Typisch joods

Ervaring heeft me geleerd dat, als een niet-Jood kritiek uitoefent op een Jood, hem de mond gesnoerd wordt. Lukt dit niet snel genoeg, dan wordt het A-woord gebezigd. Iemand die niet bekend is met het jodendom, is hierdoor doorgaans geintimideerd en houdt verder zijn mond. Iemand die wel bekend is met het jodendom, weet dat verder discussieren geen zin meer heeft, en houdt ook zijn mond.

Maar als Harvey Weinstein een aantal vrouwen verkracht heeft, mag een joodse auteur wel schrijven dat dit op typisch joodse manier is gebeurd (The Specifically Jewy Perviness of Harvey Weinstein, zie ook: Een god en zijn sjiksa’s). Een Jood heeft blijkbaar meer rechten dan een ander mens. Hij mag kritiek oefenen. Voor de anderen is er het A-woord, wat in de praktijk betekent: “Hou je bek!”

JaccuseKop

Om deze discriminatie te doorgronden moeten we de joodse leer bestuderen. Hierin wordt er een fundamenteel onderscheid gemaakt tussen Joden en niet-Joden. De niet-Joden worden ‘gojiem’ genoemd. In het Engels heten ze ‘gentiles’. Wij hebben er geen woord voor. Bij gebrek aan beter wil ik het woord ‘heiden’ gebruiken. Dit is niet geheel conform het christelijk spraakgebruik, waarin het woord ‘heiden’ is gereserveerd voor niet-christenen. Echter het woord ‘heiden’ heeft een nogal negatieve bijklank, waardoor het erg geschikt is als vertaling voor het Hebreeuwse woord ‘gooi´ (mv. gojiem). Het woord ‘heiden’ heeft de bijklank van een achterlijk persoon, iemand die niet bekend is met de cultuur van de grote stad, maar die in een ‘hutje op de hei’ woont.

Het is voor ‘de Jood’ (dit is een generalisatie, dus er zijn uitzonderingen) een gruwel om gelijkgesteld te worden met ‘de heiden’. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik op dit blog een commentaar tegenkwam, waarin verwezen wordt naar een spectaculair artikel, waarin een rabbi zegt, dat de Joden afstammen van buitenaardse wezens. “Liever een buitenaards wezen dan gelijk te zijn aan ‘de heiden’!”, zo moet deze rabbi gedacht hebben ( RABBI TEACHES THAT JEWS ARE AN ALIEN RACE HERE TO TAKE OVER THE EARTH ).

Enkele citaten uit dit artikel ter illustratie:

 • ‘The Creator. Israel is a part of Him… ‘
 • … put them inside the hostile land, …
 • …. we will takeover those living on Earth.
 • It’s the inner software that is in them here coming from the other world.”
 • … we go into a country as an undercover team.

Bij het laatste moet ik onwillekeurig denken aan de Mossaad en hun motto ‘by way of deception‘. Bedrog is de basis van het jodendom. De rabbijnen zijn fantasten. De wens is bij hen de vader van de gedachte. Dus als we het verhaal even van zijn buitenaardse fantasie ontdoen, dan krijgen we de volgende gedachten:

 • De joden zijn goden; in ieder geval ver verheven boven de andere mensen.
 • De joden hebben als missie om de macht op de aarde over te nemen.
 • Ze doen dit met list en bedrog.

De rabbijnen zijn de opvolgers van de Farizeeën, een groep geestelijke leiders in Jezus’ dagen. Jezus zegt van de Farizeeën dat ze de duivel als vader hebben (Joh. 8, 44).

Kern van het satanisme, d.w.z. de leer van mensen die de satan vereren, is dat men alles omkeert. Het goede wordt voorgesteld als kwaad; en het licht wordt voorgesteld als duisternis (Jesaja 5, 20).

Laatst hoorde ik een verhaal van een psychiater, die beweerde dat mensen die stemmen horen, bezeten zijn door demonen (of boze geesten). In dit gesprek hoorde ik tot mijn verbazing dat deze demonen nogal stereotyp gedrag vertoonden. Ze reageerden altijd hetzelfde in bepaalde situaties. Dit doet me denken aan een hond die ook altijd positief reageert, als je het beest een koekje voorhoudt. Om kort te gaan, demonen zijn beesten; of hebben een beestachtig karakter (denk aan Het Beest uit de bijbel in Openbaring 13). De mens wordt een ‘vrije wil’ toegeschreven. Een mens kan van mening veranderen. Er zijn verhalen van voormalige alcololisten, die geheelonthouder zijn geworden. Het kost wel moeite, maar het kan.

pathological_liar_netanyahu_666-324x160

Als ‘de Joden’ door demonen (satanische entiteiten) bezeten zijn, zijn ze als het ware het bezit geworden van deze demonen. Ze hebben de demonen een plekje gegeven in hun hersenen (of waar dan ook), zodat deze demonen via hun mond kunnen spreken. Hiermee hebben ze zichzelf als mens verlaagd tot een automaat, die slechts het stereotype geleuter van de demon naar buiten brengt. Dus de – bezeten – jood gedraagt zich als een beest, omdat de demon in wezen een beest is.

Maar deze waarheid wenst de Jood niet onder ogen te zien. Daarom projecteert hij zijn eigen toestand op die van de heiden. Hij brengt hij de leugen naar buiten, dat de heidenen eigenlijk dieren zijn. Tegelijkertijd streelt de demon de ijdelheid van ‘de Jood’ door hem in te blazen, dat hij tot een zeer hoog ontwikkeld volk behoort: een volk van buitenaardse wezens, een uitverkoren volk, een volk van Einsteins, Zuckerbergs en Rothschilds. Dit volk van ‘geboren leiders’ zou als doel hebben de door de heidenen verpeste wereld nog enigszins in het goede spoor te leiden.

Als dan de heidenen deze ‘satanische liefde’ van de Joden niet blijken te beantwoorden en hen niet als leiders accepteren, slaat hun ‘liefde’ om in haat. Deze woede schijnt de inwondende demonen te voeden. Ook hier zien we weer dat de zaak wordt omgedraaid. De eigen toestand wordt geprojecteerd op de ander. De ziekelijke haat wordt geprojecteerd op de heiden. De begrijpelijke antisemitische reactie wordt door de joden voorgesteld als een besmettelijke ziekte, die elk ogenblik in elke heiden de kop kan opsteken. De demonische troost is weer dat ‘de Jood’ wordt vrijgesproken van elke vorm van kritiek en hij zijn goddelijk gewaand bestaan kan voortzetten.

Bovenstaande verklaart, waarom een discussie met een jood – of iemand die pro-joods is – altijd uitloopt op de beschuldiging van antisemitisme. Zelfs een humanitaire BDS-beweging wordt door het CIDI beschuldigd van antisemitisme (München neemt anti-BDS framework aan). Stereotypisch joods!

7 Reacties op “Typisch joods

 1. @Perfect artikel
  Komt geheel overeen met 2 à 3 duizend jaar historie en t/m de huidige dag testbaar en vooral ook voelbaar.
  Denk aan WO I , WO II, Stchting kunstmatige en illegale staat(want eenzijdig uitgeroepen e.d.) 1948, en de vele aanslagen waarvan 911 wel zo’n beetje de kroon spant.

  Like

  • Kern van de psychologische toestand is:
   “De eigen toestand wordt geprojecteerd op de ander”. De ziekelijke haat wordt geprojecteerd op de heiden.

   Gelukkig zijn er ook joden – khazaarians danwel orthodox – die wel inzien dat ze net als de goyim danwel ‘gewone’ mensen eten, naar de WC moeten en zich voortplanten en zelfs enige empathie voor de mensen om hen heen kunnen opbrengen.

   Liked by 1 persoon

 2. Ik moet even hierbij denken aan een zekere A. Grunberg (Groenberg), die als je hem op de tv ziet over z’n boekwerkjes, danwel de toestand in de wereld en elders ziet becommentarieren waarbij je de zelfingenomenheid, de ijdelheid en de schijnsuperioriteit er af ziet druipen. 😉 😉

  p.s. Einstein pleegde plagiaat en zijn relativiteits thee-oorrie inmiddels voor het grootste deel achterhaald.
  http://www.hookahpro.com/forum/showthread.php?t=18323

  Like

 3. Waaraan denk je dat de “bloedbroeder” ontleend is?
  Heel vroeger werd dit gedaan om te zien of het bloed van beide personen wel menselijk was.
  Gebeurt nog steeds in het ziekenhuis: kruisbloed.
  Zo’n rhesusfactor is niet uit de lucht komen vallen.
  Oeps, misschien juist wel.

  Liked by 1 persoon

 4. 1. met dna onderzoek is aan (ge) toont dat de meer dan 80% die zich jood noemen geen druppel semitisch bloed hebben. 2. een echte jood is iemand die een (be)snijdnis in het hart heeft niet in het vlees en woont in zijn rechterhersenhelft. Dat heeft niks met religie of ras te maken. (staat in romeinen 2:24).

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.