feit)

  Like

 5. Google:Andre Kuipers “ik ben niet superhandig”—Google:Andre Kuipers”ik heb hoogtevrees”–Google:Andre Kuipers”ik kreeg een claustrofobisch gevoel”–Google:Kuipers leidde Artsen om de Tuin—-(ACTORnaut,Bedrieger,Oplichter Andre kuiper aka MR Hoax)HILARISCH!!

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.